Power - Buy AMOI LCD TV 37'' 1920x1080!

Reaction score
0
Τώρα ελπίζω να μάθουμε τι μπορεί να κάνει πραγματικά η τηλεόραση... Εμένα σαν μεγάλο LCD monitor δεν με ενοχλεί τρομερά το 0,59 μαύρο, αλλά για τηλεόραση αυτής της γενιάς το θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και ελπίζω να έιναι απλά "Κινέζικη ρύθμιση backlight", όπως και το 10.000 Kelvin λευκό...Ήλπιζα ότι είχαμε περάσει τις "γκρίζες" γενιές των LCD πλέον... Βαγγέλη περιμένουμε νέα! :shock:

Reaction score
0
Να ρωτησω κατι και εγω ο ασχετος?

Η τηλεοραση αυτη θεωρειται True HD/Full HD οπως δηλαδη θα ειναι ολες οι TV σε ενα-δυο χρονια ή θα υπαρχουν σχετικα συντομα καταιγιστικες εξελιξεις οι οποιες θα μας κανουν παλι να αναρωτιομαστε σε λιγο τι θα ΞΑΝΑψωνισουμε?

Τελικα ποσο future proof ειμαστε με αυτη την TV?

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Να ρωτησω κατι και εγω ο ασχετος?

Η τηλεοραση αυτη θεωρειται True HD/Full HD οπως δηλαδη θα ειναι ολες οι TV σε ενα-δυο χρονια ή θα υπαρχουν σχετικα συντομα καταιγιστικες εξελιξεις οι οποιες θα μας κανουν παλι να αναρωτιομαστε σε λιγο τι θα ΞΑΝΑψωνισουμε?

Τελικα ποσο future proof ειμαστε με αυτη την TV?
Εδώ πρέπει να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς...

Από πλευράς ανάλυσης είμαστε πλήρως καλυμμένοι μιας και η τηλεόραση έχε πραγματική ανάλυση 1920Χ1080 και δέχεται και σήμα 1080p.

Σίγουρα το επόμενο φθινόπωρο οι γνωστές μάρκες θα βγάλουν τηλεοράσεις σε αυτή την ανάλυση αλλά δεν ξέρω αν θα δέχονται όλες 1080p σήμα...

Από εκεί και πέρα ενδεχομένως να σταματήσει η αναβάθμιση των τηλεοράσεων όσον αφορά στην ανάλυση (μιας και το 1920Χ1080 είναι η ανώτερη HD ανάλυση...) και όλοι θα δώσουν βάρος σε άλλα χαρακτηριστικά π.χ. scaler, απεικονιση χρωμάτων κλπ...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
H ρύθμιση για όλες τις τηλεοράσεις του power-buy θα είναι ΔΩΡΕΑΝ από τον Βαγγέλη Λάμπρου!!!

Τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την προσφορά του αυτή!

Η ρύθμιση θα είναι 1 για όλες τις τηλεοράσεις και φυσικά για όποιον το επιθυμεί. Περισσότερες λεπτομέρειες θα σας ανακοινώσουμε αργότερα...

Reaction score
0
Πολύ καλά νέα, ευχαριστούμε πολύ τον Βαγγέλη για την προσφορά του που δίνει πρόσθετη αξία στην τηλεόραση.
Να υποθέσω οτι αυτή την στιγμή που γράφω γίνεται κάπου νεα ρύθμιση με service menu ;;; :shock:

Δώστε μαύρο στον λαό :D

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Πολύ καλά νέα, ευχαριστούμε πολύ τον Βαγγέλη για την προσφορά του που δίνει πρόσθετη αξία στην τηλεόραση.
Να υποθέσω οτι αυτή την στιγμή που γράφω γίνεται κάπου νεα ρύθμιση με service menu ;;; :shock:

Δώστε μαύρο στον λαό :D
Όχι ακόμα...

Μάλλον ο Βαγγέλης θα περιμένει να έρθουν οι παραγγελίες για να κάνει την ρύθμιση...

GTX

Reaction score
39
Μπράβο στο Βαγγέλη!!!

Απλά αν έριχνε μια ματιά στο service menu και μας έλεγε τις δυνατότητες που κρύβει μπορεί να αυξηθούν οι παραγγελίες :wink:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Μέχρι τώρα έχουν δηλώσει σίγουρα πρόθεση για αγορά οι εξής:

1.NLS (με μια μικρή επιφύλαξη...)
2.dimM (τηλεοραση)
3.Χρήστος Ακρατόπουλος (τηλεοραση)
4.mikev (τηλεοραση+βαση)
5.ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. (τηλεοραση+βαση)
6.vlass (τηλεοραση)
7.hatzik X2 (τηλεοραση + Βάση)
8.spilegou 1+2 (ΤV+ΒΑΣΗ)
9.Πάνος Οπλοποιός (ΤV+ΒΑΣΗ)
10. doganos1985 (ΤV+ΒΑΣΗ)
11. TUONOS (tv+βαση)
12. mickm (τηλεοραση+βαση)
13.Μάνος Νοικοκυράκης X2 (τηλεοραση)

Σύνολο 15+2 τηλεοράσεις...

GTX

Reaction score
39
Να δηλώσω και γω τη συμμετοχή μου με μια μικρή επιφύλαξη στο αν χωράει η υπάρχουσα τηλεόραση που έχω στο χώρο αυτού που θα την πάρει (οι γονείς μου :D ).
Θα πάω σήμερα για μετρήσεις και τα σχετικά και θα το επιβεβαιώσω το βράδυ ή αύριο το πρωί. 99% μέσα πάντως, ενοείται και για τη ρύθμιση.

NLS

Reaction score
1
Να δηλώσω και γω τη συμμετοχή μου με μια μικρή επιφύλαξη στο αν χωράει η υπάρχουσα τηλεόραση που έχω στο χώρο αυτού που θα την πάρει (οι γονείς μου :D ).
Θα πάω σήμερα για μετρήσεις και τα σχετικά και θα το επιβεβαιώσω το βράδυ ή αύριο το πρωί. 99% μέσα πάντως, ενοείται και για τη ρύθμιση.
προτίνω απλά ΝΑ ΒΡΕΙΣ χώρο

GTX

Reaction score
39
Ο χώρος βρέθηκε :D :D (σιγά μη δε βρισκότανε)
Μέσα και γω λοιπόν για την Amoi :wink:

Reaction score
4
x2 φουλ σετ και για εμενα παρακαλω.
Ερωτηση: Για συνδεση με pc (dvi) καποια προταση για καλωδιο υπαρχει; Αν γινεται και με καποιο link..

Reaction score
0
Μια τηλεοραση και την ρυθμιση παρακαλώ και για μένα ............
Δεν θα χρειαστω βαση μιας και θα την χρησιμοποιησω αποκλειστικα για pc monitor.
Tωρα οσο αναφορα για την ρυθμιση επειδη θα την χρησιμποιησω οπως προανεφερα
αποκλειστικα για Pc monitor δεν ξερω αν θα πρπει να γινει κατι διαφορετικο σε
σχεση με των υπολοιπων συνφορουμιτων εδω μεσα.....
Αν ναι ειμαι διατεθημενος να πληρωσω για τον εξτρα κοπο αυτον...
Περιτο να σας πω οτι εδω και περιπου ενα χρονο ψαχνω και αναβαλω την
αγορα μιας μεγαλης οθονης για το PC (φανατικος gamer ειδικα στο κομματι των
mmorpgs) , και εχω ριξει απιστευτα ξενυχτια προκημενου να βρω πια τελικα θα ειναι η επιλογη μου.
Επισης θα ηθελα να ευχαριστησω ολους οσους ασχοληθηκαν και προσπαθησαν
για να δωσουν σε ολους εμας την ευκαιρια να αποκτησουμε την συγκεκριμενη οθονη με αυτες τις πραγματικα απιστευτες ικανοτητες στην συγκεκριμενη τιμη.

ΥΓ. Το μονο θεμα που πραγματικα με αποσχολει ειναι το θεμα του service ...Σε
περιπτωση βλαβης στο μελλον ποιος θα το παρεχει και κατω απο ποιες διαδικασιες?

Κυριάκος Ντουσάκης

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.891
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης