PurePlayer!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.845
Απάντηση: PurePlayer!

Ξενυχτουσε απο αγωνια αν ο Τακης θα του εφτιαχνε καλα το αμαξι:405:

Reaction score
1

Eυχαριστώ πολύ για τα καλά σχόλια!

Εννοείται ότι θα υπάρξουν προσθήκες-βελτιώσεις, ειδικά στο UI.
Όποιος θέλει μπορεί να απενεργοποιήσει τη virtual memory για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, αρκεί να τον φτάνει η RAM...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.930

ΙΜΗΟ δε πρέπει να εμφανίζεται παράθυρο command όταν παίζει το κομμάτι, θα πρέπει να παραμένει ενεργό το παράθυρο του προγράμματος με ενεργή την επιλογή για παύση, ακύρωση, ή για αναζήτηση στο μουσικό αρχείο, δηλαδή μετακίνηση με κέρσορα στο χρόνο του κομματιού.

δηλαδή ρε παιδί μου, βάζω το the phantom of the opera, που είναι 1 track μιας ώρας ανα πλευρά, και θέλω να ψάξω να ακούσω ένα συγκεκριμένο σημείο του έργου, δε θέλω να χρειάζεται να το ακούσω ολόκληρο...

Οπότε, προτείνω να υπάρξει αυτή η προσθήκη κάποιων δυνατοτήτων στο ui και να μην θυμίζει "ντοσάδικες" εποχές όταν παίζει μουσική..

Τέλος, θα ήταν χρήσιμη μια δυνατότητα ελέγχου της στάθμης, το γνωστό volume. Ξέρω, ξέρω... αλλά η χρηστικότητα αυτού είναι κάτι το αδιαμφισβήτητο. Επίσης η δυνατότητα "mute" αλλά και η δυνατότητα απενεργοποίησης του συνολικού ελέγχου του volume είναι μια σκέψη...

Υποθέτω πως ανάλογες σκέψεις θα έχετε ήδη κάνει. Ε, να, τις κάνουμε κι εμείς...

Reaction score
1.788

Ο Νικος ειναι απαικτος!!!! συνδιαζει την ψιφιακη τεχνολογια με αριστες λαμπες!! μπραβο Νικολα!!!!

Reaction score
1.188

και o foobar φορτωνη ολo το κομματι στη μνημη αλλα ετουτο δω τα καταφερνη καλυτερα imho.
Όχι ο foobar δεν φορτώνει ολόκληρο το κομμάτι στην μνήμη.
Φορτώνει κάποια δευτερόλεπτα, όσα του έχεις ορίσει στο buffer με μέγιστο τα 16 δευτερόλεπτα.
Γι αυτό εξ' άλλου δεν μπορείς και να σβήσεις ή να κάνεις rename το κομμάτι που παίζει.

Reaction score
1.772

Όχι ο foobar δεν φορτώνει ολόκληρο το κομμάτι στην μνήμη.
Φορτώνει κάποια δευτερόλεπτα, όσα του έχεις ορίσει στο buffer με μέγιστο τα 16 δευτερόλεπτα.
Γι αυτό εξ' άλλου δεν μπορείς και να σβήσεις ή να κάνεις rename το κομμάτι που παίζει.

οχι εσυ κανεις λαθος.

πηγαινε preferences-advanced-playback-full file buffering και βαλε 1.000.000kb.

μετα μπορεις να σβησεις το κομματι και να συνεχιση να παιζη.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.930

πηγαινε preferences-advanced-playback-full file buffering και βαλε 1.000.000kb.

μετα μπορεις να σβησεις το κομματι και να συνεχιση να παιζη.
πολύ ενδιαφέρον! τώρα την είδα αυτή την επιλογή, και η ντιφόλτ τιμή είναι 0! θα το δοκιμάσω!

μπράβο μπακ!

Reaction score
1.772

πολύ ενδιαφέρον! τώρα την είδα αυτή την επιλογή, και η ντιφόλτ τιμή είναι 0! θα το δοκιμάσω!

μπράβο μπακ!
ετσι κι αλλιως του νικου δεν πιανεται.

Reaction score
1.188

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσες αυτές οι advanced επιλογές! Τούς είχα ρίξει μια ματιά αλλά δεν είχα δώσει ιδιαίτερο βάρος...
Στις advaned επίσης μπορείς να βάλεις στο Replay Gain το Quiet Mode για να μην σε βάζει να πατάς κάθε φορά το ΟΚ όταν υπολογίζει την ένταση του κάθε κομματιού.

Reaction score
62
Now you're talking!
Αν υπήρχε κι ένα status-bar με το χρόνο και "pause", θα ήταν σχεδόν τέλειο...:126:

Reaction score
7

Thank u!Πολυ καλο.
Ποσο δυσκολο θα ειναι να υλοποιηθει με asio?

Reaction score
62
Re: Απάντηση: PurePlayer!

Ποσο δυσκολο θα ειναι να υλοποιηθει με asio?
Νομίζω ότι η πρόθεση του δημιουργού είναι να αποφύγει ASIO/WASAPI γιατί δεν τα θεωρεί αξιόπιστα...

Reaction score
4

Εχει θεμα με το Νορτον . Πατησα το κουμπι που πηγαιναι στο επομενο κομματι και κολλησε το συμπαν,!!

Reaction score
7.160

Το netframework που ζητάει ( για xp) έχουμε ακριβές λινκ?
Ευχαριστώ.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.655
Members
38.585
Νεότερο μέλος
SimosPan