Gebreselassie
Μαύρος!
- Reaction score
- 3.896
Λοιπόν πότε με το καλό έρχεστε προς τα πάνω?... 

Εσύ καλά θα κάνεις να το ακούσεις με το τροποποιημένο behringer και να μας πεις πως παίζει...Το διάβασα και μου έρχετε να το αγοράσω κι εγώ τώρα.
Χρήστο μου το πουλάς ?
Εσύ καλά θα κάνεις να το ακούσεις με το τροποποιημένο behringer και να μας πεις πως παίζει...Το διάβασα και μου έρχετε να το αγοράσω κι εγώ τώρα.
Χρήστο μου το πουλάς ?![]()
Τα δυνατά του σημεία είναι τα δυναμικά και η αμεσότητα στην αναπαραγωγή της μεσαίας περιοχής (φωνές) με άριστη σκηνική παρουσία. Οι ερμηνευτές βγαίνουν λίγο πιο μπροστά στη μουσική σκηνή χωρίς όμως οι φωνές τους να είναι προβολικές, λεπτές ή κουραστικές.
Στις υψηλές συχνότητες ο αρμονικός πλούτος σε καθηλώνει σε σημείο που αρχίζεις να πιστεύεις ότι κάτι άλλο άγνωστο έχει μπει μέσα σe αυτό το player.
To Αpollo σε φέρνει πιο κοντά στο master tape απ' ότι το βινύλιο.
Θα έλεγα ότι κάποια best seller players αξίας έως τα 1500 ευρω θα πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους για να ακουστούν τόσο καλά όσο το Apollo.
Δεν υπάρχει περίπτωση το Apollo να παίξει σωστά με έναν μέτριο τρανσιστοράτο (ή με τελεστικούς) προενισχυτή.
Αν ο ηχος που βγαινει απο το πικαπ δεν ειναι αναλογικος, τοτε τι ειναι :?:Για μένα, κακώς έχει επικρατήσει και θεωρούμε αναλογικό ήχο τον ήχο που βγαίνει από το πικάπ.