- Reaction score
- 59
ICY BOX IB-MP309HW

http://www.fullhd.gr/index.php/2008-03-05-02-18-38/media-centers/812-icy-box-ib-mp309hw-
fullhd.gr
Αν το ψάξεις στο Skroutz θα το βρεις εδώ Ελλάδα στην ίδια τιμή και χωρίς τα μεταφορικά.....Κάνει ότι κάνουν τα υπόλοιπα (Egreat,Popcornhour,κτλ) αφού έχει ανάλογο hardware και φοράει software της syabas.
Να και μία καλύτερη τιμή.
Αφού ήρθε κι εδώ,ας περιμένουμε τις πρώτες εντυπώσεις.Αν το ψάξεις στο Skroutz θα το βρεις εδώ Ελλάδα στην ίδια τιμή και χωρίς τα μεταφορικά.....
(Χμ.... Ενδιαφέρον!):121:
εγώ πάντως ό,τι έχω πάρει από raidsonic είναι κορυφαίο, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος...
Ετοιμάζει το mpcclub.Τέτοια να ακούω (και δεν κρατίεμαι....!)
Αλλά κανένα review δεν βλέπω ρε παιδιά
Αν εννοείς οριστική λύση το να "ξηλώσουμε" όλο το μηχάνημα και να τοποθετήσουμε χάλκινη βάση μαζί με την προσθήκη της αντίστασης,αυτό νομίζω δεν είναι εφικτό για όλους.Για κατόχους popcorn & egreat δεν αποτελεί αναβάθμιση, με εξαίρεση το προσεγμένο αλουμινένιο κουτάκι του εάν βλέπω καλά.
Δεν εισαγάγει καμία καινοτομία, αφού βασίζεται σε δοκιμασμένη πλατφόρμα.
α) για την υποστήριξη πληκτρολογίου...και τα άλλα το ίδιο έχουν και το αναφέρουν στα χαρακτηριστικά τους (USB Keyboard), αλλά το θέμα είναι ότι προς το παρόν το browsing είναι "όνειρα θερινής νυκτός".
β) για το θόρυβο του egreat, μην ακούω "γκρίνιες", γιατί οριστική λύση δόθηκε και είναι αναρτημένη σε τούτο το φόρουμ.