PS3 vs Xbox 360 vs Wii - Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κονσόλες

Reaction score
0
Re: Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κονσόλες

Blizard, αν και δεν απαντάς σε αυτά που σε ρώτησα πιο πάνω
Τα έχουμε πει 100 φορές ... αν πάρω αυτά που λες εσύ βγαίνουμε απλά σε άτοπο, δες ....
1)Το ps3 εχει δουλευτεί λιγότερο χρόνο από ότι το xbox
2)Με πολύ μικρότερη software υποστήριξη από την sony σε σχέση με αυτή της MS.
3)Φυσικά πολύ πιο δύσκολο hardware για να το μάθεις και να το εκμεταλλευτείς.
4)Εχει βγάλει παιχνίδια σαν το Motostorm....
5)Οι δυνατότητες για βελτίωση του κοντεύουν να εξαντληθούν, αντίθετα στο 360 υπάρχει μεγάλο περιθώριο ακόμα.

θα θεωρούσες κακό να βγει παιχνίδι που αν βρίσκει σκληρό να τον χρησιμοποιεί;
Απλά θα γίνει μπάχαλο.... Φαντάσου να έχουμε μια έκδοση για core, μια άλλη για premium , και μια τρίτη σε HD-dvd για elite-premium.
(αν είναι να έχετε περισσότερες από μια, καλύτερα να υπάρχει ή πρώτη και η 3η)

Reaction score
0

(θα μπορούσες να με ρωτήσεις αν ήθελες ή να είσαι πιο προσεκτικός , για να μην φανεί ο συνδυασμός ασχετοσύνης, fanboysmou, αναίδειας και σαχλαμάρας που έχει ο τρόπος σου.)

Τώρα είναι σαφές για κάποιον που δεν είναι βλάκας, ότι οι αριθμοί του site έχουν συντηρητικές μάλιστα πωλήσεις σε χρήστες για το ps3, αλλά πωλήσεις σε καταστήματα για το 360!!!
(ίσως βέβαια απλά να τους βάζουν στην τύχη και έτυχε να συμπίπτουν οι αριθμοί με όσα είπα )[/quote]

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Συγγνώμη που απαντάω τόοοοοσο αργοπορημένα, αλλά έλειπα ταξιδάκι!

Δεν θα σχολιάσω τίποτα από τις ανακρίβειες που λές παρά μόνο την προσωπική επίθεση σου.
Αν νομίζεις πώς σου έχει δοθεί το δικαίωμα να μου απευθύνεσαι με αυτούς τους χαρακτηρισμούς και μάλιστα αυτό το υφάκι, πλανάσαι.

Όσοι έχουν ακολουθήσει την πορεία σου και σε ξέρουν γνωρίζουν ποιός είναι τί και ποιός όχι. Οπότε "the joke is on you my friend".

Άντε και καλά μυαλά:happy_4:

Reaction score
62

Παιδιά ως εδώ... από δώ και πέρα το θέμα κλειδώνει. Χαρακτηρισμοί να λείπουν, ειδικά σ' ένα θέμα που έχει γίνει άπειρες φορές ανακύκλωση...

Reaction score
5

Τα software houses κατά τη γνώμη μου δεν θα δυσκολευτούν και πολύ να κάνουν τη δουλειά τους.
Η γνωμη σου διαφερει οχι με τη δικη μου... αλλα με τα παραπονα που εκαναν οι ιδιοι στην σονυ για την πολυπλοκοτητα λειτουργιας και προγραμματισμου της κονσολας... οποτε οπως καταλαβαινεις, η γνωμη σου λιγο μετραει...

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κονσόλες

Καλά ρε σεις, 8 σελίδες γράψατε μέσ' τη νύχτα. Τις διάβασα με ενδιαφέρον, και θα απαντήσω στο θέμα που είναι close to my heart:

Και πού βασίζεις ότι αν αποτύχει το PS3 θα έχουμε στροφή προς τη φιλοσοφία των PC; Ποιά είναι αυτή η φιλοσοφία που ακολουθεί το 360 και δεν ακολουθεί το PS3;
Αυτό κάνει η MS και είναι ολέθριο: συνεχείς μικροαναβαθμίσεις, ατελείωτα κρυμμένα κόστη, σύντμηση χρόνου ζωής κλπ.
Εγώ θέλω η κονσόλα μου να είναι συσκευή -όσο το δυνατό- consumer. Να δουλεύει απλά και να κρατήσει για χρόνια όπως είναι. Το PS2 δεν τολμώ να το αποσύρω ακόμα γιατί παιχνίδια σαν το GT4 & το God of War δεν μπορώ να τα παίξω αλλού. Μιλάμε για παιχνίδια που τρέχουν σε hardware επταετίας και σίγουρα χάνουν σε γραφικά (το God of War ούτε καν) αλλά δεν παύουν να είναι συγκλονιστικά ως προς όλα τα υπόλοιπα. Αυτό θέλω από κάθε κονσόλα που αγοράζω, ορίζοντα ετών, αλλιώς προτιμώ να τα σκάω κάθε χρόνο στο PC μου και δεν ασχολούμαι άλλο.

Θα είναι καλύτερο από το PS3 το Xbox 720 ή όπως θα λέγεται όταν βγει (2010 -11 το πολύ): σίγουρα ναι, αλλά κάτι τόσο καθοριστικό όσο το πέρασμα από το PAL/NTSC σε HD δεν γίνεται κάθε 4-5 χρόνια, ούτε έχει το console gaming τη δυνατότητα να προκαλέσει μόνο του τέτοιες αλλαγές. Δεν πιστεύω ότι θα ξαναλλάξει ο κόσμος μαζικά τις τηλεοράσεις του το 2010-15 για να εκμεταλλευθεί τις σούπερ εξωτικές δυνατότητες που μπορεί να έχει το "Xbox 720". Οπότε το ζήτημα του timing της MS για εμένα αντιστρέφεται: η Sony πήρε ρίσκο, καθυστέρησε, υπερ-τιμολόγησε και τελικά παρουσίασε μια κονσόλα με ορίζοντα ανάλογο με αυτόν του PS2. Η MS έκοψε το πέρασμα στην εποχή του HD στα δύο, ξεζουμίζοντας υπάρχουσες τεχνολογίες για όσο τη βγάλουν με τη λογική να ψιλοαναβαθμίζει την κονσόλα κάθε χρόνο μέχρι να την αντικαταστήσει κάποια στιγμή σύντομα. Σημειωτέον ότι το γιαπωνέζικο RPG Blue Dragon κυκλοφορεί ήδη σε 3 DVD.
Η λογική μου λέει ότι όταν το X-box 720 θα κάνει τα πρώτα του βήματα το PS3 θα βγάζει παιχνιδάρες και θα έχει ακόμα αρκετά χρόνια ζωής μπροστά του.
Μου μου πείτε για πολιτικούς και κληρονομικά χαρίσματα, λίγη γνώση πρόσφατης ιστορίας και κοινή λογική θέλει.

Όλη η δεύτερη παράγραφος πάντα με το disclaimer ότι η κονσόλα είναι κάτι που παίρνεις γιατί το γουστάρεις και όχι γιατί σε συμφέρει οικονομικά.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κονσόλες

Παιδιά ως εδώ... από δώ και πέρα το θέμα κλειδώνει. Χαρακτηρισμοί να λείπουν, ειδικά σ' ένα θέμα που έχει γίνει άπειρες φορές ανακύκλωση...
Όχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν πιστεύω να μου κλειδώσεις το thread...........:mad_1: :mad_1: :mad_1: :mad_1: :mad_1: .........................όλο στα δικά μου threads γίνονται τσακωμοί και προσωπικές διαφωνίες.........έλεος ρε παιδιά..............................:crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1:

Reaction score
5

εγώ προτίνω αυτόματο ban σε όποιον ξαναχρησιμοποιήσει τις λέξεις

PS3 και άλλα ανάλογα
ΧΒΟΧ και άλλα ανάλογα
Wii και άλλα ανάλογα...

Μόνο για παιχνίδια στο PC θα μιλάμε απο εδώ και μπρος.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κονσόλες

Καλά ρε σεις, 8 σελίδες γράψατε μέσ' τη νύχτα.
χεχεχεχεχεχεχε....................:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: "happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1"

Reaction score
0

Μόνο για παιχνίδια στο PC θα μιλάμε απο εδώ και μπρος.
Δεκτό το αίτημά σου..................φτάνει να μου δώσεις την 8800GTX σου......................."happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1" :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Reaction score
5
Re: Απάντηση: Re: Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κονσόλες

Δεκτό το αίτημά σου..................φτάνει να μου δώσεις την 8800GTX σου......................."happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1" :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:
ελα μωρε...χρέπι ειναι. τι να την κανεις;; δεν βγάζει fps :happy_8::happy_8:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κονσόλες

ελα μωρε...χρέπι ειναι. τι να την κανεις;; δεν βγάζει fps :happy_8::happy_8:
xexexexexexe............."happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1"

Reaction score
0

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΡΩΜΕΝΟΥΣ XBOXάκηδες
Τιμές από Πλαίσιο:
ΧΒΟΧ 360 PREMIUM+GAME GOW:399E
HD-DVD PLAYER:199E
PS3 60GB:660E
Αυτά τα γράφω γιατί βαρέθηκα να διαβάζω διάφορες αναλύσεις.Αν λοιπόν σήμερα κάποιος θέλει να αγοράσει κονσόλα πείτε μου κύριοι ποιά κονσόλα είναι πιο συμφέρουσα?Και μη μου αρχίσετε τις αναλύσεις.Πείτε μου ευθέως ποια συμφέρει περισσότερο?Δεν αξίζουν τα 60Ε παραπάνω για τον 3πλάσιο δίσκο και το wireless?

Reaction score
0

Δεν θα σχολιάσω τίποτα από τις ανακρίβειες που λές παρά μόνο την προσωπική επίθεση σου.
Αν νομίζεις πώς σου έχει δοθεί το δικαίωμα να μου απευθύνεσαι με αυτούς τους χαρακτηρισμούς και μάλιστα αυτό το υφάκι, πλανάσαι.
Άντε και καλά μυαλά:happy_4:
Συγνώμη φίλε, το έγραψα σε απάντηση αυτών που είπες εσύ για εμένα χωρίς να σε προκαλέσω και χωρίς να ψάξεις καν να δείς ότι έχω δίκιο ...
" Δεν πιστεύεις πως είναι καιρός να σοβαρευτείς λίγο;
Αχχ ρε μπλιζάκο. Σε έχει πιάσει πανικός!
Ούτε ο CEO της Sony δεν τολμά να πεί τέτοιο ψέμα, γιατί θα φάει το κράξιμο της ζωής του"

Πάντως παρασύρθηκα , το βλάκας είναι τραβηγμένο ακόμα και αν το είπα για αυτόν που δεν καταλαβαίνει τους αριθμούς που έδωσα , και ίσως θα έπρεπε να μην χαρακτηρίσω σαν σαχλαμάρα τον τρόπο που μου απάντησες.

Οπότε είμαι λίγο off και θα προσέξω την επόμενη φορά που θα μου κάνεις προσωπική επίθεση να μην απαντήσω σε υψηλότερους τόνους .

Reaction score
164

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΡΩΜΕΝΟΥΣ XBOXάκηδες
Τιμές από Πλαίσιο:
ΧΒΟΧ 360 PREMIUM+GAME GOW:399E
HD-DVD PLAYER:199E
PS3 60GB:660E
Αυτά τα γράφω γιατί βαρέθηκα να διαβάζω διάφορες αναλύσεις.Αν λοιπόν σήμερα κάποιος θέλει να αγοράσει κονσόλα πείτε μου κύριοι ποιά κονσόλα είναι πιο συμφέρουσα?Και μη μου αρχίσετε τις αναλύσεις.Πείτε μου ευθέως ποια συμφέρει περισσότερο?Δεν αξίζουν τα 60Ε παραπάνω για τον 3πλάσιο δίσκο και το wireless?
Το 360 βέβαια! Γιατί με 399Ε παίρνεις κονσόλα και παιχνίδι. To HD DVD προφανώς είναι άχρηστο. Με 300 λιγότερα ευρώ από το PS3 παίζεις παιχνίδι. Αυτό δεν είναι το ζητούμενο;

Reaction score
0

Συγνώμη φίλε, το έγραψα σε απάντηση αυτών που είπες εσύ για εμένα χωρίς να σε προκαλέσω και χωρίς να ψάξεις καν να δείς ότι έχω δίκιο ...
" Δεν πιστεύεις πως είναι καιρός να σοβαρευτείς λίγο;
Αχχ ρε μπλιζάκο. Σε έχει πιάσει πανικός!
Ούτε ο CEO της Sony δεν τολμά να πεί τέτοιο ψέμα, γιατί θα φάει το κράξιμο της ζωής του"

Πάντως παρασύρθηκα , το βλάκας είναι τραβηγμένο ακόμα και αν το είπα για αυτόν που δεν καταλαβαίνει τους αριθμούς που έδωσα , και ίσως θα έπρεπε να μην χαρακτηρίσω σαν σαχλαμάρα τον τρόπο που μου απάντησες.

Οπότε είμαι λίγο off και θα προσέξω την επόμενη φορά που θα μου κάνεις προσωπική επίθεση να μην απαντήσω σε υψηλότερους τόνους .
Καλώς ήρθες blizard..............άντε να γράψουμε άλλες 20 σελίδες σήμερα.............όμως όχι άλλες επιθέσεις σε προσωπικό επίπεδο...........δεν έχω καμία όρεξη να μου κλειδώσει το thread ο Δημήτρης...........:mad_2: :mad_2: :mad_2: :mad_2: :mad_2:

Reaction score
62

Και το θέμα είναι ότι σκεφτόμουν να γράψω ένα post με τα υπέρ και τα κατά της κάθε κονσόλας, μιάς και είμαι κάτοχος και των τριών, αλλά φοβάμαι ότι θα γίνουμε κουβάρια...:mad_1:

Reaction score
0
Απάντηση: Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κονσόλες

Αυτή την προσφορά στα 599Ε που την πάτε?.........Βάζουμε και ένα σκληρό στα 100Ε και με 40Ε παραπάνω από το PS3 παίρνουμε 2ο χειριστήριο,κάρτα μνήμης και 2 κορυφαία παιχνίδια................. :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

Reaction score
0

Το ζητούμενο αυτό είναι.Αλλά δεν αξίζει να έχεις κάτι που θα σου κρατήσει σίγουρα παραπάνω χρόνια?Από κει και πέρα από απόλυτα οικονομοτεχνικά κριτήρια δεν αξίζει το ps3?Επίσης δεν κατηγόρησα το xbox360 ότι είναι άχρηστο για τα λεφτά του,απλά -μην μου πεις ότι έχω άδικο- υστερεί σε σύγκριση με το ps3.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κονσόλες

Αυτή την προσφορά στα 599Ε που την πάτε?.........Βάζουμε και ένα σκληρό στα 100Ε και με 40Ε παραπάνω από το PS3 παίρνουμε 2ο χειριστήριο,κάρτα μνήμης και 2 κορυφαία παιχνίδια................. :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

Ωραία που θα είναι τα HD-DVD με το composite καλώδιο.... Βάλε και 100 - 180 € το σκληρό, βάλε το HD Component καλώδιο, βάλε το live, βάλε το play & charge kit, βάλε, βάλε, βάλε......

Reaction score
164

Εξαρτάται τι έχεις και τι θέλεις. Αν δεν θέλεις Wifi πχ, γιατί να το πληρώσεις;
Με τα 300Ε διαφορά αγοράζεις 5-6 παιχνίδια...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.959
Members
38.523
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988