Power - Buy AMOI LCD TV 37'' 1920x1080!

Reaction score
0
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Μιχαλη , δεν καταλαβαινω γιατι σκεφτοσουν εαν επρεπε να κανεις το παραπανω post.Επισης για ποιο λογο να ζητας συγγνωμη.
Το AVSite δεν ειναι μαγαζακι ΚΑΝΕΝΟΣ και θα υποστηριζει ΠΑΝΤΑ την πλευρα του καταναλωτη και μονο.

Κατα την γνωμη μου πολυ καλα εκανες και παρηγγειλες την τηλεοραση ωστε να εχουμε μια εικονα για το τι προκειται να συμβει.
Εαν τελικα στην δωσουν σε αυτη την τιμη θα εχουν καταπατησει τον σημαντικοτερο κανονα του εμποριου-το οτι δηλαδη δεν πουλας ποτε "μπαινοντας μεσα".
Εαν μπορουν και θελουν να το κανουν , απο εμενα μπραβο τους.
Εαν ο Νασος θελει να τους δωσει εμπορευματα κατω απο αυτες τις συνθηκες , μαγκια του.

Ευχομαι ολα να πανε καλα με την παραγγελια σου...
Αυτό που με έκανε να σκέφτομαι τι να κάνω κ αν πρέπει να γράψω το παραπάνω, είναι η τελευταία σου πρόταση, δλδ αν θα πάει καλά η παραγγελία... :(

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Αυτό που με έκανε να σκέφτομαι τι να κάνω κ αν πρέπει να γράψω το παραπάνω, είναι η τελευταία σου πρόταση, δλδ αν θα πάει καλά η παραγγελία
Οτι και εαν γινει εγω θα ειμαι στο πλευρο σου. :wink:

Reaction score
0
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Αυτό που με έκανε να σκέφτομαι τι να κάνω κ αν πρέπει να γράψω το παραπάνω, είναι η τελευταία σου πρόταση, δλδ αν θα πάει καλά η παραγγελία
Ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη. :D

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Μιχάλης Κορ. said:
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Δεν ξερω εαν καταλαβες τι εννοω , παντως δεν εννοω μονο ψυχικα η ηθικα.
Εννοω εμπρακτα.

Reaction score
0
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Μιχάλης Κορ. said:
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Δεν ξερω εαν καταλαβες τι εννοω , παντως δεν εννοω μονο ψυχικα η ηθικα.
Εννοω εμπρακτα.
Συγνώμη αλλά κάπου εδώ σε "έχασα"... Τι εννοείς ?

Reaction score
0
Τό απόγευμα που πήγα εγώ καί εβγαλα καί τήν φωτογραφία ειχε 1599 μετά από 2 ωρες πού πήγε ενας αλλος τήν βρήκε καί την πηρε 1699 αυριο ποιος θα εχει σειρα να την πάρει 1799?
μεθαύριο θά εχει οσο τήν πήραμε εμείς.
πλάκα εχει δέν νομίζετε?

Reaction score
0
Είναι γνωστή η πρακτική σε τέτοιου είδους καταστήματα να δημιουργούν εντυπώσεις με κάποιες 'ημερήσιες' προσφορές. Αν έχει έτσι το πράγμα δεν με ενοχλεί καθόλου και μπράβο στους τυχερούς που θα αγοράσουν την ΑΜΟΙ 15% φθηνότερα, αμέσως μετά από εμάς (!!!)
Αν όμως δεν είναι έτσι...

Reaction score
0
Μάνος Νοικοκυράκης said:
Είναι γνωστή η πρακτική σε τέτοιου είδους καταστήματα να δημιουργούν εντυπώσεις με κάποιες 'ημερήσιες' προσφορές. Αν έχει έτσι το πράγμα δεν με ενοχλεί καθόλου και μπράβο στους τυχερούς που θα αγοράσουν την ΑΜΟΙ 15% φθηνότερα, αμέσως μετά από εμάς (!!!)
Δεν νομίζω ότι είναι προσφορά για σήμερα μόνο καθώς ο πωλητής μου είπε ότι τις έχουν 1 εβδομάδα περίπου σε αυτήν την τιμή. Τώρα βέβαια δεν ξέρω τι εννοούσε, τα 1599 το πρωί ή τα 1699 το απόγευμα...
Επίσης δεν είναι σε κανένα φυλλαδιό τους με τις προσφορές τους.

Reaction score
4
>Δεν νομίζω ότι είναι προσφορά για σήμερα μόνο καθώς ο πωλητής μου είπε ότι τις έχουν 1 εβδομάδα περίπου σε αυτήν την τιμή
Κοιμομασταν δηλαδη και η τυχη μας δουλευε 8)
Aν βγει σε φυλλαδιο θα μας γραψουν οι φυλλαδες :D
Με εκπλησσει παντως η πορεια της τιμης της, ακολουθει την καμπυλη της ντοματας.. Μονο που την ντοματα την εκτοξευεις και δεν προκαλεις υλικες ζημιες, δεν ξερω για την Amoi τι μπορει να συμβει ..
Αντε γιατι πολυ ασχοληθηκαμε και με την Amoi και τα Νασοϊ και ολα τα σχετικα μου ανεβαινουν και οι ορμονες γερος ανθρωπος..

Reaction score
0
Μάνος Νοικοκυράκης said:
Ακόμη και οι ημερήσιες προσφορές δεν είναι ποτέ κάτω του κόστους. Προφανώς είναι λάθος κάποιου υπαλλήλου. Το θέμα είναι ότι διόρθωσαν κάπως την τιμή αλλά όχι αρκετά. Αυτό νομίζω θα έπρεπε να προβληματίσει. Αν είδαν ότι είναι λάθος γιατί δεν βάλαν την σωστή αλλά απλά την βελτίωσαν; Αν πράγματι εγγυόνται ότι θα παραδόσουν στους πελάτες κάπου πρέπει να στηρίζονται. Γιατί αν η τιμή είναι λάθος και θα καλυφθεί από το κατάστημα τότε θα πέσουν κεφάλια (300 Ευρώ x 20 τηλεοράσεις να πουλήσει σε 2 εβδομάδες= 6000 Ευρώ). Δηλαδή δύο εκατομύρια χασούρα από το λάθος ενός υπαλλήλου + εργατοώρες.

Reaction score
4
cospan said:
(300 Ευρώ x 20 τηλεοράσεις να πουλήσει σε 2 εβδομάδες= 6000 Ευρώ). Δηλαδή δύο εκατομύρια χασούρα από το λάθος ενός υπαλλήλου + εργατοώρες.
Δεν ειναι 300 φιλε μου, ειναι 500 η 600..γιατι καποιος μας ειπε οτι εξω θα εχει 2200, για ξανακανε πραξεις
500χ20=10000

Reaction score
0
santon said:
cospan said:
(300 Ευρώ x 20 τηλεοράσεις να πουλήσει σε 2 εβδομάδες= 6000 Ευρώ). Δηλαδή δύο εκατομύρια χασούρα από το λάθος ενός υπαλλήλου + εργατοώρες.
Δεν ειναι 300 φιλε μου, ειναι 500 η 600..γιατι καποιος μας ειπε οτι εξω θα εχει 2200, για ξανακανε πραξεις
500χ20=10000
Η τιμή 2200 θα ήταν με το κέρδος του καταστήματος. Εγώ μιλάω για χασούρα... :)

Reaction score
0
Για να μην κάθομαι και διαβάζω τώρα 35 σελίδες του thread, η συσκευασία περιλαμβάνει μήπως και καλώδιο HDMI; Θέλω να παραγγείλω τώρα DVD και δεν ξέρω αν θα βάλω και καλώδιο ή όχι. Είναι 35 Ευρώ επιπλέον. Καλά είναι;

Επίσης μήπως έχει ξεκλειδώσει κανείς το Samsung 850; Βλέπω ότι χρειάζεται χειριστήριο για ηχοστύστημα της AIWA!!! :o :shock: :o

Reaction score
0
Δηλαδή, την ώρα που παραλαμβάναμε εμείς οι "προνομιούχοι" (τρομάρα μας), βρισκόταν στα ράφια σε αυτήν την τιμή;
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!
Και να σκεφτεί κανείς πως όταν κάποιοι γράφανε λάβρα posts για μείωση της τιμής λόγω μεγάλου αριθμού κομματιών στο powerboy εγώ σκεφτόμουν 'έλα τώρα μωρέ, τι ψάχνουν, καλή είναι η τιμή'
Καταβάλλω μεγάλη προσπάθεια να μην εκραγώ και να μην γράψω όλες τις σκέψεις μου. Θα περιμένω να δω τι θα γίνει με τις παραδόσεις αλλά και για πειστικές απάντήσεις από κάποιους και ιδιαίτερα αυτούς που μας ευχαρίστησαν για την εμπιστοσύνη μας (και η ειρωνεία έχει τα όριά της)

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τρελένεστε όλοι με την τιμή της ΑΜΟΙ...

Η τηλεόραση αυτή την στιγμή στην Γερμανία κάνει 1879 Ευρώ η χαμηλότερη τιμή...

http://www.idealo.de/preisvergleich/MainSearchProductCategory.html

Εμείς την πήραμε ελάχιστα ακριβότερα χωρίς μεταφορικά και με εγγύηση από Ελληνική αντιπροσωπεία...

Το συγκεκριμένο κατάστημα δεν με ενδιαφέρει πόσο την πουλάει σήμερα και πόσο αύριο... άλλωστε δεν την έχει σε stock... και ούτε καν ξέρουν το όνομά της... ΑΜΟΙ LC3710 εμείς δεν αγοράσαμε, ούτε καν υπάρχει ως μοντέλο... Εμείς αγοράσαμε την ΑΜΟΙ LC 37ΑF1E... τουλάχιστον εμείς ξέραμε τι αγοράσαμε...

Δεν καταλαβαίνω λοιπόν γιατί υπάρχει συνεχώς μια παραφιλολογία για το ότι την αγοράσαμε ακριβά...

Εγώ προσωπικά σήμερα απολαμβάνω την ΑΜΟΙ έχοντας και εγγύση από Ελληνική αντιπροσωπεία (άντε να στείλεις 35 κιλά στην Γερμανία για επισκευή...) περίπου στα ίδια χρήματα με έναν Γερμανό καταναλωτή και είμαι πολύ ευχαριστημένος για την αγορά μου...

Θέλω επίσης να πω ότι αυτή η τηλεόραση υπάρχει στην Ελλάδα επειδή απλά ΕΓΩ δεν ήθελα να δώσω 3500 Ευρώ για την 9830 της Philips με τα τόσα προβλήματα και σαφώς υποδεέστερη όσον αφορά στην High-Definition εικόνα από την ΑΜΟΙ. Δεν νομίζω να υπήρχε περίπτωση να την ήξερε κανείς στην Ελλάδα την ΑΜΟΙ αν δεν έψαχνα ΕΓΩ να αγοράσω High-Definition τηλεόραση για να δω το Mundial!

Αν χρειαστεί θα δημοσιοποιήσω και όλα τα e-mail των διαπραγματεύσεων που έκανα με την Κίνα και την Τσεχία για την οργάνωση του power-buy για να κρίνουν όλοι το τι ακριβώς έγινε και πως αποκτήσαμε την ΑΜΟΙ σε αυτή την τιμή...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
cospan said:
Για να μην κάθομαι και διαβάζω τώρα 35 σελίδες του thread, η συσκευασία περιλαμβάνει μήπως και καλώδιο HDMI; Θέλω να παραγγείλω τώρα DVD και δεν ξέρω αν θα βάλω και καλώδιο ή όχι. Είναι 35 Ευρώ επιπλέον. Καλά είναι;

Επίσης μήπως έχει ξεκλειδώσει κανείς το Samsung 850; Βλέπω ότι χρειάζεται χειριστήριο για ηχοστύστημα της AIWA!!! :o :shock: :o
Δεν έχει καλώδιο στην συσκευασία...

Reaction score
0
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
Εμείς την πήραμε ελάχιστα ακριβότερα χωρίς μεταφορικά και με εγγύηση από Ελληνική αντιπροσωπεία...

Το συγκεκριμένο κατάστημα δεν με ενδιαφέρει πόσο την πουλάει σήμερα και πόσο αύριο... άλλωστε δεν την έχει σε stock... και ούτε καν ξέρουν το όνομά της... ΑΜΟΙ LC3710 εμείς δεν αγοράσαμε, ούτε καν υπάρχει ως μοντέλο... Εμείς αγοράσαμε την ΑΜΟΙ LC 37ΑF1E... τουλάχιστον εμείς ξέραμε τι αγοράσαμε...

Εγώ προσωπικά σήμερα απολαμβάνω την ΑΜΟΙ έχοντας και εγγύση από Ελληνική αντιπροσωπεία (άντε να στείλεις 35 κιλά στην Γερμανία για επισκευή...) περίπου στα ίδια χρήματα με έναν Γερμανό καταναλωτή και είμαι πολύ ευχαριστημένος για την αγορά μου...
Μην δίνετε σημασία στο ταμπελάκι. Άλλωστε στην παραγγελία γράφει COMET κ όχι AMOI, έτσι το έχουν περάσει σαν κωδικό που είναι λάθος. Μπορεί να είναι λάθος κ η τιμή αλλά προσωπικά αν την έχω κλείσει με αυτήν την τιμή δεν με νοιάζει ποιος θα πληρώσει τα σπασμένα. :) Προφανώς θα το κάνει ο υπάλληλος που έκανε την πατάτα ή η ίδια εταιρεία που έβαλε αυτήν την ταμπέλα. Όσον αφορά την εγγύηση, ο πωλητής είπε ότι έχει 2 χρόνια εγγύηση της comet εδώ στην ελλάδα. :)
Τι από τα παραπάνω είναι αλήθεια ή όχι θα φανεί πολύ σύντομα όταν την παραλάβω στα χέρια μου.

JD

Reaction score
0
Γιατι να να τη στειλεις Γερμανια για επισκευη? Αν χαλασει στο Mediamarkt δεν απευθυνεσαι? Εγω παντως προτιμω να την παω στο Mediamarkt που ειναι διπλα στο σπιτι μου αν χαλασει παρα να την πηγαινοφερνω Αθηνα με courier (με εξοδα δικα μου φανταζομαι) μιας που μενω Θεσ/νικη.

mrw

Reaction score
0
Δεν μπορεί μια τηλεόραση 1080p να πουλιέται μόνο 100 Ε παραπάνω από τις "φτηνες" 37αρες 1080i (πχ Ultravox) πού και είναι εισαγωγή του ίδιου του MediaΜarkt και προφανώς χρησιμοποιούν τα lower grade LCD panels...

Από εκεί και πέρα, εξαρτάται απο τον αντιπρόσωπο αν θέλει να συμμετέχει στο γνωστό παιχνίδι, πού όπως άκουσα και από άτομο της Σαμσούνγκ εδώ, είναι το "ακολουθούμε τις τιμολογιακές πολιτικές των market leaders όπως η Σόνυ Ελλάς" κλπ
- η θα αποφασίσει να πουλήσει σε κεντροευρωπαικές τιμές (οι Σκανδιναυοί είναι από άλλο ανέκδοτο), πού σημαίνει λιανική κοντά στα 2000 Ε, συν κατι παραπάνω που πάντα επιβαρύνει το επιχειρείν στο Ελλαδιστάν...

Είναι φυσικό η πρώτη παρτίδα να έχει παραγγελθεί με τιμές που ίσχυαν τη συγκεκριμένη εποχή, και που προφανώς αλλάζουν συνεχώς - δεν πρόκειται για περίπτωση τύπου Σόνυ, που πουλάει το ίδιο λάπτοπ για 2599 Ε εδώ και 14 μήνες...
Είναι επίσης σχεδόν σίγουρο ότι οι τιμές θα ανέβουν πρίν το Μουντιάλ, και θα πέσουν αρκετά μετά, πιθανόν και ως 30% στα τέλη της χρονιάς-όποιος δε βιάζεται, να περιμένει...

Οσο για κριτική στην εικόνα, με stretched τηλεοπτικό σήμα απο το γνωστο βουνό, δεν νομίζω να βγάλετε άκρη...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
JD said:
Eννοούσα αν την παίρναμε από Γερμανία ή από αλλού στην Ευρώπη...

Γιατι να να τη στειλεις Γερμανια για επισκευη? Αν χαλασει στο Mediamarkt δεν απευθυνεσαι? Εγω παντως προτιμω να την παω στο Mediamarkt που ειναι διπλα στο σπιτι μου αν χαλασει παρα να την πηγαινοφερνω Αθηνα με courier (με εξοδα δικα μου φανταζομαι) μιας που μενω Θεσ/νικη.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.897
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster