Primo settanta με onkyo 807 και sirene?

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: Primo settanta με onkyo 807 και sirene?

φιλε μου αφου ακουσες και σχηματισες ιδιαν αποψη, ετσι ειναι. Συνηθως τα μπροστινα στο hc ειναι ηχεια που εχουν περισσοτερο ογκο χαμηλου.

Reaction score
1

για κανε μου σε παρακαλω ενα "explain" γιατι δεν καταλαβα...

ΥΓ παντως κανενα απο τα 2 δεν εχει ταμπελα "μπροστινου" ή surround...κ προσπαθω να καταληξω με βαση δικαναλη ακροαση κ οχι hc μιας κ πιστευω οτι εκει θα ειμαι υπερικανοποιημενος..

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

για κανε μου σε παρακαλω ενα "explain" γιατι δεν καταλαβα...

ΥΓ παντως κανενα απο τα 2 δεν εχει ταμπελα "μπροστινου" ή surround...κ προσπαθω να καταληξω με βαση δικαναλη ακροαση κ οχι hc μιας κ πιστευω οτι εκει θα ειμαι υπερικανοποιημενος..
ακριβως επειδη δεν εχει κανενα ταμπελα μπροστινου ή surround, λεω γενικοτερα οτι αν προκειται για ζευγη ηχειων εξισου ποιοτικων, επιλεγουμε για μπροστινα αυτα που εχουν μεγαλυτερο ογκο χαμηλου και πιο ευρεια στερ. εικονα τοσο σε πλατος οσο σε βαθος. Αυτα που ακουγουνται "μεγαλυτερα" πιο απλα

Η ακροαση που εκανες ηταν ο σωστος τροπος για να διακρινεις τις διαφορες των 2 ζευγων, και να αποφασισεις για τα front, αυτο ειπα:126:

Reaction score
1

παρελαβα κ το xlr της belden για συνδεση dacmagic-hegel κ επιτελους εστησα το ολο συστημα...
η χαρα μου μετριαστηκε ομως οταν για δευτερη φορα σημερα παρατηρησα οτι εχοντας χαμηλα την ενταση στον ενισχυτη ακουγεται εντονα χρατς-χρουτς στα ηχεια..(οπως οταν δεν εχουμε καλη ληψη στο ραδιο ενα πραμα..)..το ειχα ξανακουσει πριν κανα 2μερες με ενα cd...αμεσως δοκιμασα αλλο cd τοτε κ σταματησε να το κανει οποτε γρηγορα συμπερανα οτι εφταιγε το cd...δυστυχως ομως σημερα,με αλλο cd(παπαριζου απο real news :) ) το ξαναπαρατηρησα τυχαια οταν χαμηλωσα την ενταση για να απαντησω στο κινητο...
πριν αρχισω να δοκιμαζω ολα τα cd μου,να αλλαζω καλωδια,πηγες dac κ.τ.λ . εχετε καμια γνωμη τι μπορει να φταιει??

ΥΓ γαμ@ την γκαντεμια μου!!

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

ο θορυβος ακουγεται οταν κουνας το ποτενσιομετρο ή ακουγεται με σταθερη την ενταση σε χαμηλα επιπεδα?

εαν συμβαινει το πρωτο, τοτε εχει μαζεψει σκονη μεσα το ποτενσιομετρο.

Reaction score
1

Παντα εισαι εδω να με ακουσεις βρε tyler!! να σαι καλα!! Ενα μεγαλο ευχαριστω!

ακουγεται ακομα κ με σταθερη την ενταση χαμηλα...ακουγεται ακομα κ με το ποντεσιομετρο στο μηδεν! αρα μαλλον ακουγεται κ σε υψηλοτερες εντασεις απλα "επικαλυπτεται"..δεν φιανεται δηλ. η ενταση του θορυβου να ειναι αναλογη της εντασης του ποντεσιομετρου....
οπως επισης,δεν ακουγεται σε ολη την διαρκεια του τραγουδιου...οταν υπαρχει φωνη ας πουμε ακουγεται παντα.....

τωρα ας πουμε εβαλα αννουλα :) κ δεν κανει καθολου....

λες να δοκιμασω καμια 15αρια cd ...

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Περιμενε να δουν το ποστ σου το απογευμα οι πιο γνωστες σε τεχνικα θεματα και θα σου απαντησουν.

Ειμαστε σιγουροι οτι δεν ειναι τα ηχεια ου κανουν αυτο το θορυβο? (κανα πηνιο κλπ). Μπορεις να τον δοκιμασεις σε αλλα ηχεια?

Reaction score
1

το cd που το εκανε σημερα ηταν εφημεριδας ναι(το αναφερω κ στο ποστ..της κυριακατικης real news..)..την πρωτη φορα που το παρατηρησα ηταν ενα cd που δεν θυμαμαι αν ηταν απο εφημεριδα....
δοκιμασα άλλα 2 το απογευμα κ δεν εμφανιστηκε το "προβλημα"...
δυστυχως προεκυψε δουλεια κ δεν προλαβα να δοκιμασω πιο πολλα...θα δοκιμασω κ αυριο μερικα να δουμε....
λες να ειναι θεμα cd και να την "βγαλω καθαρη" ?

Reaction score
1

επανερχομαι με νεοτερα συμπερασματα(ελειπα καιρο κ δεν ειχα ασχοληθει)
εστησα ως πηγη το pc με foobar...
pc με coaxial sto dacmagic και με xlr στον hegel...
εβαλα διάφορα τραγουδια κ εχω παλι τα ιδια...χρατς χρουτς δηλαδα ακομα κ σε μηδενικη ενταση...(η ενταση του παρασιτου ειναι ανλογη της σταθμης-εντασης του εκαστοτε τραγουδιου με την εννοια οτι στην εισαγωγη των τραγουδιων δεν παρουσιαζεται...αλλα μολις μπαινει το κομματι τοτε ακουγεται κ ο θορυβος..ακομα κ αν εχω το ποντεσιομετρο του hegel στο μηδεν..)
εκεινο που παρατηρησα ομως ειναι οτι αλλαζοντας την εξοδο του foobar ωστε να εχω εξοδο απο τις αναλογικες της καρτας ηχου του pc αντι για την coaxial (καρτα ηχου με rca σε μια απο τις εισοδους του hegel) δεν εχω καθολου θορυβο!!

συμπεραινω λοιπον οτι τα ηχεια δεν φταινε...επισης,βγαζω "στην απεξω" κ το καλωδιο coaxial(καινουργιο) επειδη αναλογο προβλημα εχω κ στην ακροαση cd οπου χρησιμοποιουσα οπτικη απο το cd player...δεν νομιζω να φταει δηλαδη κατι απο την πηγη μεχρι κ το καλωδιο που φτανει ειτε στο dacmagic ειτε στον hegel...
υποψηφια για την αιτια του προβληματος ειναι το dacmagic,καλωδια xlr,η εισοδος xlr του hegel...

τι λετε?ειμαι σε σωστο δρομο?απο που να αρχισω πρωτα?

Ευχαριστω!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.049
Members
38.526
Νεότερο μέλος
Vaslamp