- Reaction score
- 0
νύχτα Ντένις!!!!!!!!!!!
άν με βοηθήσει κάποιος ... να τη βάλω. Αλλά σε όποιον έχω απευθυνθεί ... (από εσάς) μου είπε να πειραματιστώ μόνη μου!!!! Γιατί δέ με βοηθάει κανείς?eleni6,τωρα που εβγαλες την ψευτικη ηλικια απο το προφιλ σου ,θα βαλεις την αληθινη?
άν με βοηθήσει κάποιος ... να τη βάλω. Αλλά σε όποιον έχω απευθυνθεί ... (από εσάς) μου είπε να πειραματιστώ μόνη μου!!!! Γιατί δέ με βοηθάει κανείς?
... δέ νομίζω!!!!!!!!!!μπορώ να σε βοηθήσω εγώ... %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
... δέ νομίζω!!!!!!!!!!
θα με βοηθήσεις???Δεν το πιστευω αυτο.
Δεν μπορεις ν αλλαξεις το προφιλ σου και να πεις οτι θες να εμφανιζεται η birthday?
Μα τι μας περασες ?
Για Ελευθεριους Ευγενικους?
δέν κάνω πλάκα. Το μόνο πεδίο που θέλει Administrator είναι αυτό της ηλικίας!Αν πραγματικα χρειαζεσαι βοηθειΑ...
Μα καλα ,ολα τα καταλαβες ακουγοντας μονο φωνη?άμα έχει εμπειρία ο άντρας .....
μα αυτό δεν είναι φωνή Άνακτά μου.. είναι βιλούδο!!!!!!!!!!!!!!!!!Μα καλα ,ολα τα καταλαβες ακουγοντας μονο φωνη?
είναι επειδή διανύω τη καλύτερη δεκαετια ....!!!Μα καλα ,ολα τα καταλαβες ακουγοντας μονο φωνη?
είναι επειδή διανύω τη καλύτερη δεκαετια ....!!!
κι αυτό συνεπακόλουθο της δεκαετίας είναι ...! Ναί .. διαβάζω .. πολύ!εκτος αυτου ,μαλλον διαβαζεις ...πολυ .:107:
Θελεις να μοιραστεις μαζι μας τις εμπειριες των μελετων σου?κι αυτό συνεπακόλουθο της δεκαετίας είναι ...! Ναί .. διαβάζω .. πολύ!
το κάνω .. αποσπασματικά από εδώ μέσα! Λιγες πληροφορίες σιγά σιγά!!! Οι κόποι μιάς ζωής ... σε λίγες γραμμές να ξοδευτούν??? Δέν τις τσιγκουνεύομαι ... θέλω να μή μετανιώνω που τις μοιράζομαι!!!Θελεις να μοιραστεις μαζι μας τις εμπειριες των μελετων σου?
Εστω της συγκεκριμενης δεκαετιας.
Ειχα μια μικρη επιθυμια για φιλοσοφικες αναζητησεις :121:το κάνω .. αποσπασματικά από εδώ μέσα! Λιγες πληροφορίες σιγά σιγά!!! Οι κόποι μιάς ζωής ... σε λίγες γραμμές να ξοδευτούν??? Δέν τις τσιγκουνεύομαι ... θέλω να μή μετανιώνω που τις μοιράζομαι!!!
χαχαχα ... αυτό κατάλαβα κι εγώ!!!! Η επιθυμία σας όμως είναι διαταγή! Οπότε ... τί θέλετε να σας πώ?Ειχα μια μικρη επιθυμια για φιλοσοφικες αναζητησεις :121: