Recycle Music Bin!

Status
Not open for further replies.
Reaction score
40
Απάντηση: ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ.......(greek bouzouki metal)!!!!!

.... και εσυ να προσεχεις αλλη φορα που απευθυνεσαι (για τα off topic ).

Δεν απευθύνομαι σε σένα μόνο meletov απλά το έκανα 2 σε 1 για όλους αλλά μην το κάνουμε θέμα τώρα.
Εντάξει δεν σας άρεσε το συγκρότημα σε γενικές γραμμές δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά το υπερβολικό αστείο μας κάνει και ξεφεύγουμε...

ΥΓ. Ελπίζω να μην παρεξηγήθηκες:121:

Reaction score
1.213

Δεν απευθύνομαι σε σένα μόνο meletov απλά το έκανα 2 σε 1 για όλους αλλά μην το κάνουμε θέμα τώρα.
Εντάξει δεν σας άρεσε το συγκρότημα σε γενικές γραμμές δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά το υπερβολικό αστείο μας κάνει και ξεφεύγουμε...

ΥΓ. Ελπίζω να μην παρεξηγήθηκες:121:

Τα δικα μου τα ποστ ηταν σχεδον ολα on topic ,οσο on topic μπορει να ειναι σε αυτο το θεμα (εκτος απο αυτα που ηταν 'απαντηση' σε ποστ αλλου μελους)

..... ενω αυτο θα μπορουσε καλλιστα να χαρακτηριστει off topic

Αυτό το Θα έλεγε μια ψυχή 20 χρόνια αλλα καμιά αλλαγή βρε παιδάκι μου:138:

για αυτο οταν θα θελεις να κανεις 2 σε 1 να μην βαζεις το δικο μου ονομα αλλα το δικο σου πρωτα ....

Reaction score
40

Ξέρεις τον εαυτό μου δεν τον έβγαλα καθόλου απ'έξω γι αυτό έγραψα ''έχουμε ξεφύγει'' και όχι έχετε ξεφύγει.
Τώρα που ξέρω πως παρεξηγήσαι θα είμαι πιο προσεχτική μαζί σου όπως και εσύ φαντάζομαι..

Ας μην συνεχιστεί άλλο μεταξύ μας αυτή η συζήτηση που δεν θα βγάλει πουθενά.
Ευχαριστώ.

Reaction score
40

Παιδιά μη χαλάμε το θέμα με off topic. Εντάξει να κάνουμε λίγα αστεία αλλα μην ξεφεύγουμε από το θέμα μας.
Επίσης έγραψα και αυτό.

Reaction score
1.213

Ξέρεις τον εαυτό μου δεν τον έβγαλα καθόλου απ'έξω γι αυτό έγραψα ''έχουμε ξεφύγει'' και όχι έχετε ξεφύγει.
Τώρα που ξέρω πως παρεξηγήσαι θα είμαι πιο προσεχτική μαζί σου όπως και εσύ φαντάζομαι..

Ας μην συνεχιστεί άλλο μεταξύ μας αυτή η συζήτηση που δεν θα βγάλει πουθενά.
Ευχαριστώ.

Kαθολου δεν παρεξηγουμαι.....

....αλλα μια που ειμαστε ολοι μαζι σε αυτο ( στο χορο των off topic ) αλλη φορα , αυτος που θελει να κανει παρατηρηση (εσυ στη προκειμενη περιπτωση ) ας βαλει το ονομα του πρωτο (το δικο σου δηλαδη )..

Δικαιο ? Δικαιο μου φαινεται....

Θα συμφωνεις φανταζομαι....

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.003
Ευτυχώς που ο Γεώργιος Σουρής δε ντρεπόταν κι έτσι μας κληροδότησε διαχρονικά ποιητικά αριστουργήματα:

Μουσική επένδυση:"Libido"-Σταμάτης Κραουνάκης
Πρόκειται γιά ένα underground κομμάτι του με στίχους σαν αιχμηρά εργαλεία που κανένα διαδικτυακό "παπάκι" δε θα ΄΄ξέπλενε΄΄ πλατσουρίζοντας επάνω τους.:612:

Reaction score
40
Απάντηση: ΠΑΤΡΙΔΑ..............

Ευτυχώς που ο Γεώργιος Σουρής δε ντρεπόταν κι έτσι μας κληροδότησε διαχρονικά ποιητικά αριστουργήματα:

Μουσική επένδυση:"Libido"-Σταμάτης Κραουνάκης
Πρόκειται γιά ένα underground κομμάτι του με στίχους σαν αιχμηρά εργαλεία που κανένα διαδικτυακό "παπάκι" δε θα ΄΄ξέπλενε΄΄ πλατσουρίζοντας επάνω τους.:612:
Θα πάει στον κάδο ανακύκλωσης.... για να μη χαθεί ....ο οίστρος....σου.

Reaction score
40
Απάντηση: Ποιός νοιάζεται εάν "ακούμε"; (Θέμα 1667)

Τα διαφορετικά νοήματα του ρήματος ''ακούω'' στην Ελληνική γλώσσα,αποδίδονται με διαφορετικά ρήματα σε άλλες γλώσσες,όπως την Αγγλική(΄΄hear΄΄-΄΄listen΄΄) και τη Γαλλική(΄΄ecouter΄΄-΄΄entendre΄΄).
Aκούω - αφουγκράζομαι - ακουρμαίνομαι ,ακουρμάζομαι, ακρουμαίνομαι, -----(Αρχ) επακροώμαι(ακρόαση)

Το
Όταν γράφω κάτι,το κάνω ακριβώς γιατί ιντριγκάρει εμένα και αυτός είναι ο σκοπός μου,να μ'αρέσει.΄΄Κατά παραγγελία ίντριγκα΄΄ δε μπορώ να κάνω.Εξάλλου έχει αποδειχθεί από το φόρουμ ότι κάποια θέματα που φαίνονται ανούσια,είναι τελικά αυτά που ΄΄συζητιούνται΄΄ πολύ.Εάν είχα το προσόν που μου ζητάς,θα βρισκόμουν κατευθείαν σε πρωινάδικο ή μεσημεριανάδικο.Δυστυχώς τα προσόντα μου σταματούν στο επάγγελμά μου.Αλλά ευτυχώς που υπάρχουν αρκετά άτομα όπως εσύ και μερικοί άλλοι που εκτιμούν είτε με θετικά είτε με αρνητικά σχόλια αυτά που γράφω και γίνονται ωραίες συζητήσεις.
Πόσο επηρεάζει τελικά τη σπουδαιότητα αυτή καθεαυτή ενός θέματος ο αριθμός των απαντήσεων και των θεάσεων;
Πόσα?

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.003

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.003
Ποιός νοιάζεται εάν "ακούμε"; (Θέμα 1667)

...
Βάσει των τελευταίων αυτών μελετών δεν είναι τυχαίο πως την εποχή της μοντέρνας μουσικής το κοινό προτιμούσε περισσότερο τη μουσική των Στραβίνσκι , Κλωντ Ντεμπυσύ κλπ...ενώ οι υπόλοιποι συνθέτες όπως Σκοκχάουζεν Σένμπερκ Ξενάκης κλπ..ήταν δυσνόητοι για το ευρύ κοινό που σε καμιά περίπτωση δεν μπορούμε να πούμε πως η μουσική αξία των ατονάλ συνθέσεων είναι κακής ποιότητας ή την διακρίνει μια φτώχια τουναντίον μάλιστα, επειδή απλά δεν την κατανοούμαι άρα την απορρίπτουμε.
Επίσης κατά τη γνώμη μου δεν θα έπρεπε να απασχολεί τον κάθε συνθέτη που έγραφε μοντέρνα μουσική αν γίνει άμεσα κατανοητή στο ευρύ κοινό που δεν γνωρίζει από μουσική και να συνεχίζει να γράφει τη μουσική που αντλούσε από την έμπνευσή του.Εξάλλου κάθε μουσικό ρεύμα είχε και έχει το κοινό του ακόμα και σήμερα.
Βέβαια ούτε περίεργη είναι η εμφάνιση της μεταμοντέρνας μουσικής που αρχίζει με τους μινιμαλιστές συνθέτες και μετά έχουμε στο παιχνίδι της μουσικής τη ροκ μουσική την τζαζ και πάει λέγοντας μέχρι την εποχή που οι υπολογιστές μπήκαν για τα καλά στη μουσική βιομηχανία..
Η μοντέρνα μουσική της ατονικότητας ήταν και θα είναι τράπεζα δανεισμού για την μεταμοντέρνα μουσική του σήμερα και θα είναι πόλος έλξης για τους ακροατές που αγαπούν την πλοκή των ήχων και πρακτικά και θεωρητικά ως γνήσιοι εραστές αυτών πέρα από κάθε δομή και φόρμα.
Οι παρακάτω απαντήσεις,έχουν άμεση σχέση με το παρόν θέμα,γι αυτό και τοποθετούνται εδώ:
Εαν πραγματικα υπηρχε ο υποκειμενικος χρωστηρας της μεταφρασης, τοτε δεν θα υπηρχαν καθολου μεταφρασεις σε κανενα συγγραμμα.
Houston,we have a...problem'' (Ελληνικό το λινκ,όπως και το παρακάτω):
http://www.translators.gr/articles/davidkanoli.aspx

Δυστυχως υπαρχουν ακομα ανθρωποι οι οποιοι ειτε δεν γνωριζουν αλλη γλωσσα εκτος της δικης τους, ειτε την γνωριζουν ελαχιστα. Ολοι ομως εχουν δικαιωμα στη μορφωση, αγαπητε.
Συμφωνούμε απόλυτα.Διαφέρουμε ως προς τη μέθοδο...Βλέπετε πιστεύω ότι σε οποιοδήποτε τομέα-μουσικό,μεταφραστικό,κτλ-εάν δώσεις ένα σάντουϊτς σ'έναν πεινασμένο,τον έσωσες μ ί α μόνο φορά...Αν όμως του δώσεις εναύσματα ν'αποκτά ο ίδιος τα υλικά και κατόπιν να τα παρασκευάζει ώστε να χορταίνει την πείνα του,τον έσωσες γιά ό λ η του τη ζωή...:126:

Reaction score
40

:121: Τι δουλειά έχει αυτό που απάντησα με τις απαντήσεις του άλλου μέλους? Δεν σε καταλαβαίνω έκανα κάποιο λάθος?

Reaction score
40

Θα το θεωρούσα ευγένεια από μέρους σου και καλή θέληση αν μου εξηγούσες..τι θέλεις να πεις με τα παραπάνω quotes και τα γραφόμενά σου.....

Reaction score
40
Απάντηση: Ποιός νοιάζεται εάν συνεννοηθούμε.....

Kατάλαβα....δεν είναι για τη μαχαιριά είναι για την ταπακ(ι)έρα....2 σε ένα....
[reliops=Harry Klynn Alaloum: Peri texnis 3][youtube]O9u2I1kzck4[/youtube][/reliops]

Πως πεθαίνει ένα θέμα....

Reaction score
40

Dakis Alaloum
[YOUTUBE]EYWgYFQMF7U&feature=related[/YOUTUBE]

Reaction score
40

Μιας και το έχουμε κάνει δίπορτο όμως και μαζί με την ακοή έχει εισχωρήσει και ή όραση στην κατανόηση κάποιων θεμάτων και posts...:142:

εεεε βουαλά...μπας και βγάλουμε καμιά άκρη στο τέλος ,τέλος.....:142:
http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=1013636&postcount=90

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.003
Απάντηση: Ποιός νοιάζεται εάν συνεννοηθούμε.....

Kατάλαβα....δεν είναι για τη μαχαιριά είναι για την ταπακ(ι)έρα....2 σε ένα....
Πως πεθαίνει ένα θέμα....
Πεθαίνει από...αγωνία...Η μεταμοντέρνα εξέλιξη των ΄΄ιπτάμενων στιλέτων΄΄,είναι οι ιπτάμενες ξιφολόγχες:

:612:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.003
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιός νοιάζεται εάν συνεννοηθούμε.....

Mα εμεις ενδιαφερομαστε εαν θα συννενοηθειτε εσεις, σ ενα θεμα που εχει τιτλο "Ποιός νοιάζεται εάν "ακούμε"; (Θέμα 1667)" ,για ν αποφανθουμε αναφορικα και σε συμφωνια με την ερωτηση του μελους που ανοιξε το τοπικ:
Βεβαιοτατα!:606:
Ελληνισμός γαρ σημαίνει...συννενόηση πάνω απ'όλα...:612:

http://www.ellhnismos.org/cgi-bin/em/ikonboard.cgi?act=Print;f=30;t=2410

Status
Not open for further replies.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος