skaloumbakas
4Haris
- Reaction score
- 1.677
1.
2.

2.

Για κάθε μία από τις φωτογραφίες έχω γράψει topic στο Φορουμ του Club. Δεν τα εβγαλα απλά για να τα βγάλω φωτογραφία.Ενδιαφέρουσα συλλογή Χρήστο.
Θα είσαι περήφανος φαντάζομαι, αφού τα έβγαλες και φωτογραφίες και τις μοιράστηκες μαζί μας.
Απλά είπα να τις μαζέψω κάπου όλες μαζί για διευκόλυνση όσων θέλουν να παρουν κάποια γεύση... Δεν το έκανα στο δικό μας φορουμ, αλλά προτίμησα κάπου που, ας πούμε, το ψηφιακό είναι περισσότερο διαδεδομένο...
Το έκανα και σε ένα Αμερικάνικο Φορουμ προχθές...
Δεν έχει σημασία ποια ή πόσα έχει κάποιο άτομο. Αν το αντριπροσωπεύουν και το ευχαριστούν και 10 μόνο να έχει είναι συλλογή.Και είναι το 1/10 από τα βινύλια που έχω. Υπάρχουν βέβαια κι άλλοι με 5-10 φορές τη δική μου συλλογή.
Η "συλλογή" στο σκληρό δίσκο δεν είναι συλλογή!Ναι, είμαστε περήφανοι (φαντάζομαι περισσότερο από όσους έχουν κάποια συλλογή στο... σκληρό τους...)
Γιατι οχι Μυρτω μου; ειναι και παραειναι δεδομενου οτι πολλοι εχουν ψηφιοποιησει και τα βινυλια τους, οποτε; Ασε που ειναι και τεραστια ευκολια -ξερεις κλικ κλικ και...voila!!!Η "συλλογή" στο σκληρό δίσκο δεν είναι συλλογή!
Φαντάζομαι εννοεί αυτή τη συλλογή που θα πρέπει να λιώσεις πολλά παπούτσια στο ψάξιμο του καλύτερου δίσκου και ώρες ακρόασης.....Άλλο πράγμα το βινύλιο που έχει μια ιστορία στην πλάτη του πόσο μάλλον αν είναι και δυσεύρετο....Η "συλλογή" στο σκληρό δίσκο δεν είναι συλλογή!
Είσαι λίγο εκτός θέματος........αλλά ο Θείος κάτι θα ξέρει....:126:Ειμει αρκετα εκτος θεματος, αλλα μιας και ειμαι εδω: που (και πωςυπαρχει ασυμπιεστη μουσικη για κατεβασμα; εννοω χωρις...συνδρομη:126: βαρεθηκα τις απωλειες του mp3 και αφου υπαρχουν οι γρηγορες συνδεσεις γιατι οχι;
Μπαρμπααααα, σε φωναζει ο ...παππους:135:Είσαι λίγο εκτός θέματος........αλλά ο Θείος κάτι θα ξέρει....:126:
:142::142: Τα γράφεις τόσο χαριτωμένα!!!!Γιατι οχι Μυρτω μου; ειναι και παραειναι δεδομενου οτι πολλοι εχουν ψηφιοποιησει και τα βινυλια τους, οποτε; Ασε που ειναι και τεραστια ευκολια -ξερεις κλικ κλικ και...voila!!!