Power - Buy AMOI LCD TV 37'' 1920x1080!

Reaction score
0
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Για να προσθεσω στα προηγουμενα.
Καλα βρε παιδια , ενα search στο internet δεν κανετε για να δειτε εαν υπαρχουν πουθενα αυτες οι τιμες πριν γραψετε οσα γραψατε?
:wink:
Πιο street price από την επίσκεψη σε ένα μαγαζί δεν υπάρχει. Παρά τα όσα λέει η αντιπροσωπεία, αν πάει κάποιος σήμερα στο κατάστημα θα την πάρει στην τιμή που έγραψα. Καλοί ή κακοί επαγγελματίες δεν έχουν σημασία για τον τελικό καταναλωτή. Ελπίζουμε βέβαια να διορθωθεί το λάθος σύντομα. :?

Reaction score
0
Αυτη ειναι η τιμη της σταθερα εδω και τρεις μηνες, παντου γυρω στα 1900 πραγμα που το ξεραμε και το ειχαμε αποδεχτει..
το 1600 μας επεσε λιγο βαρυ αλλα αν εκανε λαθος ο υπαλληλος στην αποθηκη να τον μαστιγωσουν με τον πρεποντα τροπα, γερμανοι ειναι αυτοι κατι θα ξερουν  :lol:

Μια συγγνωμη στο Νασο την οφειλουμε νομιζω !
ίσος γιαυτο έκανε το λάθος, για το μαστίγωμα!

Reaction score
0
quote author=santon link=topic=9612.msg102141#msg102141 date=1144664327]
kiteman said:
ένα γρήγορο search που έκανα στο net την βρήκα 1930 euro με το vat.

h**p://www.ohmegaelectronics.cz/scripts/home.php?language=en
Αυτη ειναι η τιμη της σταθερα εδω και τρεις μηνες, παντου γυρω στα 1900 πραγμα που το ξεραμε και το ειχαμε αποδεχτει..
το 1600 μας επεσε λιγο βαρυ αλλα αν εκανε λαθος ο υπαλληλος στην αποθηκη να τον μαστιγωσουν με τον πρεποντα τροπα, γερμανοι ειναι αυτοι κατι θα ξερουν :lol:

Μια συγγνωμη στο Νασο την οφειλουμε νομιζω !
Ακόμα και λάθος να είναι το 1600 η τιμή γύρω στα 1900 που αναφέρετε είναι εντάξει;

Συγνώμη που επανέρχομαι (δεν είμαι κακοπροαίρετος αλλά ενοχλημένος) αλλά αν προσθέσεις και το courier είμαστε πάλι "ριγμένοι" με εξαίρεση τις ρυθμίσεις του κ. Λάμπρου (ο οποίος είναι άσχετος με την αντιπροσωπεία). Όσο για την πολιτική καμμένων pixel, αν κατάλαβα καλά, ο κ. Ακρατόπουλος είπε ότι η έχει αλλάξει και έχει γίνει zero pixel για όλους. Άρα τα δικά μας 4 υπερκαλύπτονται.

Reaction score
0
Μετά την εξήγηση του κ. Καφάτου, ζητώ μια δημόσια συγνώμη από τον Νάσο. Όλο το φταίξιμο για την παρεξήγηση είναι του Media Markt. :)

Reaction score
0
Δεν χρειάζονται συγνώμες κύριοι, απλά κατανόηση και λίγη υπομονή. Ότι είπαμε ισχύει και με την ευκαιρία τώρα που σχεδόν έχει ολοκληρωθεί το Power Buy θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την εμπιστοσύνη σας στο προϊόν μας και να σας ευχηθώ καλές HD θεάσεις! Πάντοτε στη διάθεση σας για οτιδήποτε χρειαστείτε.

Reaction score
2
Νασο σ' ευχαριστουμε.
Αληθεια οι ρυθμισεις του κ. Λαμπρου ποτε θα μας ερθουν;;;

Reaction score
0
nasos said:
Δεν χρειάζονται συγνώμες κύριοι, απλά κατανόηση και λίγη υπομονή. Ότι είπαμε ισχύει και με την ευκαιρία τώρα που σχεδόν έχει ολοκληρωθεί το Power Buy θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την εμπιστοσύνη σας στο προϊόν μας και να σας ευχηθώ καλές HD θεάσεις! Πάντοτε στη διάθεση σας για οτιδήποτε χρειαστείτε.
Χρειάζονται συγνώμες, από την στιγμή που καταφέρθηκα κατά της λάθος πλευράς. Από ότι κατάλαβα η αντιπροσωπεία δεν έχει καμία ευθύνη για το "λάθος" του πολυκαταστήματος, το οποίο βέβαια μόνο κακό μπορεί να κάνει στην πορεία του προϊόντος (και κατ' επέκταση στην αντιπροσωπεία). :)

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Μιχάλης Κορ. said:
Πήρα τώρα τηλ στο Mediamarkt Αμαρουσίου
http://www.mediamarkt.gr/shops/maroussi/

κ ρώτησα αν υπάρχει ΑΜΟΙ 37" κ τι τιμή έχει, μου λέει έχει 1600 ευρώ... :shock: :shock: :shock:

Το απόγευμα πάω από εκεί να το δω με τα μάτια μου!
Mιχαλη , ρωτα επισης εαν εχουν να σου παραδωσουν :wink:

mrw

Reaction score
0
Αυτό μπορεί να ενδιαφέρει κάποιους - αν αληθεύει, αναμένετε σύντομα αντι-ντάμπιγκ φόρους απο την ΕΕ, που θα ανεβάσουν τις τιμές...

Panel agents dumping 37-inch LCD TV panels, sources say
Compiled from outside sources, Taipei; Emily Chuang, DigiTimes.com [Wednesday 5 April 2006]

Industry sources recently indicated that some TFT LCD panel agents are dumping 37-inch LCD TV panels, including panels from Sharp at a price lower than US$700 amid concerns of oversupply in the 37-inch segment, according to a Chinese-language Commercial Times report.

Executives at Taiwan-based home appliance makers Kolin and Sampo confirmed the news that they have seen prices that low, but they pointed out those lower priced panels are of a lower grade (have more pixel defects). The companies also indicated that they would not adopt those panels for their LCD TVs, the paper said.

However, in a separate case, Taiwan-based panel makers have reached an agreement with an unspecific Taiwan-based home appliance maker to supply the company with 37-inch LCD TV panels priced lower than US$700 at the end of April or beginning of May, the paper cited sources as saying.

According to the latest panel pricing from DisplaySearch, the ASP (average selling price) for 37-inch LCD TV panels dropped to US$730 in April, down from US$770 in the second half of March. Earlier reports show that the research firm expects prices in the 37-inch segment to steadily drop through the second quarter.

Το Σάββατο είδα στο MediaMarkt και μια 37αρα "Ultravox" (μαρκαμεκαψες) - οχι 1080p - που υποτίθεται ότι είναι εισαγωγή τους, γύρω στα 1500 Ε, αλλά πρόσεξα ότι και οι τιμές σε brand name 37αρες είχαν μειωθεί αισθητά...

Eπίσης - ενώ η Samsung έχει εργοστάσια 7ης γενιάς, αγοράζει 37αρια πάνελ 6ης γενιας απο την AUO για να μη χασει μερίδιο αγοράς στη κατηγορία αυτή

At the just-ended 8th Annual DisplaySearch US FPD Conference, held in San Diego, California, U.S.A. on March 21-23, Dr. Hsiung Hui, executive vice president of AUO, said that his company's 37-inch TV-panel shipments in March would outstrip 100,000 units, as more and more first-tier global LCD TV brands adopt AUO's products. In conjunction with the increasing capacity at AUO's new sixth-generation (6G) panel facility, Hsiung said, both AUO's revenue and profits are expected to rise.

Hsiung refused to comment on the companies that have chosen to adopt AUO's 37-inch panels, but industry insiders said that AUO has delivered 37-inch panels to Samsung and Philips. The sources explained that Samsung operates a 7G panel plant, which is able to economically cut 32- and 40-inch panels, while Sharp, LPL, and AUO run 6G facilities.

The sources added that Samsung does not want to lose its market share in 37-inch TV segment to major rivals such as Sharp, LG, Philips etc., so Samsung has decided to procure panels from AUO.

In late 2005, Sony pushed 32- and 40-inch Bravia LCD TV models and soon won a hot market response in the North America market. All the panels adopted by the two models are supplied by S-LCD Corp., a 50-50 joint venture established in 2004 by Samsung Electronics and Sony dedicated to the manufacturing of amorphous TFT LCD panels for LCD TVs. In March this year, industry sources said, Sony continued to push 26- and 23-inch Bravia LCD TV models adopting panels made by S-LCD, which led to Samsung not receiving an ample supply of 26-inch panels from the venture. This was why Samsung was forced to procure panels from AUO.

Reaction score
0
Ωρα 4,45 σήμερα τό απόγευμα,πήγα στο MEDIA MARKT νά δώ επί τόπου πώς εχουν τά πράγματα σχετικά μέ την ΑΜΟΙ.
Η τηλεόραση πράγματι ειναι εκέι μαζί μέ πολλές αλλες μάρκες,η ιδια ακριβώς μέ τήν δικιά μας καί η τιμή πράγματι 1599 ευρώ.
Υπάρχει μάλιστα λίγο πιο εκεί καί η 26 ιντσών η ιδια ακριβώς σέ σχεδίαση.
Ρώτησα τόν υπάλληλο γιά τήν τιμή,μου επιβεβαίωσε οτι ειναι μέ το φπα,οταν του ειπα οτι μάλλον πρέπει νά εχει γίνει κάποιο λάθος,πήγε μέσα ελενξε τήν τιμή της στό
σύστημα του καί επεστρεψε λέγοντας μου οτι αυτή είναι η τιμη της καί οτι αν ηθελα νά την αγοράσω εκείνη την ωρα,σέ αυτη τή τιμή θά την επερνα.
Οταν τόν ρώτησα αν ειναι διαθέσημη μου απάντησε πως οχι.
Από εκεί καί μετά δέν ξέρω τί νά υποθέσω.
Δηλσδη αν εκείνη τη στιγμή τη πλήρωνα,πότε φαντάζεστε εσείς οτι θά την επερνα;
Μετά από 10 μερες 1 μηνα 2 μηνες 3 μηνες τα χριστουγεννα;
Και αν εχουνε κάνει λάθος στη τιμή,θα ερχόντουσαν μετά νά μου ζητήσουν τά υπόλοιπα;
Δέν ξερω αν μπορεί καποιος ας μας απαντήσει.
Αυτά προς ενημέρωση εγώ προσωπικά δέν εχω κανένα πρόβλημα.

Καί γιά τού λόγου τό αληθές http://i67.photobucket.com/albums/h292/yaesu897/DSC00282.jpg

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Μπαμπη , κανεις δεν ειπε πως δεν την ειχαν ως demo σε αυτη την τιμη.
Το ξερουμε αλλωστε απο την προηγουμενη εβδομαδα.
Ολα τα αλλα που εχουμε πει ισχυουν κανονικα!

Παντως δεν μου αρεσει να ανακατεβομαι σε εσωτερικα αλλων αλλα θα ηθελα να πω την γνωμη μου και μονο.Εαν ημουν στην θεση του Νασου,μονο και μονο για την ζημια που εχουν προκαλεσει , δεν θα τους την εδινα ποτε.Ουτε κομματι!

Reaction score
0
Παιδιά, επειδή πληθαίνουν οι πληροφορίες ότι η τιμή του Media Markt είναι σωστή, αρχίζω και ψήνομαι..

Αλλά ήθελα να ρωτήσω τους φίλους που την έχουν, αυτή η πρασινίλα και οι έντονες αντανακλάσεις που φαίνονται στη φωτό ισχύουν ή είναι προβληματικό το συγκεκριμένο κομμάτι?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Αφου πληθαινουν...οι πληροφοριες και η τιμη ειναι σωστη , δεν εχετε παρα να την παραγγειλετε οσοι νομιζετε.Γιατι να χαλαμε την ζαχαρενια μας? :wink:

Reaction score
0
Φοβάμαι ότι αν η εικόνα είναι αυτή που βλέπω, ούτε αυτή η τιμή είναι σωστή..

Reaction score
0
Καταρχήν θα 'ήθελα να ζητήσω προκαταβολικά συγνώμη σε όλους όσους διαβάσουν αυτό το μήνυμα κ να μην δημιουργήσω κάποιες διχόνοιες ή/και έχθρες μεταξύ σας/μας.

Σήμερα πήγα κ εγώ στο mediamarkt κ μίλησα με πωλητή εκεί για την τηλ αυτή. Η τιμή είχε ανέβει κατά 100 ευρώ που σημαίνει ότι κάτι γίνεται με την αντιπροσωπεία, είναι δλδ στα 1699. Ρώτησα τι εγγύηση έχει, 2 χρόνια μου λέει, ποια εταιρεία είναι, μου λέει comet, του λέω υπάρχει κ μου λέει σε παραγγελία. Τον ρωτάω δλδ αν την παραγγείλω τώρα, η τιμή κλειδώνει κ αν αύριο πει ότι είναι λάθος τότε εγώ επιβαρύνομαι το έξτρα κόστος κ μου απαντά ότι είμαστε μια μεγάλη εταιρεία κ αν γίνει κάτι τέτοιο στραβό τότε εμείς θα αναλάβουμε την διαφορά. Εσείς θα την αγοράσετε στην τιμή που τώρα θα κανονίσουμε κ θα πληρώσετε. Κάτω από αυτές τις εγγυήσεις λοιπόν εγώ προσωπικά έκανα παραγγελία στην παραπάνω τιμή κ την περιμένω μέσα στις επόμενες 2 εβδομάδες.

Δεν θέλω να κάνω τον έξυπνο ή οτιδήποτε άλλο. Τον κο. Ανδρέα Κ. τον είχα δει πριν μερικές εβδομάδες κ μάλιστα ήμουν πολύ κοντά στο να την παραγγείλω κ τότε αλλά είχα πρόβλημα με τα χρήματα. Τώρα όμως που δεν το έχω κ είναι κ σε καλύτερη τιμή, τα πράγματα άλλαξαν.

Ιδού κ 2 φωτογραφίες :
http://i80.photobucket.com/albums/j180/mad_corsa/amoi_front.jpg
http://i80.photobucket.com/albums/j180/mad_corsa/amoi_timi.jpg

Σκεφτόμουν αρκετή ώρα αν πρέπει να κάνω το παραπάνω post ή όχι, κ δεν το κρύβω ότι το σκεφτόμουν για την συνέχεια της παραγγελίας μου, αν θα γίνει η παραλαβή ή όχι, αν θα με κατσαδιάσετε ή όχι αφού δεν με ξέρετε κιόλας κτλ κτλ κτλ, αλλά βρήκα το θάρρος να γράψω ότι ακριβώς έκανα κ τελικά αγόρασα.

Φυσικά κ δεν έχω τις ρυθμίσεις που έχετε εσείς αλλά μπροστά στην τιμή...

Σημείωση ότι την πήρα με δόσεις, 36 στο σύνολο, που σημαίνει ότι έχω κ κάποιους τόκους. Η τελικά τιμή είναι 70 ευρώ περίπου πάνω, 1769 περίπου.
Όταν την είχα δει στην Ηχοέκφραση πάλι για τέτοιο τρόπο πληρωμής συζητούσα.

Κ πάλι θα ζητήσω συγνώμη από όλους...

Reaction score
4
Μιχάλης Κορ. said:
Κ πάλι θα ζητήσω συγνώμη από όλους...
Εσυ συγχωρεισαι τεκνον μου :) καποιοι αλλοι δεν ξερω σε ποσες κολυμπηθρες πρεπει να κολυμπησουν για να παρουν αφεση αμαρτιων.

Συγγνωμη αλλα νοιωθω **λακας με ολη τη σημασια της λεξης, Power buy Και κουραφεξαλα, power απατη εμενα μου θυμιζει
Λυπαμαι αλλα νομιζω 50+ ανθρωποι εξαπατηθηκαν ξεκαθαρα, η αγορα ειναι αμειλικτη αλλα δεν ξερω αν πρεπει να ειμαστε και εμεις, καποιος επαιξε ποκερ στην πλατη μας για μια χουφτα ευρω..δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο να ασχοληθουμε (ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ) η να δωσουμε τοπο στην οργη και να το προσμετρησουμε στο βαθμο **λακιας που μας δερνει :(
Και προσεξτε λεω καποιος για να μην παραξηγουμαστε..

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Μιχαλη , δεν καταλαβαινω γιατι σκεφτοσουν εαν επρεπε να κανεις το παραπανω post.Επισης για ποιο λογο να ζητας συγγνωμη.
Το AVSite δεν ειναι μαγαζακι ΚΑΝΕΝΟΣ και θα υποστηριζει ΠΑΝΤΑ την πλευρα του καταναλωτη και μονο.

Κατα την γνωμη μου πολυ καλα εκανες και παρηγγειλες την τηλεοραση ωστε να εχουμε μια εικονα για το τι προκειται να συμβει.
Εαν τελικα στην δωσουν σε αυτη την τιμη θα εχουν καταπατησει τον σημαντικοτερο κανονα του εμποριου-το οτι δηλαδη δεν πουλας ποτε "μπαινοντας μεσα".
Εαν μπορουν και θελουν να το κανουν , απο εμενα μπραβο τους.
Εαν ο Νασος θελει να τους δωσει εμπορευματα κατω απο αυτες τις συνθηκες , μαγκια του.

Ευχομαι ολα να πανε καλα με την παραγγελια σου...

Reaction score
0
ΡΕ ΠΑιδια δεν ξερω ποιοσ ειναι ο νασος αλλα φανταζομαι ειναι π εισαγωγεας τησ αμοι στην ελλαδα. Λοιπον ρωτω τον νασο (αν ειναι αυτος που φανταζομαι) αν το mediamarkt με αυτην την τιμη ψαρεψει μερικουσ πελατες με οποιον τροπο (η τιμη τησ βασικος λογος) και εχει τον πελατη στο περιμενε , 10 μερες εναν μηνα . Ερθει σε σενα μετα και σου πει . Φιλε μου ψαρεψα 50-100 πελατες και θελω αυτη την τιμη. Θα του την δωσεις? Απαντησεις του στυλ γιατι να την δωσω φθηνοτερα , σκεφτομαι τα παιδια που την πειραν ακριβοτερα, δεν γινονται δεκτες. Ειμαστε πλεον σε ελευθερη αγορα και δεν υπαρχει σκεφτομαι τον λωστα τον γιαννι τον πετρο. Και να σου πω οτι θα σε πατησει και σενα κατω και θα παει αλλου αν δεν του την δωσεις. <Μην λεμε τωρα οτι θελουμε. Βεβαια η συγκεκριμενη αλυσιδα ειναι πολυεθνικη και ετσι αυτην την δουλεια που περιεγραψα μπορει να μην την κανει με τον εγχοριο προμηθευτη αλλα με τον ξενο. Αλλα και παλι λιγο πολυ ετσι ειναι τα πραματα και ετσι θα εχουν.

Προτου βγητε και με κατηγορητε να πω οτι εγω πρωσοπικα εχω συμβιβαστει πριν κανω την αγορα απο το power buy οτι μετα την διαφημηση αυτη στην ελλαδα τουλαχιστον σε λιγο καιρο θα την επερνα πιο φθηνα. Να σας πω την αληθεια δεν με ενδιαφερει . Ο καταναλωτισμος και το παιχνιδι που εχουν βαλει στα ΗΛΕΚΡΟΝΙΚΑ μας εχει διδαξει αρκετα και μασ εκανε υπωχειρια τους . Ειμαι μαθημενος πλεον . ΑΓοραζω καρτα οθονησ 200 ευρω και στον επομενο μηνα ειναι 180 και παει λεγοντας. Αγοραζεισ εκτυπωτη , αγοραζεισ PC και σε λιγο καιρο πεφτει. Δηλαδη δινεισ λεφτα και αυτοματα ξερεισ οτι χανετε η αξια τους. Μασ εχουν βαλει στο παιχνιδη τουσ πλεον . Εσεισ νομιζετε οτι οι τεχνολογιεσ που βγαινουν ετσι σιγα , σιγα δεν μπορουν να βγουν απευθειασ μια και εξω . ΟΧΙ τοτε δεν θα συνεφερε. ΤΕΣΠΑ αν συνεχυσω θα πω πολλα. Το μονο που μασ σωνει ειναι ΚΙΝΑ σε ολα . Η κινα θα δωσει πιστευω το χαστουκι που χρειαζονται πολλες πολυεθνικες που υπογραφουν πολλα μυστικα στην πλατη του καταναλωτη. ΚΙΝΑ και παλι ΚΙΝΑ

Κοβω την φλυαρια ακαι αφηνω τον νασο να απαντησει

Reaction score
4
john_karis said:
ΑΓοραζω καρτα οθονησ 200 ευρω και στον επομενο μηνα ειναι 180 και παει λεγοντας. Αγοραζεισ εκτυπωτη , αγοραζεισ PC και σε λιγο καιρο πεφτει.
Ναι μωρε στο χωρο λιγο πολυ ειμαστε λιγοι πολλοι και το καταλαβαινουμε, αλλα οχι και απο την Day one !, οχι και απο την καραβιά που περιμεναμε τοσο καιρο, ας ηταν σε δυο μηνες αργοτερα, τωρα κατι μας βρωμαει, διατι να το κρυψωμεν αλλωστε;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.517
Νεότερο μέλος
Mpermplis