PS3 vs Xbox 360 vs Wii - Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κονσόλες

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: PS3 vs Xbox 360 vs Wii - Τα π

Θα γίνει υπέροχο σουβεράκι στο σαλόνι σου....

High definition σερβίρισμα ποτοκαλάδας...Θα είσαι πολύ μπροστά φίλε..
:happy_7: :happy_7: :happy_7: :happy_7: :happy_7:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: PS3 vs Xbox 360 vs Wii - Τα πρώτα παγκό

Δυστυχώς με ενεργοποιημένο το motion sensor............όταν έμαθα ότι μπορείς να το απενεργοποιήσεις ήταν πια αργά :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: .............αλλά μη το γρουσουζεύουμε ρε παιδιά.............μπορεί να αξίζει το Full Auto 2.......εκτός κι αν θέλετε να μην βγεί καλό για να χαραμίσω τα 50Ε μου..........:? :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:
Όχι ρε συ καθόλου. Μακάρι να είναι καλό, απλά για πρώτο παιχνίδι οι περισσότεροι πήγαμε στα σίγουρα.

Δοκίμασε πάντως το Motorstorm και με τον κλασικό χειρισμό. Η εμπειρία του να σε προσπερνάει και να σε βγάζει από το "δρόμο" νταλίκα που καταπίνει τα χιλιόμετρα σαν world rally car είναι ενδιαφέρουσα αν μη τι άλλο.

Reaction score
14
marvin εκτός του ότι έχει λίγες πίστες (?????) για bd δίσκο μήπως εσύ που το έχεις προχωρήσει ξέρεις αν έχει και νυχτερινούς αγώνες στο motorstorm?

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: PS3 vs Xbox 360 vs Wii - Τα π

Όχι ρε συ καθόλου. Μακάρι να είναι καλό, απλά για πρώτο παιχνίδι οι περισσότεροι πήγαμε στα σίγουρα.

Δοκίμασε πάντως το Motorstorm και με τον κλασικό χειρισμό. Η εμπειρία του να σε προσπερνάει και να σε βγάζει από το "δρόμο" νταλίκα που καταπίνει τα χιλιόμετρα σαν world rally car είναι ενδιαφέρουσα αν μη τι άλλο.
Τα γραφικά του Motorstom με εντυπωσίασαν.............ειδικά για launch game είναι πολύ καλό............μόνο που τώρα μαζεύω λεφτά για να πάρω το Toshiba HD-XE1(899E) ή το LG BH110(1299E)............δεν μπορώ να δώσω κι άλλο πενηντάρικο για παιχνίδι...............ούτως η άλλως εγώ πήρα το PS3 πιο πολύ για blu-ray player και media center..................μετά από 2 μήνες πάντως θα πάρω αυτό:

http://www.play.com/Games/PlayStation3/4-/3256714/-/Product.html?searchstring=Ghost+Recon&searchsource=0

Reaction score
0
marvin εκτός του ότι έχει λίγες πίστες (?????) για bd δίσκο μήπως εσύ που το έχεις προχωρήσει ξέρεις αν έχει και νυχτερινούς αγώνες στο motorstorm?
Έχει πράγματι λίγες πίστες - καμιά δεκαριά. Έχω ακόμα μέλλον μπροστά μου, είμαι σε single player mode στο level 3 (από 4) και όχι, δεν έχω τρέξει σε νυχτερινό αγώνα. Που να μπουν λάμπες στην έρημο; :happy_5:

Αυτό που το σώζει με τις πίστες είναι οι αρκετές διαφορετικές διαδρομές που υπάρχουν σε κάθε μια, και το γεγονός ότι σε κάθε όχημα ταιριάζει διαφορετική διαδρομή - κατά τα άλλα η εμπειρία είναι αρκετά επαναλαμβανόμενη. Πράγματι δεν δικαιολογείται η χωρητικότητα του BD εδώ, έπρεπε να έχει περισσότερες πίστες.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: PS3 vs Xbox 360 vs Wii -

Τα γραφικά του Motorstom με εντυπωσίασαν.............ειδικά για launch game είναι πολύ καλό............μόνο που τώρα μαζεύω λεφτά για να πάρω το Toshiba HD-XE1(899E) ή το LG BH110(1299E)............δεν μπορώ να δώσω κι άλλο πενηντάρικο για παιχνίδι...............ούτως η άλλως εγώ πήρα το PS3 πιο πολύ για blu-ray player και media center..................

Πάρε το Ε1 να κάνεις τη δουλειά σου λέω εγώ.... Όπως βλέπεις όλα προβλήματα παρουσιάζουν στην αρχή και τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα ούτε μέσα στα ίδια τα φορμά, έχεις το PS3, πάρε και το Ε1 και σε 1-2 χρόνια που θα έχουν κατασταλάξει τα πράγματα τα αλλάζεις.

Reaction score
164
Πέρα από την πλάκα, αυτό που έκανε η sony μπορεί να φαίνεται άσχημα γιατί υπάρχουν καθυστερήσεις και επιπλέον κόστος στην αρχή, αλλά χτίζει και εμπιστοσύνη στον κόσμο .
E, ναι... Η Sony ξέρει να χτίζει την εμπιστοσύνη στη σχέση της με τον κόσμο...
Όπως πχ τότε που έλεγε ότι το PS3 θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη τον Νοέμβριο...
Ή όπως τότε που έδειχνε τα ψεύτικα demos...
Την άλλη που έλεγε ότι το Atrac θα κατατροπώσει το Mp3; Τα MiniDisk που θα εξαφάνιζαν τα CD; Τo SACD που θα γινόταν το νέο μέσο μουσικής;
Τότε που με έβαζε να αγοράζω πανάκριβα Memory Stick (που θα γινόταν το νέο στάνταρ) και μετά μου έσκασε την ιστορία ότι δεν ανεβαίνουν πάνω από 128ΜΒ και έβαλε CF στις μηχανές της...
Τότε που μου έλεγε ότι όλα τα video club θα γέμιζαν ταινίες UMD....
Ναι, είναι εταιρία απολύτου εμπιστοσύνης η Sony! "happy_1" :happy_5: :happy_5:

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: PS3 vs Xbox 360 vs Wii -

Πάρε το Ε1 να κάνεις τη δουλειά σου λέω εγώ.... Όπως βλέπεις όλα προβλήματα παρουσιάζουν στην αρχή και τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα ούτε μέσα στα ίδια τα φορμά, έχεις το PS3, πάρε και το Ε1 και σε 1-2 χρόνια που θα έχουν κατασταλάξει τα πράγματα τα αλλάζεις.
Πες του τα !!! Αυτό του λέω και εγώ και έχει κολλήσει με τις αναλογικές...
Πάρε το Ε1 και ξέχνα όλα τα υπόλοιπα..Έχεις και το φθηνότερο/καλύτερο bd της αγοράς...
Θα hd-ηρεμήσεις...χεχεχε

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: PS3 vs Xbox 360

Πες του τα !!! Αυτό του λέω και εγώ και έχει κολλήσει με τις αναλογικές...
Πάρε το Ε1 και ξέχνα όλα τα υπόλοιπα..Έχεις και το φθηνότερο/καλύτερο bd της αγοράς...
Θα hd-ηρεμήσεις...χεχεχε
Λέτε ε?...............απλώς ρε παιδιά μου σπάει τα νεύρα που ενώ στην Αγγλία και στην Γερμανία το δίνουν στα 400Ε, εδώ(Ρόδος) το δίνουν ακόμα στα 599Ε............:pc: :pc: :pc: :pc: :pc: ...................και έτσι λέω γιατί να μην πάρω το XE1 στα 899Ε που και αναλογκές εξόδους έχει και θα εκμεταλευτώ το 1080p και το hdmi 1.3 αφού κατά τα Χριστούγεννα θα πάρω τον 1000άρη Έπσονα που θα έχει φτάσει τα 1800Ε το πολύ?......................:happy_6:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: PS3 vs Xbox 360 vs Wii - Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κονσό

Άσε το βαθύ μέλλον...Κοίτα το υπέροχο παρόν...ΧΕΧΕΧΕ
Ο σοφός μίλησε........χαχαχαχαχα......:happy_7: :happy_7: :happy_7: :happy_7: :happy_7:

Reaction score
1
Απάντηση: Re: PS3 vs Xbox 360 vs Wii - Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κονσό

Ή όπως τότε που έδειχνε τα ψεύτικα demos...
Παντως μπορω να πω οτι τα γραφικα του resistance πλησιαζουν πολυ αυτα που ειχαμε δει στο demo του Killzone2.

Reaction score
4
Λοιπον μολις κατεβασα το Full Auto demo και ειναι τα πραγματα οπως τα περιμενα.
Ειναι ενα απλο παιχνιδακι της σειρας και τιποτα αλλο.
Γιαννη προλαβαινεις δεν προλαβαινεις να κανεις μια ακυρωση.
Δεν αξιζει το 50αρικο αυτος ο τιτλος με τιποτα.

Reaction score
164
Το Full Auto είναι ατο ίδιο με αυτό που κυκλοφορούσε για 360; Αν ναι, όχι 50, αλλά ούτε 5 ευρά δεν αξίζει...

Reaction score
0

Λοιπον μολις κατεβασα το Full Auto demo και ειναι τα πραγματα οπως τα περιμενα.
Ειναι ενα απλο παιχνιδακι της σειρας και τιποτα αλλο.
Γιαννη προλαβαινεις δεν προλαβαινεις να κανεις μια ακυρωση.
Δεν αξιζει το 50αρικο αυτος ο τιτλος με τιποτα.
Τι ακύρωση μου λές ρε pseira?..........3 Απριλίου το παράγγειλα.......απλώς το περιμένω ακόμα.........ακύρωση γίνεται το πολύ σε 24 ώρες από την παραγγελία............:-(

Reaction score
0
Απάντηση: PS3 vs Xbox 360 vs Wii - Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κονσόλες

Η μόνη λύση που έχω είναι να χαθεί η παραγγελία και να μου στείλουν κάτι άλλο..........:-|

Reaction score
14
Και όμως παιδιά αξίζει...
αξίζει για να καταλάβει το λάθος του και την επόμενη φορά ΝΑ ΡΩΤΑΕΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ...
:happy_9: :happy_9: :happy_9: :happy_9: :happy_9:

minas

Πισιά
Reaction score
4.208
Δεν αρμόζει στον τίτλο πλέον, αλλά ούτως ή άλλως έχουμε ξεφύγει από το θέμα :happy_9:
Έπαιξα κι εγώ λοιπόν motor storm σήμερα με sixaxis. Είναι πολύ απογοητευτικό να μην έχεις οποιαδήποτε αίσθηση αντίστασης από το "τιμόνι". Μετά τα πρώτα λεπτά που περνάει η καινουργίλα το βαρέθηκα...

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520