PS3 vs Xbox 360 vs Wii - Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κονσόλες

Reaction score
164
Re: Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κονσόλες

Αν απαντήσεις με αυτά που είπα, και εφόσον αναγνωρίζεις ότι το motostorm πχ είναι παιχνιδάρα, είναι απλό το γιατί θα επικρατήσει το ps3 ...
Επειδή θα βελτιώνετε μέρα με την μέρα και θα γίνεται καλύτερο από τον ανταγωνισμό... ο χρόνος είναι υπέρ του, όπως ήταν και παλιά.
Πάλι υποθέσεις... υποθέσεις... υποθέσεις...
Που βασίζονται σε μία... "παιχνιδάρα".
Δες την ιστορία του ΧΒΟΧ... Θυμήσου τις παιχνιδάρες που είχε όταν παρουσιάστηκε. Θυμήσου και πόσο καλύτερο hardware είχε. Θυμήσου και ποιά ήταν η καλύτερη κονσόλα της γενιάς του...
Θέλεις να μου απαντήσεις και στις ερωτήσεις που σου έκανα; Όχι τρεις ερωτήσεις και... πέντε απαντήσεις. Για να σε βοηθήσω, θα πρέπει να απαντήσεις, κάπως έτσι...
-Πιστεύω ότι το PS3 έχει καλύτερα παιχνίδια γιατί έχει το ΧΧΧ, το ΥΥΥ και το ΖΖΖ, τα οποία θεωρώ ότι είναι πολύ καλύτερα από τα αντίστοιχα ΑΑΑ, ΒΒΒ και CCC του 360.
-Το PS3 έχει πολύ καλύτερο hardware, όπως μετρήθηκε από το www.aaa.com ή γιατί στο ΖΖΖ παιχνίδι αποδίδει πολύ καλύτερα από το 360.
-Το PS2, επικράτησε, παρόλο που είχε χειρότερο hardware από το ΧΒΟΧ γιατί.... Αυτό δεν μπορεί να γίνει σε αυτή τη γενιά κονσολών γιατί....

Ακόμα είμαι πολύ περίεργος να δω και κάποιο επιχείρημα για τα όσα ψυχανεμίζεσαι... Πολλά θέλω, ε;

Reaction score
5

ύτερο hardware, όπως μετρήθηκε από το www.aaa.com ή γιατί στο ΖΖΖ παιχνίδι αποδίδει πολύ καλύτερα από το 360.
ωραίο site αυτό... :happy_9::happy_9::happy_9:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κονσόλες

Για να ξεχωρίσεις σήμερα θέλεις και γραφικά και gameplay
Το βασικότερο είναι τα γραφικά πλέον.

Αν έχει πολύ καλά γραφικά και καλό gameplay απλά είναι πιο σίγουρη η επιτυχία γιατί θα κερδίσεις και τους πιο απαιτητικούς gamers.
Αν ένα παιχνίδι όμως έχει μέτρια γραφικά και πολύ καλό gameplay το πιθανότερο είναι να μην πουλήσει τρελά. Ανεξάρτητα απο genre.

H πλύση εγκεφάλου πάει πολύ καλά.

Βγάλε ένα in-game rolling demo του "νέου super PS3/XBOX360/PC game" με ΤΑ γραφικά και όλα τα 16χρονα (στα χρόνια ή/και στο μυαλό) δε θα βλέπουν την ώρα να βγει να το αγοράσουν. Πόσες ώρες χρειάζονται για να το τερματίσεις? Απο σενάριο/πλοκή τι λέει? Το Α.Ι. είναι καλό? Πόσο σε κρατάει στην καρέκλα? Μπααα... It looks good and that's enough. :pc:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κονσόλες

Πάντως παιδιά επειδή έχουμε ξεφύγει πολύ από το θέμα που ήταν τα νούμερα των πωλήσεων προτείνω να ανοίξουμε θέμα με τίτλο "PS3 vs XBOX360".Για να επιστρέξουμε στο θέμα, λέω πως το site είναι πολύ μούφα...Χτές το βράδυ τα νούμερα του xbox ήταν 10.745.000 πωλήσεις περίπου και σήμερα είναι 10.416.000!!!!!Μιλάμε για πολύ μούφα...
Όντως......και πριν μία εβδομάδα ήταν 10.820.000..............τελικά είναι απάτη............:pc: :pc: :pc: :pc: :pc: .....................ρε παιδιά πού μπορούμε να δούμε τις πραγματικές πωλήσεις?

Reaction score
5

πουθενά! λέτε να ειναι τοσο μ@λ@κες και στις 3 εταιρίες ωστε να λένε τις πραγματικές πωλήσεις;;

Οτι και να ακουμε το πιθανοτερο ειναι οτι πρόκειτε για κινήσεις που και οι 3 θέλουν να βγουν προς τα έξω.

Οση ώρα κονταροχτυπιούντε μερικοι φανάτικς εδω πέρα η MS και η Sony τα βρίσκουν μια χαρά και τα κανονίζουν μεταξύ τους.

περαστικά μας

Reaction score
0

"Λάμπρο παιδί μου, που παίζεις περισσότερα παιχνίδια; Στο Wii με τα 480p (γιατι εχει και component) ή στο PC σου με τα 1080p (συνδεδεμένο στην ίδια τηλεόραση με hdmi, athlon 5200+ X2 και 8800GTX) ;;;"
Μωρή Ρέγκουνα γιατί μου είπες πριν ότι η 8800GTX δεν πιάνει μία? :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3:

Reaction score
4

πουθενά! λέτε να ειναι τοσο μ@λ@κες και στις 3 εταιρίες ωστε να λένε τις πραγματικές πωλήσεις;;

Οτι και να ακουμε το πιθανοτερο ειναι οτι πρόκειτε για κινήσεις που και οι 3 θέλουν να βγουν προς τα έξω.

Οση ώρα κονταροχτυπιούντε μερικοι φανάτικς εδω πέρα η MS και η Sony τα βρίσκουν μια χαρά και τα κανονίζουν μεταξύ τους.

περαστικά μας
Συμφωνω απολυτα.
Μου θυμιζει κατι σαν ΟΣΦΠ - ΠΑΟ που σκοτωνονται οι φιλαθλοι και οι προεδροι τους πανε για ψαρακι το βραδυ στην βουλιαγμενης.

Reaction score
0

Συγνώμη φίλε, το έγραψα σε απάντηση αυτών που είπες εσύ για εμένα χωρίς να σε προκαλέσω και χωρίς να ψάξεις καν να δείς ότι έχω δίκιο ...
" Δεν πιστεύεις πως είναι καιρός να σοβαρευτείς λίγο;
Αχχ ρε μπλιζάκο. Σε έχει πιάσει πανικός!
Ούτε ο CEO της Sony δεν τολμά να πεί τέτοιο ψέμα, γιατί θα φάει το κράξιμο της ζωής του"

Πάντως παρασύρθηκα , το βλάκας είναι τραβηγμένο ακόμα και αν το είπα για αυτόν που δεν καταλαβαίνει τους αριθμούς που έδωσα , και ίσως θα έπρεπε να μην χαρακτηρίσω σαν σαχλαμάρα τον τρόπο που μου απάντησες.

Οπότε είμαι λίγο off και θα προσέξω την επόμενη φορά που θα μου κάνεις προσωπική επίθεση να μην απαντήσω σε υψηλότερους τόνους .
Προσωπική επίθεση το Μπλιζάκο; Χαιδευτικό ναι! Μου επιτρέπετε θέλω να πιστεύω. Παλιοί γνωστοί γάρ.

Σε έχει πιάσει πανικός. Αυτό πιστεύω. Σε καμιά περίπτωση δεν σε αποκάλεσα δημόσια βλάκα πάντως. Τι σε πείραξε; Το ότι σου είπα πώς ούτε ο CEO της Sony δεν τολμά να πεί κάτι τέτοιο;

Αλήθεια είναι. Δεν τολμά, γιατί ξέρει μέχρι που τον παίρνει. Είναι προς τιμήν του.

Λοιπόν ας αφήσουμε τις κοκορομαχίες και ας πούμε τίποτα ουσιώδες.

PS: Όσοι έχετε Xbox βάλτε Gears για νέο multiplayer update και ετοιμαστείτε για HALO 3 Beta... Ανακοινώθηκε για 16 Μαίου:happy_9:

Reaction score
5
Re: Απάντηση: Re: Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κονσόλες

Μωρή Ρέγκουνα γιατί μου είπες πριν ότι η 8800GTX δεν πιάνει μία? :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3:
να στην πουλήσω πρώτα ντε :happy_5::happy_5::happy_5::happy_5:

Reaction score
164

...και το demo Forza 2 βγαίνει σε καμία εβδομάδα :cool_4:

Reaction score
0

...και το demo Forza 2 βγαίνει σε καμία εβδομάδα :cool_4:
Η τσιγκουνο-Sony δεν βγάζει τίποτα καινούργιο ρε παιδιά? :pc:

Reaction score
0

-Το PS2, επικράτησε, παρόλο που είχε χειρότερο hardware από το ΧΒΟΧ γιατί.... Αυτό δεν μπορεί να γίνει σε αυτή τη γενιά κονσολών γιατί....
-Το PS2, επικράτησε, παρόλο που είχε χειρότερο hardware από το ΧΒΟΧ γιατί βελτιώθηκε πολύ και δεν πρόλαβε να εκμεταλλευτεί το 360 τo πλεονέκτημά του.
(Στην αρχή ήταν μόνο του το ps2, μετά δεν είχε games το 360 , και τέλος ήταν περίπου ισοδύναμα)

Αυτό δεν μπορεί να γίνει σε αυτή τη γενιά κονσόλων γιατί ... το ps3 θα είναι αυτό που θα βελτιωθεί περισσότερο στο μέλλον.
(Στην αρχή θα είναι ισοδύναμα και δεν θα έχει πολλά games το ps3, θα αποκτά όμως και θα γίνεται όλο και καλύτερο, ενώ θα έχει πιο μεγαλύτερη σημασία και το BR)

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κονσόλες

ρε παιδιά πού μπορούμε να δούμε τις πραγματικές πωλήσεις?
Από τα στοιχεία που υπάρχουν , είπα περίπου τι γίνεται... 2.5 εκ για το ps3 και λίγο κάτω από 7 για το 360.
(λείπουν κάποιες περιοχές, 1-2 μήνες Αμερικής, και οι πωλήσεις ps3 στην Ευρώπη πέρα των 2 πρώτων ημερών.)

ΥΓ
Προσέθεσε 1 έως 2 εκατομμύρια για το 360 και κάτι ανάλογο για το ps3 , και κατά πασα πιθανότητα θα είσαι μέσα.

Reaction score
5

Blizard τα πιστεύεις αυτά τα νούμερα;

Reaction score
164

-Το PS2, επικράτησε, παρόλο που είχε χειρότερο hardware από το ΧΒΟΧ γιατί βελτιώθηκε πολύ και δεν πρόλαβε να εκμεταλλευτεί το 360 τo πλεονέκτημά του.
(Στην αρχή ήταν μόνο του το ps2, μετά δεν είχε games το 360 , και τέλος ήταν περίπου ισοδύναμα)

Αυτό δεν μπορεί να γίνει σε αυτή τη γενιά κονσόλων γιατί ... το ps3 θα είναι αυτό που θα βελτιωθεί περισσότερο στο μέλλον.
(Στην αρχή θα είναι ισοδύναμα και δεν θα έχει πολλά games το ps3, θα αποκτά όμως και θα γίνεται όλο και καλύτερο, ενώ θα έχει πιο μεγαλύτερη σημασία και το BR)
Μπέρδεψες το 360 με το ΧΒΟΧ. Πάλι όμως θεωρείς ότι το PS3 θα βελτιωθεί, επειδή αυτό θέλεις.:crazy_1: Ακόμα θεωρείς ότι στην αρχή (δηλαδή τώρα) είναι ισοδύναμα, ενώ το 360 υπερέχει και σε ποσότητα και σε ποιότητα παιχνιδιών, και προεξοφλείς την επικράτηση του BR.
Τέλος πάντων, πιο πιθανό είναι να ψηφίσει ο Healler ΝΔ και να αγοράσει ο σΚαφάτος LCD, παρά να απαντήσεις με στοιχεία... .- :happy_9:
Από τα στοιχεία που υπάρχουν , είπα περίπου τι γίνεται... 2.5 εκ για το ps3 και λίγο κάτω από 7 για το 360.
(λείπουν κάποιες περιοχές, 1-2 μήνες Αμερικής, και οι πωλήσεις ps3 στην Ευρώπη πέρα των 2 πρώτων ημερών.)
Πηγή;

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κονσόλες

Το βασικότερο είναι τα γραφικά πλέον.

Αν έχει πολύ καλά γραφικά και καλό gameplay απλά είναι πιο σίγουρη η επιτυχία γιατί θα κερδίσεις και τους πιο απαιτητικούς gamers.
Αν ένα παιχνίδι όμως έχει μέτρια γραφικά και πολύ καλό gameplay το πιθανότερο είναι να μην πουλήσει τρελά. Ανεξάρτητα απο genre.

H πλύση εγκεφάλου πάει πολύ καλά.

Βγάλε ένα in-game rolling demo του "νέου super PS3/XBOX360/PC game" με ΤΑ γραφικά και όλα τα 16χρονα (στα χρόνια ή/και στο μυαλό) δε θα βλέπουν την ώρα να βγει να το αγοράσουν. Πόσες ώρες χρειάζονται για να το τερματίσεις? Απο σενάριο/πλοκή τι λέει? Το Α.Ι. είναι καλό? Πόσο σε κρατάει στην καρέκλα? Μπααα... It looks good and that's enough. :pc:
Είναι σεβαστή η προσέγγισή σου, αλλά νομίζω λίγο υπερβολική.
Σκέψου λίγο την περίπτωση του Pro Evolution Soccer: τα τελευταία χρόνια έχω την αίσθηση ότι πουλάει πολύ περισσότερο από τα Fifa. Τα γραφικά είναι αισθητά κατώτερα, τα ονόματα είναι άλλα αντί άλλων κλπ. και όμως πουλάει περισσότερο, έχει καλύτερη φήμη, έχει ολόκληρο cult following και όλα αυτά λόγω χειρισμού.
Δεν υπάρχει τίποτα πιο εκνευριστικό από το να έχεις ένα πανέμορφο παιχνίδι με gameplay τόσο κακό ή προβλέψιμο που να σου σπάει τα νεύρα. Γι' αυτό και εν τέλει αυτά τα παιχνίδια-αρπαχτές πουλάνε μόνο στην αρχή και ξεφουσκώνουν αμέσως.
Από την άλλη, εφόσον το hardware σηκώνει καλά γραφικά έχω την απαίτηση να έχω και τέτοια. 2007 είναι διάολε, δεν μπορώ να παίζω παιχνίδια με εμφάνιση 2001! Γι' αυτό και προσπαθώ να επιβραβεύω με τα €€ μου παιχνίδια που συνδυάζουν όσο το δυνατό και τα δύο.

Reaction score
0

Blizard τα πιστεύεις αυτά τα νούμερα;
Τα νούμερα από Αμερική και Ιαπωνία είναι αρκετά αξιόπιστα (NPD πχ , και βγαίνουν πολλά χρόνια)

Για ευρώπη δεν υπάρχουν πολλά , αλλά οι 600.000 ps3 στις πρώτες 2 μέρες , και το ποσοστό πωλήσεων βάση shipment και της ιστορίας του xbox1, πρέπει να είναι αρκετά κοντά στην πραγματικότητα.

Αυτά πρόσθεσα σαν minimun και μου φαίνονται αρκετά λογικά.

Reaction score
14

Απολαυστική , το λιγότερο , η συζητηση αυτή !!!
Εγώ θα ήθελα να προσθέσω πως την ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά την κάνει τον μέσο προβολής...Και στις ταινίες και στα παιχνίδια..
Το έχω πεί και σε φίλους εδώ μέσα πως καλές και άγιες οι τηλεοράσεις αλλά αν ξεπεράσεις τις 80 ίντσες σε θέαση είναι άλλη εμπειρία...
ΔΕΝ είναι δυνατόν να δείς πχ παιχνίδι με απλώς μέτρια γραφικά σε 3 μέτρα οθόνη ενώ το ίδιο μπορεί να είναι απολαυστικό σε 28"...
ΔΕΝ είναι τα ίδια παιχνίδια τo Gears of war ή το motorstorm σε 30 και σε 120 ίντσες...
Εκεί κατάλαβα την απόλυτη κορυφή του GOW εκεί την καταλαβαίνω και στο Motorstorm...
Το high definition θα είναι ένα πολύ μεγάλο σόκ για όσους το απολαμβάνουν σε 42 ίντσες...Όταν θα περάσουν σε προβολέα το λιγότερο ότι θα τους πιάσουν νευρικά γέλια από την χαρά...

(Στο topic για το sixaxis έγραψα για τα frame drops στο motorstorm και για το πως η κονσόλα ζορίστηκε για τα καλά...
Εγώ θεωρώ πως είναι λόγος γιά κουβέντα κάτι τέτοιο και το προσπεράσατε...
Αν στο πρώτο σοβαρό παιχνίδι η κονσόλα έχει τα αδύναμα σημεία της και παίζει στο όριο , ΜΗΠΩΣ έχουμε λανθασμένη εντύπωση για την δύναμή της??)

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.947
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm