Power - Buy AMOI LCD TV 37'' 1920x1080!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53

Technical
37““(94 cm) diagonal size
Resolution 1920 x 1080
•Aspect ratio16:9
Brightness 550 cd/m
Contrast 800:1
Response time 8 ms
Cardreader, USB On--The--Go
HDMI--HDCP, Component, VGA
Picture in Picture
Mpeg 1 - Mpeg 4
3D Virtual Surround
DCTi, DLTi, FTC (flesh tone correction)

Μετά τις θετικές αντιδράσεις των μελών μας στην παρουσίασή της αλλά και τις συνεννοήσεις και με την αντιπροσωπεία νομίζω ότι μπορούμε να προχωρήσουμε στην διοργάνωση ενός Power-Buy για την AMOI LCD 37'' 1920x1080 ΤV.

Υπενθυμίζω ότι η τηλεόραση αυτή δέχεται σήμα 1080p από pc προσφέροντας 1:1 pixel maping χωρίς την χρήση powerstrip απλά και άμεσα από την κάρτα γραφικών (αρκεί φυσικά αυτή να είναι τελευταίας γενιάς...).

Δείτε τα χαρακτηριστικά της και τις λεπτομέρειες από την παρουσίασή της στο avsite εδώ:

http://www.avsite.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=9584&start=0

http://www.avsite.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=8758

Η τηλεόραση καλύπτεται με 2 χρόνια εγγύηση για την τηλεόραση και 1 χρόνο εγγύση για το pannel από την Ελληνική αντιπροσωπεία. Ειδικά και μόνο για εμάς η αντιπροσωπεία θα προβεί σε αντικατάσταση της οθόνης ή ολόκληρης της συσκευής σε περίπτωση κατά την οποία διαπιστωθεί πώς η τηλεόραση έχει κατεστραμμένα περισσότερα από τέσσερα (4) pixels. Η τηλεόραση έχει ΜΕΝΟΥ, ΤΕLETEXT ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ! Επίσης θα καλυφθεί κάθε μελοντική αναβάθμιση firmware που θα βγάλει η Amoi για την τηλεόραση αυτή.

Μετά από παράκληση του εκπροσώπου της αντιπροσωπείας δεν μπορεί να ανακοινωθεί η τιμή του Power-Buy δημόσια καθώς απέχει αρκετά από την τιμή που θα την βρίσκουμε στην λιανική από τις αρχές Μαρτίου όταν και η τηλεόραση θα κυκλοφορήσει επίσημα στην Ελλάδα.
Όσοι δεν έχετε μάθει την τιμή παρακαλώ στείλτε μου ένα pm να σας ενημερώσω.

Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των συσκευών για το Power-Buy οπότε όσοι θέλετε συμμετέχετε...

Η διαδικασία είναι απλή... Δηλώνετε την πρόθεσή σας εδώ και σε λιγότερο από 1 μήνα, όταν θα έρθει η τηλεόραση την παραλαμβάνετε από τον Ανδρέα. Νομίζω μπορώ να πω ότι θα έχετε και δυνατότητα εξόφλησης και με άλλους τρόπους πλην μετρητοίς... Για το αν θα είναι απαραίτητη μια μικρή προκαταβολή ή όχι θα ενημερωθούμε από τον Ανδρέα τις επόμενες ημέρες...

O Βαγγέλης Λάμπρου θα ρυθμίσει όλες τις τηλεοράσεις του power-buy εντελώς ΔΩΡΕΑΝ. Τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την προσφορά του αυτή!

Επίσης για όσους θέλουν βάση στήριξης τοίχου έχουμε εξασφαλίσει ειδική τιμή από την Unitech Systems στα 60 Ευρώ!

Το power-buy θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 7 Μαρτίου 2006 στις 12 το βράδυ. Μόνο για όσα μέλη μου έχουν στείλει pm και ενδεχομένως δεν δουν το μήνυμα αυτό έγκαιρα θα υπάρξει λίγες μέρες επιπλέον παράταση. Αλλά μόνο γι' αυτούς!

Χρήστος Ακρατόπουλος
Γενικός Διαχειριστής

NLS

Reaction score
1
να δηλώσω;

:D :D :D

(μα αν είναι δυνατόν κάποιος να παραγγείλει αυτό το αίσχος)

:mrgreen: :cool:

Reaction score
1
Και μια για μένα παρακαλώ........και ΓΡΗΓΟΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......!!!!!!!!!!!!

Βέβαια δεν θα έλεγα οχι να συνοδεύεται και απο το * εξωτικό * δισκάκι..!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Να σας δωσω και τιμη για την βαση τοιχου η οποια ισχυει μονο για το power buy και ειναι προσφορα της Unitech Systems για το AVSite.
60 € ανα βαση παρακαλω :wink:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Σε λιγο θα σας εχω τιμη και για την ρυθμιση.
Οποτε οταν δηλωνετε , μπορειτε να δηλωνετε για την τηλεοραση μονο , για ολα μαζι , η για οποιο συνδυασμο θελετε.. :wink:

NLS

Reaction score
1
η ρύθμιση είναι κάτι μυστήριο στο να κανονιστεί αν θες τη γνώμη μου

ο ίδιος ο "εξπέρ" μας είπε ότι στις TV οι ρυθμίσεις λογικά 95%+ είναι ΙΔΙΕΣ (αντίθετα με τους προτζέκτορες) και άρα αν τις ΒΡΕΙ μια φορά για την LC37, μετά γίνονται από όλους μόνοι τους ανεξάρτητα...

ΣΙΓΟΥΡΑ θα έχουμε στο κοντινό μέλλον πλήρη διαρροή δεν το συζητάω καν (είναι ΑΠΟΛΥΤΟ ότι θα συμβεί), και θα είναι αστείο να έχει πληρώσει κάποιος έστω και 50 ευρώ για αυτή

όπως το βλέπω ΕΓΩ (προσωπική γνώμη), ας μας πει μια τιμή την οποία θα πρέπει να είναι καλή (δηλ. όχι σαν να ρύθμιζει 20 τηλεοράσεις αφού ΜΙΑ θα ρυθμίσει) και σε αυτό το ποσό (το οποίο ΘΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ) ας δεχτούμε ότι θα το μοιραστούμε την τάδε ημερομηνία που θα έχει συμφωνηθεί ΠΟΣΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ είναι power-buy προς πώληση

εγώ αν ήταν ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ μεταχείριση πραγματικά θα έδινα κάποια χρήματα... αλλά για ένα e-mail δεν ξέρω αν θα έδινα και 20 ευρώ

και ξέρετε πολύ καλά ότι και πέρα από power-buy, αυτές οι ρυθμίσεις στους πιο ψαγμένους θα γίνουν κοινός τόπος - έστω και με μια επίσκεψη σε φίλο... τι θα σου πει; μην μπεις στις ρυθμίσεις γιατί τις έχω απόρρητες;...

λέω να το ψάξουμε λίγο το δεύτερο θέμα

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Το θέμα της ρύθμισης θα το συζητήσουμε με τον Βαγγέλη για το πως μπορεί να γίνει...

Το πρόβλημα που βλέπω εγώ είναι ότι άλλοι θέλουν κύρια πηγή το τηλεοπτικό σήμα και άλλοι το htpc. Εκεί νομίζω θέλει ψάξιμο από τον ίδιο τον Βαγγέλη να μας πει πως μπορεί να το κάνει...

NLS

Reaction score
1
οκ έστω :)

δεν πρόσεξα... είχε δυνατότητες για δυο preset; (νομίζω όχι - χμμμ ίσως πρέπει να μιλήσω και με την Κινέζα)

Reaction score
0
Πιάσε 2 με βάση και για εμένα... χωρίς το ηχείο βγαίνει; Γιά ρώτα λίγο Κίνα :D

Νίκο, σαφώς και πρέπει να ρωτήσεις για περισσότερα presets...δεν νομίζω ότι είχε άλλο "user" preset ανα port...

Επίσης καλό θα ήταν να τους πούμε οτι:

1) Με το μαύρο που έχει, καλά θα κάνουνε να βάλουνε την δυνατότητα για ρύθμιση του backlight στα ΚΑΝΟΝΙΚΑ menu και ΟΧΙ στο service...
2) Έκδοση με DVB-T Tuner (1+1) και το κατά πόσο οι υπάρχουσες θα μπορούσανε να αναβαθμιστούνε σε αυτό.
3) Εάν μπορούνε στο "info" μενού να αναγράφεται εκτός από input/time/date/resolution ΚΑΙ Η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΣΑΡΩΣΗΣ!!!! :wink:

NLS

Reaction score
1
οκ θα το μεταφέρω (και συμφωνώ και με όλα)

αλλά τους έχουμε πρίξει τόσο που τελικά η κινέζα θα με απαφτώσει (χμμμ... καλά δεν είναι κακό αυτό... είναι πολύ καλή)

Reaction score
0
Γειά σας και από μένα.

Έχω μία ερώτηση να κάνω. Ποιά είναι η pixel policy της AMOI για την συγκεκριμένη τηλεόραση;

Αν μας καλύψουν και σε αυτό το θέμα τότε ψήνομαι...

Edit: Και κάτι άλλο. Με τα firmware updates πρόκειται να αλλάξει κάτι;

Επειδή μένω Πάτρα και όπως καταλαβαίνετε σε περίπτωση που βγει νέο firmware δεν θα είναι εύκολο να ανεβάσω την τηλεόραση Αθήνα για αναβάθμιση τι προβλέπεται να γίνει;

Μήπως έχουν οι αντίπροσωποι της ΑΜΟΙ παραρτήματα σε άλλες πόλεις;

Είναι και αυτό ένα πρόβλημα όπως καταλαβαίνετε.

Φιλικά,
Αντρέας

Reaction score
0
(χμμμ... καλά δεν είναι κακό αυτό... είναι πολύ καλή)
Περιμένω να δω πόσο καλή είναι...
Ναι είναι καλή...
Σε λίγο μου φαίνεται ότι θα φτιάξετε και poll για να ψηφίσουμε και 'μεις.

Φιλικά,
Αντρέας

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.891
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης