panosop
Συστημικός
- Reaction score
- 668
Απάντηση: POWER BUY, μαζική αγορά δορυφορικών δεκτών AZ-BOX HD
Το refresh rate και η ανάλυση του δεκτη φτάνουν στο μέγιστο στα 1080p , δηλαδή 1080 γραμμές (1920x1080) FULL HD progressive.
Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα... το ανάποδο μάλιστα.
Οσον αφορά το ρυθμό δεδομένων , λεγεται Symbol rate και είναι κάτι σαν το Baud rate των επικοινωνιών των υπολογιστών.
Ο δέκτης υποστηρίζει τα πάντα απο αυτη την πλευρά. Θελεις ενα καλό πιάτο, μια καλη ρύθμιση στο πιατο σε σχέση με τους δορυφόρους απο ενα επαγγελματία του είδους και θα είσαι μια χαρά.
Tα 200 Hz της τηλεόρασης σου βοηθούν παρά σε προβληματίζουν.
Εξομαλυνουν περισσότερο την κίνηση.
Να πώ και κάτι, ο δέκτης είναι παρα πολύ καλός, όμως δεν είναι 100% ετοιμος απο πλευράς firmware.
Υπάρχει μια μεγάλη προσπάθεια απο πολλά κέντρα υποστήριξης και αυτο φαίνεται απο τις συνεχόμενες αναβαθμίσεις.
Ο DM 800 ώσπου να φτάσει σε ενα καλό σημείο, πέρασαν πολλοί μήνες... Είμαι σίγουρος ότι πολλά θα γίνουν το επόμενο διάστημα...
Να μην ξαναπώ για την τιμή του... το καταλαβαίνετε...
Να σου πώ κάτι ? Υπεύθυνα δεν πρόκειται να σου απαντήσει κανείς εαν δεν το έχει δοκιμάσει πρώτα.Περιμενω να παραλαβω την LG 47" LH5000.Ειναι Full HD και με 200Hz panel.Θελω να μου πειτε υπευθυνα αν θα εχω σπασιματα στην οθονη.Αλλοι λενε ναι, αλλοι οχι.Απο τι εξαρταται αν θα εχω σπασιματα???Δεκτης-Πιατο-ΤV???
Υ.Γ.:Μου ειπαν οτι παιζει μεγαλο ρολο ο δεκτης να εχει ενα χαρακτηριστηκο ανεβασμενο που ονομαζεται Ρυθμος Δεδομενων.Που οσο πιο γρηγορος ειναι αυτος ο ρυθμος δεν υπαρχουν σπασιματα στην εικονα ,ιδιως σε ποδοσφαιρικους αγωνες.Ο AZBox εχει μεγαλο ρυθμο στο κατεβασμα?
Το refresh rate και η ανάλυση του δεκτη φτάνουν στο μέγιστο στα 1080p , δηλαδή 1080 γραμμές (1920x1080) FULL HD progressive.
Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα... το ανάποδο μάλιστα.
Οσον αφορά το ρυθμό δεδομένων , λεγεται Symbol rate και είναι κάτι σαν το Baud rate των επικοινωνιών των υπολογιστών.
Ο δέκτης υποστηρίζει τα πάντα απο αυτη την πλευρά. Θελεις ενα καλό πιάτο, μια καλη ρύθμιση στο πιατο σε σχέση με τους δορυφόρους απο ενα επαγγελματία του είδους και θα είσαι μια χαρά.
Tα 200 Hz της τηλεόρασης σου βοηθούν παρά σε προβληματίζουν.
Εξομαλυνουν περισσότερο την κίνηση.
Να πώ και κάτι, ο δέκτης είναι παρα πολύ καλός, όμως δεν είναι 100% ετοιμος απο πλευράς firmware.
Υπάρχει μια μεγάλη προσπάθεια απο πολλά κέντρα υποστήριξης και αυτο φαίνεται απο τις συνεχόμενες αναβαθμίσεις.
Ο DM 800 ώσπου να φτάσει σε ενα καλό σημείο, πέρασαν πολλοί μήνες... Είμαι σίγουρος ότι πολλά θα γίνουν το επόμενο διάστημα...
Να μην ξαναπώ για την τιμή του... το καταλαβαίνετε...