- Reaction score
- 23
Μπα , δεν πρεπει να ειναι ο Κοβερδέλης , αυτος το κρατάει αλλιώς το μικρόφωνο.....Γιωργος Ανδρεαδης said:Μην ειναι ο Δαβιδ Κοβερδέλης;;;
Μπα , δεν πρεπει να ειναι ο Κοβερδέλης , αυτος το κρατάει αλλιώς το μικρόφωνο.....Γιωργος Ανδρεαδης said:Μην ειναι ο Δαβιδ Κοβερδέλης;;;
ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ said:Μπα , δεν πρεπει να ειναι ο Κοβερδέλης , αυτος το κρατάει αλλιώς το μικρόφωνο.....Γιωργος Ανδρεαδης said:Μην ειναι ο Δαβιδ Κοβερδέλης;;;![]()
Glen HUGHES - DAVID COVERDALE!!! 8) 8) 8) 8)Sambalis said:
Γιατί, τον θεωρείς τεράστιο μουσικό ή μικρό ποιητή ή και τα δύο?Γιωργος Ανδρεαδης said:Καλα... θα διαφωνησω....moonprince said:Καλά αυτός ήταν τεράστιος... ποιητής, προπάντων και μετά μουσικός.
Να ειμαι απο μια μεριά να δω την Giota το καλοκαιρι πως θα κανει με τον Κοβερδελη!!Giota said:ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ said:Μπα , δεν πρεπει να ειναι ο Κοβερδέλης , αυτος το κρατάει αλλιώς το μικρόφωνο.....Γιωργος Ανδρεαδης said:Μην ειναι ο Δαβιδ Κοβερδέλης;;;![]()
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ.............................................
μου πηρε καμμια ώρα να το κανω decode... χειρότερος απο τον προσέσορα του KISS είμαι!!!!moonprince said:ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑ ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Όχι νομίζω είναι οι "PETANEAKOMANTOMATESISTAMATISAN" band
Καλά ακόμα δεν το βρήκατε???Sambalis said:![]()
Οσοι το ξέρετε μην απαντήσετε!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Σοβαρά τώρα:moonprince said:Σοβαρά τώρα, 2 guesses
1. Supertramp
2. YES
pink floyd ????Sambalis said:ΔΙΠΛΟ QUIZ!!!!
1.
![]()
:!: :!: :!: :!:![]()
Oxi!!! 8)NikosR said:pink floyd ????Sambalis said:ΔΙΠΛΟ QUIZ!!!!
1.
![]()
:!: :!: :!: :!:![]()
umagumma νομιζω