Power Buy Martin Logan Purity

Reaction score
4.485
Ρε παιδιά επειδή τα λεφτά είναι πολλά, κάνουν ή όχι για "σκληρή" ροκ μουσική?
Δε πιστεύω (αμερικάνικα γαρ) να είναι μόνο για άριες και ορχήστρες!

Reaction score
0
Καλημέρα.Θα σας ηταν ευκολο να με πληροφορησετε για την τιμη και τον τροπο πληρωμης?
Ευχαριστω.:happy_2:

Reaction score
0
Να κάνω μερικές ερωτήσεις

1) Πως δηλώνουμε συμμετοχή. Το παρόν thread δεν βολεύει για λίστα ατόμων γιατι θα χαθεί η μπάλα με τόσα ποστς.

2) Πως επιλέγουμε απο ποιό κατάστημα θα το πάραλάβουμε, ποτε κλπ. Ιδίως για μας που δεν μένουμε Αθήνα είναι απαραίτητο να μπορούμε να συννενοηθούμε

3) Η επαφές με το κατάστημα επιλογής θα γίνει μετά το πέρας της ημερομηνίας λήξης του power buy? (14/2)

Reaction score
7
Δεν αγοράζεις κανένα Cerwin Vega ρε συ; Ροκάρουν τρελά :happy_9:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Παιδια, να με συγχωρειτε!
Εχω απαντησει ηδη σε τουλαχιστον 500 πμ καθως απο ολα τα power buy που εχει διοργανωσει το AVSite αυτο ειχε το μεγαλυτερο-και με μεγαλη διαφορα-ενδιαφερον.
Απο εδω και εμπρος θα απαντω μονο τηλεφωνικως(το τηλεφωνο μου υπαρχει στο πρωτο μηνυμα) γιατι...εχει πιαστει το χερι μου να γραφει....:prof:
:cool_4:

Reaction score
0
Ανδρέα αυτό το είχα διαβάσει, αλλά μερικοί γενικοί κανόνες που αφορούν την όλη διαδικασία, καλό είναι να ποσταριστούν εδώ καθώς αφορούν όλους και είναι ερωτήσεις που όλοι πιθανόν να έχουν
Γιαυτό έθεσα publicly τα 3 ερωτήματα.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Να κάνω μερικές ερωτήσεις

1) Πως δηλώνουμε συμμετοχή. Το παρόν thread δεν βολεύει για λίστα ατόμων γιατι θα χαθεί η μπάλα με τόσα ποστς.

2) Πως επιλέγουμε απο ποιό κατάστημα θα το πάραλάβουμε, ποτε κλπ. Ιδίως για μας που δεν μένουμε Αθήνα είναι απαραίτητο να μπορούμε να συννενοηθούμε

3) Η επαφές με το κατάστημα επιλογής θα γίνει μετά το πέρας της ημερομηνίας λήξης του power buy? (14/2)
Το power buy εγινε κατοπιν συννενοησης του γραφοντος και της Adamco
H αντιπροσωπος εταιρεια επελεξε 4 καταστηματα μεσω των οποιων μπορει να γινει η συγκεκριμενη αγορα.
Ο καθενας επιλεγει το καταστημα της αρεσκειας του.
Απο τα 4 αυτα καταστηματα τα 3 βρισκονται εντος Αττικης και το ενα στην Κρητη.
Η δηλωση των ενδιαφερομενων εδω μεσα δεν σημαινει απαραιτητα πως εχουν "κλεισει" το ηχειο.
Για να "κλεισει" η αγορα θα πρεπει ο ενδιαφερομενος να επικοινωνησει με το καταστημα της αρεσκειας του και να προκαταβαλλει καποιο ποσο το οποιο δεν μπορω να γνωριζω ποιο θα εινα(απο την στιγμη που υπαρχουν 4 διαφορετικα καταστηματα)ι και υποθετω πως διαφερει , αναλογως του καταστηματος.
Η επαφη με το καταστημα επιλογης πρεπει να ειναι ΑΜΕΣΗ και σαφως ΠΡΙΝ απο την ληξη του power buy
Μετα την ημερομηνια ληξης, το ηχειο επανερχεται στην κανονικη του τιμη.

Reaction score
4.485
Ποια είναι αυτά τα καταστήματα?
Έχουν demo για ακρόαση?
Γουρούνι στο σακί και μάλιστα , τέτοιας αξίας......

Reaction score
0
Είσαι άδικος και επιθετικός. Ο Ανδρέας απάντησε στο συγκεκριμένο ζήτημα και αν διάβαζες το νήμα απο την αρχή θα το έβλεπες. Είναι στην τρίτη σελίδα και λέει οτι για την ώρα δεν υπάρχει ντέμο αλλα σε 10 μέρες (απο τότε) πιθανότατα θα υπάρχει και θα κανονιστεί κάτι.

Reaction score
263
Παντως κι εγω ειχα μεινει με την εντυπωση της δηλωσης του ονοματος των ενδιαφερομενων και στη δημιουργια λιστας που θα εληγε την 14/2/08.

Ανακεφαλαιωνοντας ο καθενας μας θα πρεπει να το κλεισει σε καποιο απο τα μαγαζια που θα μας ανακοινωθουν πριν τις 14/2 κι οχι να λεμε εγω ενα μαυρο ζευγαρι ή ενα καρυδια, σωστα;

Αρα κι η ημερομηνια ακροασης / παραλαβης θα εξαρταται απο το καθε καταστημα ξεχωριστα.

Ανδρεα περιμενουμε τη λιστα των καταστηματων.

Φιλικα,
Βασιλης

Reaction score
8
Εξι χρονια νεκρος τον ακουγα που τραγουδαγε

εγώ θέλω τρίφτες τυριού!
λουλουδι της ψυχης μου

Ποια είναι αυτά τα καταστήματα?
Έχουν demo για ακρόαση?
Γουρούνι στο σακί και μάλιστα , τέτοιας αξίας......
ο θεος συγχωρει

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Παντως κι εγω ειχα μεινει με την εντυπωση της δηλωσης του ονοματος των ενδιαφερομενων και στη δημιουργια λιστας που θα εληγε την 14/2/08.

Ανακεφαλαιωνοντας ο καθενας μας θα πρεπει να το κλεισει σε καποιο απο τα μαγαζια που θα μας ανακοινωθουν πριν τις 14/2 κι οχι να λεμε εγω ενα μαυρο ζευγαρι ή ενα καρυδια, σωστα;

Αρα κι η ημερομηνια ακροασης / παραλαβης θα εξαρταται απο το καθε καταστημα ξεχωριστα.

Ανδρεα περιμενουμε τη λιστα των καταστηματων.

Φιλικα,
Βασιλης
Ακριβως ετσι ειναι Βασιλη.
Οσο για την λιστα των καταστηματων αυτη υποτιθεται πως ειναι μη ανακοινωσιμη για πολυ ευνοητους λογους.
Παρ'ολα αυτα παιρνω το ρισκο επανω μου και θα την ανακοινωσω καθως πλεον αδυνατω να χειριστω ολο αυτο τον ογκο ενδιαφερομενων.

Αττικη:
Ηχοεκφραση
Στερεοεπιλογες
Projecting & Sounding Art

Κρητη:
Planet AV

Αρα ανακεφαλαιωνουμε:
1)Ερχεστε σε επαφη με ενα απο τα 4 καταστηματα
2)Καταθετετε μια προκαταβολη
3)Αναλογα με τον χρονο παραγγελια σας, παραλαμβανετε(αυτοι που εχουν ηδη παραγγειλει παραλαμβανουν πρωτοι)

Υ.Γ.Εαν μου ζητηθει να σβησω την λιστα με τα καταστηματα , λυπαμαι αλλα θα πρεπει να το κανω...

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
...Και τώρα μια που το avsite είναι ανοιχτό προς όλους, μπορεί ο καθένας να πηγαίνει στα εν λόγω καταστήματα και να λέει "γεια σας, συμμετέχω στο powerbuy του avsite, πού είναι τα ηχεία μου?", ανεξάρτητα από το αν είναι μέλος του avsite ή όχι.

Συμφωνώ ή διαφωνώ με αυτό? Δεν ξέρω..

Edit: και καλά, στο ένα - άντε δύο - μαγαζί-ά, μπορεί επί τόπου να φανεί αν είναι όντως μέλη ή όχι. Στα άλλα δύο?

Reaction score
0
...Και τώρα μια που το avsite είναι ανοιχτό προς όλους, μπορεί ο καθένας να πηγαίνει στα εν λόγω καταστήματα και να λέει "γεια σας, συμμετέχω στο powerbuy του avsite, πού είναι τα ηχεία μου?", ανεξάρτητα από το αν είναι μέλος του avsite ή όχι.

Συμφωνώ ή διαφωνώ με αυτό? Δεν ξέρω..

Edit: και καλά, στο ένα - άντε δύο - μαγαζί-ά, μπορεί επί τόπου να φανεί αν είναι όντως μέλη ή όχι. Στα άλλα δύο?
Γι αυτό υπάρχει λύση.Τα ονόματα των καταστημάτων να γίνουν με επισύναψη (φωτογραφίας ή txt κ.λ.π).Τα μη μέλη δεν θα μπορούν να τα δούν αλλά θα μπορύν να διαβάσουν κανονικά όλα τα υπόλοιπα.
Ισως Αντρέα να είναι προτιμότερο έτσι και για την Adamco :cool_4:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Κι αν δηλαδή διαβάσει κάποιο μη μέλος και πάει και τα πάρει στην τιμή του power buy, τι ακριβώς θα πάθουμε βρε παιδιά? :roll:

...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.977
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas