PS3 vs Xbox 360 vs Wii - Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κονσόλες

Reaction score
1
Re: Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κονσόλες

Υπάρχει λόγος που γελάς; οι άνθρωποι είναι κολλημένοι σε μία οθόνη και τον βρίζουν ...

Reaction score
0

Υπάρχει λόγος που γελάς; οι άνθρωποι είναι κολλημένοι σε μία οθόνη και τον βρίζουν ...

όπως βλέπεις εδώ δε βρίζει κανένας πάντως!!!!!!!!!!!!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κονσόλες

όπως βλέπεις εδώ δε βρίζει κανένας πάντως!!!!!!!!!!!!
Ναι......είμαστε ανεκτικοί........."happy_1" "happy_1" :happy_5: :happy_5: :happy_8: :happy_8:

Reaction score
0

Είμαστε καλά παιδιά εδώ στο A/V site!!!

Reaction score
0

Δεν έχετε δικό σας forum παιδιά, οπότε δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα ;)

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895

E, αυτά συμβαίνουν αν κάποιος είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει. Δες και την περίπτωση του Αλέφαντου και της "Μαφίας που θέλει να τον φάει". :respect:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κονσόλες

E, αυτά συμβαίνουν αν κάποιος είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει. Δες και την περίπτωση του Αλέφαντου και της "Μαφίας που θέλει να τον φάει". :respect:
Δεν έχεις δίκιο, ο Δούρος ήταν που του κατέστρεψε τη ζωή όταν του είχε δώσει ο Πρόεδρος την Ολυμπιακάρα να την κάνει ό,τι θέλει. Ακόμα και σήμερα, θέλει να τον συναντήσει, να τον ρωτήσει γιατί του το έκανε αυτό, αν σέβεται τα παντελόνια που φοράει και αν είχε κάτι μαζί του. :bravo: :respect: :cool_3:

Off topic τέλος.

Reaction score
0

E, αυτά συμβαίνουν αν κάποιος είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει.
Όντως,........και το μόνο που ξέρει να κάνει ο blizard είναι να λέει πόσο <ανώτερο> είναι το PS3 από το xbox 360 και ότι η Microsoft δεν συγκρίνεται με τη Sony............κ.λ.π.............................:happy_5: :happy_5: :happy_8: :happy_8: "happy_1" "happy_1"

Reaction score
0

Πάντως εγώ δεν έκανα κάτι τρομερό παιδιά, απλά ένα site προπαγάνδιζε υπέρ ενός προϊόντος με βρώμικο τρόπο, και μόλις είδα μερικά ban άρχισα να διορθώνω κάποια από τα χοντρά ψέματά τους , τίποτα ιδιαίτερο.
(Δεν με έκαναν ban αμέσως και δεν έφυγα , κυρίως γιατί δεν έλεγα κάτι λάθος ούτε έδινα μεγάλη σημασία στις βρισιές και στις αλητείες τους.)

Τα υπόλοιπα είναι σαχλαμάρες και κουτσομπολιό της κακίας ώρας ... είναι δικαίωμά μου να γράφω για ότι προϊόν θέλω,(όπως και κάθε χρήστη) , εφόσον αφήνουν οι διαχειριστές.
(Και δεν μου αρέσει να συζητάμε τέτοια πράγματα ... αν θέλουν οι mod καλό θα είναι να τα σβήσουν.)

ΥΓ
Όσοι διαφωνούν με κάτι που λέω , απλά να απαντάνε επί της ουσίας (αν μπορούν) για να το διαψεύσουν.
Αν δεν μπορούν , παρακαλώ να μην έχουμε πολλά ηλίθια προσωπικά σχόλια, και δεν θα υπάρξει πρόβλημα.

Reaction score
0
Απάντηση: Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κονσόλες

Blizard αν δεν κατάλαβες τα παραπάνω 5-6 posts τα γράψαμε για πλάκα.......αν δεν παίρνεις καθόλου από αστεία τι φταίμε εμείς? :sad:

Reaction score
19

Μπλίζαρντ κάνε γρήγορα ποστ!!!
Είσαι στα 360!!! :cool_11: :happy_8: :happy_8:

Reaction score
0

Δεν με πειράζει ...

Reaction score
19

Αστειεύομαι, Χρόνια Πολλά φίλε :)

Reaction score
0

Και εγώ πλάκα έκανα όταν σου απάντησα ... απλά για να φύγει το 360 :)

ΥΓ
Επίσης , χρόνια πολλά σε όλους.

Reaction score
0

Και εγώ πλάκα έκανα όταν σου απάντησα ... απλά για να φύγει το 360 :)

ΥΓ
Επίσης , χρόνια πολλά σε όλους.
Δεν παίζεσαι με τίποτα...........:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:
Χρόνια πολλά πάντως.............:happy_4:

Reaction score
5

μετα την πλακα και τις ευχες (χρονια σας πολλα!)...
Θα ηθελα να ρωτησω τον blizard, -(ναι μεν το PS3 ειναι ανωτερο hardwarικα απο το XBOX360)- πως περιμενει η σονυ μεσα στο μικρο (πλεον) χρονο ζωης μιας κονσολας να εκμεταλευτουν τα software houses αυτο το πολυπλοκο πολυπυρηνο και δυσκολοπρογραμματιστο συστημα και να δαπανησουν τοσο χρημα ωστε να το δουμε στην πραξη ενω με το ΧΒΟΧ360 εχουν ευκολη υποδομη λογω της συμβατοτητας του συστηματος με τα wintel που δουλευουν ΟΛΑ τα software houses...
μηπως ποτε δε θα δουμε αυτη την υπεροχη (που τα πρωτα κιολας παιχνιδια ειναι και χειροτερα απο το ΧΒΟΧ) για να μη σπαταλησουν χρημα σε μια κονσολα που σε 4 χρονια θα ειναι παρελθον?
μηπως το αντιπαλο στρατοπεδο με τοση ευκολια προγραμματισμου ευκολα θα βρουν τροπους βελτιωσης χωρις περετερω εξοδα γιατι οι τεχνικες ειναι γνωστες απο τα PC...?
μηπως τελικα το PS3 ειναι too much οχι μονο στην τιμη αγορας αλλα και στην δαπανη εξελιξης και πληρης εκμεταλευσης του?
Ειναι νομιζεις εποχη για too much δαπανες για κατι που σε 3-4 χρονια θα εχει αντικατασταθει?
περαν της σονυ (που ΠΡΕΠΕΙ να αποδειξει οτι ειναι καλυτερο), κανενα software house δε θα ταλαιπωρηθει να ξεζουμισει την κονσολα, κατι που ευκολα θα κανουν ΟΛΟΙ για το xbox360.
ετσι, μηπως τελικα εχουμε (στην πραξη) δυο ισαξιες κονσολες που απλα το μαρκετιν της σονυ σε εχει κανει να φανατιστεις υπερ του PS3 χωρις να το δεις ποτε στην πραξη αλλα για να σκασεις 200ευρω παραπανω για να εχεις ουτε τα μισα παιχνιδια (απο το ΧΒΟΧ360) μεχρι το τελος της ζωης του?
Μην πεσεις στην παγιδα του Blueray, γιατι θα κανεις κανα χρονο για να τοδεις ελλαδα (τοτε που θα υπαρχει παλι καποιο φθηνοτερο xbox360 με HD-dvd στην αγορα)...
Μηπως τελικα η MS ειχε και το καλυτερο timing για HD κονσολα, και το καλυτερο timing για HD drive, και το καλυτερο timing για broadband online-gaming, και πιο φθηνη κονσολα, και περισσοτερα παιχνιδια, και ευκολοτερη "κατασκευη" παιχνιδιων... και και και... που η sony με το υπερτατο, πανακριβο, και καθυστερημενο στην αγορα μηχανημα να μη καταφερει?
Μηπως η MS εβαλε μυαλο απο το ΧΒΟΧ-1 ενω της σονυ πηρε το μυαλο της αερα απο το PS2 ?

Reaction score
0

μετα την πλακα και τις ευχες (χρονια σας πολλα!)...
Θα ηθελα να ρωτησω τον blizard, -(ναι μεν το PS3 ειναι ανωτερο hardwarικα απο το XBOX360)- πως περιμενει η σονυ μεσα στο μικρο (πλεον) χρονο ζωης μιας κονσολας να εκμεταλευτουν τα software houses αυτο το πολυπλοκο πολυπυρηνο και δυσκολοπρογραμματιστο συστημα και να δαπανησουν τοσο χρημα ωστε να το δουμε στην πραξη ενω με το ΧΒΟΧ360 εχουν ευκολη υποδομη λογω της συμβατοτητας του συστηματος με τα wintel που δουλευουν ΟΛΑ τα software houses...
μηπως ποτε δε θα δουμε αυτη την υπεροχη (που τα πρωτα κιολας παιχνιδια ειναι και χειροτερα απο το ΧΒΟΧ) για να μη σπαταλησουν χρημα σε μια κονσολα που σε 4 χρονια θα ειναι παρελθον?
μηπως το αντιπαλο στρατοπεδο με τοση ευκολια προγραμματισμου ευκολα θα βρουν τροπους βελτιωσης χωρις περετερω εξοδα γιατι οι τεχνικες ειναι γνωστες απο τα PC...?
μηπως τελικα το PS3 ειναι too much οχι μονο στην τιμη αγορας αλλα και στην δαπανη εξελιξης και πληρης εκμεταλευσης του?
Ειναι νομιζεις εποχη για too much δαπανες για κατι που σε 3-4 χρονια θα εχει αντικατασταθει?
περαν της σονυ (που ΠΡΕΠΕΙ να αποδειξει οτι ειναι καλυτερο), κανενα software house δε θα ταλαιπωρηθει να ξεζουμισει την κονσολα, κατι που ευκολα θα κανουν ΟΛΟΙ για το xbox360.
ετσι, μηπως τελικα εχουμε (στην πραξη) δυο ισαξιες κονσολες που απλα το μαρκετιν της σονυ σε εχει κανει να φανατιστεις υπερ του PS3 χωρις να το δεις ποτε στην πραξη αλλα για να σκασεις 200ευρω παραπανω για να εχεις ουτε τα μισα παιχνιδια (απο το ΧΒΟΧ360) μεχρι το τελος της ζωης του?
Μην πεσεις στην παγιδα του Blueray, γιατι θα κανεις κανα χρονο για να τοδεις ελλαδα (τοτε που θα υπαρχει παλι καποιο φθηνοτερο xbox360 με HD-dvd στην αγορα)...
Μηπως τελικα η MS ειχε και το καλυτερο timing για HD κονσολα, και το καλυτερο timing για HD drive, και το καλυτερο timing για broadband online-gaming, και πιο φθηνη κονσολα, και περισσοτερα παιχνιδια, και ευκολοτερη "κατασκευη" παιχνιδιων... και και και... που η sony με το υπερτατο, πανακριβο, και καθυστερημενο στην αγορα μηχανημα να μη καταφερει?
Μηπως η MS εβαλε μυαλο απο το ΧΒΟΧ-1 ενω της σονυ πηρε το μυαλο της αερα απο το PS2 ?
Σωστός ο παίχτης.......... :cool_4: ..................αν και εγώ προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με την απόδοσή του ως blu-ray player...........:happy_6:

Reaction score
0

Πρώτα πρώτα πώς είσαι τόσο σίγουρος ότι σε τέσσερα χρόνια η κονσόλα θα είναι παρελθόν?Πώς έβγαλες αυτό το συμπέρασμα?όσον αφορά τα παιχνίδια μήπως σου διαφέυγει το γεγονός ότι και τα πρώτα παιχνίδια του xbox360 ήταν λιγο πολύ μάπα?Πώς είσαι τόσο σίγουρος ότι δεν θα υπάρξουν και σύντομα μάλιστα παιχνίδια που θα αναδεικνύουν τις δυνατότητες της κονσόλας?Τα software houses κατά τη γνώμη μου δεν θα δυσκολευτούν και πολύ να κάνουν τη δουλειά τους.Και εγώ σου λέω πως σε λιγότερο από χρόνο και η τιμή της κονσόλας θα έχει πέσει και θα έχει αυξηθεί και η ποικιλία των παιχνιδιών και η ποιότητά τους.Τώρα το blu ray νομίζω πως δεν επιδέχεται κριτικής.

Reaction score
164

όσον αφορά τα παιχνίδια μήπως σου διαφέυγει το γεγονός ότι και τα πρώτα παιχνίδια του xbox360 ήταν λιγο πολύ μάπα?
Όπως; Το Project Gotham Racing 3 πχ;
Και εγώ σου λέω πως σε λιγότερο από χρόνο και η τιμή της κονσόλας θα έχει πέσει και θα έχει αυξηθεί και η ποικιλία των παιχνιδιών και η ποιότητά τους.
Ναι, αλλά ο ανταγωνισμός τι θα κάνει εν τω μεταξύ; Μήπως θα έχει ρίξει τις τιμές και θα έχει ακόμα καλύτερα παιχνίδια;
Τώρα το blu ray νομίζω πως δεν επιδέχεται κριτικής.
Μάλλον δεν έχεις διαβάσει τα όσα γράφονται στο forum...

Reaction score
0

Όσον αφορά το PGR 3 παραδέχομαι ευθέως πως ήταν και παραμένει ένα πολύ καλό παιχνίδι.Και ήταν το καλύτερο κατά τη γνώμη μου μέχρι την εμφάνιση του GOW.Αυτό όμως δεν σημαίνει πως και τα υπόλοιπα αρχικά παιχνίδια ήταν εξίσου καλά.Ο αντα΄γωνισμός πιστεύω πως θα κάνει μείωση τιμής(XBOX360 PREMIUM) φαντάσου τι θα γίνει στα καταστήματα με ps3 στα 500Ε...(άν υποθέσουμε πως το xbox premium πάει στα 350Ε).Πόσο καλύτερα νομίζεις ότι θα γίνουν τα παιχνίδια για το xbox?(δεν λέω πως δεν θα βελτιωθούν αλλά πως δεν θα γίνουν σίγουρα όπως τα φαντάζεσαι εσύ....)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll