Power Buy TViX-HD M6500A - Δήλωση ενδιαφέροντος

Reaction score
1
Απάντηση: Power Buy TViX-HD M6500A - Δήλωση ενδιαφέροντος

ΤΟ ΦΛΑΣΑΡΑ 3 ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ.
ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΔΕΚΤΟΥΝΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝΕ ΑΛΛΟ?
ΕΣΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ? ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ?

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Power Buy TViX-HD M6500A - Δήλωση ενδιαφέροντος

Κι εμένα μου ήρθε σήμερα, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ
ΣΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙΣ ΤΑΝΙΕΣ ΔΙΧΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ?

LANIEL

Reaction score
2
Προς τα απιδια που εστειλαν το TViX-HD M6500A για αντικατασταση. Στειλαν και το εξωτερικο κουτι (το ιλλουστρασιον) καθως και το εσωτερικο πλαστικο η σκετο το μηχανημα. Επειδη θα μου παρουν το dvd σημερα και διαβασα ενα φιλο απο το mpc club οτι η DVICO στελνει πισω μονο το dvd και τιποτα αλλο.

Reaction score
0
Προς τα απιδια που εστειλαν το TViX-HD M6500A για αντικατασταση. Στειλαν και το εξωτερικο κουτι (το ιλλουστρασιον) καθως και το εσωτερικο πλαστικο η σκετο το μηχανημα. Επειδη θα μου παρουν το dvd σημερα και διαβασα ενα φιλο απο το mpc club οτι η DVICO στελνει πισω μονο το dvd και τιποτα αλλο.
Στελνεις σε ενα μικρο κουτακι ΜΟΝΟ τον player. Τιποτα αλλο! Θα σου στειλουν ΜΟΝΟ το νεο player και αυτοι

Reaction score
2
thanks
ποσο καιρο πηρε απο τη στιγμη που το εστειλες μεχρι να παρεις το καινουργιο.

Reaction score
0
thanks
ποσο καιρο πηρε απο τη στιγμη που το εστειλες μεχρι να παρεις το καινουργιο.
Το εστειλα Παρασκευη και την μεθεπομενη δευτερα το ειχα στα χερια μου. Υπηρχε και μεγαλη αναμονη λογο προβληματος της dvico, αλλα το εχουν διωρθωσει οπωτε ειναι θεμα 7-8 μερες συνολο.

Reaction score
0
εγω παρηγγειλα το tvix-7000A.Θα το εχω την αλλη βδομαδα...αναμενωωω

Reaction score
0
παιδια υπαρχει κανενας τροπος να φορμαρω τον δισκο (του DVICO) σε NTFS χωρις να χασω τα data μου?

Reaction score
0
Φιλε μου απο www.hardshop.gr 462ευρω χωρις σκληρο...σκεφτομαι να αγορασω εναν του 1TB για να τον τοποθετησω...το αναμενω αυριο...

Reaction score
0
Φιλε μου απο www.hardshop.gr 462ευρω χωρις σκληρο...σκεφτομαι να αγορασω εναν του 1TB για να τον τοποθετησω...το αναμενω αυριο...
Στο pixmania το βρηκα 433 αλλα ψάχνω για πιο φθηνά απο U.S.
Αντε με το καλό να το παραλάβεις και να μας γράψεις και σχόλια , όπως και δήποτε :107::107:

Reaction score
2
Καλημερα
Παρελαβα πριν απο λιγες μερες το νεο V2 dvico 6500 (μετα απο την αλλαγη με το παλιο). Μεσα ειχε εγκατεστημενο το 1.1.44 και τα αρχεια επαιζαν μια χαρα. Το αναβαθμισα στο 1.2.52 και απο τοτε ειχα προβλημα με τα mkv αρχεια . H εικονα δεν ηταν σταθερη και μετα απο λιγο χανοταν το σημα. Διαβασα το mpc club forum και ειδα οτι η συγκεκριμενη version εχει προβληματα. Προσπαθησα να γυρισω στην 1.2.46 αλλα δυστυχως εκλεισε η μικρη το ρευμα με αποτελεσμα να μην υπαρχει ΜΕΣΑ ΤΩΡΑ firmware . Προσπαθησα να ξανακανω εγκατσαταση (safe mode) το 1.2.46 ( δοκιμασα σε 3 διαφορετικα pc) με το usb καλωδιο αλλα ενω αναγνωριζει το usb new hardware βγαζει οτι εχει καποιο προβλημα και δεν δημιουργειτε νεο TVIX drive που θα μπορουσα να βαλω το 1.2.46 και να το εγκαταστησω. Εχετε καμια ιδεα τι να κανω (πωε να εγκαταστησω firmware from safe mode) γιατι παιδευτηκα ολο το Σαββατοκυριακο χωρις επιτυχια?

ευχαριστω

Reaction score
1
Απάντηση: Power Buy TViX-HD M6500A - Δήλωση ενδιαφέροντος

ΦΙΛΕ georg9 ΓΙΑ ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΕΔΩ. ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ HDD USB TO FIRMWARE ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK.

http://www.tvix.co.kr/eng/faq/Default.aspx?act=RD&id=169&pg=0&CATID=10&SCATID=18

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Tο πηρα χθες, το δοκιμασα σημερα. Το αναβαθμισα στην νεα εκδοση firmware και το παιζω με συνδεση component. Θελω οπωσδηποτε νεο προβολεα... Ειναι πολυ λιγος για το μηχανημα... Τωρα πρεπει να ξεκινησω να μαζευω και υλικο...

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas