Χρήστος Ακρατόπουλος
Επίτιμο μέλος
- Reaction score
- 53

Technical
37““(94 cm) diagonal size
Resolution 1920 x 1080
•Aspect ratio16:9
Brightness 550 cd/m
Contrast 800:1
Response time 8 ms
Cardreader, USB On--The--Go
HDMI--HDCP, Component, VGA
Picture in Picture
Mpeg 1 - Mpeg 4
3D Virtual Surround
DCTi, DLTi, FTC (flesh tone correction)
Μετά τις θετικές αντιδράσεις των μελών μας στην παρουσίασή της αλλά και τις συνεννοήσεις και με την αντιπροσωπεία νομίζω ότι μπορούμε να προχωρήσουμε στην διοργάνωση ενός Power-Buy για την AMOI LCD 37'' 1920x1080 ΤV.
Υπενθυμίζω ότι η τηλεόραση αυτή δέχεται σήμα 1080p από pc προσφέροντας 1:1 pixel maping χωρίς την χρήση powerstrip απλά και άμεσα από την κάρτα γραφικών (αρκεί φυσικά αυτή να είναι τελευταίας γενιάς...).
Δείτε τα χαρακτηριστικά της και τις λεπτομέρειες από την παρουσίασή της στο avsite εδώ:
http://www.avsite.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=9584&start=0
http://www.avsite.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=8758
Η τηλεόραση καλύπτεται με 2 χρόνια εγγύηση για την τηλεόραση και 1 χρόνο εγγύση για το pannel από την Ελληνική αντιπροσωπεία. Ειδικά και μόνο για εμάς η αντιπροσωπεία θα προβεί σε αντικατάσταση της οθόνης ή ολόκληρης της συσκευής σε περίπτωση κατά την οποία διαπιστωθεί πώς η τηλεόραση έχει κατεστραμμένα περισσότερα από τέσσερα (4) pixels. Η τηλεόραση έχει ΜΕΝΟΥ, ΤΕLETEXT ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ! Επίσης θα καλυφθεί κάθε μελοντική αναβάθμιση firmware που θα βγάλει η Amoi για την τηλεόραση αυτή.
Μετά από παράκληση του εκπροσώπου της αντιπροσωπείας δεν μπορεί να ανακοινωθεί η τιμή του Power-Buy δημόσια καθώς απέχει αρκετά από την τιμή που θα την βρίσκουμε στην λιανική από τις αρχές Μαρτίου όταν και η τηλεόραση θα κυκλοφορήσει επίσημα στην Ελλάδα.
Όσοι δεν έχετε μάθει την τιμή παρακαλώ στείλτε μου ένα pm να σας ενημερώσω.
Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των συσκευών για το Power-Buy οπότε όσοι θέλετε συμμετέχετε...
Η διαδικασία είναι απλή... Δηλώνετε την πρόθεσή σας εδώ και σε λιγότερο από 1 μήνα, όταν θα έρθει η τηλεόραση την παραλαμβάνετε από τον Ανδρέα. Νομίζω μπορώ να πω ότι θα έχετε και δυνατότητα εξόφλησης και με άλλους τρόπους πλην μετρητοίς... Για το αν θα είναι απαραίτητη μια μικρή προκαταβολή ή όχι θα ενημερωθούμε από τον Ανδρέα τις επόμενες ημέρες...
O Βαγγέλης Λάμπρου θα ρυθμίσει όλες τις τηλεοράσεις του power-buy εντελώς ΔΩΡΕΑΝ. Τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την προσφορά του αυτή!
Επίσης για όσους θέλουν βάση στήριξης τοίχου έχουμε εξασφαλίσει ειδική τιμή από την Unitech Systems στα 60 Ευρώ!
Το power-buy θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 7 Μαρτίου 2006 στις 12 το βράδυ. Μόνο για όσα μέλη μου έχουν στείλει pm και ενδεχομένως δεν δουν το μήνυμα αυτό έγκαιρα θα υπάρξει λίγες μέρες επιπλέον παράταση. Αλλά μόνο γι' αυτούς!
Χρήστος Ακρατόπουλος
Γενικός Διαχειριστής