Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Κώστα το τι θεωρούμε με το τι μπορούμε να ακούσουμε είναι τόσο κοντά όσο η Ελλάδα με την Αυστραλία. Αν τα μπίτια που παράγονται από την παραπάνω διαδικασία σου ακούγονται καλύτερα από τα μπίτια που παράγονται από αμιγώς ψηφιακές ηχογραφήσεις, τότε πρέπει να εξετάσεις το ενδεχόμενο να είσαι πρώτος εξάδελφος του superman.kostas said:Προσωπικα αν ειναι ηχογραφημενο σε αναλογικη κονσολα και μπομπινα την θεωρω αναλογικη. Ακομα και αν μετα η επεξεργασια που υφισταται ειναι ψηφιακη.
συνέχισε με το θέμα.στο θέμα.....πλιζ.
Το Apollo το ακούσαμε σε 3 διαφορετικά σπίτια.
Και στις 3 περιπτώσεις ακούστηκε διαφορετικά.
Στο δικό μου σύστημα το Apollo δεν με ικανοποίησε σκέτο σαν transport, σε σχέση πάντα με το δικό μου τροποποιημένο Marantz που έπαιζε σαν Transport. To Apollo όμως με ικανοποίησε πολύ σαν ολοκληρωμένο player.
Σε κάθε περίπτωση το DAC ήταν το τροποποιημένο Behringer σε upsampling mode 96/24. Ισως στα 44/16 το Apollo να έπαιζε καλύτερα, αλλά δεν είχαμε το χρόνο να το δοκιμάσουμε.
Με άλλους συνδιασμούς DAC το Apollo μπορεί να παίζει και παπάδες. Πάντως το Behringer αντιλαμβάνεται εύκολα τις διαφορές με κάθε αλλαγή transport και αυτό είναι υπέρ του. Με την ίδια ευκολία καταλαβαίνει και το 50άρι της Sony που επίσης φιλοξενώ αυτή την εποχή στο σπίτι μου.
Θα το ακούσουμε πιστεύω σύντομα και στον Αναμουρλίδη για να έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη άποψη.