- Reaction score
- 0
Απάντηση: Raidsonic ICY BOX IB-MP309HW
Πράγματα που δεν μου αρέσουν στο icybox
1) Kολλάει αν παίξει αρχεία βίντεο που εχουν ελλειψη καναλιού ήχου . Μετα απο προσπάθεια αναπαραγωγής τέτοιου βίντεο δεν παίζει τιποτα και θέλει reboot.
2) Αργό boot-αρισμα.
3) Το DTS downmix δεν υπάρχει ακόμα...
4) Υποστήριξη usb keyboard αλλα όχι mouse (
)
5) To remote control πράγματι είναι δυσχρηστο (gief mouse )
Tι μου αρέσει στο Ιcybox
ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ!!!!
δηλαδή
παίζει τα πάντα, ας πούμε 95% των media αρχείων που έχω (έχω πολλά).
είδα και το dvd image του γάμου μου, που το εκανα mount σε Virtual dvd drive manager , το οποίο drive έκανα shared. Ξέρω είμαι τρελός.
Mου αρέσει που η κόρη μου και η γυναίκα μου το χρησιμοποιούν ανελλιπώς, είτε για σειρές είτε για κινούμενα σχέδια.
Κάποιες παρατηρήσεις.
Φαίνεται να λειτουργεί πιο άνετα σε εύρεση network & shared folders etc, όταν είναι σε Auto-IP (δηλαδή να πάρει IP από τον DHCP server του δικτύου μου.
Θα μου άρεσε να μου δείχνει για ποιό λόγο δεν μπορεί να αναπαράγει κάποιο αρχείο, πχ τι codec ή τι stream δεν αναγνωρίζει.
Θα ήθελα να μπορεί να φτίαξει έστω απλές playlist...
Πράγματα που δεν μου αρέσουν στο icybox
1) Kολλάει αν παίξει αρχεία βίντεο που εχουν ελλειψη καναλιού ήχου . Μετα απο προσπάθεια αναπαραγωγής τέτοιου βίντεο δεν παίζει τιποτα και θέλει reboot.
2) Αργό boot-αρισμα.
3) Το DTS downmix δεν υπάρχει ακόμα...
4) Υποστήριξη usb keyboard αλλα όχι mouse (
5) To remote control πράγματι είναι δυσχρηστο (gief mouse )
Tι μου αρέσει στο Ιcybox
ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ!!!!
δηλαδή
παίζει τα πάντα, ας πούμε 95% των media αρχείων που έχω (έχω πολλά).
είδα και το dvd image του γάμου μου, που το εκανα mount σε Virtual dvd drive manager , το οποίο drive έκανα shared. Ξέρω είμαι τρελός.
Mου αρέσει που η κόρη μου και η γυναίκα μου το χρησιμοποιούν ανελλιπώς, είτε για σειρές είτε για κινούμενα σχέδια.
Κάποιες παρατηρήσεις.
Φαίνεται να λειτουργεί πιο άνετα σε εύρεση network & shared folders etc, όταν είναι σε Auto-IP (δηλαδή να πάρει IP από τον DHCP server του δικτύου μου.
Θα μου άρεσε να μου δείχνει για ποιό λόγο δεν μπορεί να αναπαράγει κάποιο αρχείο, πχ τι codec ή τι stream δεν αναγνωρίζει.
Θα ήθελα να μπορεί να φτίαξει έστω απλές playlist...