Power - Buy AMOI LCD TV 37'' 1920x1080!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Αν καταλαβα καλα το κοστος της προσφορας ειναι 1850 ευρω.
Σωστα;
Ποσο κοστιζει καινουργια σε λιανικη τιμη μπορει καποιος να μου πει?
To κόστος της προσφοράς δεν είναι 1850 Ευρώ...

Σε λιανική μας είπε η αντιπροσωπία ότι θα έχει γύρω στα 2200...

Reaction score
152
ΣΤΟ ΤΡΕΧΟΝ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΗΧΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ TV.
Η ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ 2200Ε.

ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΑΓΟΡΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ CONSUMER ELECTRONICS ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ (ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ) ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ, Η ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΟΘΗΚΕ ΜΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΙΑ ΞΙΝΙΛΑ :mad: :neutral: :sad: ΚΑΘΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΝΟΗΜΕΝΟΙ,ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Ε Μ Ε Ι Σ ΚΑΝΑΜΕ ΓΝΩΣΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ...

ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΙΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ,ΤΗΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΧΕΓΓΥΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ...

ΕΠΕΙΔΗ 51 ΤΕΜΑΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΥΚΑΤΑΦΡΟΝΗΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ,ΚΑΝΩ ΕΚΚΛΗΣΗ-ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΑΝΩ ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΣ-ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ,ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ POWER-BUY :!: :!: :!:

Υ.Γ. THN TIMH ΤΟΥ P-Buy ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΦΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ.

Reaction score
4
Πραγματι τιμη καταλογου (Αντιπροσωπειας) 2200 και οχι street price αφηνει πολλααα ερωτηματικα για την τιμη που μας την αφηνει ο αντιπροσωπος. Αντρεα Κ. μηπως μας τη φουσκωσε λιγο; Ειχαμε κανει συζητηση για το θεμα και απο κοντα, αλλα δηλαδη εννοουν οτι στον Κωτσοβολο θα τη δουμε με 2200 η παρακατω; Ειχα την εντυπωση οτι το 2200 ηταν εκτιμηση street price

Reaction score
4
Αντι να κανουμε power buy μου φαινεται του κανουμε power promotion ..τελος παντων, πισω δεν κανω, ας ειναι και 10 ευρω λιγοτερο απο το μαγαζι, αλλα τουλαχιστον καποιοι εισαγωγεις να μην το παιζουν το ταβλι στην πλατη μας..

Reaction score
0
Κατά την διάρκεια του τέστ, όταν ο Ανδρέας έλεγε οτι 30 κομμάτια είναι η super αισιόδοξη πρόταση, είπα "και εάν φτάναμε τα 50 πάλι ο αντιπρόσωπος αυτή την τιμή θα μας έδινε;" . Η απάντηση ήταν ότι "η τιμή μας είναι ήδη πολύ πιεσμένη". Τώρα βέβαια βλέποντας και εγώ την τιμή καταλόγου των 2200…καταλαβαίνω ότι το power buy θα συνεχίσει να είναι power ΜΟΝΟ αν μιλάμε για το συνολικό πακέτο.
Η ρύθμιση με τα settings του Βαγγέλη είναι από μόνη της ένα μεγάλο συν, αλλά για εμένα είναι πολύ σημαντική και η στάση που θα κρατήσει ο αντιπρόσωπος απέναντι στους αγοραστές του power buy. Ο Ανδρέας κατά την παρουσίαση ζήτησε από τον Νάσο μια «καλύτερη» αντιμετώπιση στο θέμα των pixel όπως επίσης και δωρεάν update στο firmware της τηλεόρασης. Εάν λοιπόν αυτό είναι όντως έτσι θα ήταν αστείο να μιλάμε για τα 2200…
Βέβαια αν σε ένα μήνα ο Κοτσόβολος την πουλάει 2000 ευρώ και παράλληλα έχουμε εδώ στο site παράπονα σε σχέση με υποστήριξη από την αντιπροσωπεία σε προβλήματα που τυχόν θα παρουσιαστούν (και βέβαια με 50TV όλο και κάτι θα προκύψει…) σίγουρα θα αισθανθώ και εγώ «ριγμένος»
Έτσι λοιπόν εγώ δεν θα ζήταγα καλύτερη τιμή… θα απαιτούσα όμως καλή υποστήριξη… :wink:

Reaction score
4
Φυσικα και ειναι επιπλεον οι ρυθμισεις, τα δωρεαν Upgrades toy firmware, το policy για καμενα Pixels τα οποια ειναι σοβαροτατα πλεονεκτηματα σε σχεση με την αγορα απο ενα μαγαζι. Βαλε και τη βαση, που και αυτη θεωρω ηταν σε πολυ καλη τιμη, νομιζω δεν χρειαζεται να το βασανιζουμε πολυ..

Κανενα νεο για το ποτε ερχεται; Τελικες ημερομηνες; Η παραδοση πως θα γινεται; Δηλαδη θα ειπωθει καποια ημερομηνια και θα ορμηξουμε ολοι κατα κει, η θα οργανωθει καπως;

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Η τελική τιμή λιανικής θα είναι 2.200 !
Ο nasos για όσους δεν γνωρίζουν είναι εκπρόσωπος της Αντιπροσωπείας που έχει την ΑΜΟΙ.

Γνωρίζαμε πριν το power-buy ότι η ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ τιμή που θα μπορεί να βρει κάποιος την τηλεόραση αυτή σε κατάστημα λιανικής θα είναι 2200 Ευρώ.

Στον Ήχο η Αντιπροσωπεία δεν έδωσε την τιμή καταλόγου της αντιπροσωπείας όπως κάνουν άλλες εταιρίες που είναι σαφώς ανώτερη από την τελική τιμή πώλησης αλλά την ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ τιμή που θα μπορεί κάποιος να την βρεί στην λιανική. Αυτό το έκανε για δικούς της λόγους και προφανώς δημιούργησε αυτή την παρεξήγηση...

Επαναλαμβάνω λοιπόν ότι εμείς έχουμε την τιμή του power-buy που όλοι γνωρίζετε και παρακαλώ να μην αναφερθεί δημόσια και ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΤΑ 2200 Ευρώ! Αυτή είναι η street price!

Και φυσικά εμείς εκτός από το ποσοστό έκπτωσης που έχουμε, έχουμε και ειδική πολιτική όσον αφορά στα καμμένα pixel και μαζί και ρύθμιση και όλα τα υπόλοιπα που ήδη έχουν αναφερθεί. Και φυσικά άμεση παράδοση (πολύ σημαντικό μετά και την καλή κριτική του Ήχου αλλά και την τεράστια σε νούμερο παραγγελία μας...) και είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε και προνομιακή μεταχείριση στο after-sales service...

Xρήστος Ακρατόπουλος
Γενικός Διαχειριστής

Reaction score
4
Χρηστο αυτο ειπα και εγω, ολα αυτα τα προσθετα που εχουμε αποκομισει λογω του power buy κανουν την αγορα μας best buy. Ισως λειτουργησα εν θερμω σε προηγουμενο μυνημα, ομως σκεφτομενος ψυχραιμοτερα το επεσημανα ηδη..
Μα και συ βρε παιδι μου Νασε, πολιτικη τιμων Magnepan με την πρωτη; :)

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Χρηστο αυτο ειπα και εγω, ολα αυτα τα προσθετα που εχουμε αποκομισει λογω του power buy κανουν την αγορα μας best buy. Ισως λειτουργησα εν θερμω σε προηγουμενο μυνημα, ομως σκεφτομενος ψυχραιμοτερα το επεσημανα ηδη..
Μα και συ βρε παιδι μου Νασε, πολιτικη τιμων Magnepan με την πρωτη; :)
Δεν διαφωνώ με όσα έγραψες...

Απλά ήθελα να διευκρινήσω το θέμα της τιμής γιατί εύκολα γίνεται παρανόηση...

Reaction score
152
1.ΕΓΡΑΨΑ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΕΛΑΒΑ ΜΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΡΑΛΑΒΕΙ ΣΤΑ 1650Ε "ΜΑΥΡΑ"
:shock: :shock: :!: :!: ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ......
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ,ΔΙΑΤΗΡΩ ΤΙΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΤΟΣΟ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΑΖΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΣΤΑ 2200Ε ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΑΡΚΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΛΩΣ Η' ΚΑΚΩΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΑΣΧΗΜΗ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΟ ΕΥΡΥ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΗ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ...

2.ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 2200Ε ΘΑ ΕΙΝΑΙ !?!?! (ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Η TELECTRON) H XAMHΛΟΤΕΡΗ STREET PRICE ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΚΑΚΗ ΠΡΟΘΕΣΗ. ΑΠΛΑ ΕΝΙΩΣΑ ΡΙΓΜΕΝΟΣ... :sad: :sad: :sad:

3.ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ Η ΕΞΤΡΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΤΟ P-Buy.ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΑΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΑΝΤΙΠΟΙΗΣΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ :?: :?: :?:

Reaction score
0
Λοιπόν παρήγγηλα τραπέζι για την Amoi που θα έχει θήκες από κάτω για pc, dvd, πληκτρολόγιο, nova, xbox360, playstation 3. Ε ρε γλέντια... Μήπως ξέχασα τίποτα? Λέτε να προετοιμαστώ και για HDTV με τον αποκωδικοποιητή της ΕΡΤ? Πείτε ρε παιδιά καμμιά ιδέα

Reaction score
0
Ρε παιδιά γιατί αγχώνεσται με κάτι που είναι αναπόφεκτο. Ξέρετε όλοι πολύ καλά ότι ένα προϊόν τεχνολογίας, πολύ γρήγορα θα χάσει την αξία του και θα πουλιέται φθηνότερα στην αγορά. Είναι ένα έργο που το έχουμε δει όλοι πολύ συχνά. Μήπως κιόλας γι'αυτό δεν στραφήκαμε πολλοί σ'αυτήν την αγορά. Επειδή το προιόν προσφέρει πολλά σε πάρα πολύ δελεαστική τιμή. Γι'άυτό σε 2 μήνες θα κάνει φθηνότερα και σε 1 χρόνο μπορεί και στη μισή τιμή. Αλλά τουλάχιστον θα είμαστε στην αιχμή της τεχνολογίας χωρίς να έχουμε δώσει τα μαλλιά της κεφαλής μας όπως π.χ. philips ή οποιαδήποτε άλλη τηλεόραση 1080p βγει το επόμενο διάστημα. Μη μπαίνεται λοιπόν σε αυτήν την διαδικασία γιατί οποιαδήποτε τηλεόραση και να πέρνατε, μέρα με την ημέρα θα βλέπατε την τιμή της να πέφτει και νέες προσφορές να βγαίνουν. Χαρέιται αυτό που αγοράζετε και να ευχηθούμε όλοι να είναι με μηδενικά προβλήματα γιατί εκεί τα νεύρα μας γίνονται πραγματικά τσαντάλια και δεν αξίζει να περνάς κάτι τέτοιο ούτε για κάτι που κάνει 100 ευρώ

Reaction score
0
Γιώργο, προετοιμάσου και με κουβέρτες για την επόμενη εποχή των παγετώνων... θα έρθει σίγουρα γρηγορότερα απο την HDTV στην ΕΡΤ :D :D :D

NLS

Reaction score
1
εγώ αν και η θέση μάλλον δεν το επιτρέπει, θα πω ότι έχω στεναχωρηθεί με το θέμα των τιμών

το νόμισμα έχει δυο όψεις...

θεωρητικά ο εισαγωγέας έχει πάρει ένα container (για αρχή) και αυθαίρετα λέμε ότι έχει μέσα 100 κομάτια τα οποία τα πήρε Χ

βγαίνει το power-buy... ανακοινώνει ότι η τιμή του θα είναι (νούμερα πλασματικά) Χ+300 ενώ έχει στο μυαλό του Χ+600 για την κανονική λιανική (ξαναλέω νούμερα πλασματικά)

στην περίπτωση του power-buy θεωρούμε ότι από τα 300, τα 200 τα βάζει αυτός στην τσέπη και τα 100 το μαγαζί, στην λιανική θεωρούμε ότι αυτός τσεπώνει 300 και το μαγαζί άλλα 300

το power-buy πάει ΑΠΕΙΡΩΣ καλύτερα από ότι νόμιζε

έχουμε λοιπόν ξαναλέω δυο μεριές στο νόμισμα...

ο Νάσος να έχει υπολογίσει ότι θα θα φέρει 100 κομάτια με συνολικό κόστος (μεταφορικά κλπ.) Χ x 100 = 100x, και κέρδος 25x200 + 75x300 (έστω και αν τα 75 φύγουν σιγά σιγά) = 5000 + 22500 = 27500 (μιλάμε πάντα θεωρητικά) και τώρα του "κάθεται" ότι πρέπει να αναγκαστεί να κερδίσει 50x200 + 50x300 = 10000 + 15000 = 25000... θα έχει χάσει δηλαδή 2500 από όσα υπολόγιζε

από αυτή την πλευρά του νομίσματος, αποκλείεται να ρίξει άλλο την τιμή του ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΟΓΩ του μεγάλου νούμερου power-buy

από την άλλη πλευρά του νομίσματος (του καταναλωτή, αλλά επέτρεψε μου Νάσο να πω, και του έξυπνου πωλητή), θα έλεγε κανείς ότι αφού φροντίσαμε να φύγουν τόσα κομάτια ΑΜΕΣΩΣ, έπρεπε να ρίξει την τιμή του κι άλλο (και ναι είναι 150% σίγουρο ότι μπορεί να το κάνει, αυτό είναι αυτονόητο)... πράγμα που δεν είναι μόνο "τιμής ένεκεν" (μην ξεχνάμε το χρήμα που παίρνεις τώρα, ακόμα και λιγότερο, στην πραγματικότητα είναι "περισσότερο" από το χρήμα που θα πάρεις εν καιρώ - ΒΑΣΙΚΟΣ επιχειρηματικός κανόνας) αλλά και σωστή MARKETING πολιτική όχι για το τι θα λέμε μόνο εμείς αύριο (που θα λέμε τα καλύτερα επιρρεασμένοι και από την τιμή που πετύχαμε), αλλά και γιατί για 2000-3000 ευρώ "χαμένο" κέρδος, ίσως κέρδισε 10000-20000 σε ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ (εκτός αν στο μυαλό του είναι τελικά μόνο μια αρπαχτή του ενός κοντέινερ... πράγμα όχι περίεργο, μάλλον ο κανόνας, για την Ελλάδα αλλά δεν έχω καμία ένδειξη για να το καταλογήσω στον Νάσο)

θα πω και κάτι άλλο δημοσίως που δεν είχα σκοπό να το πω, αλλά δεν θέλω να κρύβομαι πίσω από κανένα δάχτυλο (εξάλλου χαζούς εδώ μέσα δεν έχουμε, είμαι σίγουρος ότι πολλοί το σκέφτηκαν και μάλιστα πολλοί ίσως νομίζουν ότι ΗΔΗ συμβαίνει έτσι και νομίζω ότι κανείς δεν θα πει ότι ΙΣΩΣ ΔΕΝ θα ήταν και άδικο) ...τι; ότι 3-4-5-6 κομάτια (σχεδόν τυχαίο νούμερο) ίσως έπρεπε πράγματι να είναι πιο power από power-buy... νομίζω το γιατί είναι κατανοητό το γιατί ΙΣΩΣ θα έπρεπε να συμβεί (υπερβολικό τρέξιμο και τελικά δουλειά ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ του Νάσου) ...και να πω (για αυτούς που πιθανά νομίζουν ότι αυτό ήδη συμβαίνει), ότι όχι κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει (τουλάχιστον όχι σε γνώση μου) ...ξαναλέω ίσως θα έπρεπε (και νομίζω συμφωνούν ακόμα και αυτοί που "δεν τους πιάνει" αυτό)

συνολικά λοιπόν το θέμα ναι με έχει στεναχωρήσει - στο "κακό" mode/mood μου ίσως παρακινούσα μια μεγάλη ακύρωση/μποϊκοτάζ (να δούμε μετά αν θα έπεφτε ή όχι η τιμή), αλλά παιδιά δεν είμαστε και ξέρουμε ότι το πιθανότερο είναι ότι δεν θα αλλάξει τίποτα

συγνώμη αν επεκτάθηκα και σε θέματα που δεν πρέπει (γνωρίζω τις προσπάθειες για το καλό μας κάποιων, αλλά τελικά δεν γνωρίζω κάποιων άλλων), αλλά ξαναλέω, μωρά δεν είμαστε και απλά γράφω ότι ήταν στο μυαλό των περισσότερων

(Ανδρέα φροντίστε να το διαβάσει ο Νάσος το thread και μέχρι εδώ και αν θέλει ας σχολιάσει)

Reaction score
0
Προσωπικα θα ηθελα να δηλωσω την δυσαρεσκεια μου.

Θεωρω πως οταν ημασταν ολοι μαζι στην παρουσιαση της AMOI και συζηταγαμε το θεμα της τιμης σιγουρα κανεις μας δεν περιμενε να καταληξουμε να συζηταμε για 50+ τηλεορασεις.

Πιστευω πως και ο ιδιος ο Νασος ουτε καν το περιμενε με την πρωτη παραλαβη απο χ τηλεορασεις που θα ερθουν να εχει ηδη "προπουλησει" τις 50+ ΑΜΟΙ στην Ελληνικη αγορα.

Πιστευω λοιπον πως θα μπορουσε να γινει μια καλυτερη τιμη.

Αναρωτιεμαι αν πηγαιναμε σε μια μεγαλη αλυσιδα ηλεκτρονικων και τους ζητουσαμε 50+ ΑΜΟΙ ποια θα ηταν η τελικη τιμη....
Και ας μην ξεχναμε πως συζηταμε με τον αντιπροσωπο και δεν υπαρχουν αλλοι μεσαζοντες.

Συγνωμη αν εγινα λιγο "ωμος" αλλα ετσι αισθανομαι αυτη την στιγμη.

Reaction score
4
θα πω και κάτι άλλο δημοσίως που δεν είχα σκοπό να το πω, αλλά δεν θέλω να κρύβομαι πίσω από κανένα δάχτυλο (εξάλλου χαζούς εδώ μέσα δεν έχουμε, είμαι σίγουρος ότι πολλοί το σκέφτηκαν και μάλιστα πολλοί ίσως νομίζουν ότι ΗΔΗ συμβαίνει έτσι και νομίζω ότι κανείς δεν θα πει ότι ΙΣΩΣ ΔΕΝ θα ήταν και άδικο) ...τι; ότι 3-4-5-6 κομάτια (σχεδόν τυχαίο νούμερο) ίσως έπρεπε πράγματι να είναι πιο power από power-buy... νομίζω το γιατί είναι κατανοητό το γιατί ΙΣΩΣ θα έπρεπε να συμβεί (υπερβολικό τρέξιμο και τελικά δουλειά ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ του Νάσου) ...και να πω (για αυτούς που πιθανά νομίζουν ότι αυτό ήδη συμβαίνει), ότι όχι κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει (τουλάχιστον όχι σε γνώση μου) ...ξαναλέω ίσως θα έπρεπε (και νομίζω συμφωνούν ακόμα και αυτοί που "δεν τους πιάνει" αυτό)
Ησουν σαφεστατος, αλλα ας πουμε εμενα που βρηκα τυχαια οτι υπηρχε η εταιρεια του Νασου (εκει που τυρβαζαμε προς αγορες απο Βελγιο και αν θυμασαι καποιος με κατηγορησε οτι πλατιαζα οταν εκανα την ανακαλυψη) και ειχα μιλησει και με τον πατερα του, πριν ακομα γραψει ο Νασος και οταν εγραψε ο Νασος το πρωτο μυνημα του, καποιοι παραλιγο να τον φανε δεν νομιζω οτι με πλησιασε κανεις Νασος για πιο power απο το power. Ομως θα ηταν εξαιρετικα αδικο να συμβαινει αυτο και αν πραγματικα συμβαινει, μονο αηδια θα μου προκαλουσε...
Τελικα οπου ανακατευονται πολλοι κοκκοροι υπαρχει και πολυ πιτουρο για φαγωμα, απο την αλλη γιατι δεν απολαμβανουμε την αναμονη για την τηλεορασιτσα μας και που σε καλη τιμη (επι του παροντος πολυ σωστα) και με καλες "υπηρεσιες" και καλη μπορει να μας βγει; Αν αρχισει τωρα τετοια παραφιλογια πριν το τελος του power buy, μονο ανωριμοτητα μπορει να δειξει και να ειναι ανασταλτικη για αναλογες κινησεις του μελλοντος. Διοτι ποιος θα θελησει να ανακατευτει, οταν πραγματικα ανιδιοετελως θα θελει να προσφερει, παρολα αυτα θα πρεπει να υπομενει ολη αυτη τη διαπλοκη; Δεν ειναι κουραστικο εξαλλου;

Reaction score
0
Παιδιά έχετε αναρωτηθεί την τσάμπα διαφήμιση ποιός την πληρώνει ;

Να εξηγήσω τι εννοώ.Αν δεν υπήρχε μια παρέα "πυροβολημένων" όπως εμείς να σπεύσουμε και να προ-αγοράσουμε 50+ τηλεοράσεις και να γίνει ο ανάλογος ντόρος στην αγορά, δεν θα έπρεπε ο οποιοσδήποτε εισαγωγέας της Amoi να επενδύσει ένα ΧΧ.ΧΧΧ ποσό σε Ευρώ στην προώθηση ενός προϊόντος παντελώς αγνώστου στην ελληνική αγορά;

Και διαφήμιση θα έκανε σε έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο και demo τηλεοράσεις θα μοίραζε σε Χ μαγαζιά του χώρου και κάτω από το τραπέζι πιθανόν να τα έσπρωχνε(σε κάθε μορφή) προκειμένου να σπάσει το τείχος της προκατάληψης για κάθε άγνωστο και κινέζικο προϊόν. Πόσο μάλλον για να πείσει τον κάθε Έλληνα καταναλωτή να διαθέσει +2000 ΕΥΡΩ για την AMOI και να την προτιμήσει από κάθε προσφορά επίπεδης SONY - SAMSUNG ή άλλης μάρκας κάνουν επώνυμα καταστήματα και αλυσίδες. Σας ακούγετε έυκολο κάτι τέτοιο;Και πόσο εύκολα θα δίνατε 2000 € σε ένα κινέζικο προϊόν έστω κι αν προσωπικά εκτιμώ ότι τα αξίζει;

Αν είσασταν στην θέση του τι πιστεύετε ότι θα κάνατε; Εκτιμάτε ότι θα τα κατάφερνε να έχει προπωλήσει σχεδόν την πρώτη του εισαγωγή πριν ακόμα παραλάβει; Και είναι πολύ σημαντικό για μια νέα αντιπροσώπευση να καταφέρει να ανακατέψει με τη μία την αγορά και πριν καλά καλά παραλάβει να ξαναπαραγγείλει...

Διαφήμιση λοιπόν και ντόρος στην αγορά για ένα άγνωστο προιόν και μια εταιρία που στοίχημα βάζω δεν είχατε ξανακούσει και παράλληλα μαζική υποστήριξη και καταξίωση σε μια νέα συνεργασία. Αυτά τα δύο κερδίσατε καλοί μας φίλοι και πιστέψτε μας σε τόσο δύσκολες εποχές είναι πολύ σημαντικό το ώφελος. Με τι κόστος όλα αυτά; Μόλις 300 Χ 50=15.000€. Και αυτά από την τιμή λιανικής, γιατί είναι απόλυτα βέβαιο ότι στα xxxx [το ποσό συμφωνήσαμε να μην αναφερθεί - εκ του moderator] υπάρχει σίγουρα ένα σεβαστό κέρδος.

Κέρδος που δεν θα υπήρχε (το αντίθετο μάλιστα αφού θα έπρεπε να γίνει μια αξιόλογη και δαπανηρή διαφημιστική προώθηση για να προκύψει τέτοιος ντόρος για την ΑΜΟΙ), ενώ κανείς δεν υπολογίζει τα πιστωτικά από τις demo τηλεοράσεις που θα ξεπερνούσαν κατά πολύ τις 15.000 €.

Ενώ τώρα μετά και τους δίκαιολογημένους και τεκμηριωμένος διθυραμβους του ΗΧΟΥ και το δικό μας "πανικό" το κάθε κατάστημα θα μπορεί να πουλάει χωρίς πολλά πολλά την πιο περιζήτητη και αναμενόμενη τηλεόραση των τελευταίων μηνών...

Δεν τα γράφω αυτά από πίκρα ή κακία (άλλωστε έχω παραγγείλει δύο) αλλά απλά ως αποτίμηση της κατάστασης συνέχεια των προβληματισμών των προηγούμενων...

Κύριε Νάσο ευχαριστούμε για την έκπτωση αν και νομίζω ότι και την τιμή θα μπορούσατε να χαμηλώσετε λίγο με τέτοιο όγκο πωλήσεων (να το πώ άλλιώς τι χονδρική τιμή και εκπτώσεις θα δίνατε σε ένα αντιπρόσωπο που θα σας αγόραζε με τη μία 50+ τηλεοράσεις και άραγε θα σας διαφήμιζε περισσότερο και καλύτερα από μας;) και ευτυχισμένος θα πρέπει να νοιώθετε για τις ...προωθητικές μας ενέργειες για μια καινούργια και άγνωστη εταιρία όπως η ΑΜΟΙ που σας γλύτωσαν και από κόπο και από χρήμα...

Πάντα με εκτίμηση και καλή προαίρεση...

NLS

Reaction score
1
παιδιά νομίζω το μήνυμα πέρασε εκεί που πρέπει

από εκεί και πέρα ας μείνουμε όλοι Κύριοι και ότι γίνει (ή δεν γίνει) ας γίνει (ή ας μη γίνει).

deal?

άντε και με υγεία να απολαύσουμε αυτές τις μικρές (οι μεγάλες για πολλούς από μας) καταναλωτικές "αποδράσεις" γιατί η ζωή είναι μικρή

Reaction score
7
Ελεγα να μην ασχοληθω με το θεμα, μιας και δεν εχω δηλωσει ενδιαφερον στην αγορα, και ειμαι εξω απο το χορο, αλλα...

Τελικα ειμαστε κλασσικοι Ελληνες.

Ευεργετηθεντες και αχαριστοι
(σορρυ που γινομαι και εγω ωμος...).

Αλλα αυτο ειναι κατι που το βλεπω καθημερινα στη ζωη και στη δουλεια μου...
Κανεις κατι καλο σε καποιον και θελει κι αλλο. Λεει απο τη μια ευχαριστω, και απο την αλλη δυσανασχετει. Εξυπηρετεις καποιον και μετα μαθαινεις οτι πισω απο την πλατη σου (ευτυχως εδω το αποφυγαμε) παραπονιεται παλι. Σκιζεσαι για καποιον, παρακαμπτεις διαδικασιες και μετα σου τη λεει κιολας...
Ακομα και τσαμπα να δωσεις κατι σε καποιον, θα σου πει "ειναι σκισμενο το κουτι".

Αμαν πια!

Και διευκρινιζω...
1. Το Νασο τον ειδα μια φορα στην παρουσιαση. Δεν τον ηξερα, δεν τον γνωρισα, δεν του μιλησα, δε θα τον γνωρισω αν θα τον δω εξω (για να μη φανει οτι υποστηριζω κανεναν).

2. Δε μπηκα στο power buy γιατι απλα ακομα δεν εχω χωρο να βαλω LCD, ουτε χώρο να βαλω την CRT, ξεροντας οτι τη δεδομενη στιγμη (μιας και δεν εχουν κανει καποια ουσιωδη κινηση οι αλλοι κατασκευαστες) για 1080 panel η τιμη της ειναι η καλυτερη και ξεροντας απο τωρα τις τιμες που θα ερθουν οι 1080 αλλων εταιρειων, θα εξακολουθει να ειναι καλη η τιμη αυτη.

3. Επισης δε βλεπω TV... αν εχω χρονο θα αναψω το προβολι, οποτε τι να την κανω την LCD? Για να βλεπουν οι δικοι μου το Μακη (που εγινε μπαμπας παλι!).

Συμφωνω και με το φιλο ΓΙΩΡΓΟ ΔΟΥΝΑΚΗ για τη διαφημηση...
Προχτες μου λεει ενας φιλος οτι αγορασε μια 32" χιτατσι... με 1600-1800€ αν δεν κανω λαθος... Αν μου το ειχε πει πριν (ΟΚ, και αν ειχε και χωρο για περισσοτερες " θα του ελεγα την ΑΜΟΙ)....
Και αυτο ειναι η καλυτερη διαφημηση σε σχεση αποδοσης-τιμης γιατι εχει συγκεκριμενο target group. Και μαγκια του Νασου που το σκεφτηκε.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520