Question for yamaha users...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Έχω τον RXV-650.
Ο ενισχυτής έχει monitor out σε composite, s-video και component. Από τις δύο πρώτες εξόδους του και σε σύνδεση με τηλεόραση μπορείς να δεις και το OSD του ενισχυτή για να κάνεις πιο εύκολα τις ρυθμίσεις σου.

Σε σύνδεση όμως με προβολέα με την component το OSD δεν εμφανίζεται. Στο manual δεν λέει τίποτα για το θέμα και υποτίθεται ότι πρέπει να βγαίνει.
Έχει κανείς χρησιμοποιήσει τέτοιου είδους σύνδεση να μου πει αν βλέπει από την component το OSD του ενισχυτή στον προβολέα?

Reaction score
0
Και στους Denon έτσι είναι (δεν ξέρω αν ισχύει αυτό στα νέα τέρατα που έβγαλαν...).
Παίρνεις ένα μικρό portable DVDp με οθόνη και δυνατότητα video-in και καθάρισες... :wink:

Reaction score
7
ρε λες? :roll:
Κατι ''λιγο'' :? ξερω απο τους yamaha....

Αν και ισχυει για ''ολους'' τους κατασκευαστες...

Στην αρχη φαινεται σπαστικο να μην βλεπεις το osd, αλλα μετα μαλλον το να το βλεπεις ειναι περιττο... :oops:

Reaction score
2
και γω τον 650 εχω...στην αρχη νόμιζα οτι έχει προβλημα το καλωδιο ή οι συνδέσεις, αλλα μόλις τον σύνδεσα με S-video απλά κατάλαβα ο΄τι δεν βγάζει το OSD από τις component εξόδους.... :roll:

Reaction score
49
Τσαρουχάς Νίκος said:
Έχω τον RXV-650.
Ο ενισχυτής έχει monitor out σε composite, s-video και component. Από τις δύο πρώτες εξόδους του και σε σύνδεση με τηλεόραση μπορείς να δεις και το OSD του ενισχυτή για να κάνεις πιο εύκολα τις ρυθμίσεις σου.

Σε σύνδεση όμως με προβολέα με την component το OSD δεν εμφανίζεται. Στο manual δεν λέει τίποτα για το θέμα και υποτίθεται ότι πρέπει να βγαίνει.
Έχει κανείς χρησιμοποιήσει τέτοιου είδους σύνδεση να μου πει αν βλέπει από την component το OSD του ενισχυτή στον προβολέα?
Έχω ακριβώς έτσι τις συνδέσεις μου Νίκο στον ΥΑΜΑΗΑ RX-V 1400 RDS.
To OSD εμφανίζεται (και καλά κάνει κατά την γνώμη μου) μόνο στην s-video σύνδεση και ΟΧΙ στην component.
Οπότε το OSD το βλέπω πχ στην τηλεόραση αλλά όχι (ευτυχώς) στον 5700 γιατί μάλλον θα με κούραζε....
Οπότε χρησιμοποιείς την τηλεόραση σαν μόνιτορ για τις ρυθμίσεις σου και όλα καλά!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Πάντως το αποκρύπτουν επιμελώς στο manual...
Δεν με χαλάει ιδιαίτερα... Βεβαίως ένα μονιτοράκι 12 ιντσών πάνω από τις συσκευές μου θα ήταν μούρλια :wink:

Reaction score
49
Τσαρουχάς Νίκος said:
Είμαι και λίγο στραβάδι αλλά αν νέχεις καμιά πρόταση πές την :lol:
Monitor 7" από αυτά που υπάρχουν για αυτοκίνητο........
Τέλειο..........
(μόνο έναν μετασχηματιστή θα χρειαστείς.....) :roll: :wink:

(πάρε κάτι πολύ οικονομικό. Αν και πολύ οικονομικότερη θα σου ερχόταν μια 14" crt. Αλλά μπρος στα κάλλη, τι είναι ο......πορτοφολοπόνος!!) :lol:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Γιάννη ξέρεις μήπως στο περίπου καμιά τιμούλα για 7"? (Υποθέτω ότι έχει είσοδο composite ή svideo...).

Reaction score
7
Εχω δει καποια στο πρακτικερ (χωρις μαρκα) γυρω στα 140-170Ε.
Δεν ξερω βεβαια αν στην τιμη περιλαμβανεται και καποιο input box ή κατι αντιστοιχο που να περιεχει τις εισοδους.

Μπορει να κανω καμια βολτα προς τα εκει το Σαββατο...απλα για χαζεμα...

Reaction score
49
Λογικά μπορείς να βρεις ικανοποιητικές κάτω από τα 200 ευρώ.
Έχουν σίγουρα composite.
Να δούμε τι θα βρει ο Γιώργος, αλλιώς ρωτάω και σε κατάστημα φίλου και βλέπουμε........

Reaction score
49
Τσαρουχάς Νίκος said:
Γιάννη ξέρεις μήπως στο περίπου καμιά τιμούλα για 7"? (Υποθέτω ότι έχει είσοδο composite ή svideo...).
Στο κατάστημα του Καλογερόπουλου βρήκα αυτήν........

AstroWin - HT-700
στα 250 ευρώ......

Δες την:

7-Inch Headrest or Stand type Car TFT LCD Monitor

Display size: 7 inch screen(diagonal)

Headrest or mounting stand 2 options design: up to you

Blue screen when no video signal

On screen display function menu

PAL/NTSC auto switch

Power supply:7W/12VDC

Image resolution:336,900 pixels

Audio output:150mw

Product size:195x140x35x mm (WxHxD)

Color: dark black

Reaction score
49
Και αν εξακολουθείς να είσαι.....νάρκισος να και μια οθόνη που θα την ρωτάς κάθε φορά...."καθρέπτη, καθρεπτάκι μου........"

(θα πληρώσεις κάτι παραπάνω αλλάαααα............ :lol: )

AstroWin - YD-200
6" Οθόνη- καθρέπτης-για εύκολη τοποθέτηση, με κάμερα ευρυγώνιου φακού και δύο είσοδους για ΤV,DVD.

H οθόνη YD-200 είναι ένα πρωτοποριακό προϊόν το οποίο τοποθετείται στην θέση του υπάρχον εργοστασιακού καθρέπτη και διαθέτει TFT οθόνη 6”. Περιλαμβάνει αδιάβροχη κάμερα ευρυγώνιου φακού και λειτουργεί αυτόματα με την είσοδο της όπισθεν. Η οθόνη διαθέτει ανάλυση 16:9,ενσωματωμένο μεγάφωνο καθώς επίσης και δυο εισόδους Video για είσοδο TV-Tuner, DVD, Play Station κλπ. Στην συσκευασία περιλαμβάνεται remote Control. To προϊόν αυτό όταν δεν είναι σε λειτουργία χρησιμοποιείται σαν κανονικός καθρέπτης.

6 inch TFT 16:9 car rearview mirror with camera
System: PAL/NTSC
Power: 7W/12V
Resolution: 1200(W) * 234(H)
Full-function remote control
With OSD menu instruction
It can be used as rearview mirror when does not work
Two AV inputs : one for video, one for back monitoring

:D :shock: :lol: :lol:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd