Power - Buy AMOI LCD TV 37'' 1920x1080!

Reaction score
0
Τά νεώτερα από τις τηλεοράσεις ΑΜΟΙ πού ολοι εμεις τού power buy αναμένουμε μέ αγωνία νά εκτελωνιστούν γιά νά τις παραλάβουμε ειναι τά εξής.
Δυστυχώς εγινε λάθος,τό κοντέινερ πού ηρθε,ήτανε γιά τήν Αμερικάνικη αγορά καθόσον ανακαλύφτηκε στό τελωνείο οτι οι τηλεοράσεις είχανε NTSC Tuner και 120-130 volt ρευμα λειτουργιας,ως εκ τούτου θά πρέπει νά περιμένουμε άλλον 1 μηνα και βάλε, μέχρι νά ερθουν οι σωστές.
Κρίμα καί ελεγα οτι θά τις ειχαμε πρίν τό πάσχα.
Ελπίζω νά προλάβουμε το Mundial.

Αντε βέβαια πλάκα σας εκανα,καλό μήνα σέ ολους μέ υγεία,καί καλές παραλαβές καί θεάσεις

Reaction score
0
μόνο σε έναν έπιασε;

:D
θα την παθαινα κι εγω αν δεν μου ειχε ερθει pm για το ποτε θα την παραλαβω.
Περιμενε να σου ερθει pm και για τι ωρα θα την παραλαβεις :lol:
θα σας στεναχωρησω αλλα και το δικο μου μηνυμα εχει σχεση με την σημερινη ημερα. (δεν εχω λαβει pm).

Reaction score
152
ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ......
ΕΤΟΙΜΟΣ ΗΜΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΧΩΣΩ...... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

κ.ΓΕΝΙΚΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΒΑΣΗ ΤΟΙΧΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.ΑΛΛΑΞΕ ΓΝΩΜΗ ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΛΕΙ.ΚΟΛΑΣΜΕΝΑ!!! :twisted: :twisted: :twisted:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

V

VIDEOMIX

Guest
και γω έχω γενέθλια σήμερα και το ήθελα το... δώρο...
...και μπορεί και να ακυρώσω όπως τα θέλει η μοίρα

τέσπα

:neutral:
Xρόνια πολλά, με μια ΑΜΟΙ στο σαλονάκι σου. :D

V

VIDEOMIX

Guest
Βρε παιδιά, τώρα που ήρθε η ώρα να παραλάβαιτε, με κάνετε και ζηλεύω. :)
Και που να αρχίσετε τις περιγραφές θέασης καθώς και φώτος των ΑΜΟΙ σας απο τα σαλονάκια σας. :(

Reaction score
1
Εγώ. λοιπόν, βρήκα το AV site ψάχνοντας για πληροφορίες για την 9830, που ζαχάρωνα. Είμαι σχεδόν ΑΣΧΕΤΟΣ με τεχνικά θέματα (καθότι Δικηγόρος). Για την AMOI έμαθα από σπόντα, όπως, παράλληλα έμαθα ότι η 9839 (42’’) τετέλεσται.

Δεν γνωρίζω την τιμή του Power Buy, αλλά αν η τηλεόραση είναι τόσο καλή όσο αναφέρεται, έκαστος που θα την αγοράσε μέσω PB όσο και μέσω ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ στα 2200 € είναι κερδισμένος, αφού παίρνει εξαιρετικό value for money.

Εξάλλου, pacta sunt servanda - οι συμφωνίες πρέπει να τηρούνται. Εξ ου και δεν αντιλαμβάνομαι εκ των υστέρων παρακλήσεις για κατέβασμα της τιμής κλπ. Αυτοί που τις ζητούν έπρεπε να το είχαν κάνει νωρίτερα και διαπραγματευτεί καλύτερα, αν πράγματι ισχύει ότι η τιμή του PB δεν είναι και η πλέον ικανοποιητική.

Όσο για το θέμα της δωρεάν διαφήμισης, νομίζω ότι σε κανένα post δεν είδα το εξής: Όταν ένα προϊόν είναι πραγματικά καλό, τότε στην πραγματικότητα η φήμη του δημιουργείται μόνη της και δεν μπορεί ν’ αποδοθεί σε αυτόν που απλώς ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙ την καλή ποιότητα. Η διαφορά με την διαφήμιση είναι ότι στην τελευταία, τονίζονται (αν δεν υπερβάλλονται κι’ όλας) τα πλεονεκτήματα και (με βεβαιότητα) κρύβονται τα ελαττώματα. Ενώ σε ένα forum σαν κι’ αυτό δεν κρύβεται τίποτε. Οπότε αν το 95% όσων λέγονται είναι καλά, αυτό σημάίνει ότι το προϊόν αυτοδιαφημίζεται, λόγω ποιότητος.

Τώρα, επειδή εγώ για 200-300 ευρώ πάνω κάτω δεν σκοτίζομαι (ήμουν άλλωστε έτοιμος να δώσω 6000 για την 9830 - και αυτό θα πόναγε), θέλω να γνωρίζω με σαφήνεια τα ακόλουθα:

1. Η ΑΜΟΙ είναι αυτή την στιγμή σε display στο κατάστημα ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ στην Ηλιούπολη, σωστά?

2. Εγώ επιθυμώ, αφού δω να αγοράσω μία, στην λιανική τιμή της. Επειδή, εγώ προσωπικά υποπτεύομαι ότι θα γίνουν ανάρπαστες στα καταστήματα (αφού σε παράλληλο display με άλλες λογικά θα βγάζουν μάτια και ΘΑ ΑΥΤΟΔΙΑΦΗΜΙΖΟΝΤΑΙ), θα ήθελα να γνωρίζω΄πότε θα βγουν στα καταστήματα και σε ΠΟΙΟ κατάστημα θα βγουν πρώτα.

3. Η τηλεόραση έχει ψηφιακό δέκτη;

4. Εμφανίζει ‘προβλήματα‘ με αναλογικά σήματα (δηλ. από απλή κεραία);

Thanks και sorry για τα σχόλια από έναν ‘παρείσακτο‘, αλλά νομίζω ότι μετά από διάβασμα 29 σελίδων posts, κάτι έπρεπε να γράψω κι’ εγώ.

NLS

Reaction score
1
1. σωστά

2. θέλουμε να το μάθουμε και οι υπόλοιποι αυτό

3. όχι, αλλά λόγω HDMI (αλλά και VGA) αυτό δεν είναι τρομερό πρόβλημα (τον βάζεις εκεί), αλλιώς υπομονή

4. λιγότερα από όσα περιμέναμε - τα πάει καλά εκεί

φυσικά θα γράψεις - κανείς δεν είναι ειδικός εδώ εκτός από 2-3 άτομα, οι άλλοι έχουμε την εμπειρία που έρχεται από... χόμπυ

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Η ρύθμιση των τηλεοράσεων.

Καθότι οι μέρες πλησιάζουν ήρθε πλέον και η ώρα να δούμε πως θα ρυθμιστούν οι τηλεοράσεις και πως θα λάβουν οι συμμετέχοντες τις ρυθμίσεις.

Η σωστή ISF ρύθμιση για οποιαδήποτε τηλεόραση (ή και προβολέα) δεν είναι τίποτα λιγότερο από μια πλήρη ρύθμιση οπτικής αλυσίδας.
Τι σημαίνει αυτό;
Ρύθμιση με το DVD player, τα καλώδια, τυχόν Scaler και τη τηλεόραση στο χώρο του ιδιοκτήτη, αφού μόνο έτσι ρυθμίζεται ουσιαστικά σε βάθος η εκλαμβανόμενη εικόνα.
Οι περισσότεροι που έχετε δεχθεί και τις υπηρεσίες μου έχετε δει πως γίνεται η συγκεκριμένη ρύθμιση.

Εδώ όμως θα παραστρατήσουμε...

Στην αρχή σκέφτηκα να ρυθμίσω τη τηλεόραση με κάποιο δημοφιλές DVDp μέσω ψηφιακής θύρας, έχοντας και τις λιγότερες διακυμάνσεις στην έξοδο εικόνας. Αλλά αλήθεια ποιο είναι δημοφιλές;
Ένα DVDp των 300, 500, 800 ή 1000 ευρώ;
Και ποιας εταιρίας; Denon, Sony, Pioneer;

Έτσι μετά από σκέψη ότι καμία τηλεόραση ουσιαστικά δεν θα ήταν απολύτως σωστά ρυθμισμένη, κατέληξα στο συμπέρασμα οι ρυθμίσεις πρέπει να γίνουν μέσω της γεννήτριας σημάτων Sencore VP401, ίσως της καλύτερης και δημοφιλέστερης γεννήτριας που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες ISF Calibrators.

Αυτό τι σημαίνει για εσάς;

Ότι θα έχετε τη τηλεόραση σας ρυθμισμένη σαν αυτόνομη συσκευή με άριστη απόδοση και αναλόγως την ποιοτική απόκλιση του DVDp που έχετε, θα λαμβάνετε και αντιστοίχως εικόνα.
Το ευτύχημα βρίσκεται στις ψηφιακές θύρες όπου υπάρχουν κάποιοι κανόνες εκπομπής και δεν θυμίζουν το ξέφραγο αμπέλι των αναλογικών, οπότε και οι διαφορές που θα παρατηρηθούν μεταξύ καλών DVD players (300+ euro), σοβαρών πάντα εταιριών, θα είναι μικρές.

Σας προλαβαίνω από τώρα και σας απαντώ ότι δεν μπορεί να γίνει τίποτα καλύτερο ούτε μέσω τηλεφώνου, ούτε μέσω PM διότι πολύ απλά το remote calibration δεν έχει εφευρεθεί ακόμη και να είστε σίγουροι ότι όταν ανακαλυφθεί θα το χρησιμοποιήσω πρώτος μήπως τυχόν και προλαβαίνω!!

Η επόμενη καλύτερη εικόνα που μπορώ να σας προσφέρω στις εκπληκτικές Amoi σας θα την πάρετε μόνο μέσω ISF ρύθμισης στο δικό σας χώρο και όσοι θέλουν να την απολαύσουν μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου για κάποιο ραντεβού. Το τελευταίο αν ακούγεται ή διαβάζεται ως διαφήμιση, μπορεί να διαγραφεί από τη διαχειριστική ομάδα χωρίς ίχνος παρεξήγησης από μέρους μου. Θέλω απλά να ξεκαθαρίσω ότι θα κάνω το ανθρώπινος δυνατό αλλά θαύματα εξ απόστασης δυστυχώς δεν πραγματοποιούνται.

Ελπίζω οι περισσότεροι κάτοχοι που θα τοποθετήσουν τη τηλεόραση τους σε καθιστικά χωρίς ιδιαίτερες ανακλάσεις, σε σύνδεση HDMI με κάποιο αξιόλογο DVDp και γράφοντας τις ρυθμίσεις που θα αποστείλω στο Menu, να φτάσουν στο 80 με 85% της ρύθμισης που προσφέρω σε ραντεβού.

Αν έχετε κάποιες παρατηρήσεις μετά χαράς να τις διαβάσω ακολούθως.

Reaction score
0
Η ρύθμιση των τηλεοράσεων.

και γράφοντας τις ρυθμίσεις που θα αποστείλω στο Menu, να φτάσουν στο 80 με 85% της ρύθμισης που προσφέρω σε ραντεβού.[/b]
Ολα ξεκαθαρα αλλα λιγο αυτο με το πωσ θα αποσταλουν οι ριθμισεισ στον καθενα ? Με ποιον τροπο εγω θα ριθμισω την τηλεοραση μου . Θα παρουμε τισ ρυθμισεισ με πμ ? Με καποιο χαρτι μεσα στη συσκευσια ?

Και για να ρυθμισεις τις τηλεορασεις δεν χρειαζετε να μπεισ στο ΜΥΣΤΙΚΟ ΜΕΝΟΥ ?

- Αν ΝΑΙ τοτε εμεις σημαινει οτι πρεπει πλεον το ΜΥΣΤΙΚΟ ΜΕΝΟΥ να το κανουμε ΦΑΝΕΡΟ. Γιατι τοτε πρεπει να μπουμε και εμεισ στο ΜΕΝΟΥ και να επεμβουμε. Αποτι ειπωθηκε σε προηγουμενα μυνηματα εγινε ντοροσ στο οτι οι κινεζοι δεν δινουν το μΥΣΤΙΚΟ ΜΕΝΟΥ. Εκτοσ αν κανω λαθοσ.
-ΑΝ ΟΧΙ (δεν χρειαζετε να μπουμε στο ΜΥΣΤΙΚΟ ΜΕΝΟΥ) τοτε ποια ρυθμιση ειναι αυτη που μπορει να δωσει το 80 - 85% χωρις να χρειαζετε η επεμβαση στο ΜΥΣΤΙΚΟ ΜΕ΅ΝΟΥ ? Μονο δηλαδη με ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΧΡΩΜΑ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑ κλπ γινετε ?

Αυτα ειναι καλα να διευκρινιστουν γιατι πρωσωπικα εγω δεν μπορεσα να καταλαβω. Αυτα χωρισ ιχνος ειρωνιασ και εξυπναδας παρα ΜΟΝΟ ΑΠΟΡΙΑΣ. Ουτως; η αλλως ο Λαμπρου την δουλεια του την εχει αφησει σε αρκετουσ απο εδω και εχει δειξει οτι τα καταφερνει υπερ του δεοντος....

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.901
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo