Resistance 2

Reaction score
1
Ερχεται και φαινεται παιχνιδαρα! με Multiplayer ως και 60 παικτων και co-op mode 8 παικτων!!!

οι φωτο ειναι scans περιοδικου, γι αυτο και η ποιοτητα...

Attachments

Reaction score
4
Ερχεται και φαινεται παιχνιδαρα! με Multiplayer ως και 60 παικτων και co-op mode 8 παικτων!!!

οι φωτο ειναι scans περιοδικου, γι αυτο και η ποιοτητα...
Προσωπικα πιστευω οτι το πρωτο της σειρας ειναι απο τα πιο παρεξηγημενα/αδικημενα παιχνιδια στην αγορα.
Ηταν απο τα λιγα παιχνιδια που καταευχαριστηθιηκα ποτε σε κονσολα.
Το momentum του πρωτου το χαντακωσε σε μια κονσολα που ειχε 2 ουσιαστικα τιτλους στην αρχη της και με τις πιεσεις απο την sony να βγει οσο πιο γρηγορα μπορει.
Ειμαι σιγουρος οτι το δευτερο της σειρας θα ειναι απιστευτο.
:bravo::bravo::bravo:

Reaction score
62
Το Resistance 1 είχε για μένα μιά γοητευτική απλότητα σαν παιχνίδι. Ούτε πολλά κουμπιά, να σε μπερδεύουν, ακριβής χειρισμός, σχετικά καλό σενάριο και ωραία ατμόσφαιρα. Ήταν το πρώτο παιχνίδι μου για ps3 (πέρυσι το πάσχα) και εξαιτίας του άρχισα να βλέπω τα FPS με άλλο μάτι, αφού μέχρι τότε δεν μου κινούσαν την περιέργεια. Μάλιστα το τερμάτισα 3 φορές!!!
Περιττό να πώ πόσο ανυπομονώ για το δεύτερο!!

Reaction score
0
Το Resistance 1 είχε για μένα μιά γοητευτική απλότητα σαν παιχνίδι. Ούτε πολλά κουμπιά, να σε μπερδεύουν, ακριβής χειρισμός, σχετικά καλό σενάριο και ωραία ατμόσφαιρα. Ήταν το πρώτο παιχνίδι μου για ps3 (πέρυσι το πάσχα) και εξαιτίας του άρχισα να βλέπω τα FPS με άλλο μάτι, αφού μέχρι τότε δεν μου κινούσαν την περιέργεια. Μάλιστα το τερμάτισα 3 φορές!!!
Περιττό να πώ πόσο ανυπομονώ για το δεύτερο!!
Συμφωνω πληρως με τα παραπανω.Πλεον τα fps εχουν 32 συνδυασμους πυροβολισμων 12 στασεις του σωματος που βελτιωνουν κατα 0.05% την ακριβεια των βολων, και 22 ρουκετες μια για ξυλο, μια για τσιμεντο, μια για τη πολη και για την εξοχη! Το resistance ηταν ενα απλο παιχνιδι που απολαμβανες με το πρωτο κιολας οπλο που ειχες!
Αλλωστε σαν fan του sci-fi προτιμουσα να πολεμαω με μεταλλαγμενους - εξωγηινους παρα να καταλαμβανω το Βερολινο-Νορμανδια για 20η φορα!!
Εχω σκοτωσει τοσους ναζι-κακους μουσουλμανους 15 χρονια που ασχολουμαι με παιχνιδια που απο στιγμη περιμενω συνταξη του ελληνικου δημοσιου για την προσφορα μου στο β παγκοσμιο η τουλαχιστον τον ιδιο το Bush να μου απονειμει μεταλλιο ανδρειας για την εξαρθρωση της "τρομοκρατιας".

Reaction score
1
Προσωπικα πιστευω οτι το πρωτο της σειρας ειναι απο τα πιο παρεξηγημενα/αδικημενα παιχνιδια στην αγορα.
Συμφωνω! Το single player τμημα του παιχνιδιου μαλιστα, το ευχαριστηθηκα πολυ περισσοτερο απο το αντιστοιχο του υπερτιμημενου halo 3. Λογικα το Resistance 2 θα ειναι ακομα καλυτερο.

Reaction score
14
Ρε σεις με έχετε στη πρίζα...
Το είχα πάρει μαζί με το motorstorm αλλά επειδή σαν γραφικά ήταν πολύ κάτω από το gears of war το χάρισα σε ένα φίλο...
Δεν πολυασχολήθηκα...και σας ακούω να λέτε όλοι ότι είναι πολύ καλό...
Μήπως να του το ζητήσω να δω τι λέει σαν παιχνίδι?
Είμαι πολύ φαν του είδους και του απλού gameplay...

Reaction score
0
Απάντηση: Resistance 2

Και εγω το ειχα παρει μαζι με την κονσολα και το ευχαριστηθηκα πολυ..Πολυ ωραιο παιχνιδι αλλα το τερματισα μονο στο ευκολο επιπεδο 1-4 φορες,μου φενεται θα αρχισω να τοο ξαναπαιζω στο δυσκολο μεχρι να ερθει το δυο.Παντως μου αρεσε πολυ(εκτος απο τα video που ειχανε χαλια γραφικα)wall_1 αρε sony για να βγει η κονσολα με εστω και δυο τιτλους τους βαλανε το sixasis στον λαιμο:cool_11:

Reaction score
0
Ξεχωριστές campaigns για single player και co-op αν κατάλαβα καλά.

Ωραίο δείχνει. Το πρώτο το είχα αγνοήσει εντελώς στην αρχή και το πήρα μέσα στα Χριστούγεννα αλλά δεν το έχω παίξει ακόμα παρά ελάχιστα λόγω Orange Box. Τα γραφικά πάντως δε λένε πολλά και το health system είναι λίγο εκνευριστικό.

Reaction score
4
Το Health system ειναι αυτο που εχουν βαλει σε ολα πια τα FPS.
Τερμα μου φαινεται οι μπαρες με την ζωη.Οσο περιμενεις τοσο ανεβαινει.
Στο 1 παντως αυτο που μου εκανε τρομερη εντυπωση ειναι τα σουπερ οπλα που υπαρχουν.
Νομιζω οτι στα οπλα παιρνει 10 με τονο!!!

Reaction score
0

Ανεκαθεν η εταιρια εξελιξεις σε τετοιου ειδους παιχνιδια ειχα πολυ προτωτυπα οπλα!!"happy_1"

Reaction score
0
Το Health system ειναι αυτο που εχουν βαλει σε ολα πια τα FPS.
Τερμα μου φαινεται οι μπαρες με την ζωη.Οσο περιμενεις τοσο ανεβαινει.
Στο δεύτερο εννοείς? Γιατί το πρώτο έχει μπάρες και health-packs και όχι το γνωστό σύστημα. Μόνο η μπάρα στην οποία βρίσκεσαι εκείνη τη στιγμή αναγεννάται μετά από λίγο.
Εντάξει δεν είναι τρομερό αλλά το σύστημα με το χρώμα της οθόνης και την πλήρη αναγέννηση είναι πιο βολικό.

Reaction score
4
Στο δεύτερο εννοείς? Γιατί το πρώτο έχει μπάρες και health-packs και όχι το γνωστό σύστημα. Μόνο η μπάρα στην οποία βρίσκεσαι εκείνη τη στιγμή αναγεννάται μετά από λίγο.
Εντάξει δεν είναι τρομερό αλλά το σύστημα με το χρώμα της οθόνης και την πλήρη αναγέννηση είναι πιο βολικό.
Ωπα εχεις απολυτο δικιο :cool_4:
Οντως το health pack που ειχες σου γεμιζε οσο περιμενες.
Ωρε γεραματα...:cool_11:

Reaction score
0

Σιγουρα ειναι πιο ασχημοι και πιο αθλητικοι οι κακοι:cool_11::cool_11:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.083
Members
38.527
Νεότερο μέλος