POWER BUY, μαζική αγορά δορυφορικών δεκτών AZ-BOX HD

Status
Not open for further replies.
Reaction score
0
Απάντηση: POWER BUY, μαζική αγορά δορυφορικών δεκτών AZ-BOX HD

Μεχρι να ερθουν οι premium εμεις θα εχουμε παει διακοπες. Οπότε ραντεβου τον Σεπτέμβρη.:605:

Reaction score
1
και πως θα ξερουμαι οταν θα ερθει η συραμας εχω στιλει δυο imail στον αντιπροσοπο και δεν εχω παρει απαντισει

Reaction score
1

Σήμερα έλαβα e-mail ερωτώμενος αν ενδιαφέρομαι ακόμη και απάντησα καταφατικά.

Reaction score
1
Εγώ έχω στείλει τέσσερα (4) e-mails και δεν είχαν μαζί μου καμμία επικοινωνία, ... έτσι για τα τυπικά!

Reaction score
4
και μενα μου στειλανε ρε παιδια αλλα να σας πω τη μαυρη μου αληθεια, τωρα ειναι καλοκαιρι, και 300 ευρω δεν ειναι λιγα ενοψη διακοπων... απο τη μια θελω το δεκτη απο την αλλη θελω και τα φραγκα για διακοπες... στο κατω κατω περιμενα το δεκτη 2 μηνες κ κατι...

Reaction score
0

καλό θα ήταν να μας πει ο κυριος Καλέμης ή όποιος άλλος θέλει, πότε περίπου θα γίνει μέχρι και η τελευταία παρόδοση δέκτη σε αυτούς που τον έχουν παραγγείλει, για να ξέρουμε αν αξίζει να περιμένουμε ή όχι. έμπορος είναι και συμφωνίες κάνει, μην ακούω δικαιολογίες, ας μας πουν πότε [B]υπολογίζουν [/B]να έρθουν, δεν ζητάμε να μας εξηγήσουν την θεωρία της σχετικότητας, πότε περίπου θα έρθουν ζητάμε να ξέρουμε.

Reaction score
0

Εγω παντως φευγω για διακοπες και r/v τον Σεπτεμβρη , τωρα πως θα επικοινωνησουν μαζι μου? φανταζομαι απο το κινητο. Μηπως λεω μηπως να βγαλουν μια ανακοινωση για εμας τους μαλ........ που περιμενουμε τοσο καιρο?:101:

Reaction score
1
Re: Απάντηση: POWER BUY, μαζική αγορά δορυφορικών δεκτών AZ-BOX HD

...μεχρι τέλος του μήνα τελειώνει και η διαδικασία με την παραλαβή των AZBox...

Την ερχόμενη εβδομάδα κατα πάσα πιθανότητα και όπως με ενημέρωσε η εταιρία Αφοι Καλέμη, θα έρθουν οι ELITE και μέχρι τέλος του μήνα οι PREMIUM , αλλά ΚΑΙ οι επιπλέον καρτες DVB-T2... :109:.
Αύριο 31/07/09 τελειώνει ο Ιούλιος! Θα μπορούσε ο 'αντιπρόσωπος' να δείξει λίγο αβρότητα και να μας ενημερώσει τι μέλλει γενέσθαι, είτε θετικά είτε αρνητικά, ώστε να κανονίσουμε την πορεία μας ? Λυπούμαι άλλά η υπομονή και η αναμονή έχουν και αυτές τα όριά τους! :104:
Ευχαριστώ

Reaction score
0

:614:Δεν πειράζει ρε παιδιά .Εμείς θα πάρουμε τα καλύτερα γιατι αυτα εχουν προβλημα με τα cam:142:

Reaction score
9

...καλό μήνα σε όλους κι όλες...:615:

idf

Reaction score
0

Καλημέρα σε όλους!
Το power-buy συνεχίζεται ακόμη ?
Αν ναι ενδιαφέρομαι και εγώ για τον Premium

Reaction score
1
Re: Απάντηση: POWER BUY, μαζική αγορά δορυφορικών δεκτών AZ-BOX HD

Καλημέρα σε όλους!
Το power-buy συνεχίζεται ακόμη ?
Αν ναι ενδιαφέρομαι και εγώ για τον Premium
Μπές και εσύ στην ... ουρά!!!

Έτσι για συμπαράσταση!!!

Το power-buy απλά ...έχει παγώσει!!!

Reaction score
0

Καλημέρα σε όλους, ύστερα από δυο μήνες και ……. , παρατηρώ ότι ουδεμία ενημέρωση υπάρχει για το POWER BUY, τόσο από την εταιρία του κ. ΚΑΛΕΜΗ, αλλά επίσης και από τους υπεύθυνους του POWER BUY (της ιστοσελίδας δηλαδή), έχω συμμετάσχει και σε άλλα POWER BUY, όπως στο bmw-motorsport και από άλλες ισοσελίδες, αυτή την απαξίοση και αδιαφορία για όλα αυτά τα άτομα που έχουν συμμετάσχει, δεν την έχω ξαναδεί ( δεν θέλαμε να πάρουμε τους δέκτες τσάμπα, και αν τα βάλετε κάτω 49 δέκτες Χ 290,00€ =14.210,00€ το λιγότερο που θα βγαλει αυτή η εταιρία είναι 30% δηλαδή μιλάμε για 4.263,00 και καλά θα κάνει) δεν ήμαστε ζήτουλες για να παρακαλάμε για τους δέκτες αλλά να μας απαξιούν έστω και για μια ενημέρωση?)

Reaction score
0

Αγαπητοί Φίλοι και Μέλη του AVSite.gr,

Μετά τις διαβεβαιώσεις που λαμβάνουμε τους τελευταίους μήνες από την εταιρία AZ Box για την άμεση και από μέρα σε μέρα αποστολή δεκτών στην εταιρία μας αποφασίσαμε τελικά να σταματήσουμε να παρασυρόμαστε και εμείς στον δρόμο της αφερεγγυότητας.

Εφ’ όσον δεν μπορούμε να στηριζόμαστε άλλο στην AZ Box, μετά λύπης μας σας ενημερώνουμε ότι σταματάμε σήμερα τη διαδικασία του Power Buy, έχοντας ενημερώσει παράλληλα τους υπευθύνους Συντονιστές του AVSite.gr.

Σε όσους από τους φίλους επιθυμούν να προμηθευτούν τους δέκτες της AZ Box μπορούν να το πράξουν από άλλα καταστήματα. Δυστυχώς όμως δεν θα μπορέσουμε να εγγυηθούμε ούτε για την τιμή αγοράς, αλλά ούτε και για την εγγύηση του προϊόντος.

Για όσους φίλους προμηθεύτηκαν τους εν λόγω δέκτες από την εταιρία μας η εγγύηση ισχύει για όλη την νόμιμη διάρκειά της. Η πιστοποίηση των προϊόντων θα πραγματοποιείται μέσω απόδειξης του καταστήματός μας αλλά και του σειριακού αριθμού του προϊόντος.

Ταυτόχρονα θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους συμμετέχοντες στο Power Buy ότι σε περίπτωση ενδιαφέροντος για κάποιον από τους ακόλουθους δέκτες:

Technomate Tm-6900 super ή
Abcom ipbox 910HD ή ipbox 91HD ή
Octagon SF-1018HD

αντί του AZ Box παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε mail για να σας ενημερώσουμε για την τιμή προσφοράς - ως ένδειξη συγνώμης για την ταλαιπωρία που άθελά μας σας προκαλέσαμε - στην οποία θα μπορείτε να τους προμηθευτείτε. Οι τιμές αυτές δεν μπορούν να δημοσιοποιηθούν και θα αποσταλούν μόνον στα μέλη που συμμετείχαν στο Power Buy και η συμμετοχή τους θεωρείται ενεργή ως προς την ζήτηση του προϊόντος μέχρι και σήμερα.

Για άλλη μια πολλοστή φορά σας ζητάμε συγνώμη για την όποια ταλαιπωρία άθελά μας σας προκαλέσαμε και ταυτόχρονα σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Τις ερχόμενες ημέρες η εταιρία μας θα εκδώσει Δελτίο Τύπου με περισσότερες λεπτομέρειες για το μέλλον της αντιπροσώπευσης της AZ Box στην Ελλάδα.

Πρόθυμοι για όποια άλλη πληροφορία

Με εκτίμηση,

Αφοι Καλέμη

Reaction score
1

Ή αθέτησε συμφωνίες ή δεν υπήρξαν συμφωνίες (αλλά ίσως προσδοκίες για συμφωνίες...)

Reaction score
0
Μάλιστα. Ωραία πράγματα. Κάτι θα ξέρανε λοιπόν αυτοί που παράτησαν το firmware...

Τους συγκεκριμένους δέκτες που αναφέρονται (Technomate Tm-6900 super, Abcom ipbox 910HD ή ipbox 91HD, Octagon SF-1018HD) τους έχει δοκιμάσει κανένας;

Reaction score
7.618
Οχι, μάλλον δεν προλάβαινε να παραδόσει αφού οι πληροφορίες μου λένε ότι ο επίσημος αντιπρόσωπος είχε ήδη δώσει παραγγελία για ~300 τεμ!
απο οτι διαβασα σε αλλο site ο Καλεμης εδειξε συμβολαιο σε ανθρωπους που εστειλε το site ενω ο << επισημος αντιπρόσωπος >> δεν εδειξε τιποτε

Reaction score
84

Αφού είναι αφερέγγυα η AZBOX προς τον αντυπρόσωπο φαντάσου η υποστήριξη στους δέκτες της?

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.150
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound