Power - Buy AMOI LCD TV 37'' 1920x1080!

Reaction score
0
Έχετε απόλυτο δίκιο, η BenQ δε δέχεται 1080p σήμα, επομένως δε μπορεί να συγκριθεί με την ΑΜΟΙ..

Πάντως το πάνελ της είναι AUO (http://www.dtvforum.info/lofiversion/index.php/t26665.html).

Δε γνωρίζω βέβαια αν είναι ίδιας γενιάς με της ΑΜΟΙ, αλλά αφού το έχετε ψάξει θα το δεχθώ.

Φίλε GTXTC εσείς δε γράφατε ότι δεν είδατε SD υλικό στην παρουσίαση?

Πάντως κάτι δεν πάει καλά με το συγκεκριμένο κομμάτι γιατί οι γειτονικές (και ειδικά η Samsung) είναι χρωματικά ισορροπημένες. Φίλος από άλλο site επίσης δηλώνει

απογοητευμένος από την εικόνα σε SD υλικό..

Εξακολουθώ πάντως να πιστεύω ότι η τιμή τις προσεχείς ημέρες θα κινηθεί απολύτως καθοδικά.. Οποιοσδήποτε γνωρίζει το πως διαμορφώνουν την τιμολογιακή τους

πολιτική καταστήματα τέτοιου μεγέθους θα μπορούσε να σας επιβεβαιώσει ότι ακόμα και τα τηλεφωνήματα που εκδηλώνουν ενδιαφέρον για ένα προιόν λαμβάνονται

υπόψη..

Και πάλι καλορίζικη σε όσους την απέκτησαν με power buy, πιστεύω ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή που αποκτήθηκε η συγκεκριμένη TV και για τις προδιαγραφές της

τιμολογήθηκε τίμια..

GTX

Reaction score
39
bter said:
Όχι βέβαια, αυτό που δεν είδαμε στην παρουσίαση ήταν επίγεια τηλεόραση γιατί πολύ απλά δεν υπήρχε εγκατεστημένη κεραία στο χώρο. Κατά τα άλλα είδαμε δορυφορικά κανάλια και DVD σε SD πάντα, πέρα απο τα HD. Αυτό άλλωστε φαίνεται και στις φωτογραφίες (οι εικόνες απο το Jurassic Park είναι dvd) :wink:

Reaction score
0
Μαζί μιλάμε και χώρια καταλαβαινόμαστε..

Άλλο η ανάλυση του DVD (το είδατε άραγε σε εγγενές 576 ή έγινε upscaling?) κι άλλο η ανάλυση του Alpha (είναι δεν είναι 300 γραμμές).

GTX

Reaction score
39
bter said:
Φίλε SD είναι οτιδήποτε κάτω απο την ανάλυση του HD, επομένως και το DVD και τα δορυφορικά κανάλια. Εκτός και αν εσύ τα dvd τα θεωρείς HD.
Είδαμε DVD και σε 576 και σε upscale για να γίνει η σύγκριση, βέβαια όλα αυτά δεν είναι δύσκολο να τα βρείς στις πρώτες σελίδες του αντίστοιχου thread :wink:

Reaction score
0
Kαλά, το τι αποκαλούμε SD (καταχρηστικά) νομίζω ότι το ξέρω..

Άλλη όμως η συμπεριφορά του scaler όταν καλείται να "αναβαθμίσει" επίγειο σήμα των 250-300 γραμμών (όπως του Άλφα στην πρώτη φωτό) και άλλη όταν αντιμετωπίζει υλικό 576 γραμμών (όπως στο απλό DVD).

Επίσης, άλλη η συμπεριφορά του scaler όταν τροφοδοτείται με upscaled σήμα στα 720p ή 1080i/p.

H "λεπτομέρεια" αυτή έχει τεράστια σημασία, γιατί η συσκευή προορίζεται για τηλεοπτική θέαση και μάλιστα χαμηλής ποιότητας εικονοσήματος..

Reaction score
0
Μιχάλης Κορ. said:
Με πήραν τηλ από mediakarkt κ μου είπαν έγινε λάθος, συγνώμη πολύ κτλ κτλ κτλ γλυψίματα αλλά η τιμή είναι στα 2199 ευρώ.
Το θέμα λοιπόν είναι τι κάνω εγώ.
Για αρχή θα κάνω ακύρωση της παραγγελίας μου κ βλέπω στην συνέχεια. τι θα γίνει.
Είμαι πολύ απογοητευμένος με την αντιμετώπιση του mediamarkt αλλά αυτά έχει η ζωή. :(
Τουλάχιστον ξέρετε ότι εσείς που τελικά την πήρατε από το powerbuy κάνατε καλή κίνηση. :D

Χμμμ...

Αλλού μάλλον είναι το "λάθος"...

Τέλος πάντων, αποχωρώ γιατί με βλέπω να πηγαίνω για ban... :lol: :lol: :lol:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Τι εννοάς βρε bter, μίλα ανοιχτά, ποιό λάθος? Τι ακριβώς ψάχνεις να βοηθήσουμε?...
Σε απείλησε κανείς μήπως ότι θα σε κάνει ban?...

Reaction score
0
Όχι βέβαια, πλάκα κάνω... :lol: :lol:

Αντιθέτως μάλιστα πιστεύω ότι το avsite είναι το πλέον δημοκρατικό..

Ίσως θα' πρεπε να συμμετέχω περισσότερο τώρα που το σκέφτομαι..

Εννοώ ότι το λάθος ήταν του φίλου που δημοσίευσε την τιμή...

Τα καταστήματα τέτοιου τύπου δεν κάνουν λάθη, η τιμολόγηση ανάγεται σε επιστήμη.

Όποιος παρακολούθησε την κλιμάκωση της τιμής κατά τη διάρκεια της χθεσινής συζήτησης νομίζω ότι κατάλαβε..

Τέλος πάντων, δε νομίζω ότι δικαιούμαι να πω περισσότερα γιατί ούτε τακτικό μέλος είμαι ούτε στο power buy συμμετείχα κι αισθάνομαι ότι κάνω hijack στο thread..

Νίκο, έχεις το σεβασμό μου..

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Φίλε μου δικαιούσαι να πεις ότι θέλεις, επειδή το AVSite είναι ακριβώς όπως το περιγράφεις γι αυτό μου έκανε εντύπωση αυτό που είπες.
Επίσης, όλοι μας δικαιούμαστε ένα - δύο ή και περισσότερα λάθη.

Να 'σαι καλά.

mrw

Reaction score
0
Μιχάλης Κορ. said:
Με πήραν τηλ από mediakarkt κ μου είπαν έγινε λάθος, συγνώμη πολύ κτλ κτλ κτλ γλυψίματα αλλά η τιμή είναι στα 2199 ευρώ.
Για αρχή θα κάνω ακύρωση της παραγγελίας μου κ βλέπω στην συνέχεια. τι θα γίνει.
Είμαι πολύ απογοητευμένος με την αντιμετώπιση του mediamarkt αλλά αυτά έχει η ζωή.  :(
Τουλάχιστον ξέρετε ότι εσείς που τελικά την πήρατε από το powerbuy κάνατε καλή κίνηση. :D
Για κάνε κανένα τηλέφωνο στο Υπ. Αναπτυξης
Κανονικα η παραγγελία σου θα πρέπει να ισχύει στη τιμή που έγινε...αν έκανε λάθος το κατάστημα, ας βρει αυτό άκρη
Αρκεί να έχεις κάποιο χαρτί που να φαίνεται η παραγγελία και η τιμή

Reaction score
0
Καί ετσι λοιπόν αποκαταστάθηκε η αλήθεια,ποιό γρήγορα από οσο θά περίμενα εγώ,χτές ελεγα οτι εγώ προσωπικά δέν εχω κνένα πρόβλημα κάι οτι κάθε μέρα η τιμή της θά ανέβαινε 100 ευρω,μέχρι νά παει εκέι που επρεπε,ομως πήγε ποιό γρήγορα.
Ο λόγος πού πήγα εκεί χτές τό απόγευμα ητανε μόνο κάι μόνο από περιέργεια,ηθελα νά δώ τί θά μού λέγανε,καί οσον αφορά γιά την φωτογραφία πού πήρα στά γρήγορα μέ τό κινητό μου,πράγματι δέν βγήκε καθόλου καλή,η εικόνα της δέν ητανε τόσο χάλια,μετά τήν ρύθμησα εγώ οπως εχω φτιάξει τήν δική μου,καί γιαυτο η επομενη φωτογραφια πού εβγαλε ο φίλος μας βγήκε καλή.
Κάι ετσι λοιπόν θά ζήσουνε αυτοί καλά καί εμεις καλύτερα πού την πήραμε.
Καλές HD θεάσεις κύριοι,νάμαστε καλά καί μετά από λιγα χρόνια οταν τη βαρεθούμε νά πάρουμε τό νεό μοντέλο.

Reaction score
1
Μιχάλης Κορ. said:
Είμαι πολύ απογοητευμένος με την αντιμετώπιση του mediamarkt αλλά αυτά έχει η ζωή.  :(
Ως δικηγόρος, σου συνιστώ ΝΑ ΜΗΝ ακυρώσεις την παραγγελία. Να επιμείνεις να σου πουλήσουν την τηλεόραση στην τιμή που έχεις συμφωνήσει (Υποθέτω θα έχεις κρατήσει το δελτίο παραγγελίας με την τιμή γραμμένη επάνω). Κάθε εταιρεία που σέβεται τον εαυτό της ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΝ ΝΑ ΣΕ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ αλλά να ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΤΟ ΣΦΑΛΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ.

Αν μάλιστα η λιανική τιμή των 1599 ή 1699 είναι κάτω από την τιμή κόστους της ΑΜΟΙ, τότε θα πρόκειται για καθαρή περίπτωση αθέμιτου ανταγωνισμού, που απαγορεύεται με βάση τον σχετικό νόμο, γιατί ακριβώς θα πρόκειται για σκόπιμη υποτίμηση με σκοπό την εξαφάνιση του ανταγωνισμού.

Reaction score
0
Η ακύρωση της παραγγελίας έγινε σήμερα το απόγευμα παρόλο που είχα στα χέρια την απόδειξη της προκαταβολής + το ακριβές ποσό του διακανονισμού. :(
Αν δεν γινόταν σίγουρα κάποιος άμοιρος υπάλληλος θα την πλήρωνε την "νύφη"... :(
Είτε αυτός που το έγραψε λάθος στην αποθήκη, είτε ο πωλητής, είτε ο χ είτε ο ψ.....
Μου πρόσφεραν μάλιστα γεναιόδωρη έκπτωση λόγο του λάθους που έγινε, την οποία όμως δεν δέχτηκα.
Θα δω τι θα κάνω πάντος.
Η τιμή πήγε στα 2199, απόδειξη το παρακάτω :
http://i80.photobucket.com/albums/j180/mad_corsa/amoi_front_2.jpg

V

VIDEOMIX

Guest
moonprince said:
Μιχάλης Κορ. said:
Ως δικηγόρος, σου συνιστώ ΝΑ ΜΗΝ ακυρώσεις την παραγγελία. Να επιμείνεις να σου πουλήσουν την τηλεόραση στην τιμή που έχεις συμφωνήσει (Υποθέτω θα έχεις κρατήσει το δελτίο παραγγελίας με την τιμή γραμμένη επάνω). Κάθε εταιρεία που σέβεται τον εαυτό της ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΝ ΝΑ ΣΕ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ αλλά να ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΤΟ ΣΦΑΛΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ.

Αν μάλιστα η λιανική τιμή των 1599 ή 1699 είναι κάτω από την τιμή κόστους της ΑΜΟΙ, τότε θα πρόκειται για καθαρή περίπτωση αθέμιτου ανταγωνισμού, που απαγορεύεται με βάση τον σχετικό νόμο, γιατί ακριβώς θα πρόκειται για σκόπιμη υποτίμηση με σκοπό την εξαφάνιση του ανταγωνισμού.
Και σύν της άλλης, υπάρχουν και φωτογραφίες με τις τιμές στα 1599 και 1699 για να τεκμηριώσει την καταγγελία του. :wink:

Reaction score
0
ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ Κ.ΛΑΜΠΡΟΥ?ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ! :?:

NLS

Reaction score
1
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
Το συγκεκριμένο κατάστημα δεν με ενδιαφέρει πόσο την πουλάει σήμερα και πόσο αύριο... άλλωστε δεν την έχει σε stock... και ούτε καν ξέρουν το όνομά της... ΑΜΟΙ LC3710 εμείς δεν αγοράσαμε, ούτε καν υπάρχει ως μοντέλο... Εμείς αγοράσαμε την ΑΜΟΙ LC 37ΑF1E... τουλάχιστον εμείς ξέραμε τι αγοράσαμε...
με πρόλαβες... αυτό έκανε ΚΡΑ ότι έχουν κάνει λάθος κωδικό

κρίμα που δεν πρόλαβα το topic νωρίτερα (moderator my *ss) γιατί ξέφυγε ΑΡΚΕΤΑ το πράγμα, χωρίς λόγο

NLS

Reaction score
1
Μιχάλης Κορ. said:
Είμαι πολύ απογοητευμένος με την αντιμετώπιση του mediamarkt αλλά αυτά έχει η ζωή. :(
καταλαβαίνεις ότι η αντιμετώπιση τους ήταν αίσχος ε;
δεν είναι θέμα το λάθος, είναι θέμα ότι πχ. στο Αμέρικα, θα την είχες πάρει τόσο και θα έλεγαν ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

είχες χαρτί για την παραγγελία; (που να λέει την τιμή)
αν ναι, ΔΕΝ έπρεπε να ακυρώσεις
θα τους έλεγες "θα πάω μια βόλτα από ΙΝΚΑ πρώτα" και θα βλέπαμε μετά

NLS

Reaction score
1
bter said:
Τελικά κανείς δεν απάντησε στην ερώτησή μου αν η επιεικώς απαράδεκτη εικόνα που διακρίνεται στην πρώτη φωτό που δημοσιεύτηκε (με σαφή εκτροπή προς το πράσινο) είναι και η αναμενόμενη με χρήση SD υλικού από την ΑΜΟΙ..

Πάντως στις φωτο που δημοσιεύει ο Μιχάλης, αν το υλικό είναι ίδιας προέλευσης, το πρόβλημα δεν υφίσταται, θα' λεγα μάλιστα ότι με ικανοποιεί..

Όσο για την τιμή, λογικό είναι να παρουσιάσει αύξηση τις επόμενες ημέρες, λόγω πίεσης που ασκείται από τους "ενδιαφερόμενους" αλλά και του απροσδόκητου ενδιαφέροντος για μία συσκευή, που κακά τα ψέματα, ελάχιστες πιθανότητες προτίμησης έχει από το κοινό του συγκεκριμένου καταστήματος..

Πάντως η αντίστοιχη BenQ 37'' DV3750(με 1080p native panel, αλλά με πάνελ της AUO και όχι Sharp κι ένα δέκτη λιγότερο, για να είμαστε και δίκαιοι) τιμάται αυτή τη στιγμή στη Γερμανία 1422,50 ευρώ..

Προσωπικά πιστεύω ότι σ' ένα μήνα το πολύ η τιμή της ΑΜΟΙ θα βρίσκεται κάπου εκεί..

Όπως και να'χει νομίζω ότι πρόκειται για μία εξαιρετική αγορά ακόμα και στην τιμή των 1800-1900 ευρώ..

Η πτώση των τιμών είναι έτσι κι αλλιώς μοιραία στα τεχνολογικά προιόντα.

Ζητώ συγνώμη αν στενοχώρησα κάποιους, σε καμία περίπτωση το μήνυμά μου αυτό δεν αποτελεί μομφή κατά του power buy του site σας..

Έύχομαι να την απολαύσετε οι όσοι τυχεροί την αποκτήσατε, καλές HD θεάσεις..
αν και με πρόλαβε ο Χρήστος λόγω της μικρής εξαφάνισης μου να επιβεβαιώσω ότι (ευτυχώς) το panel είναι AUO της AMOI και όχι Sharp, ενώ φυσικά (ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΨΥΛΙΑΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ) είναι αρύθμιστη ή ακόμα χειρότερα, λάθος ρυθμισμένη

NLS

Reaction score
1
GTXTC said:
Μιχάλης Κορ. said:
Οι 2 φωτογραφίες είναι από κινητό κ750ι με 2 megapixels ανάλυση κ μετά σμίκρυνση σε 800*600 για να μην είναι τεράστια τα αρχεία. Παρόλα αυτά, φαίνεται ότι το κανάλι είναι δορυφορικό και είναι αρκετά καλό ποιοτικά.
Ναι βρε αλλα εμείς δε μιλάμε για τις δικές σου φώτο αλλά γι'αυτή
http://i67.photobucket.com/albums/h292/yaesu897/DSC00282.jpg
μπιιιιλιιιιιααααααααχ!

και το συζητάτε;

ΛΕΤΕ να έδειχνε έτσι η TV κανονικά και να ήταν στο εμπόριο!;!;

οκ ήξερα από τη μοναδική φορά που πάτησα στο MM "τι σόι" μαγαζί είναι (και έλεγα ότι δεν υπάρχει λόγος να ξαναπατήσω - μάλιστα μου έκανε εντύπωση η φίμη περί των τιμών του, ενώ είδα με τα μάτια μου ΟΛΑ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ εκτός από κάτι φόλες για "κράχτες"... μιλάμε για ΤΟ μαγαζί της "κυρά Κατίνας")

ευχαριστώ που το επιβεβαιώσατε

NLS

Reaction score
1
bter said:
Όχι βέβαια, πλάκα κάνω... :lol: :lol:

Αντιθέτως μάλιστα πιστεύω ότι το avsite είναι το πλέον δημοκρατικό..

Ίσως θα' πρεπε να συμμετέχω περισσότερο τώρα που το σκέφτομαι..

Εννοώ ότι το λάθος ήταν του φίλου που δημοσίευσε την τιμή...

Τα καταστήματα τέτοιου τύπου δεν κάνουν λάθη, η τιμολόγηση ανάγεται σε επιστήμη.

Όποιος παρακολούθησε την κλιμάκωση της τιμής κατά τη διάρκεια της χθεσινής συζήτησης νομίζω ότι κατάλαβε..

Τέλος πάντων, δε νομίζω ότι δικαιούμαι να πω περισσότερα γιατί ούτε τακτικό μέλος είμαι ούτε στο power buy συμμετείχα κι αισθάνομαι ότι κάνω hijack στο thread..

Νίκο, έχεις το σεβασμό μου..
εγώ πάλι δεν κατάλαβα και θα ήθελα να εξηγήσεις

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.888
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης