Projectors χωρίς λάμπες...

Reaction score
1
Καλέ μου Αντρίκο, εγώ που σε αγαπάω τόοοοοοοοσο πολύ (τι να κάνουμε, η ανάγκη με σπρώχνει τόσο χαμηλά, δηλαδή να γλείφω τον Σκαφάτο) :120: μήπως μπορώ να δώσω από τώρα τη παραγγελία μου για το φωτόμετρο που θα μου αγοράσεις;!
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
Λοιπόν, λοιπόν, σέλω κι εγώ ένα φωτομετράκι σαν αυτό που κρατάει ο φίλτατος Darin, μόνο που εγώ σέλω το πιο καλό μοντελάκι, που ονομάζεται Minolta LS100! :137:

Attachments

Reaction score
8.350
στο αμερικανικο τρεις σελιδες φλυαρια και δεν υπαρχει ουτε ενας μεχρι τωρα που να ειδε την επιδειξη στο Λας Βεγκας!!!!!

NIX

Reaction score
0
Απάντηση: Projectors χωρίς λάμπες...

Επειδη καποιοι,γκουχ-γκουχ cine...γκουχ-γκουχ,γραφουν χωρις να εχουν διαβασει τα link.
Κανω copy-paste λιγες γραμμες απο το link που παρεθεσε ο Καφατος.

http://www.luminus.com/contentmgr/showdetails.php/id/1377#1377

Οποιος κουραζεται απο το αγγλικο κειμενο μπορει να διαβασει μονο τα σημεια που εχω τονισει για να καταλαβει το νοημα.

Luminus Devices and Texas Instruments Create Lamp-Free Projectors with Breakthrough Image Quality

New System Brings Dramatic Advancements to Mainstream Projectors in Performance, Convenience, Versatility and Eliminate Lamp Replacement
June 18, 2008

Luminus Devices today announced a collaboration with Texas Instruments DLP Products (TI) (NYSE: TXN) that bring together the company’s award-winning PhlatLight® LED technology with TI’s DLP® technology bringing high-quality, long-lasting solid-state illumination to mainstream projection applications.The two companies will demonstrate the industry’s first 1080p prototype home theater projection system using their combined technology during InfoComm 2008 taking place from June 18 – 20 in Las Vegas.

An ongoing collaboration between Luminus and TI has resulted in dramatic brightness improvements for DLP projection systems using PhlatLight LED illumination, with breakthroughs from TI in Digital Light Processing enabled by the PhlatLight LED digital light source from Luminus. These improvements are enabling several leading projection manufacturers to introduce DLP home theater projectors later in 2008. Further developments by TI and Luminus will lead to the introduction of DLP projectors for corporate and education markets powered by PhlatLight LEDs in 2009.

PhlatLight LED-based projectors have been previously developed and commercialized, but until today brightness has limited their use to lower brightness ultra-portable pocket projectors. The significance of this breakthrough is that it creates the first lamp free projector for mainstream applications that delivers all the color and performance advantages without compromising brightness.

PhlatLight Technology

Invented and manufactured by Luminus Devices, PhlatLight technology is a new type of solid state light source that combines the benefits of both LED and laser technologies. This unique solid state lighting technology is ideal for display and illumination applications that require high brightness and the efficient harnessing of light from a small point source.

PT120

The PT120 projection chipset features individual Red, Green and Blue PT120 devices, each with a 12 mm2 emitting area. The large emitting area makes this chipset ideal for use in projectors and projection TV, with 16x9 microdisplay diagonals ranging from 0.6” to 0.95”. Like all PhlatLight projection chipsets, the PT120 can be used with DLP®, LCoS and HTPS LCD microdisplays. PT120 devices are also available individually for high performance illumination applications other than microdisplay projection.

The PhlatLight PT120 projection chipset provides the following benefits:

* Wide color gamut that exceeds the NTSC standards
* Instant turn-on
* Mercury-free, RoHS compliant environmentally-friendly technology
* Fast switching properties enable electronic control of color points and light intensity on a frame by frame basis
* Outstanding reliability with median lifetimes greater than consumer products

Features

12 mm2 emitting area (4.6 x 2.6 mm x mm)

Extremely high light output from a compact emitting area

100%, uniform surface emission for high collection efficiency and low optical losses

Single emission area per color allows for single-lens collection and simplified optics

Collimated angular intensity distribution for Green and Blue devices

Lambertian angular intensity distribution for Red devices

Over 3,000 white lumens at 8000K color temperature from a single RGB chipset under continuous operation

Wide color gamut: RED 625 nm, GREEN 525 nm, and BLUE 462 nm typical dominant wavelengths

Thermally efficient Type CX (lowest thermal resistance, Common Anode) or Type C (Isolated Anode) packaging options

RoHS compliant (lead-free)

Καποιος πρεπει να φαει το καπελο του!

NIX

Reaction score
0

Πεστα ρε Ανδρεα γιατι μ`εχει σκασει!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Re: Απάντηση: Projectors χωρίς λάμπες...

Πεστα ρε Ανδρεα γιατι μ`εχει σκασει!
Δηλαδη τολμαει και βγαζει γλωσσα ακομα?
Κατσε να δεις μεχρι το φθινοπωρο πως θα του εχουν φυγει οι
πονοκεφαλοι απο τον τροχο...:137:

Reaction score
6

Πλάκα εχετε …
Αλήθεια γιατί πανηγυρίζουν μερικοί;;
Είδατε κατι που δεν είδα…
Δεν νομίζω…
Από την ανακοίνωση της TI και μονο καταλάβατε και φανταστήκατε τον νέο περιβόητο προβολέα και ξεθαρρέψατε;
Θα το ξαναπώ …
Καθιστέ πρωτα να βγει ( να το πάρει δηλαδή μια εταιρεία και να το ενσωματώσει στα μοντέλα της) , φυσικά να αγοράζετε και μετα πανηγυρίζετε…
Βεβαια κάποιοι πριν από λιγο στο τηλέφωνο έλεγαν πως σε τέσσερα χρονια το πολύ θα υπάρχει γραμμή παραγωγής με αυτους τους προβολείς ( παλι σαν τον Παπαζαχο κάνει προβλέψεις) αλλα αναρωτιέμαι αν θα αντέξει 5 χρονια ( ένα έχει ηδη) με τον ιδιο προβολέα ;;;
Υπόψη εχω ηχογραφημένη δήλωση.

Κατσε να πω στον zogler να απαγορέψει και την έντονη γραφή γιατι είναι το ιδιο δύσκολη στην ανάγνωση με τα greekglish….
Χι,χι,χι ( που λεει και Παναγιώτης)

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Να τη η σουπια!
Αντρικο μου, θελω να κλεισεις τα ματακια σου και να φανταστεις:
Προβολι, με θεικη αντιθεση, γιγαντιαια φωτεινοτητα, μεγιστο
ansi contrast, διχως λαμπες να μας απασχολουν, ολα τα χρωματα
του καλου Θεουλη μεσα, διχως αποκλισεις και ανομοιομορφιες.
Με τρια γραμματα...:144:

Reaction score
6

Αν είναι να εχει όλα τα χρώματα του καλού θεούλη δεν θα εχει τρια γράμματα θα είναι τριτσιπο…

Reaction score
6
Απάντηση: Re: Απάντηση: Projectors χωρίς λάμπες...

Κατσε να δεις μεχρι το φθινοπωρο πως θα του εχουν φυγει οι
πονοκεφαλοι απο τον τροχο...:137:
Για ποιον τροχο μιλας;;
Καπου διάβασα ότι ενας τροχος ( ο πρωτος μαλον)ανακαλύφθηκε πριν 5500 χιλιάδες χρόνια…
Για αυτό εχεις κολλήσει τοσο πολύ με αυτον;;
Σου θυμίζει τα παιδικά σου χρόνια;:142:

NIX

Reaction score
0

Ρε μη μιλας,εκτιθεσαι!

NIX

Reaction score
0

Καποτε πρεπει να ωριμασεις και να αναγνωρισεις την ανωτεροτητα μου. :605:

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Ναι δεν θα έχουν τροχό.
Ήδη από το 2006 κυκλοφορούν τηλεοράσεις οπίσθιας προβολής με LED DLP χωρίς τροχό.
Βέβαια μας πάσαραν τις LCD με την απαράδεκτη εικόνα και οι DLP ξεχάστηκαν πολύ γρήγορα

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=24828&highlight=samsung+led

NIX

Reaction score
0

Πολυ ενδιαφερων!
Απ`οτι φαινεται θα βασιστουν στην εξωπραγματικη ταχυτητα του DMD και θα υλοποιησουν την αρχη λειτουργιας των τριτσιπων μ`ενα τσιπ.

Αντρικο καποιος αλλος πρεπει να ξεπεζεψει και να αρχισει ν`ακουει και τους αλλους.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.832
Re: Απάντηση: Projectors χωρίς λάμπες...

Για να δούμε θα μας κάνουν να πετάξουμε τους CRT? γιατί ώς γνωστόν οι λάμπες ήταν μεγάλο πρόβλημα των ψηφιακών! και εάν ήθελες XENON!! άσε καλύτερα!!!
Ηλία και ψηφιακός με 1.000.000:1 να βγεί τον CRT δεν πρόκειται να τον αλλάξεις:142:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Απάντηση: Re: Απάντηση: Projectors χωρίς λάμπες...

Ηλία και ψηφιακός με 1.000.000:1 να βγεί τον CRT δεν πρόκειται να τον αλλάξεις:142:
Αγαπητέ δεν ξέρω, και την kuro που είδα να παίζει τα λεγόμενα καθαρά κανάλια, MEGA, STAR, κτλ. πάλι στην εικόνα της 29' CRT μου γύρισα!!! μάλλον λόγω γηρατειών δεν θα βλέπω καλά!!!
Όσο για τον G70 τώρα, σε 10 χρόνια μπορεί!! :142:

Reaction score
6

Καποτε πρεπει να ωριμασεις και να αναγνωρισεις την ανωτεροτητα μου.
Αντρικο καποιος αλλος πρεπει να ξεπεζεψει .
Δηλαδή να κανω σαν και σενα;
Να αυτοβαπτιστώ ανώτερος;
Να με αυτοθαυμάσω και μετα να ζητήσω αναγνώριση;
Και μετα…
<o:p> </o:p>