QBox HD - DuoLabs ...Mega Review...

Reaction score
0
Σκληρό δίσκο εσωτερικό παίρνει αυτός ο δέκτης;
Κι επειδή προσεχώς θα γίνω κι εγώ κάτοχος του δέκτη, όποια βοήθεια δεκτή (φόρουμ που αφορούν τον δέκτη, καλύτερο image, κλπ)

Reaction score
3
Απάντηση: Re: QBox HD - DuoLabs ...Mega Review...

Κι επειδή προσεχώς θα γίνω κι εγώ κάτοχος του δέκτη, όποια βοήθεια δεκτή (φόρουμ που αφορούν τον δέκτη, καλύτερο image, κλπ)
Αν τα πας καλά με την ιταλική γλώσσα νομίζω πως η καλύτερη πηγή πληροφοριών για τους QBOX είναι το forum.sifteam.eu

Reaction score
0
Λοιπόν ο δέκτης είναι εγκατεστημένος στο σύστημά μου και λειτουργεί. Συνέδεσα κι ένα εξωτερικό σκληρό 500gb 2.5 στην USB θύρα (για εγγραφές). Εάν εξαιρέσουμε κάποια προβληματάκια με το enigma2, όλα καλά (και όσο τον μαθαίνω όλο και καλύτερα). Ιστοσελίδα με πολλές πληροφορίες και image για τον δέκτη εδώ http://www.sat-universe.com/forumdisplay.php?f=393 και εδώ http://www.sat-television.com/forumdisplay.php/1566-Q-Box-(Duolabs) (το image του paris που αναφέρεται εδώ έχω περασμένο τώρα).

Reaction score
4
Τελικά κάρτα original nova παίζει out of the box? μιλάω για την τελευταία έκδοση που κυκλοφορεί.

Reaction score
0

Ξέρει κανείς αν ο συγκεκριμένος δέκτης διαβάζει εξωτερικούς υπότιτλους srt σε αρχεία avi ή mkv?

επίσης,έχει την δυνατότητα να συνδεθεί ασύρματα με τον υπολογιστή για να ανοίγουμε και να βλέπουμε απευθείας τις ταινίες που έχουμε στο pc από τον δέκτη?όπως π.χ κάνει το playstation 3?

Reaction score
0
με βάζεις σε περιέργεια να δοκιμάσω. Η αλήθεια είναι ότι παίρνει διάφορα πρόσθετα που (υποτίθεται) ότι κάνουν και αυτή την δουλειά, αλλά δεν έχω δοκιμάσει.

Reaction score
0

με βάζεις σε περιέργεια να δοκιμάσω. Η αλήθεια είναι ότι παίρνει διάφορα πρόσθετα που (υποτίθεται) ότι κάνουν και αυτή την δουλειά, αλλά δεν έχω δοκιμάσει.
mkv εγώ που έχω τσεκάρει(χωρίς ειδικό πρόγραμμα)παίζουνε αλλά κολλάνε,υπότιτλους εξωτερικούς δεν διαβάζει πάντως,εκτός όπως λες αν γίνεται με ειδικό πρόγραμμα,αν βρεις κάτι ή αν γνωρίζει κανένα παιδί ας μας πει,είναι πολύ σημαντικό...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.633
Members
38.473
Νεότερο μέλος
Shawsounds