Raidsonic ICY BOX IB-MP309HW

Reaction score
2
Re: ICY BOX IB-MP309HW

Άλλο ένα NMT.

Βλέπω και σ'αυτό ανεμιστήρα.Τι να "παίζει" άραγε με το θόρυβο;

Reaction score
0

Πότε βγαίνει? Λογικά θα θέλει κανα firmware update για ελληνικούς υπότιτλους και θα είναι top!

Reaction score
2

Απ'ότι βλέπω στο manual που μπορείτε να το βρείτε εδώ,φοράει το τελευταίο firmware 1023 και υποστηρίζει ελληνικό μενού και υπότιτλους ήδη.

Όσον αφορά την τιμή που το έχει το site νομίζω ότι είναι υπερβολική και πιστεύω στην Ελλάδα να είναι καλύτερη.

Reaction score
13

....και βλέπω και υποστήριξη πληκτρολογίου! (στην εικόνα!).
Άμα κάνει και web browsing ε τότε είναι must για το σαλόνι!

Reaction score
2

Κάνει ότι κάνουν τα υπόλοιπα (Egreat,Popcornhour,κτλ) αφού έχει ανάλογο hardware και φοράει software της syabas.

Να και μία καλύτερη τιμή.

Reaction score
13

Κάνει ότι κάνουν τα υπόλοιπα (Egreat,Popcornhour,κτλ) αφού έχει ανάλογο hardware και φοράει software της syabas.

Να και μία καλύτερη τιμή.
Αν το ψάξεις στο Skroutz θα το βρεις εδώ Ελλάδα στην ίδια τιμή και χωρίς τα μεταφορικά.....

(Χμ.... Ενδιαφέρον!):121:

Reaction score
19

Όμορφο και μαζεμένο! Και slave usb, και οπτική και coaxial (το popcorn a100 έχει μόνο coaxial) για όλα τα γούστα! Τον ανεμιστήρα να μην είχε... (για dts μάλλον δεν τολμώ να ρωτήσω)

Nice!

Reaction score
2

Αν το ψάξεις στο Skroutz θα το βρεις εδώ Ελλάδα στην ίδια τιμή και χωρίς τα μεταφορικά.....

(Χμ.... Ενδιαφέρον!):121:
Αφού ήρθε κι εδώ,ας περιμένουμε τις πρώτες εντυπώσεις.

Για DTS φυσικά δεν θα τίθεται θέμα,αλλά αν είναι αθόρυβος ο ανεμιστήρας του,μετράει.

Ουσιαστικά είναι ένα egreat m31b χωρίς e-sata και με επιπλέον caxial ψηφιακή έξοδο ήχου.

Πάντως αφού είναι Raidsonic πιστεύω ότι θα το φέρουν αρκετά καταστήματα,αφού είναι μια μάρκα που κυκλοφορεί,οπότε αναμένουμε μείωση τιμής.

Εκτός αυτού,λογικά,θα έχει και καλύτερη υποστήριξη.

Ο ανεμιστήρας όμως είναι ένα θέμα...

Λέτε γι'αυτό το egreat να παρουσίασε πτώση τιμής (Ξεστοκάρισμα);

Edit:Α... έχει και s-video.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.216

εγώ πάντως ό,τι έχω πάρει από raidsonic είναι κορυφαίο, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος...

Reaction score
1
Απάντηση: ICY BOX IB-MP309HW

Για κατόχους popcorn & egreat δεν αποτελεί αναβάθμιση, με εξαίρεση το προσεγμένο αλουμινένιο κουτάκι του εάν βλέπω καλά.

Δεν εισαγάγει καμία καινοτομία, αφού βασίζεται σε δοκιμασμένη πλατφόρμα.
α) για την υποστήριξη πληκτρολογίου...και τα άλλα το ίδιο έχουν και το αναφέρουν στα χαρακτηριστικά τους (USB Keyboard), αλλά το θέμα είναι ότι προς το παρόν το browsing είναι "όνειρα θερινής νυκτός".
β) για το θόρυβο του egreat, μην ακούω "γκρίνιες", γιατί οριστική λύση δόθηκε και είναι αναρτημένη σε τούτο το φόρουμ.

Reaction score
2
Re: Απάντηση: ICY BOX IB-MP309HW

Για κατόχους popcorn & egreat δεν αποτελεί αναβάθμιση, με εξαίρεση το προσεγμένο αλουμινένιο κουτάκι του εάν βλέπω καλά.

Δεν εισαγάγει καμία καινοτομία, αφού βασίζεται σε δοκιμασμένη πλατφόρμα.
α) για την υποστήριξη πληκτρολογίου...και τα άλλα το ίδιο έχουν και το αναφέρουν στα χαρακτηριστικά τους (USB Keyboard), αλλά το θέμα είναι ότι προς το παρόν το browsing είναι "όνειρα θερινής νυκτός".
β) για το θόρυβο του egreat, μην ακούω "γκρίνιες", γιατί οριστική λύση δόθηκε και είναι αναρτημένη σε τούτο το φόρουμ.
Αν εννοείς οριστική λύση το να "ξηλώσουμε" όλο το μηχάνημα και να τοποθετήσουμε χάλκινη βάση μαζί με την προσθήκη της αντίστασης,αυτό νομίζω δεν είναι εφικτό για όλους.

Αν προσθέσουμε, τώρα, μόνο την αντίσταση,ποιος μας διαβεβαιώνει ότι τους καλοκαιρινούς μήνες θα είναι αρκετή η ψύξη;

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: ICY BOX IB-MP309HW

Το icy box είναι πάντως διαθέσιμο στο e-shop για 220€. Περιμένω τα πρώτα Test και αν δεν υπάρχει κάτι αρνητικό το παραγγέλνω άμεσα. Από ποιότητα κατασκευής θεωρώ ότι θα είναι καλύτερο από τα e-great και Popcorn...

Reaction score
13

Σπύρο είμαι με την .....μίζα στο χέρι για το e-shop!
Αλλά θα ήθελα να διαβάσω κάνα review ρε παιδάκι μου (το έχω δει εδω και μια βδομάδα και έχω αλυσοδεθεί να μην σηκωθώ να πάω να το πάρω με αυτά που διαβάζω για τα άλλα 2.....

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.193
Members
38.429
Νεότερο μέλος
manolomike