Power buy Benq W9000

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Μετα απο συνενοηση με την αντιπροσωπεια BSI, ξεκιναω και επισημα το power buy για τον Benq W9000

Οπως σας εχω ηδη πει η προτεινομενη τιμη αντιπροσωπειας ειναι 4.999€
Εαν θελετε να μαθετε την "δικη σας" τιμη επικοινωνειτε μαζι μου στο 210 9273375 η μου στελνετε πμ

Επισης, και για λογους δεοντολογιας, εαν καποιο μελος δεν θα ηθελε να αγορασει τον προβολεα μεσω του καταστηματος με το οποιο συνεργαζομαι(για δικους του λογους οι οποιοι δεν με αφορουν) παιρνω την πρωτοβουλια να μεταβιβασω την αιτηση του στην αντιπροσωπεια ωστε να κανει την αγορα του απο οποιοδηποτε καταστημα της αρεσκειας του...
Η εαν θελετε μπορειτε να επικοινωνησετε απ'ευθειας με την κα Χαρα Κοντομητρου στο 210 6511826 ωστε να μην χρειαστει να ανακατευτω εγω καθολου.

Η τιμη η οποια εχει προκυψει ηταν αποτελεσμα τριμερους συναντησης, (Benq, BSI, και του γραφοντος) και την θεωρω μια απο τις καλυτερες στον κοσμο απο την στιγμη που συμπεριλαμβανει κομπλε εγγυησεις του βιντεοπροβολεα.

Το power buy εχει οριο, οχι χρονικο, αλλα ποσοτικο.
Ο αριθμος προς διαθεση ειναι μικρος και ηδη υπαρχουν προπαραγγελιες.
Σε περιπτωση ομως που δεν καταφερουμε να απορροφησουμε ολη την ποσοτητα, το υπολοιπο θα διατεθει στην Ελληνικη αγορα σε αλλη τιμη.

Κατω απο αυτο το thread μπορειτε να κανετε οσες ερωτησεις θελετε, εκτος απο ερωτησεις που αφορουν την τιμη και οι οποιες θα απαντηθουν μονο με τον τροπο που υπεδειξα πιο πριν.

Να ειστε καλα..:cool_4:

Reaction score
1
Πολύ οργάνοση ρε παιδία; WOW σε τί site γράφτηκα ο φούστης!
Πάντα τέτοια! Way to go andrea

Reaction score
5
Μπράβο κι από μένα!

Και μαζί με το μπράβο θα ήθελα κι ένα κομμάτι! Θα περάσω από εκεί για τα υπόλοιπα :bravo: :bravo:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Μπράβο κι από μένα!

Και μαζί με το μπράβο θα ήθελα κι ένα κομμάτι! Θα περάσω από εκεί για τα υπόλοιπα :bravo: :bravo:
Ελα, ελα, σε περιμενω με ανοιχτες παλαμες...χμμ..εμμ..αγκαλες ηθελα να πω:crazy_3:

Reaction score
5
Ελα, ελα, σε περιμενω με ανοιχτες παλαμες...χμμ..εμμ..αγκαλες ηθελα να πω:crazy_3:
τι εννοείς; νομιζα τι θα μου το κανεις δώρο για τις καταπληκτικές φωτογραφίσεις που κάνω στους προβολείς!:happy_8::happy_8:

Reaction score
164
Ξέρετε ότι τον σΚαφάτο δεν τον χωνεύω γιατί έχει τα τριπλάσια χρόνια μου, είναι βάζελος, του αρέσουν οι DLP, κανονίζει συγκριτικά όποτε δεν μπορώ και επειδή του ήπιαν τη μοναδική του μπύρα που μου την είχε υποσχεθεί.
Αλλά δεν μπορώ παρά να του πω μπράβο.:bravo:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Μια μικρη παρακληση παιδια, εαν γινεται βεβαια.
Τις ωρες καταστηματων θα προτιμουσα να μου τηλεφωνειτε και εκτος ωρων να μου στελνετε πμ
Βρισκομαι σε δυσκολη θεση να απανταω ολα αυτα τα πμ και τρεχω ηδη σαν τον...Βεγγο.
Ευχαριστω φιλοι!:cool_4:

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Επισης, και για λογους δεοντολογιας, εαν καποιο μελος δεν θα ηθελε να αγορασει τον προβολεα μεσω του καταστηματος με το οποιο συνεργαζομαι(για δικους του λογους οι οποιοι δεν με αφορουν) παιρνω την πρωτοβουλια να μεταβιβασω την αιτηση του στην αντιπροσωπεια ωστε να κανει την αγορα του απο οποιοδηποτε καταστημα της αρεσκειας του...
Η εαν θελετε μπορειτε να επικοινωνησετε απ'ευθειας με την κα Χαρα Κοντομητρου στο 210 6511826 ωστε να μην χρειαστει να ανακατευτω εγω καθολου.
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ

Σε όλους όσους βλέπουν "καταστήματα", "φαντάσματα", "εμποράκους" και "Διαπλέκόμενο site"

Σε όλους όσους αγοράζουν απευθείας απο αντιπροσωπίες (με χρήση σίελου ή μη δεν αποκλίνει το αποτέλεσμα) και κατηγορούν άλλους για εμπορευματοποιήση των Site.

Σε όλους όσους σηκώνουν το φρύδι, με δείκτη "διαπλοκής" και αφήνουν να αλλωνίζουν όπου βρίσκονται, Έμποροι (το Ε με κεφαλαίο) που διαλαλούν το εμπόρευμα τους σαν τελάληδες.

Σε όσους δεν πίστεψαν ή μάλλον δεν σύμφερε να πιστέψουν για ιδίον συμφέρον φυσικά τι σημαίνει AVsite.

Δεν είναι Flame το post μου, και δεν θα ήθελα κανείς να το λάβει έτσι. Δεν έχω καμία όρεξη πλέον για μικροκαβγάδες για μια θέση στο πάπλωμα.
Απλά ο Ανδρέας που τον ξέρω τόσα χρόνια δεν σταματά να με εκπλήσει.:bravo:

Reaction score
1
Καλορίζικος Λάμπρε!!!!!

Πόσα lumens είπες ότι βγάζει (μόνο) ο δικός σου prj?????:twisted: :mrgreen:
(Μάλλον σε ζηλεύουμε βρε...μην το κάνεις θέμα... ;-) )

Reaction score
6
Απάντηση: Re: Power buy Benq W9000

Αρχικό μήνυμα απο ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ

Σε όλους όσους βλέπουν "καταστήματα", "φαντάσματα", "εμποράκους" και "Διαπλέκόμενο site"

Σε όλους όσους αγοράζουν απευθείας απο αντιπροσωπίες (με χρήση σίελου ή μη δεν αποκλίνει το αποτέλεσμα) και κατηγορούν άλλους για εμπορευματοποιήση των Site.

Σε όλους όσους σηκώνουν το φρύδι, με δείκτη "διαπλοκής" και αφήνουν να αλλωνίζουν όπου βρίσκονται, Έμποροι (το Ε με κεφαλαίο) που διαλαλούν το εμπόρευμα τους σαν τελάληδες.

Ετσι...

Reaction score
63
Θα τον έπαιρνα με χίλια, αλλά αυτό το throw distance με σκότωσε!! Δεν πειράζει!! Στο επόμενο power buy με άλλο προβολέα!!:cool_4:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.511
Members
38.708
Νεότερο μέλος
dhio