Power Buy TViX-HD M6500A - Δήλωση ενδιαφέροντος

Reaction score
0
egw pantos paidia apoxoro apo to power buy....to 6500 to efere to 123market.gr apo to opoio exw agorasei kai to cowon A3...tha to parw apo kei.girw sta 540 eurw me 500ari skliro enswmatomeno

Reaction score
0
καλημερα παιδια,

επειδη ψηνομαι να αγορασω τον 6500Α μια ερωτηση...

μπορώ να παιζω τα αρχεια μου απευθειας και απο εξ. δισκο με συνδεση usb.?

Auτο το ρωταω για οικοννομικους λόγους για να παρω μικρότερο εσωτερικο αφου εχω ηδη 2 LACIE 500 υπερφορτωμένους με ταινιες και σειρές??

Υ.Γ Εχει σημασια και το format των δίσκων???

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Re: Power Buy TViX-HD M6500A - Δήλωση ενδιαφέροντος

Είναι αξιόπιστο το 123market.gr? Εχει ψωνίσει κάποιος από κει?
Έχει ξαναγραφεί για το συγκεκριμένο και αν κάνεις ένα search θα το δεις. Οι τύποι αγοράζουν προϊόντα από το pixmania και τα ξαναπουλάνε στην Ελλάδα, Με ένα search στο skroutz,gr Θα δεις ότι ακόμη και οι περιγραφές των προϊόντων τους είναι ακριβώς οι ίδιες με του pixmania...

Reaction score
0
Αυτό όμως Σπύρο δε λέει αν είναι αξιόπιστο. Στα φέρνουν τελικά? Εχερι αγοράσει κανείς από κει?

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Re: Power Buy TViX-HD M6500A - Δήλωση ενδιαφέροντος

Αυτό όμως Σπύρο δε λέει αν είναι αξιόπιστο. Στα φέρνουν τελικά? Εχερι αγοράσει κανείς από κει?
Ναι αλλά αν είναι έτσι γιατί να μην αγοράσεις απευθείας απο το Pixmania;

Τέλος δες κι αυτό, εμένα πάντως δεν μου εμπνέει εμπιστοσύνη. Π.χ. σε περίπτωση βλάβης του προϊόντος τι κάνεις;
http://www.123market.gr/about_us.php

Reaction score
0
Παιδιά επειδή μου φαίνεται λίγο παράξενο το ότι αυτό το power buy φαίνεται να έχει ατόνηση (εκεί που δεν κρατιόμασταν και θέλαμε να προ παραγγείλουμε ) και επειδή σκέφτομαι να προχωρήσω στην αγορά μεμονωμένα αναρωτιέμαι μήπως έχασα κανένα επεισόδιο. Υπάρχει κανένας λόγος που δεν καιγόμαστε ? βγαίνει κάτι άλλο ? έχει προβλήματα το συγκεκριμένο ? ….

Reaction score
0
Τελικα δεν αντεξα να περιμενω αλλο και το παρηγγειλα και εγω απο την pixmania.
Το μονο που μου μενει πλεον ειναι η ευρεση της καταλληλης τηλεορασης για να το χαρω .
Μια ερωτηση για τους ηδη κατοχους της συσκευης:
1.εχοντας σαν δεδομενο οτι τα περισσοτερα αρχεια ταινιων βγαινουν σε 720p και σε μεγεθος DVD5 , αυτα πως παιζουν σε full HD τηλεορασεις?

Eυχαριστω εκ των προτερων και λυπαμαι που το power buy δεν προχωρησε

Reaction score
0
Ειδικα αν προκειται για τηλεοραση (και οχι για προβολεα), δεν θα καταλαβεις καμια διαφορα...

Reaction score
0
Τελικα ακολουθησα την οδο της λογικης και οι πρωτες εντυπωσεις ειναι απλα αριστες!!!
Αγορασα σημερα απο το πλαισιο τον επσον τον tw700.
Με ενα dvd player πραγματικα της πλακας (ενα firstline) οι εντυπωσεις που μου αφησε ο προβολεας ειναι οπως ειπα αριστες!!!!

Περιμενω και το tvico 6500 να ολοκληρωθει το πρωτο μου ολοκληρωμενο home cinema

Αν σκεφτητε οτι λογω φορτου δουλειας δεν μπορω να δω πανω απο 2-3 ταινιες την εβδομαδα ελπιζω ο επσον να με δικαιωσει για τουλαχιστον 18 μηνες (οσες δηλαδη και οι δοσεις).

Παντως η αληθεια ειναι οτι ηρεμησα παρα πολυ με την αγορα του προβολεα. Μετα απο τοσους μηνες διαβασμα σε sites ειχα "αρρωστησει" με τα μαυρα ,τις αντιθεσεις κτλ.
Ισως δεν αξιζε τοση μελετη γιατι με γεμησε αγχος οτι δεν θα εβλεπα καλη εικονα πραγμα που ο επσον με εβγαλε λαθος
τωρα απλα χαιρομαι ....

Αντε Καλες Αποκριες σε ολους

Reaction score
0
Δυο ερωτησούλες , όσο περιμένουμε να υπάρξει διαθεσιμότητα από το pixmania, για τους έχοντες και κατέχοντες ….
Α) το είχα ξαναρωτήσει και παλιότερα και απάντηση δε πήρα…παίζει τελικά blue ray (μιας και απ ότι φαίνεται με αυτά θα ασχολούμαστε από δω και μπρος ) και hd dvd ριπαρισμένα αρχεία ?
B) Μπορούμε να του βάλουμε οποιοδήποτε εσωτερικό σκληρό ή υπάρχουν περιορισμοί ?

Reaction score
0
Δυο ερωτησούλες , όσο περιμένουμε να υπάρξει διαθεσιμότητα από το pixmania, για τους έχοντες και κατέχοντες ….
Α) το είχα ξαναρωτήσει και παλιότερα και απάντηση δε πήρα…παίζει τελικά blue ray (μιας και απ ότι φαίνεται με αυτά θα ασχολούμαστε από δω και μπρος ) και hd dvd ριπαρισμένα αρχεία ?
B) Μπορούμε να του βάλουμε οποιοδήποτε εσωτερικό σκληρό ή υπάρχουν περιορισμοί ?
α) νομίζω όχι, πρέπει να τα μετατρέψεις
β) ναι οποιοδήποτε SATA μέχρι 1ΤΒ (καλό θα είναι να είναι κάποιος με χαμηλές θερμοκρασίες λειτουργίας).

Reaction score
1
Απάντηση: Power Buy TViX-HD M6500A - Δήλωση ενδιαφέροντος

ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.
ΣΤΟ Μ-6500Α Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΕ SHARE ΔΗΛ. ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΑΠΟ ΤΟ PC?
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΑΣ ΓΡΑΨΕΙ ΤΙΣ ΡΥΘΜΗΣΕΙΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ LANIEL

Reaction score
0
Καλησπερα σας. Αγορασα προσφατα το 6500 και εχω 2 ερωτησεις που θα ηθελα τα φωτα σας :

1.Επειδη αγορασα μονο το frame και οχι μαζι και σκληρο δισκο μετα απο 1 μερα ειπα να αγορασω και ενα 500αρι σκληρο.Αγοραζω λοιπον ενα SATA τον τοποθετω μεσα στο tvix και τον συνδεω στον υπολογιστη . ε λοιπον αν και το πισι αναγνωριζε οτι εχει συνδεθει το tvix με τιποτα δεν το εβλεπα στον " ο υπολογιστης μου" και φυσικα ουτε να του κανω format μπορεσα . κανενα comment ?

2.Αλλαξα τους υποτιτλους .srt σε sub/idx αλλα στον προτζεκτορα οι υποτιτλοι αν και εμφανιζοντουσαν στα ελληνικα ,ειχαν χρωμα εσωτερικα ροζ και σε λευκο περιγραμμα . εδω μπορει να με βοηθησει καποιος?

ευχαριστω πολυ και ελπιζω στις αμεσες απαντησεις σας

Reaction score
5
1. Παροποιο προβλημα ειχ ακαιγω με το 4100. Τελικα αφου κοντεψα να σκασω (ουτε φορματ μπορουσα να κανω - κολλαγε στη μεση -, υοτε μεταφορα αρχειων, καταλαβα οτι λειτουργει σωστα με μια απο τις 4 USB θυρες του PC μου (που ολες κανονικα ειναι USB 2.0). Το συνδεσα στη συγκεκριμενη κια απο τοτε ολα ΟΚ.

2.Αν εκανες την μετατροπη των srt σε idx με το subtitle creator, εχει επιλογες για το χρωμα και το περιγραμμα των γραμματων.
Αν τους εεις μετατρεει με αλλο προγραμμα, χρησομοποιησε το subtitle creator για να αλλαξεις τα χρωματα.
Επισης στο setup του TVIX στα misc εχει επιλογη χρωματων - περιγραμματων υποτιτλων, για δοκιμασε το

Reaction score
384
Εχει βγει προβληματικο και θα σταλουν ολα τα κομματια πισω για αναβαθμιση.
Υπομονη να βγει η καινουργια παρτιδα και μετα αγοραζετε.:122:

Reaction score
0
Εχει βγει προβληματικο και θα σταλουν ολα τα κομματια πισω για αναβαθμιση.
Υπομονη να βγει η καινουργια παρτιδα και μετα αγοραζετε.:122:
γιατι προβληματικό?εγω το εχω εδω και 2 μηνες σχεδον(παιζει με INFOCUS IN82 μεσω ONKYO 905) και εκτος καποια μικρα προβληματακια-που δεν υπαρχουν πλεον μετα την τελευταια αναβαθμιση μεσω internet-παιζει super.Μηπως μου ξεφυγε κατι?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.976
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas