PS3 Firmware (v2.70)

Reaction score
7
Απάντηση: PS3 Firmware (v2.70)

Τα Trophies ανεβαινουν σε server οποτε δεν τα χανεις ετσι και αλλιως.
Αν δεν θες να ρισκαρεις τιποτα , εγω στην θεση σου θα επαιρνα σε ενα στικακι τα saves μου. :138:
Ανάθεμα αν έχω 1 ρεεεε :142: ή μάλλον έχω ένα από ένα απόγευμα που ήρθε ο BANTAS να μου στρώσει λίγο το Sixaxis :137: στο KillZone.

Reaction score
4

Ανάθεμα αν έχω 1 ρεεεε :142: ή μάλλον έχω ένα από ένα απόγευμα που ήρθε ο BANTAS να μου στρώσει λίγο το Sixaxis :137: στο KillZone.
Ωραια γιατι μεχρι τωρα δεν ειχα ανθρωπο να κανω online compare :136:

Reaction score
4
Απάντηση: Re: PS3 Firmware (v2.70)

Ακομα για το χρέπι λέτε; θα το κλειδώσω το θεματάκι :142:
Το "μαυρο" ομως γιατι εχει και αλλα χρεπια χειροτερα :137:

Reaction score
7

Όχι θα μιλάμε για το γουί :618:
Πάω και στο γυμναστήριο αν θέλω να χάσω κιλά

Reaction score
7
Απάντηση: Re: PS3 Firmware (v2.70)

Φοβαμαι μην ξεγυμνωσει τα αλλα περιφερειακα μου :142:
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ...Και που να δεις τη μόντα με τις AES/EBU :142:

Reaction score
0

Προστεθηκε η λειτουργια backup για τα videos και την μουσικη στο 2.70
Μενει να τσεκαρουμε αν μπορουμε και για τα demos που φοβαμαι πως ειναι δυσκολο γιατι εμπλεκεται και το install/uninstall στην μεση.
Ο σιγουρος τροπος παραμενει παντα το γενικο backup απο τα options αλλα για ολο το συστημα.
Τα demos γίνονται back-up κανονικά, όπως όλα. Η εξαίρεση για τα "αγοραστά" video από το PS Store ήταν θέμα DRM καθαρά που φαίνεται ότι λύθηκε με το 2.70.

Τώρα το να κάνεις ένα ένα demo copy μόνο του δεν ξέρω αν γίνεται αλλά δε βλέπω γιατί όχι.

Reaction score
4

Τα demos γίνονται back-up κανονικά, όπως όλα. Η εξαίρεση για τα "αγοραστά" video από το PS Store ήταν θέμα DRM καθαρά που φαίνεται ότι λύθηκε με το 2.70.

Τώρα το να κάνεις ένα ένα demo copy μόνο του δεν ξέρω αν γίνεται αλλά δε βλέπω γιατί όχι.
(Αν και off topic θα απαντησω :136:)

Οποτε κανενα προβλημα ή ενα μονο του ή ολα μαζι γινονται μια χαρα backup.
Παντως στην περιπτωση του subcode μαλλον τον συμφερει να παρει ολο το συστημα backup μια που θελει να αλλαξει δισκο.

Reaction score
0

(Αν και off topic θα απαντησω :136:)

Οποτε κανενα προβλημα ή ενα μονο του ή ολα μαζι γινονται μια χαρα backup.
Παντως στην περιπτωση του subcode μαλλον τον συμφερει να παρει ολο το συστημα backup μια που θελει να αλλαξει δισκο.
:142:

Για τον subcode και όποιον άλλο σκοπεύει να αλλάξει το δίσκο έχω μόνο μια συμβουλή: προσοχή στις βίδες. Είναι συνολικά 5 (μια εξωτερική και τέσσερις που κρατούν το δίσκο στη θέση του) και κάποιες από αυτές είναι πολύ σφιχτά τοποθετημένες, ενώ μάλλον είναι φτιαγμένες από πλαστελίνη ή κάτι ανάλογο :138: γιατί η κεφαλή τους καταστρεφεται με τη μία άμα τη ζορίσεις. Εγώ την πάτησα με μία από τις εσωτερικές και είδα κι έπαθα να τη βγάλω με τανάλιες και δε συμμαζεύεται ενώ απ' ό,τι ακούω πολλοί είχαν το ίδιο πρόβλημα. Φροντίστε το σταυροκατσάβιδο να εφαρμόζει όσο το δυνατόν καλύτερα στη βίδα και στρίβετέ το πολύ προσεκτικά.

Αυτό μόνο, κατά τα άλλα η διαδικασία είναι πανεύκολη.

Reaction score
4

A αυτο ειναι το "easy replaceable HD" που μας ελεγαν :138:

Reaction score
1

Δηλαδη δεν παρατηρησε κανεις οτι πλεον τα ελληνικα υποστηριζονται κανονικα στο internet?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.061
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp