PS3 vs Xbox 360 vs Wii - Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κονσόλες

Reaction score
0
Απάντηση: Re: PS3 vs Xbox 360 vs Wii - Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κονσό

Και όμως παιδιά αξίζει...
αξίζει για να καταλάβει το λάθος του και την επόμενη φορά ΝΑ ΡΩΤΑΕΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ...
:happy_9: :happy_9: :happy_9: :happy_9: :happy_9:
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Reaction score
4
Καλα σου λεει :happy_5::happy_5::happy_5:
Αφου δεν ακους.
Κατσε τωρα να παιζεις το πίου πίου.....

Reaction score
0
Απάντηση: Re: PS3 vs Xbox 360 vs Wii - Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κονσό

Καλα σου λεει :happy_5::happy_5::happy_5:
Αφου δεν ακους.
Κατσε τωρα να παιζεις το πίου πίου.....
Ναι αλλά υπάρχει περίπτωση να μου αρέσει.........εκτός αυτού όλο και κάποιον θα βρώ να του το πουλήσω 50Ε και να βγάλω και 5Ε με την πρόφαση ότι στην Ελλάδα έχει 69,99Ε...........................:happy_6:

Reaction score
4
Re: Απάντηση: Re: PS3 vs Xbox 360 vs Wii - Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κ

Ναι αλλά υπάρχει περίπτωση να μου αρέσει.........εκτός αυτού όλο και κάποιον θα βρώ να του το πουλήσω 50Ε και να βγάλω και 5Ε με την πρόφαση ότι στην Ελλάδα έχει 69,99Ε...........................:happy_6:
Πρεπει να βρεις τυφλο και συνηθως οι τυφλοι δεν εχουν playstation:happy_5:

GTX

Reaction score
39
Έπαιξα κι εγώ λοιπόν motor storm σήμερα με sixaxis. Είναι πολύ απογοητευτικό να μην έχεις οποιαδήποτε αίσθηση αντίστασης από το "τιμόνι". Μετά τα πρώτα λεπτά που περνάει η καινουργίλα το βαρέθηκα...
Όταν είχα ακούσει οτι τελικά το PS3 δε θα έχει δόνηση έλεγα σιγά το πράγμα κάτι έγινε. Ε λοιπόν είναι πολύ μούφα ειδικά τα driving games χωρίς δόνηση! Δε γίνεται να παίζεις formula να πατάς το kerb και να μη τρέμει το gamepad!!! Κρίμα, άντε να δούμε τί θα γίνει με αυτό το θέμα :pc:

Reaction score
4
Όταν είχα ακούσει οτι τελικά το PS3 δε θα έχει δόνηση έλεγα σιγά το πράγμα κάτι έγινε. Ε λοιπόν είναι πολύ μούφα ειδικά τα driving games χωρίς δόνηση! Δε γίνεται να παίζεις formula να πατάς το kerb και να μη τρέμει το gamepad!!! Κρίμα, άντε να δούμε τί θα γίνει με αυτό το θέμα :pc:
Συμφωνω απολυτος:cool_4:
Στην αρχη και εγω τα ιδια ελεγα.
Αλλα τελικα λειπει και πολυ μαλιστα.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: PS3 vs Xbox 360 vs Wii - Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και γ

Πρεπει να βρεις τυφλο και συνηθως οι τυφλοι δεν εχουν playstation:happy_5:
Ωραία συμπαράσταση..........:cry:

Reaction score
4
20 σελιδες πριν σου εχουμε ξαναπει για αυτο το παιχνιδι και εσυ εκει να πας να το παρεις. :crazy_1:
Φαγωθηκες:happy_5:
Αντε αμα δεν σου αρεσει θα ψαξουμε ολοι μαζι να το δωσουμε καπου.
Θα ανοιξουμε thread και θα μιλαμε ολοι για το καλυτερο παιχνιδι ever.
Και μετα θα το βαλεις στο Bazaar :cool_4:

Reaction score
164
Συμφωνω απολυτος:cool_4:
Στην αρχη και εγω τα ιδια ελεγα.
Αλλα τελικα λειπει και πολυ μαλιστα.
Ρε, είστε μεγάλοι κουφάλες εσείς οι πλεϊστεϊσιονάδες! :happy_8:
Τόσο καιρό δεν θέλατε δόνηση, δεν σας ένοιαζε. Μόλις ακούστηκε ότι τελικά μπορεί η Sony να βγάλει δονούμενο χειριστήριο, τσουπ! Σας έλλειψε! :happy_5:
(*πλάκα κάνω, δεν αρχίζω πάλι καυγά! :happy_9: )
Βρε Γιάννη, πες μας αγόρι μου... Με τι κριτήριο αποφάσισες να το πάρεις; Σου άρεσε το εξώφυλλο; Σου άρεσε το όνομα, πχ νόμισες ότι στο Full Auto γίνονται όλα στο αυτόματο; Άνοιξε την καρδιά σου... :happy_8: :happy_8:

Reaction score
164
Και για να παρηγορηθείς, διάβασε μερικά reviews για να περιμένεις με ανυπομονησία:

"Full Auto 2: Battlelines may be the only driving combat game available for the PS3 at this point in time, but remember: backwards compatibility is there for a reason." Game Almighty, 48/100

"Cars skid for no reason. Frames slow down just as the action heats up. Full Auto 2: Battlelines spins its wheels keeping the same controls and not improving the over all experience." G4 TV, 40/100

"It's a budget PlayStation 2 game wearing its big sister's high-definition make-up. It's abominable, and just thinking about it makes the veins in our forehead bulge." PSM3 Magazine, 36/100
:happy_9:

Reaction score
4
Ρε, είστε μεγάλοι κουφάλες εσείς οι πλεϊστεϊσιονάδες! :happy_8:
Βρε τι πλειστεισιονας?
Και τις δυο κονσολες εχω.
Αλλα πρεπει να παραδεχτω οτι στην αρχη νομιζα οτι δεν θα με πειραζε:cool_4:
Παντως θα παρακαλουσα το ps3 να εχει τα χειριστηρια του 360.
Δενουν στο χερι σου.

Reaction score
14
Ρε μην του βάζουμε άλλο αλάτι στην πληγή επειδή έκανε την τραγική επιλογή να πάρει αυτό το ελεινό παιχνίδι και έδωσε 50 ευρώ που με αυτά θα μπορούσε να πάρει ένα φοβερό και τώρα τι θα το κάνει που ψάχνει να το ξεφορτωθεί και που με αυτά τα λεφτά θα είχε πάρει 3 bluray δισκάκια από το amazon...ουφφφφφ το είπα με τη μία

Μην στεναχωριέσαι Γιάννη μου..:happy_9: :happy_9: :happy_9:

Reaction score
4
Ναι βρε μην ακους κανεναν.
Αμα του δινουν 40 στα 100 εσυ παιξε μονο αυτα τα 40 .....:happy_5:

Reaction score
0

20 σελιδες πριν σου εχουμε ξαναπει για αυτο το παιχνιδι και εσυ εκει να πας να το παρεις. :crazy_1:
Φαγωθηκες:happy_5:
Αντε αμα δεν σου αρεσει θα ψαξουμε ολοι μαζι να το δωσουμε καπου.
Θα ανοιξουμε thread και θα μιλαμε ολοι για το καλυτερο παιχνιδι ever.
Και μετα θα το βαλεις στο Bazaar :cool_4:
Δεν κατάλαβες.............εγώ θα ανοίξω 10 threads μέχρι κάποιος να παραδεχτεί ότι είναι το καλύτερο παιχνίδι και να το πουλήσω παραπάνω από τα 46,5Ε που έδωσα..........να μην βγάλω και κάτι για ψυχική οδύνη?...........................:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Reaction score
164
Το πιο σωστό που άκουσα είναι να αφήσουμε το παιδί να χαρεί το παιχνίδι του. Καλό είναι Γιάννη μην ακούς!
(Είχα κατεβάσει το demo πριν καιρό και έστειλα mail στη Microsoft απαιτώντας να μου επιστρέψουν τα χρήματα για το ρεύμα που έκαψα όση ώρα έκανα download) :happy_5:

Reaction score
0

Το πιο σωστό που άκουσα είναι να αφήσουμε το παιδί να χαρεί το παιχνίδι του. Καλό είναι Γιάννη μην ακούς!
(Είχα κατεβάσει το demo πριν καιρό και έστειλα mail στη Microsoft απαιτώντας να μου επιστρέψουν τα χρήματα για το ρεύμα που έκαψα όση ώρα έκανα download) :happy_5:
Έλεος.........έχω πεθάνει στα γέλια........."happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1"

Reaction score
4
:happy_5: :happy_5: :crazy_3: :happy_5: :happy_5:

minas

Πισιά
Reaction score
4.208
Μετά από τις τελευταίες σελίδες κατάλαβα την ερμηνεία του τίτλου:

Τα πρώτα παγκόσμια "νούμερα" και για τις 3 κονσόλες :respect:

:crazy_1: :crazy_1: :crazy_1:

Reaction score
0

Μετά από τις τελευταίες σελίδες κατάλαβα την ερμηνεία του τίτλου:

Τα πρώτα παγκόσμια "νούμερα" και για τις 3 κονσόλες :respect:

:crazy_1: :crazy_1: :crazy_1:
thanks...............xexexexexe :happy_7: :happy_7: :happy_7: :happy_7: :happy_7:

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520