Power - Buy AMOI LCD TV 37'' 1920x1080!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53

Reaction score
152
...ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ (ΑΝΔΡΕΑΣΚ.) ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ 20 ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΕΜΑΧΙΑ...!!!
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

NLS

Reaction score
1
ε κοίτα όταν συνειδητοποιείς ότι αυτό που βλέπεις μπροστά σου έπρεπε να έχει τουλάχιστον τα διπλά (με τα σημερινά δεδομένα)... πως να μην πάρεις

Reaction score
0
Για καλώδια δείτε αυτό το topic:
http://www.avsite.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=5069

Έχετε υπόψην σας ότι καλώδιο 10μ με τιμή κάτω από 200$ αποκλείεται να παίζει 1080p...!
Γιατί δεν θα είναι χοντρό και καλά θωρακισμένο ώστε να μπορεί να μεταφέρει το σήμα.

Μέχρι τα 5μ ότι πιο φθηνό βρείτε σχεδόν κατά 99% θα παίζει 1080p. Σε αυτά τα μέτρα δεν αξίζει να πληρώσετε παραπάνω από 80$...

Reaction score
0
Γεια σας και απο μενα

Ειναι το πρωτο μου μηνυμα στο φορουμ και ελπιζω να μου παει καλα και η αγορα που σκεφτομαι για την τηλεοραση. Εχω στειλει ΡΜ στον κ Ακριτοπουλο αλλα δεν πηρα απαντηση. Παντως εχω ενδιαφερον για ολο το πακετο TV ΒΑΣΗ ΡΥΘΜΙΣΗ

H τελικη μου αποφαση μετα το ΡΜ

Σας ευχαριστω

ΥΓ. Ξεχασα να γραψω οτι το βιβλιο οδηγιων για να ανακαλυψετε μερικεσ απο τις λειτουργιες ειναι εδω http://www.spb.be/download/manuals/UM-LC32-37-40AF1E-English.pdf
ΥΓ. Αν κανω λαθοσ διωρθωστε με , την εχω δει σε διαφορα site με τιμη 18ΧΧ-21ΧΧ εδω εχουμε καποια τιμη για το ποσο θα κυκλοφορησει ?

NLS

Reaction score
1
η προτινόμενη λιανική τιμή θα είναι γύρω στα 2200 και ακούγεται ότι θα φτάσει και τα 2500 σε κάποια μη-φτηνά μαγαζιά και πίστεψε με (φέτος τουλάχιστον)... θα πουλήσει

η λιανική τελικά εξαρτάται και από το μέγεθος της αγοράς και δυστυχώς το Ελλάντα μας είναι πολύ μικρή αγορά... όταν ο εισαγωγέας έχει εισάγει ένα κοντέινερ πχ. (και όχι 10) δύσκολα πετυχαίνει ίδια διαπραγμάτευση τιμής αλλά και δύσκολα μειώνει το ποσοστό κέρδους του (γιατί έξω το κάνουν περιμένοντας ότι έτσι κι αλλιώς θα τους αναπληρώσει η μεγάλη ποσότητα το κέρδος)

παρά τη σχετική διαφορά (περί το 10%), το να έχεις το Ελληνικό σου σέρβις και την εγγύηση 2 χρόνια (και μιλάμε για ένα προϊόν 30+ κιλά - δεν θα ήθελες να το στείλεις έξω, ούτε να σου έρθει απ'έξω), ε νομίζω αναπληρώνει (έστω και τσίμα τσίμα, είναι αρκετά κοντά ώστε να μην θες απ'έξω)

Reaction score
2
Βάλτε και άλλον έναν νοματέο μέσα στην παραγγελία.
Εννοείτε με full πακέτο (τν, βάση, ρύθμιση). Παιδιά να είστε πάντα καλά και με το καλό να διοργανώσουμε και άλλα power bye.

Reaction score
0
Νέος εδώ και ξεκινάω με πρώτο μήνυμα να κλείσω και εγώ μία τηλεόραση, με τις ρυθμίσεις εννοείτε (καλή αρχή). Αφήνω ένα ερωτηματικό μόνο για την βάση

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΜΕ ΤΟ DVD SAMSUNG 850?
Όπως έγραψα και στο θέμα της παρουσίασης της ΑΜΟΙ υπήρχε διαφορά στην ποιότητα της εικόνας όταν την τροφοδοτήσαμε από το ίδιο dvd player με 576p και 1080i.

Στις ίδιες σκηνές στο 1080i σήμα δεν υπήρχε θόρυβος, η εικόνα είχε πάρα πολύ καλό βάθος πεδίου και ήταν σαφώς πιο ισορροπημένη. Η διαφορά ήταν εμφανής.

Κατά την γνώμη μου αν πάρει κανείς τηλεόραση 1920Χ1080 πρέπει να την αξιοποιήσει και κατάλληλα. Φυσικά λοιπόν θα δεις πολλή καλή εικόνα με το 850 μιας και από ότι ξέρω είναι πολύ καλό player με καλό upscaling.

JD

Reaction score
0
H8ela na rwthsw an kserete se ti epipedo poiothtas briskontai ta HTPC se sxesh me ta dvd players pou anaferete k kanoun upscaling.
Egw px skeftomai na thn syndesw me ta Media Center 2005 giayto k endiaferomai gia lcd k me tetoia analysh. Upscaling kanei to pc etsi kialliws alla 8a einai kalh h poiothta 'h ... mapa to karpouzi? :)

Epishs h apostolh me courier poso peripou 8a kostisei (8es\nikh)?

Eyxaristw
Giannis

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης