Records 2 die 4 ... (only pics)

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Τα τελευταία δύο της Telarc τα έβαλα επίτηδες γιατί... παρά το ότι είναι ψηφιακά γραμμένα, μου ακούστηκαν καλύτερα από τα CD ...

... εν τούτοις, δεν είναι του ηχητικού επιπέδου των άλλων...

Reaction score
6
Ενδιαφέρουσα συλλογή Χρήστο.

Θα είσαι περήφανος φαντάζομαι, αφού τα έβγαλες και φωτογραφίες και τις μοιράστηκες μαζί μας.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Ενδιαφέρουσα συλλογή Χρήστο.

Θα είσαι περήφανος φαντάζομαι, αφού τα έβγαλες και φωτογραφίες και τις μοιράστηκες μαζί μας.
Για κάθε μία από τις φωτογραφίες έχω γράψει topic στο Φορουμ του Club. Δεν τα εβγαλα απλά για να τα βγάλω φωτογραφία.

Απλά είπα να τις μαζέψω κάπου όλες μαζί για διευκόλυνση όσων θέλουν να παρουν κάποια γεύση... Δεν το έκανα στο δικό μας φορουμ, αλλά προτίμησα κάπου που, ας πούμε, το ψηφιακό είναι περισσότερο διαδεδομένο...
Το έκανα και σε ένα Αμερικάνικο Φορουμ προχθές...

Και είναι το 1/10 από τα βινύλια που έχω. Υπάρχουν βέβαια κι άλλοι με 5-10 φορές τη δική μου συλλογή.

Ναι, είμαστε περήφανοι (φαντάζομαι περισσότερο από όσους έχουν κάποια συλλογή στο... σκληρό τους...)

Reaction score
6
Απλά είπα να τις μαζέψω κάπου όλες μαζί για διευκόλυνση όσων θέλουν να παρουν κάποια γεύση... Δεν το έκανα στο δικό μας φορουμ, αλλά προτίμησα κάπου που, ας πούμε, το ψηφιακό είναι περισσότερο διαδεδομένο...
Το έκανα και σε ένα Αμερικάνικο Φορουμ προχθές...

Πολύ καλά έκανες. Εγώ είμαι υπέρ του ψηφιακού γενικά, διότι με αυτόν τον τρόπο, διαδίδεται και εξαπλώνεται η γνώση, η μουσική, η τέχνη... οτιδήποτε, με πολύ γρήγορο και άμεσο τρόπο σε ολόκληρο τον κόσμο.

Και είναι το 1/10 από τα βινύλια που έχω. Υπάρχουν βέβαια κι άλλοι με 5-10 φορές τη δική μου συλλογή.
Δεν έχει σημασία ποια ή πόσα έχει κάποιο άτομο. Αν το αντριπροσωπεύουν και το ευχαριστούν και 10 μόνο να έχει είναι συλλογή.

Ναι, είμαστε περήφανοι (φαντάζομαι περισσότερο από όσους έχουν κάποια συλλογή στο... σκληρό τους...)
Η "συλλογή" στο σκληρό δίσκο δεν είναι συλλογή!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
[/QUOTE]

Η "συλλογή" στο σκληρό δίσκο δεν είναι συλλογή![/QUOTE]

Γιατί παρακαλώ?

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: Records 2 die 4 ... (only pics)

Γιατι οχι Μυρτω μου; ειναι και παραειναι δεδομενου οτι πολλοι εχουν ψηφιοποιησει και τα βινυλια τους, οποτε; Ασε που ειναι και τεραστια ευκολια -ξερεις κλικ κλικ και...voila!!!

Reaction score
40
Απάντηση: Records 2 die 4 ... (only pics)

skaloumbakas έχεις κάτι δισκάκια που πολύ θα τα ήθελα.......:138:
κάποια της decca....records....

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Records 2 die 4 ... (only pics)

Φαντάζομαι εννοεί αυτή τη συλλογή που θα πρέπει να λιώσεις πολλά παπούτσια στο ψάξιμο του καλύτερου δίσκου και ώρες ακρόασης.....Άλλο πράγμα το βινύλιο που έχει μια ιστορία στην πλάτη του πόσο μάλλον αν είναι και δυσεύρετο....

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Ειμει αρκετα εκτος θεματος, αλλα μιας και ειμαι εδω: που (και πως;) υπαρχει ασυμπιεστη μουσικη για κατεβασμα; εννοω χωρις...συνδρομη:126: βαρεθηκα τις απωλειες του mp3 και αφου υπαρχουν οι γρηγορες συνδεσεις γιατι οχι;

Reaction score
40

Ειμει αρκετα εκτος θεματος, αλλα μιας και ειμαι εδω: που (και πως;) υπαρχει ασυμπιεστη μουσικη για κατεβασμα; εννοω χωρις...συνδρομη:126: βαρεθηκα τις απωλειες του mp3 και αφου υπαρχουν οι γρηγορες συνδεσεις γιατι οχι;
Είσαι λίγο εκτός θέματος........αλλά ο Θείος κάτι θα ξέρει....:126:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Είσαι λίγο εκτός θέματος........αλλά ο Θείος κάτι θα ξέρει....:126:
Μπαρμπααααα, σε φωναζει ο ...παππους:135:

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Records 2 die 4 ... (only pics)

Γιατι οχι Μυρτω μου; ειναι και παραειναι δεδομενου οτι πολλοι εχουν ψηφιοποιησει και τα βινυλια τους, οποτε; Ασε που ειναι και τεραστια ευκολια -ξερεις κλικ κλικ και...voila!!!
:142::142: Τα γράφεις τόσο χαριτωμένα!!!!

Μισο λεπτό γιατί μάλλον δεν με καταλάβατε.

Άλλο έχω CDs και μάλιστα με ασυμπίεστα τραγούδια, και άλλο τα έχω στον σκληρό δίσκο!

Ο σκληρός δίσκος είναι σκληρός:143::143: και δεν μεταφέρεται, ειδικά αν είναι fixed σε laptop ή desktop.

Άλλο είναι να παίρνω τα δισκάκια μου να τα ακούω στο αμαξάκι μου ή σε οποιοδήποτε αμαξάκι, σπιτάκι κλπ. και άλλο να πρέπει να ανοίγω κομπιούτερ, αντέ να περιμένω να φορτώσει άντε να τα βρώ και να τα ακούσω.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.947
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm