- Reaction score
- 0
θα την παθαινα κι εγω αν δεν μου ειχε ερθει pm για το ποτε θα την παραλαβω.μόνο σε έναν έπιασε;
![]()
θα την παθαινα κι εγω αν δεν μου ειχε ερθει pm για το ποτε θα την παραλαβω.μόνο σε έναν έπιασε;
![]()
Άρα να περιμένουμε κι εμείς pm για παραλαβή (αποστολή);θα την παθαινα κι εγω αν δεν μου ειχε ερθει pm για το ποτε θα την παραλαβω.
Τά νεώτερα από τις τηλεοράσεις ΑΜΟΙ πού ολοι εμεις τού power buy αναμένουμε μέ αγωνία νά εκτελωνιστούν γιά νά τις παραλάβουμε ειναι τά εξής.
Δυστυχώς εγινε λάθος,τό κοντέινερ πού ηρθε,ήτανε γιά τήν Αμερικάνικη αγορά καθόσον ανακαλύφτηκε στό τελωνείο οτι οι τηλεοράσεις είχανε NTSC Tuner και 120-130 volt ρευμα λειτουργιας,ως εκ τούτου θά πρέπει νά περιμένουμε άλλον 1 μηνα και βάλε, μέχρι νά ερθουν οι σωστές.
Κρίμα καί ελεγα οτι θά τις ειχαμε πρίν τό πάσχα.
Ελπίζω νά προλάβουμε το Mundial.
Περιμενε να σου ερθει pm και για τι ωρα θα την παραλαβειςθα την παθαινα κι εγω αν δεν μου ειχε ερθει pm για το ποτε θα την παραλαβω.μόνο σε έναν έπιασε;
![]()
θα σας στεναχωρησω αλλα και το δικο μου μηνυμα εχει σχεση με την σημερινη ημερα. (δεν εχω λαβει pm).Περιμενε να σου ερθει pm και για τι ωρα θα την παραλαβειςθα την παθαινα κι εγω αν δεν μου ειχε ερθει pm για το ποτε θα την παραλαβω.μόνο σε έναν έπιασε;
![]()
![]()
Xρόνια πολλά, με μια ΑΜΟΙ στο σαλονάκι σου.και γω έχω γενέθλια σήμερα και το ήθελα το... δώρο...
...και μπορεί και να ακυρώσω όπως τα θέλει η μοίρα
τέσπα
:neutral:
Ολα ξεκαθαρα αλλα λιγο αυτο με το πωσ θα αποσταλουν οι ριθμισεισ στον καθενα ? Με ποιον τροπο εγω θα ριθμισω την τηλεοραση μου . Θα παρουμε τισ ρυθμισεισ με πμ ? Με καποιο χαρτι μεσα στη συσκευσια ?Η ρύθμιση των τηλεοράσεων.
και γράφοντας τις ρυθμίσεις που θα αποστείλω στο Menu, να φτάσουν στο 80 με 85% της ρύθμισης που προσφέρω σε ραντεβού.[/b]