REMALIA club

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: REMALIA club!

χαχαχα ... αυτό κατάλαβα κι εγώ!!!! Η επιθυμία σας όμως είναι διαταγή! Οπότε ... τί θέλετε να σας πώ?
Τι διαβαζεις αυτο τον καιρο?

Reaction score
0
ΤΟ ΆΡΩΜΑ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ - Τομ Ρόμπινς, αλλά το ξεκίνησα εχθές ... οπότε δέν μπορώ ακόμη να πώ τίποτα. Αρχαία Βοημία, περιπέτεια, εικόνα ενός θεού χαραγμένη πάνω σε ένα μπουκάλι ... μυστική ουσία του σύμπαντος. Το εξώφυλλο είναι καταπληκτικό!!

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: REMALIA club!

ΤΟ ΆΡΩΜΑ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ - Τομ Ρόμπινς, αλλά το ξεκίνησα εχθές ... οπότε δέν μπορώ ακόμη να πώ τίποτα. Αρχαία Βοημία, περιπέτεια, εικόνα ενός θεού χαραγμένη πάνω σε ένα μπουκάλι ... μυστική ουσία του σύμπαντος. Το εξώφυλλο είναι καταπληκτικό!!
Και αφησες αυτο το βιβλιο απ τα χερια σου ?
ΝΤΡΟΠΗ!!

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: REMALIA club!

Ειμαι φαν του Ρομπινς!
Εχω διαβασει αλλα 6-7 βιβλια του αλλα κανενα δεν φτανει την μαγεια του Αλομπαρ και του θεου Πανα γραμμενη απο την εξαιρετικη πενα του Ρομπινς!

Reaction score
0
κοίτα να δείς πώς το πέτυχα!! Χαίρομαι ..! Θα το ξαναπιάσω την ώρα που θα πέσω για ύπνο ..!

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: REMALIA club!

κοίτα να δείς πώς το πέτυχα!! Χαίρομαι ..! Θα το ξαναπιάσω την ώρα που θα πέσω για ύπνο ..!
Αν περασεις τις 100 σελιδες.....

........... δεν θα κοιμηθεις.:137:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: REMALIA club!

... το "καλό" που θεωρούν οι άλλοι για εμένα!!! (πολύ το προσωποποίησα ... αλλά είναι το μόνο καλό που δέν αξίζει)

στην προκειμένη περίπτωση θα παρασυρθώ στον βούρκο της κολακείας. Ελπίζω να είναι η τελευταία φορά.

:rei:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: Απάντηση: REMALIA club!

... το "καλό" που θεωρούν οι άλλοι για εμένα!!! (πολύ το προσωποποίησα ... αλλά είναι το μόνο καλό που δέν αξίζει)
Σπαστα και ξαναριχτα!!
Σορρυ αλλα μετα τα 3 σερι ξενυχτια εχω delay!

Reaction score
0
Re: Απάντηση: REMALIA club!

στην προκειμένη περίπτωση θα παρασυρθώ στον βούρκο της κολακείας. Ελπίζω να είναι η τελευταία φορά.

:rei:
Μεγάλη μου τιμή ... Τραπεζικέ μας!!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.405
Members
38.557
Νεότερο μέλος
Giorgost