Power - Buy AMOI LCD TV 37'' 1920x1080!

Reaction score
0
WARRANTY CARD
TERMS AND CONDITIONS
The warranty set forth herein is given by TELECTRON S.A. "COMET" (hereinafter referred to as COMET). COMET warrants this product against defects in material and/or workmanship as follows:
LABOR: For a period of TWO (2) YEARS from the date of purchase, if the Product is defective, COMET will repair or replace the Product, at its option, at no charge. After this valid period, the labor will be charged for each service.
PARTS: For a period of TWO (2) YEARS from the date of purchase, upon request, COMET will supply new or rebuilt replacement part(s) in exchange for defective part(s), at its option, at no charge. After this valid period, the replacement part(s) will be charged.
Panel: for the LCD Panel itself, the warranty period is ONE (1) year, and we kindly remind you:
1. The LCD Panel is made with high technology, effective pixels of which reach 99.99%, but inevitably there will be some dark/bright spot or (red/blue/green) dot, which is just a character of LCD Panel, and is not a problem.
2. If the TV is used in too low temperature, dark fleck may occur on the TV image surface, and the image may darken, which is not a problem. The phenomena will disappear according to the environmental temperature increase or panel temperature increase after working for some time.
3. When the TV is working, temperature of cabinet and panel will increase, and this is normal.
The warranty does not cover: (1) customer instruction, installation or set up; (2) cosmetic damage or damage due to accident, misuse, abuse, negligence, improper operation, improper maintenance or connection to an improper voltage supply; (3) commercial use of the Product; (4) modification of any part of the Product; (5) consumables such as fuses and batteries; (6) damage of the Product if the applied serial number has been altered, effaced or removed.
The warranty shall immediately cease and become void if any unauthorized repair, temper, alteration, modification, misuse and/or dropping is made to the Product.
The warranty is valid only if the WARRANTY REGISTRATION card (PART 1) has been filled in correctly, cut and mailed back to SERVICE CENTER of COMET for registration, within ten (10) Days from the date of purchase. Otherwise, the warranty is invalid and repair and/or replacement part(s) cost will be charged.
NOTE: To obtain warranty service, you must carry in the Product or deliver the Product freight prepaid, plus Purchase Receipt and WARRANTY REGISTRATION card (PART 2).

-Συμπληρωματικά για το Power Buy:
Η εταιρεία TELECTRON ABEKE θα προβεί στην αντικατάσταση της οθόνης ή ολόκληρης της συσκευής σε περίπτωση κατά την οποία διαπιστωθεί πώς η τηλεόραση έχει κατεστραμμένα περισσότερα από τέσσερα (4) pixels.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
WARRANTY CARD

1. The LCD Panel is made with high technology, effective pixels of which reach 99.99%, but inevitably there will be some dark/bright spot or (red/blue/green) dot, which is just a character of LCD Panel, and is not a problem.
Όταν λέμε "some dark/bright spot or (red/blue/green) dot" πόσα εννοούμε; Άσχετα με τα 4 pixels ειδικά για το power-buy στα πόσα pixel γίνεται κανονικά η αντικατάσταση; Υπενθυμίζω ότι η τηλεόραση αυτή έχει 1920Χ1080 = 2.073.600 pixels...

NLS

Reaction score
1
είσαι καλυμένος 99.99% - δηλ. 2.073.393 pixels να δουλεύουν... με άλλα λόγια 207 (!!!) να ΜΗ δουλεύουν

κατά τη γνώμη μου σε hi-res panels πρέπει πια να αναφέρεται 99,999 (δηλ. 20 pixel που οκ δεν νομίζω ότι φαίνονται στα 2 μέτρα) και φυσικά όχι συγκεντρωμένα (γιατί και 4 να είναι, αν είναι ΜΑΖΙ... χέσε μέσα)

δεν φταίνε τα παιδιά της COMET, τυπική είναι η ιστορία - ίσως αυτό μεταφέρθηκε από AMOI

φυσικά αν έβλεπα ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΣΑ (άκου 207) σε TV απλά θα την έφερνα στο κεφάλι του πωλητή και μετά θα τα έβρισκε με το ΙΝΚΑ και το Συνήγορο του Πολίτη (όχι του πωλητή) με τηλεφώνημα την ίδια στιγμή... (αν μια απλή δήλωση τους καθαρίζει - όχι τα παιδιά στην COMET, αλλά όποιον νομίζει και έχει τα κότσια) αν τα έβρισκαν έχει καλώς

η συμβουλή μου (σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ LCD TV και σε οποιοδήποτε μαγαζί) είναι να απαιτηθεί από τον καταναλωτή ΑΝΟΙΓΜΑ και δοκιμή του συγκεκριμένου κοματιού που θα αγοράσει ΣΤΟ ΧΩΡΟ του καταστήματος

Reaction score
0
Η παραπάνω εγγύηση (4 pixels) δίνεται από την Telectron (αποκλειστικά) για το Power Buy.
Η γενικότερη πολιτική σε αυτόν τον τομέα δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει μπορώ όμως να πω πως θα κυμαίνεται στα 7~10 pixels.
Το 99.99% είναι απλά μια φράση χωρίς κυριολεκτική σημασία.

NLS

Reaction score
1
;έχασες ένα πολύ ωραίο thread (με έναν ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ - με αρνητική έννοια - philips πωλητή) στο myphone.gr

1) η 9830 έχει καταργηθεί μετά από μόνο τρεις μήνες παρουσίας - επισήμως δεν έχουν πει γιατί, ανεπίσημα ΠΟΛΛΕΣ είχαν πρόβλημα (το οποίο ΔΕΝ κάλυψε η εταιρία στους υπάρχοντες αγοραστές) αν και ακούστηκε περισσότερο για την 42άρα - anyway έχει καταργηθεί οπότε ότι βρίσκεις είναι stock

2) πιστεύεις αυτό το contrast;

3) από τα λίγα που ξέρω το Pixel Plus 2 HD, παίρνει σήμα (ακόμα και αν είναι 1080) το ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ στα 1366x768 (ή ήταν στα 720 - βοηθήστε με) και μετά το ανεβάζει στο 1080... φυσικά αν το original σήμα ήταν 1080 μη μου πεις ότι σου αρέσει το ενδιάμεσο βήμα!!!

4) από όσο ξέρω ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ με σήμα 1080p - επίσης αν κάνω λάθος διορθώστε με

(φυσικά το "1" μου αρκεί στο να μην με ενδιαφέρουν τα άλλα τρία - αν ξεχάσουμε ότι προσωπικά δεν παίρνω ούτε τραντζιστοράκι philips έτσι κι αλλιώς)

Reaction score
0
NLS σε ευχαριστώ για την άμεση απαντησή σου

Μάλλον θα βαλω αλλη μια στην παραγγελια .

Χρήστος

NLS

Reaction score
1
εγώ πάντως λέω να ακούσεις και άλλες γνώμες γιατί δεν θέλω να βγει ότι είπα παραμύθια ή ότι είχα κάποιο σκοπό (γιατί ο πονηρείδης στο myphone αυτό μας είπε... αλλά θα τον φάει η μαύρη μαρμάγκα σαν πωλητή αν συνεχίσει έτσι)

JD

Reaction score
0
Μετά την ανακοίνωση των όρων της εγγύησης (αν κ ελπίζω να μη χρειαστεί!), υπολογίστε μια TV κ για μένα.
Ελπίζω να μη βγαινουμε στον Ευαγγελάτο μετά από κανα μήνα φωνάζοντας για τα κινέζικα προϊόντα :lol:

Επίσης θα ήθελα μια τιμή αν γίνεται για τα μεταφορικά Θεσσαλονίκη.

Reaction score
4
ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ?
ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ. Η ΟΘΟΝΗ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ?

NLS

Reaction score
1
παιδιά ανακοινώθηκαν οι όροι...

είναι μόλις στην προηγούμενη σελίδα του thread!

επίσης αποφεύγετε τα μακρινάρια links (ή τουλάχιστον βάζετε τους τίτλο για να μη φαίνεται όοοοολο το link) γιατί βλέπεται πως ξεσκίζεται η σελιδοποίηση!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Για την

PHILIPS Flat TV widescreen LCD 37" με Pixel Plus 2 HD
37PF9830/10

τι εχετε να πειτε ?

http://www.consumer.philips.com/con...&proxybuster=XQ1PBBCBDRCWBJ0RMRESHQNHKFSEKI5P

5000:1 contrast ?

Νομίζω ότι εχει γύρω στα 3900-4000€

Θα με ενδιεφερε καθε αποψη .

Δεληγιώργης Χρήστος
Δες εδώ για την τηλεόραση αυτή: http://www.avsite.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=6922

Η 37'' δεν έχει καταργηθεί ακόμα αλλά δύσκολα θα την βρεις σε stock... μόνο με παραγγελία περίπου στα 3700 Ευρώ... Η 37'' δεν έχει παρουσιάσει τα προβλήματα της 42'' και πάντως όχι σε μεγάλο βαθμό...

Η επίσημη απάντηση της Philips όπως γράφτηκε στο νέο HITECH για την κατάργηση της 42'' είναι ότι η Sharp δεν μπορούσε να την προμηθεύσει με άλλα panel!!!! Εκτός του ότι δικαιώνομαι προσωπικά καθώς είχα γράψει από τον Οκτώβριο ότι φοράει πάνελ της Sharp νομίζω ότι αυτή δεν είναι σοβαρή δικαιολογία για μια σοβαρή εταιρία... δηλ. μια αρπακτή έκανε;;;;

Την άποψη μου για την σύγκριση μεταξύ ΑΜΟΙ και Philips θα την δεις σε προηγούμενες σελίδες σε αυτό το θέμα... πάντως έχει το περισσότερο μαύρο που μπορείς να βρεις σε LCD τηλεόραση σήμερα στην Ελλάδα... εκτός και αν κάνει το θαύμα του ο Λάμπρου με την ΑΜΟΙ...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ?
ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ. Η ΟΘΟΝΗ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ?
H τηλεόραση καλύπτεται για 2 χρόνια και το pannel της για ένα χρόνο.

Νομίζω ότι σε όλες τις τηλεοράσεις αυτό ισχύει...

V

VIDEOMIX

Guest
εγώ πάντως λέω να ακούσεις και άλλες γνώμες γιατί δεν θέλω να βγει ότι είπα παραμύθια ή ότι είχα κάποιο σκοπό (γιατί ο πονηρείδης στο myphone αυτό μας είπε... αλλά θα τον φάει η μαύρη μαρμάγκα σαν πωλητή αν συνεχίσει έτσι)
Τον βλέπω πάντως να αγοράζει ΑΜΟΙ και μάλιστα απο το power buy του AVsite! :mrgreen: :lol:

NLS

Reaction score
1
μπα

τέτοια ήδη ανθρώπων (το ξέρω το είδος) επιμένουν ακόμα και όταν χάνουν οι ίδιοι (φαντάσου τον μικρό "όχι μαμά γι'αυτό που έκανες δεν θα φάω"... και έμενε ο ίδιος νυστικός)

τέσπα πρόβλημα του

Reaction score
0
Καλημέρα,

Θα μπορούσε κάποιος να με ενημερώσει για την τιμή της τηλεόρασης.

Ευχαριστώ

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.897
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster