Most visitors online was 3013 , on 22 Aug 2025
Έχει ξαναγραφεί για το συγκεκριμένο και αν κάνεις ένα search θα το δεις. Οι τύποι αγοράζουν προϊόντα από το pixmania και τα ξαναπουλάνε στην Ελλάδα, Με ένα search στο skroutz,gr Θα δεις ότι ακόμη και οι περιγραφές των προϊόντων τους είναι ακριβώς οι ίδιες με του pixmania...Είναι αξιόπιστο το 123market.gr? Εχει ψωνίσει κάποιος από κει?
Ναι αλλά αν είναι έτσι γιατί να μην αγοράσεις απευθείας απο το Pixmania;Αυτό όμως Σπύρο δε λέει αν είναι αξιόπιστο. Στα φέρνουν τελικά? Εχερι αγοράσει κανείς από κει?
α) νομίζω όχι, πρέπει να τα μετατρέψειςΔυο ερωτησούλες , όσο περιμένουμε να υπάρξει διαθεσιμότητα από το pixmania, για τους έχοντες και κατέχοντες ….
Α) το είχα ξαναρωτήσει και παλιότερα και απάντηση δε πήρα…παίζει τελικά blue ray (μιας και απ ότι φαίνεται με αυτά θα ασχολούμαστε από δω και μπρος ) και hd dvd ριπαρισμένα αρχεία ?
B) Μπορούμε να του βάλουμε οποιοδήποτε εσωτερικό σκληρό ή υπάρχουν περιορισμοί ?
γιατι προβληματικό?εγω το εχω εδω και 2 μηνες σχεδον(παιζει με INFOCUS IN82 μεσω ONKYO 905) και εκτος καποια μικρα προβληματακια-που δεν υπαρχουν πλεον μετα την τελευταια αναβαθμιση μεσω internet-παιζει super.Μηπως μου ξεφυγε κατι?Εχει βγει προβληματικο και θα σταλουν ολα τα κομματια πισω για αναβαθμιση.
Υπομονη να βγει η καινουργια παρτιδα και μετα αγοραζετε.:122: