PS3 στο Πλαίσιο!!!

GTX

Reaction score
39
Στο Πλαίσιο στη Στουρνάρη και απ'οτι άκουσα εκεί μέσα και σε όλα τ'αλλα καταστήματα μπορείτε να παίξετε με το PS3!!!

Έπαιξα λίγο ένα FPS που είχε (δε θυμάμαι όνομα) και μπορώ να πω οτι αρχικά δεν εντυπωσιάστηκα καθόλου συνηθισμένος απο τα γραφικά του 360. Αλλά δε θέλω να είμαι άδικος, πρέπει να περιμένουμε κι άλλα παιχνίδια για να βγάλουμε συμπεράσματα.

Reaction score
119
Απάντηση: Ps3 στο Πλαίσιο!!!

To ειδα κι εγω και για να μη πω απογοητευτηκα,ΔΕΝ με εντυπωσιασε.Μπορει και να εφταιγε η 1366Χ768 τηλεοραση ή το παιχνιδι(το ιδιο racing ειδαμε μαλλον)αλλα πολυ pixelιασμα παρατηρησα.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.843
Απάντηση: Ps3 στο Πλαίσιο!!!

Υπάρχει και στο Πλαίσιο στην Κηφισιά. Το racing παιχνίδι είναι το Need for speed: Carbon.
Έπαιξα για ένα τέταρτο περίπου, αλλά κάτω από αντίξοες συνθήκες. Η τεράστια Sony οπίσθιας προβολής ήταν φάτσα στην είσοδο και έπεφτε πάνω της πάρα πολύ φως, με αποτέλεσμα να φαίνεται το παιχνίδι με το ζόρι έγχρωμο. Δε μπορούσα βέβαια να χαμηλώσω τα φώτα του μαγαζιού... :)
Επίσης κάποια στιγμή είχα τριγύρω μου πάνω από δέκα άτομα, όλων των ηλικιών, που έκαναν διάφορα σχόλια.
Άρα δεν κατάλαβα και πολλά από τα γραφικά του PS3.
Επειδή έχω το παιχνίδι στο PC και το ξέρω αρκετά καλά, μπορώ να κρίνω τουλάχιστον το χειρισμό που δε μου άρεσε καθόλου (στο PS3). Προτιμώ την αίσθηση του PC, τόσο με το keyboard όσο και με το joypad.

Reaction score
4
To ειδα και εγω στο Πλαισιο στον Πειραια.
Δεν επαιξα απλα παρακολουθησα. Διπλα ακριβως ηταν και ενα X-Box
Παρατηρουσα και τις 2 οθονες με το ιδιο παιχνιδη και μπορω να πω οτι το PS3 ηταν καλυτερο σε αναλυση κατα ενα 40%

Μην ξεχναμε οτι το X-Box παιζει με component ενω το PS3 παιζει το παιχνιδη με HDMI.
Aλλα αυτο ειναι το λιγοτερο. Η αιτια που παιζει καλυτερα μαλλον ειναι ο καλυτερος επεξεργαστης που φορα.

Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι ο θορυβος του PS3 και η μεγαλη θερμοκρασια που αναπτυσει. Εβαλα το χερι μου πανω απο το cooleraki του και <<καηκα>>

Παντως σε γραφικα στο μαυρο και στην ευκρινεια το PS3 ειναι καλυτερο...

(Δεν βρηκα καλωδιο component για το PS 2) Sad sad sad ........

Reaction score
164
Δεν έχει σχέσει το μαύρο με τα ίδια τα μηχανήματα. Μάλλον έφταιγαν οι ρυθμίσεις. Μου κάνει εντύπωση αυτό που λες για την ευκρίνεια, γιατί μέχρι τώρα όλοι λένε το αντίθετο απ' ό,τι εσύ. Από πλευράς υπολογιστικής ίσχύος τα δύο μηχανήματα είναι σχεδόν ισοδύναμα, οπότε δεν δικαιολογείται διαφορά.

GTX

Reaction score
39
Maniac ποιό παιχνίδι είδες???

Μου κάνουν φοβερή εντύπωση αυτά που λες, γιατί εγώ αυτά που είδα δεν είχαν καμία σχέση, το ακριβώς αντίθετο. Βέβαια δεν παίζαν το ίδιο παιχνίδι οι 2 κονσόλες.

Reaction score
4
Ειδα ενα με ραλι αλλα δεν καταλαβα ποιο...
Πραγματικα κοιταγα τις φυλλωσιες των δεντρων διπλα στην πιστα για παραδειγμα, και στο PS3 φαινοντουσαν ποιοκαθαρα και με περισσοτερη ευκρινεια.
Οπως και τα χρωματα και το μαυρο.
Το παιχνιδη ηταν το ιδιο παντως και στα δυο μηχανηματα...

Μηπως το X-Box το ειχαν συνδεσει αναλογικα και οχι με το component? Μηπως αυτο που επαιζε εκει διπλα στο PS 3 ηταν η φθηνη εκδοση που δεν παιζει τα 720p
παιχνιδια...

Τι να πω...

Αν καποιος απο εσας μενει Πειραια η κοντα στον Πειραια ας κανει μια βολτα απο το Πλαισιο στο λιμανη να δει και μονος του...

Εγω παντως θα περιμενω να πεσει η τιμη στο ps 3. Το x-box δεν το παιρνω.
Θεωρω το PS 3 ποιο HD μηχανημα...

Reaction score
164
Δεν υπάρχει XBOX 360 που δεν παίζει 720p.
Όσο για το ποιό είναι "πιο HD" από τα δύο, οι απόψεις διίστανται. Θα μου επιτρέψεις να παρατηρήσω ότι τις κονσόλες δεν τις επιλέγουμε σύμφωνα με το ποιά είναι "πιο HD" ή ποιά έχει πιο δυνατό επεξεργαστή, αλλά κοιτάζουμε τα παιχνίδια. Αυτή τη στιγμή πάντως σε τίτλους το 360 προηγείται σαφέστατα, όπως και σε δυνατότητες δικτύωσης και Online παιχνιδιού.

Reaction score
5
Ρε εδώ ο maniac δεν βλέπει ταινία αν δεν είναι DTS 6.1 discrete με extra equalisation για το subwoofer!! :lol: :lol:

Reaction score
4
Για καποιον που θελει blu ray το PS3 ειναι η μονη λυση...
Επισης το PS3 εχει hdmi.
Tο X-Box εχει component και δεν παιζει 1080p αν δεν κανω λαθος. Αν και βγηκαν καποια updates που οπως υποστηριζουν ελυσαν το προβλημα...

Πραγματικα βρε παιδια το PS3 ειναι ποιο HD μηχανημα... Ετοιμα πραγματα στο πιατο.
Το οτι η Playstation εχει λιγοτερους τιτλους ε... ειναι αληθεια...
Αλλα εγω σαν ανωμαλος οπως μου αρεσει να ακουω dts και ας το εχουν μονο 10 ταινιες απο τις 1.000 στα video-club εστι μου αρεσει να εχω καλυτερη εικονα στο παιχνιδη και ας παιζω μονο λιγα...

Βεβαια απο οτι ειδα στο πλαισιο ετσι?
Τωρα ας αλλαξω πλευρο και ας γυρισω στα 480p του PS2 (sad sad)

Πραγματικα απο οτι διαβαζω ομως το PS3 θα κυριαρχισει για πολους λογους...
Βασικα το <<κολπακι>> που εκανε η Playstation να το βγαλει αργοτερα αλλα με blu ray και hdmi νομιζω ηταν πολυ εξυπνο...
Εβγαλε ενα ετοιμο μηχανημα ενω τωρα η X-Box τρεχει να βαλει HD DVD και ισως στο μελλον να βγαλει και κανα Hdmi.

Εγω ψοφιζω PS3

(Απο εκει τα παιρνω υπαρχει προβλημα?) χιχιχι

Reaction score
164
Πραγματικα απο οτι διαβαζω ομως το PS3 θα κυριαρχισει για πολους λογους...
Βασικα το <<κολπακι>> που εκανε η Playstation να το βγαλει αργοτερα αλλα με blu ray και hdmi νομιζω ηταν πολυ εξυπνο...
Εβγαλε ενα ετοιμο μηχανημα ενω τωρα η X-Box τρεχει να βαλει HD DVD και ισως στο μελλον να βγαλει και κανα Hdmi.
Ήθελα να ήξερα πού τα διαβάζεις αυτά; Στο www.sonyfanboys.com; :p
Ίσα-ίσα που το 360 έχει κρίσιμο προβάδισμα πάνω από ένα χρόνο, έχει τεράστια βάση χρηστών Live! που είναι εδώ και λειτουργεί. Η επιτυχία μιας κονσόλας οφείλεται στα παιχνίδια και στη διαφήμιση. Στο πρώτο υπερέχει η Microsoft, στο δεύτερο η Sony. Και κάπου υπάρχει και το Wii που φαίνεται να έχει πιάσει το νόημα... ;)

Reaction score
4
Aς πεσουν οι μασκες και ας πει ο καθενας απο που τα παιρνει -εξου- και το σπρωξιμο που κανει ο καθενας στην καθε κονσολα.

Πλακα κανω...

Εγω δεν καταλαβαινω γιατι τοσο αγαπη για το x-box ???

Διαβαστε ΕΔΩ
http://www.gamespot.com/features/6125087/index.html?type=tech

Και ο καθενας κρινει...

Στην εξοδο θερμοκρασιας του X-BOX μπριζολες ψηνεις? Δεν ψηνεις. Ενω στου PS3 κανεις μπαρμπεκιου για 10 ατομα...

Reaction score
164
Ας υποθέσουμε ότι το Ps3 είναι πολύ πιο ισχυρό από το 360. Ε, και; Ποιό έχει τα καλύτερα παιχνίδια αυτή τη στιγμή;
Αν νομίζεις ότι οι κονσόλες κρίνονται σύμφωνα με τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά, δες το XBOX. Είχε πολύ καλύτερο hardware από το PS2, αλλά το δεύτερο είχε τα παιχνίδια και την τεράστια εγκατεστημένη βάση χρηστών.
Και βέβαια μια Sony από πίσω με τις απίστευτες ανακοινώσεις της που αποδείχθηκαν όνειρα θερινής νυκτός, αλλά τάιζαν τις φαντασιώσεις των οπαδών. :) Και ίσως αυτό να πουλάει τελικά.
(Δεν είμαι οπαδός κανενός κουτιού. Είχα και Xbox και 360 και Ps2 και όταν μου την καρφώσει θα πάρω και Ps3.)

GTX

Reaction score
39
Καλά παιδιά κακά τα ψέματα, η Sony έχει χαραχτεί πολύ καλά στη συνείδηση των καταναλωτών και η Microsoft όσο καλύτερη κονσόλα και να έχει αυτή τη στιγμή (κατά την άποψη μου) έχει πολύ δουλειά να κάνει για να κερδίσει κάποιους "κολλημένους" :p.

Όταν είδα εγω το PS3 στο πλαίσιο έπαιζε ένα FPS το Resistance και δίπλα το 360 έπαιζε Gears of War. Η διαφορά στα γραφικά των 2 παιχνιδιών είναι παραπάνω απο ορατή υπέρ του 360. Βλέπω λοιπόν κάτι άτομα να χαζεύουν το PS3 και να έχουν πάθει πλάκα με τα γραφικά "πω πω καλά απίστευτα γραφικά κτλ." φωνάζανε. Κοιταζόμαστε με τον πωλητή και γελάει, τους λέει για δείτε ρε παιδιά και το 360 δεν έχει καλύτερα γραφικά? Το κοιτάζουν, δεν ενθουσιάζονται και επιστρέφουν στο PS3 και στα "πω πω" και τέτοια.

Ε έλεος...

GTX

Reaction score
39
Εδώ Μπορείτε να δείτε σύγκριση στα γραφικά των παιχνιδιών που υπάρχουν και στα δύο. Από την πάνω μπάρα διαλέγεις παιχνίδι, περνάς με το mouse από πάνω και περιμένεις για να φορτώσει η φωτογραφία απο το PS3. Εγώ πάντως σε όλα τα παιχνίδια βλέπω λίγη παραπάνω λεπτομέρεια και μαύρο στο 360.

Reaction score
0
Στo πολυ κατατοπιστκο link του GTX απο το gamespot θελω να προσθεσω το συμπερασμα του συγκριτικου "Xbox 360 vs PS3 graphics comparison".

"Conclusion
The Xbox 360 had better graphics in almost all the games we examined. The 360's biggest victories were in Madden 07 and Fight Night Round 3, where the differences in texture detail and lighting stood out in our comparison shots. We couldn't capture this in the screenshots, but the Xbox 360 games generally offered better framerates too.

We're going to give the PS3 the benefit of the doubt in this initial round since developers might need more time to figure out how to maximize performance from the Cell and the RSX. If you look at the Xbox 360's first Madden game, Madden 06, you'll notice that it doesn't offer very realistic stadium shadows, either. The trouble with buying a console at launch is that you often have to wait for the second or third generation of games for the system to fulfill its potential. The PS3 didn't beat the 360 in this first comparison, but the games do look fine for first-generation titles. The real graphics battle will likely come next year. "

Reaction score
4
Ρε παιδια θα με τρελανετε η δεν βλεπετε καλα? Στο link εδω που πηγα μολις περνας το Mouse πανω απο την photo του X-Box η εικονα γινετε ποιο αναγλυφη.

Δεν μπορει να ειναι η ιδεα μου.

και οι λεπτομερειες στα παραθυρα και στα δεντρα φαινονται καλυτερα στο ps3

Reaction score
62
Το θέμα είναι ότι είναι ακόμα πολύ νωρίς να βγάλουμε συμπεράσματα, ειδικά απο φωτογραφίες μόνο. Πιστεύω ότι οι δύο κονσόλες είναι ισοδύναμες σε γραφικά και οι διαφορές θα εντοπίζονται στα σημεία, κι αυτό σε ορισμένα παιχνίδια!! Υπομονή μέχρι το Μάρτιο λοιπόν!!

Reaction score
4
Το θέμα είναι ότι είναι ακόμα πολύ νωρίς να βγάλουμε συμπεράσματα, ειδικά απο φωτογραφίες μόνο. Πιστεύω ότι οι δύο κονσόλες είναι ισοδύναμες σε γραφικά και οι διαφορές θα εντοπίζονται στα σημεία, κι αυτό σε ορισμένα παιχνίδια!! Υπομονή μέχρι το Μάρτιο λοιπόν!!
Σαν να εχεις δικιο DIMITRI γιατι δεν ειχα παρατηρησει στο Link οτι ειχε και αλλα παιχνιδια να συγκρινεις. Στο ραλακι στο πρωτο παιχνιδι το PS3 το βρηκα πολυ καλυτερο. Στα υπολοιπα παιχνιδια ιδιως στο call of duty το X-Box επαιζε πολυ καλυτερα! Το ps3 εδειχνε τουλαχιστων απο τις photo λιγο θαμπο.

Για να δουμε...

Reaction score
0
Το gears of war για χβοχ360 βγήκε τώρα δλδ 1+ χρόνο μετά την παρουσίαση του μηχανήματος. Άρα αντίστοιχα παιχνίδια θα δούμε κ στο ps3 αργότερα όχι τώρα με την 1η παρουσιασή του, κάτι λογικό νομίζω.
Σαν συνολικό μηχάνημα τώρα που μιλάμε το ps3 φαίνεται καλύτερο στα τεχνικά του μέρη, καλύτερος επεξεργαστής, blueray, hdd κτλ, από το χβοχ360. Πιθανολογώ ότι σύντομα η MS θα απαντήσει με νέα έκδοση του χβοχ360 κ ενσωματωμένο το hddvd.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.913
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv