POWER BUY, μαζική αγορά δορυφορικών δεκτών AZ-BOX HD

Status
Not open for further replies.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: POWER BUY, μαζική αγορά δορυφορικών δεκτών AZ-BOX HD

Περιμενω να παραλαβω την LG 47" LH5000.Ειναι Full HD και με 200Hz panel.Θελω να μου πειτε υπευθυνα αν θα εχω σπασιματα στην οθονη.Αλλοι λενε ναι, αλλοι οχι.Απο τι εξαρταται αν θα εχω σπασιματα???Δεκτης-Πιατο-ΤV???

Υ.Γ.:Μου ειπαν οτι παιζει μεγαλο ρολο ο δεκτης να εχει ενα χαρακτηριστηκο ανεβασμενο που ονομαζεται Ρυθμος Δεδομενων.Που οσο πιο γρηγορος ειναι αυτος ο ρυθμος δεν υπαρχουν σπασιματα στην εικονα ,ιδιως σε ποδοσφαιρικους αγωνες.Ο AZBox εχει μεγαλο ρυθμο στο κατεβασμα?
Να σου πώ κάτι ? Υπεύθυνα δεν πρόκειται να σου απαντήσει κανείς εαν δεν το έχει δοκιμάσει πρώτα.

Το refresh rate και η ανάλυση του δεκτη φτάνουν στο μέγιστο στα 1080p , δηλαδή 1080 γραμμές (1920x1080) FULL HD progressive.

Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα... το ανάποδο μάλιστα.

Οσον αφορά το ρυθμό δεδομένων , λεγεται Symbol rate και είναι κάτι σαν το Baud rate των επικοινωνιών των υπολογιστών.

Ο δέκτης υποστηρίζει τα πάντα απο αυτη την πλευρά. Θελεις ενα καλό πιάτο, μια καλη ρύθμιση στο πιατο σε σχέση με τους δορυφόρους απο ενα επαγγελματία του είδους και θα είσαι μια χαρά.

Tα 200 Hz της τηλεόρασης σου βοηθούν παρά σε προβληματίζουν.
Εξομαλυνουν περισσότερο την κίνηση.

Να πώ και κάτι, ο δέκτης είναι παρα πολύ καλός, όμως δεν είναι 100% ετοιμος απο πλευράς firmware.
Υπάρχει μια μεγάλη προσπάθεια απο πολλά κέντρα υποστήριξης και αυτο φαίνεται απο τις συνεχόμενες αναβαθμίσεις.

Ο DM 800 ώσπου να φτάσει σε ενα καλό σημείο, πέρασαν πολλοί μήνες... Είμαι σίγουρος ότι πολλά θα γίνουν το επόμενο διάστημα...
Να μην ξαναπώ για την τιμή του... το καταλαβαίνετε...

Reaction score
0

Περιμενω να παραλαβω την LG 47" LH5000.Ειναι Full HD και με 200Hz panel.Θελω να μου πειτε υπευθυνα αν θα εχω σπασιματα στην οθονη.Αλλοι λενε ναι, αλλοι οχι.Απο τι εξαρταται αν θα εχω σπασιματα???Δεκτης-Πιατο-ΤV???

Υ.Γ.:Μου ειπαν οτι παιζει μεγαλο ρολο ο δεκτης να εχει ενα χαρακτηριστηκο ανεβασμενο που ονομαζεται Ρυθμος Δεδομενων.Που οσο πιο γρηγορος ειναι αυτος ο ρυθμος δεν υπαρχουν σπασιματα στην εικονα ,ιδιως σε ποδοσφαιρικους αγωνες.Ο AZBox εχει μεγαλο ρυθμο στο κατεβασμα?
Φίλε carbonkid μιας και κανένας απο εμάς δεν έχει τον δέκτη,πως θα σου απαντήσει κάποιος υπέυθυνα;το post είναι για την μαζική αγορά.Διορθώστε με αν κάνω λάθος.Πιθανόν βέβαια να εννοείς το data rate του καναλιου.Αυτό εξαρτάται άμεσα απο την ανάλυση που εκπέμπει το κανάλι.Δέν ξέρω κατα πόσο τα λέω καλά,αλλα μου φαίνεται πάντως οτι πρέπει να δημιουργηθεί ένα άλλο ποστ για τις απορίες μας σχετικά με το δέκτη ωστε να είναι πιο εύκολη η δουλειά των παιδιών που μαζεύουν τα ονόματα για την αγορά των δεκτών!
Edit:Ο προλαλήσας μάλλον κάλυψε τον φιλο μας.Πάντως αυτό που λέω μια ένα άλλο thread νομίζω οτι θα είναι για καλό!

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

καλό θα ηταν τα τεχνικά θέματα να συζητούνται εδώ...

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=64072

που είναι και ποιό ειδικό για τα τεχνικά.

Δεν είναι μόνο ότι πολλοί απο εσάς δεν εχετε τον δέκτη.
Εγώ τον έχω αλλά δεν εχω την συγκεκριμένη τηλεόραση...!!!:109:

Reaction score
19
:106: TIP:
Όσοι έχετε κάποιο NMT (Popcorn, Egreat κτλ!) λογικά μπορείτε να εκμεταλευτείτε τον δικό του εσωτερικό δίσκο και να τον βλέπετε κανονικά από το AZbox για media files :126:

Εφόσον βέβαια βρίσκονται και τα δύο σε δίκτυο!

Reaction score
1
<<Δέκτης AZBOX PREMIUM - ειδική τιμή : 290 Ευρώ με ΦΠΑ

------------------------------------------------------

Δέκτης AZBOX ELITE - ειδική τιμή : 225 Ευρώ με ΦΠΑ

ΠΑΚΕΤΟ ΛΗΨΗΣ 1

Πιάτο 1,00 μέτρο, ΜΟΤΕΡ Diseqc , 1 x LNB 0,2 db,
καλώδιο δορυφ. 30 μ., φις F-type x 2.

Τιμή 89 ευρώ.

ΠΑΚΕΤΟ ΛΗΨΗΣ 2

Πιάτο 1,20 μέτρο, 3 x LNB 0,2db (ASTRA, Hotbird, Eurobird
ή αλλο με 12 μοίρες ανοιγμα), 1 x Diseqc διακόπτης,
βάση στήριξης, 30 μ. καλώδιο, φις F-type x 2.

Τιμή 69 ευρώ.>>>

Την καλησπέρα μου και από εμένα.

Διάβασα όλο το thread και μερικά πράγματα πάνω στα δορυφορικά εν συντομία, αλλά δεν νομίζω ότι τα κατάλαβα όλα - ούτε τους όρους έχω εμπεδώσει - .
Πστεύω ότι το συγκεκριμένο power buy είναι μια καλή ευκαιρία για μια καλή αρχή.

Καθότι ασχετος με τα δορυφορικά, θα ήθελα να ρωτήσω μερικά πράγματα.

χωρίς να γίνομαι κουραστικός πιστεύω ότι σαφέστατα ο AZBOX PREMIUM είναι καλύτερη και πιο πληρες επιλογή από τον AZBOX ELITE και θα πρέπει να καταλήξω σε αυτόν.

Μου αρέσει που είναι πέρα από δορυφορικός δεκτης και ένα πληρες media player το οποίο θα συνδεθεί και με το pc - σαν το popcorn - ασύρματα. 'Εχω βέβαια το WD TV αλλά καλοέβλεπα και το popcorn. Όπως και να το κάνουμε μια σταθερή λύση - χωρίς τα πέρα δώθε του σκλήρού (που παραπιπτόντως μου "χτύπησε" και αντικατεστάθηκε 1Τ Fujitsu siemens) - είναι πάντα η καλύτερη.
Οπότε αντί για μελλοντική αγορά του popcorn είναι προτιμότερος ο AZBOX PREMIUM.

Το τί μπορώ να κάνω με αυτόν ακριβώς δεν ξέρω, ούτε από κάρτες και ξεκάρτες!!! στην πορεία θα δουμε.

Για το ΠΑΚΕΤΟ ΛΗΨΗΣ δεν ξέρω ποιό να διαλέξω το 1ο ή το 2ο;

--ίσως το 2ο που έχει και μεγαλύτερο πιάτο(;) --
Αλλά το 1ο έχει μετακινούμενο!!!
Επίσης το πιάτο τί μάρκα και τί ποιότητα είναι;
ή σε αυτές τις τιμές πάνω - κάτω είναι όλα τα ίδια;

δεν ξέρω και θα ήθελα μια γνώμη.

Η περιοχή μου είναι στο Χαϊδάρι.

Reaction score
19
Το PREMIUM να το προτιμήσεις για τον εσωτερικό δίσκο αν σου χρειάζεται.

Σχετικά με το ασύρματο, αν θες να κάνεις stream από το PC σου HD ασύρματα, μάλλον θα έχεις κοψίματα λόγω ταχύτητας.

Reaction score
0

Ενδιαφέρομαι και εγω για εναν PREMIUM :144:

Reaction score
1

Σχετικά με το ασύρματο, αν θες να κάνεις stream από το PC σου HD ασύρματα, μάλλον θα έχεις κοψίματα λόγω ταχύτητας.

Τον εσωτερικό σκεφτόμουν και εγώ - έχω έναν WD 1,5 T σε 2 partition NTFS. θα μπεί αυτός στον PREMIUM και ο από αντικατάσταση εξωτερικός fujitsu siemens θα επιστρέψει "μόνιμα" στο pc.

Όταν λές ότι ..." θα έχεις κοψίματα λόγω ταχύτητας " εννοείς ταχύτητας δικτύου μέσω του router;

Για τα
ΠΑΚΕΤΑ ΛΗΨΗΣ 1 ή 2 κάποια γνώμη;

Reaction score
1

οπότε αν κατάλαβα καλά , καλό είναι να "παίζουν" από τον εσωτερικό σκληρό - στον PREMIUM - οι ταινίες (οι οποίες θα μεταφέρονται από το pc μέσω δικτύου) για να γλιτώσουμε τα σπασίματα(;).

Reaction score
19
Αυτό εννοώ, αλλά το πρόβλημα θα το έχεις μόνο ασύρματα (ο δέκτης έχει 802.11b/g αν δεν κάνω λάθος που σημαίνει μέγιστο - και εντελώς θεωρητικό - 54mbit, που δεν αρκεί για HD γιατί σίγουρα θα είναι μικρότερη η ταχύτητα που θα πιάσεις).

Ενσύρματα λογικά κανένα πρόβλημα. Ή από τον δίσκο κατευθείαν.

Reaction score
1
Ερώτηση -τώρα μου ήρθε , τώρα την .... ρίχνω ...φρέσκια - !!!

Γιατί το ΠΑΚΕΤΟ ΛΗΨΗΣ 1 έχει πιάτο 1m και το ΠΑΚΕΤΟ ΛΗΨΗΣ 2 έχει πιάτο 1,2m ;

δεν ... χρειάζεται μεγαλύτερο;

Mπορεί κάποιος να τροποποιήσει το ΠΑΚΕΤΟ ΛΗΨΗΣ 1 και να πάρει μεγαλύτερο πιάτο;

Reaction score
1

Συμπληρωματικό , εγώ είμαι Βασιλικα Θεσ/νίκης , προτιμώ να το παραλάβω από κάποιο γραφείο κούριερ γίνεται ;

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: Re: POWER BUY, μαζική αγορά δορυφορικών δεκτών AZ-BOX HD

:106: TIP:
Όσοι έχετε κάποιο NMT (Popcorn, Egreat κτλ!) λογικά μπορείτε να εκμεταλευτείτε τον δικό του εσωτερικό δίσκο και να τον βλέπετε κανονικά από το AZbox για media files :126:

Εφόσον βέβαια βρίσκονται και τα δύο σε δίκτυο!
Αυτό γίνεται με το PC και λογικά με NMT.
Εγω εκανα συνδεση σε PC με Windows Vista μεσω δικτύου και επαιζα αρχεία Video και ήχου απο το PC και τα έβλεπα απο τον AZBox...
Δεν έχω κάποιο NMT , έχω HTPC, αλλά το επόμενο που θα δοκιμάσω θα είναι με PS3...:109:

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Τον εσωτερικό σκεφτόμουν και εγώ - έχω έναν WD 1,5 T σε 2 partition NTFS. θα μπεί αυτός στον PREMIUM και ο από αντικατάσταση εξωτερικός fujitsu siemens θα επιστρέψει "μόνιμα" στο pc.

Όταν λές ότι ..." θα έχεις κοψίματα λόγω ταχύτητας " εννοείς ταχύτητας δικτύου μέσω του router;

Για τα ΠΑΚΕΤΑ ΛΗΨΗΣ 1 ή 2 κάποια γνώμη;
O εσωτερικός δίσκος στον Premium είναι SATA, οπότε είναι "σφαίρα" χωρις κανένα πρόβλημα. Μπορεί να συνδεθεί με εξωτερικό σκληρό με USB 2.0 και εκεί χωρίς πρόβλημα. Με WiFi ισως να αντιμετωπίζει προβλήματα στις ταινίες. Ειδικά στις HD.
Μέσω δικτύου κανένα πρόβλημα.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Ερώτηση -τώρα μου ήρθε , τώρα την .... ρίχνω ...φρέσκια - !!!

Γιατί το ΠΑΚΕΤΟ ΛΗΨΗΣ 1 έχει πιάτο 1m και το ΠΑΚΕΤΟ ΛΗΨΗΣ 2 έχει πιάτο 1,2m ;

δεν ... χρειάζεται μεγαλύτερο;

Mπορεί κάποιος να τροποποιήσει το ΠΑΚΕΤΟ ΛΗΨΗΣ 1 και να πάρει μεγαλύτερο πιάτο;
Γιατι πολύ απλά στο πακέτο με το μοτέρ κίνησης το μέγιστο πιατο πρέπει να είναι 1,2 μέτρα. Ομως για να μην ζορίζεται στα όρια του προτιμήθηκε η λύση του 1μ.

Για τους "νέους" στην δορυφορική λήψη καλό θα ηταν η λύση με το πακέτο με το σταθερό πιάτο 1,2μ και τρείς δορυφόρους.:126:

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Συμπληρωματικό , εγώ είμαι Βασιλικα Θεσ/νίκης , προτιμώ να το παραλάβω από κάποιο γραφείο κούριερ γίνεται ;
Νίκο στείλε e-mail στην εταιρία για τον τρόπο αποστολής στο [email protected] .

Reaction score
1

Σε όσους έχουν στείλει email..

θα επικοινωνήσετε εσείς ώστε να ξέρουμε πότε είναι να τον παραλάβουμε ?

μιας και είμαι εκτός των πρώτων 25 από ότι δείχνει η λίστα αλλά θα μπορούσα να είμαι επιλαχών :119:

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Σε όσους έχουν στείλει email..

θα επικοινωνήσετε εσείς ώστε να ξέρουμε πότε είναι να τον παραλάβουμε ?

μιας και είμαι εκτός των πρώτων 25 από ότι δείχνει η λίστα αλλά θα μπορούσα να είμαι επιλαχών :119:

θα επικοινωνήσει ο αντιπρόσωπος μαζί σας για την παραλαβή...

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.288
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale