ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
Ιδρυτής
- Reaction score
- 731
Μετα απο συνενοηση με την αντιπροσωπεια BSI, ξεκιναω και επισημα το power buy για τον Benq W9000
Οπως σας εχω ηδη πει η προτεινομενη τιμη αντιπροσωπειας ειναι 4.999€
Εαν θελετε να μαθετε την "δικη σας" τιμη επικοινωνειτε μαζι μου στο 210 9273375 η μου στελνετε πμ
Επισης, και για λογους δεοντολογιας, εαν καποιο μελος δεν θα ηθελε να αγορασει τον προβολεα μεσω του καταστηματος με το οποιο συνεργαζομαι(για δικους του λογους οι οποιοι δεν με αφορουν) παιρνω την πρωτοβουλια να μεταβιβασω την αιτηση του στην αντιπροσωπεια ωστε να κανει την αγορα του απο οποιοδηποτε καταστημα της αρεσκειας του...
Η εαν θελετε μπορειτε να επικοινωνησετε απ'ευθειας με την κα Χαρα Κοντομητρου στο 210 6511826 ωστε να μην χρειαστει να ανακατευτω εγω καθολου.
Η τιμη η οποια εχει προκυψει ηταν αποτελεσμα τριμερους συναντησης, (Benq, BSI, και του γραφοντος) και την θεωρω μια απο τις καλυτερες στον κοσμο απο την στιγμη που συμπεριλαμβανει κομπλε εγγυησεις του βιντεοπροβολεα.
Το power buy εχει οριο, οχι χρονικο, αλλα ποσοτικο.
Ο αριθμος προς διαθεση ειναι μικρος και ηδη υπαρχουν προπαραγγελιες.
Σε περιπτωση ομως που δεν καταφερουμε να απορροφησουμε ολη την ποσοτητα, το υπολοιπο θα διατεθει στην Ελληνικη αγορα σε αλλη τιμη.
Κατω απο αυτο το thread μπορειτε να κανετε οσες ερωτησεις θελετε, εκτος απο ερωτησεις που αφορουν την τιμη και οι οποιες θα απαντηθουν μονο με τον τροπο που υπεδειξα πιο πριν.
Να ειστε καλα..:cool_4: