Resistance 2

Reaction score
4
Περιμενουμε πολλους καλους τιτλους συντομα αλλα δεν ξερω την μεγαλυτερη ανυπομονησια την εχω για αυτο εδω το παιχνιδι.
Σιγουρα και για το Killzone 2 αλλα περισσοτερο απο περιεργεια.

Reaction score
8
Απάντηση: Re: Resistance 2

Το Resistance 1 είχε για μένα μιά γοητευτική απλότητα σαν παιχνίδι. Ούτε πολλά κουμπιά, να σε μπερδεύουν, ακριβής χειρισμός, σχετικά καλό σενάριο και ωραία ατμόσφαιρα. Ήταν το πρώτο παιχνίδι μου για ps3 (πέρυσι το πάσχα) και εξαιτίας του άρχισα να βλέπω τα FPS με άλλο μάτι, αφού μέχρι τότε δεν μου κινούσαν την περιέργεια. Μάλιστα το τερμάτισα 3 φορές!!!
Περιττό να πώ πόσο ανυπομονώ για το δεύτερο!!

To ιδιο κι εγω. :615:

Reaction score
0
Απάντηση: Resistance 2

Περιμενω και εγω με ανηπομονησια..Το τερματησα πολλες φορες..Ενω δεν ειχα γραφικα και τα βιντεο ητανε για τα μπαζα..Κατι με εχει ξετρελανει στο παιχνιδι..Με απογοητευσε στα γραφικα και με τρελανε σε ολα τα αλλα

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Resistance 2

Περιμενω και εγω με ανηπομονησια..Το τερματησα πολλες φορες..Ενω δεν ειχα γραφικα και τα βιντεο ητανε για τα μπαζα..Κατι με εχει ξετρελανει στο παιχνιδι..Με απογοητευσε στα γραφικα και με τρελανε σε ολα τα αλλα
+1. Εντάξει, τα γραφικά του για Νοέμβριο 2006 που πρωτηβγήκε δεν ήταν κακά, απλώς μέτρια - αλλά το ίδιο το παιχνίδι τα έσπαγε. Ατμόσφαιρα, όπλα (!!!!), level design όλα πολύ υψηλού επιπέδου.

Reaction score
4
Re: Απάντηση: Resistance 2

Οντως το παιχνιδι ηταν διχρωμο αλλα ηταν επειδη ηταν ουσιαστικα απο τα πρωτα παιχνιδια που δεν ηξεραν καλα καλα την κονσολα οι δημιουργοι.
Εχουν φτιαξει ομως καινουργιο engine και εκτος απο τα πολυ καλα γραφικα θα εχει και multiplayer campaign για 2 ατομα και κανονικο multiplayer 60 ατομων. :111:
Θα πρεπει να ειναι κορυφη ο τιτλος!!!!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Resistance 2

Οντως το παιχνιδι ηταν διχρωμο αλλα ηταν επειδη ηταν ουσιαστικα απο τα πρωτα παιχνιδια που δεν ηξεραν καλα καλα την κονσολα οι δημιουργοι.
Εχουν φτιαξει ομως καινουργιο engine και εκτος απο τα πολυ καλα γραφικα θα εχει και multiplayer campaign για 2 ατομα και κανονικο multiplayer 60 ατομων. :111:
Θα πρεπει να ειναι κορυφη ο τιτλος!!!!
Ενταξει σιγουρα..Ασε που νομιζω οτι η sony τους εβαλε το μαχαιρι στο λαιμο για να το βγαλουνε γρηγορα με την παρουσιαση της κονσολας...Ενταξει τα γραφικα ητανε χειροτερα απο καποια καλα παιχνιδια του 2,Τα video ητανε χειροτερα απο του 1:114:
Αν ο καινουργιος τιτλος ειναι σαν το παλιο σε ατμοσφαιρα λιγο πιο μεγαλο σε διαρκειια και με την νεα μηχανη...Παει ,καταστραφήκαμε:137:

Reaction score
0
τα ειδα, δεν μπορω να πω πως ενθουσιαστηκα.

οι κινησεις φαινονται παλι ψευτικες (δεν ενοω το animation), ειναι λες και ο χαρακτηρας αιωρειται και δεν περπαταει. το βιντεο με το sniper ειναι απλα χαλια μηδεν recoil μηδεν response...

γενικα ειμαι της γνωμης πως το resistance 1 πηγε καλα απλα επειδη δεν υπηρχε για πολυ καιρο ανταγωνιστης και δεν υπηρχε και αλλο αξιολογο launch game.

ελπιζω το killzone να κινηθει σε πιο υψηλα στανταρ

Reaction score
0
Δεν είναι κακό, έχουν χρόνο για να το "γυαλίσουν"... Πάντως ούτε κι εγώ ενθουσιάστηκα με το οπτικό αποτέλεσμα. Ευτυχώς το gameplay δείχνει πολύ δυνατό, απ' όσο μπορεί να δει κανείς τουλάχιστον και σε συνδυασμό με το πρώτο.

Reaction score
4
Το 1 δεν ξερω για εσας αλλα για εμενα ηταν απλα παιχνιδαρα!!!
Ενταξει τα γραφικα του ηταν διχρωμα και χωρις πολλα πολλα αλλα απο gameplay απλα πατουσε πολλες αλλες χαζομαρουλες που εχουν παρει 9 και 9μιση.
Το 2 πιστευω οτι θα σκοτωνει μιας και τους τυπους τους εμπιστευομαι με κλειστα τα ματια και δυσκολα να δεις απο αυτους καποιον τιτλο που δεν ειναι κορυφαιος.

Reaction score
0
Ένα όπλο που το κρατάει κάπως περίεργα στη μέση με το αριστερό χέρι από πάνω (ωραία περιγραφή έκανα :137:) είναι καινούριο; Τί στο καλό είναι ρε pseira?
Επίσης όπως είδατε αυτή τη φορά θα έχει περιορισμό δύο όπλων. Δεν έχω αποφασίσει αν μου αρέσει αυτό ή όχι ακόμα... Στο πρώτο παιχνίδι γούσταρα που κουβάλαγες την Άρτα και τα Γιάννενα, είχες επιλογές στη ζωή ρε παιδί μου :142:

Reaction score
4
Ένα όπλο που το κρατάει κάπως περίεργα στη μέση με το αριστερό χέρι από πάνω (ωραία περιγραφή έκανα ) είναι καινούριο; Τί στο καλό είναι ρε pseira?
Επίσης όπως είδατε αυτή τη φορά θα έχει περιορισμό δύο όπλων. Δεν έχω αποφασίσει αν μου αρέσει αυτό ή όχι ακόμα... Στο πρώτο παιχνίδι γούσταρα που κουβάλαγες την Άρτα και τα Γιάννενα, είχες επιλογές στη ζωή ρε παιδί μου
Δεν καταλαβα να σου πω την αληθεια πιο λες.:137:
Παντως αυτη η εταιρια εχει κολλημα με τα οπλα οποτε φανταζομαι οτι θα μας εκπληξει ευχαριστα για αλλη μια φορα.

Μαζι σου παντως για τα 2 οπλα ειναι πολυ λιγα. Ισως το εκαναν για κατι τσιγκουνιδες με τις σφαιρες σαν ΕΜΕΝΑ που κραταω 6-7 οπλα και χρησιμοποιω μονο αυτο που εχω φουλ σφαιρες.
Μπορει να τα μαζευεις απο κατω να τα κανεις use και να τα πετας και ετσι να χρησιμοποιεις τα παντα απο οτι βρισκεις και οχι μονο σφαιρες.

Φυσικα αμα χρειαστεις κανενα ειδικο για την περισταση(πχ sniper) παντα θα το δεις στην γωνια επιδεικτικα να στεκεται. :142:

Reaction score
0
Δεν καταλαβα να σου πω την αληθεια πιο λες.:137:
Είναι στο κομμάτι που δείχνει multiplayer, σε μια εξοχή. Το βλέπεις όταν πυροβολεί χωρίς ζουμ, from the hip δηλαδή και το κρατάει κάπως περίεργα ώστε βλέπεις σχεδόν μέχρι το μπράτσο και όχι μόνο το όπλο όπως συνήθως. Παρεμπιπτόντως έχουν κάνει τρομερή δουλειά στα 3D μοντέλα των όπλων - αφού το Bullseye τρόμαξα να το γνωρίσω.

Μαζι σου παντως για τα 2 οπλα ειναι πολυ λιγα. Ισως το εκαναν για κατι τσιγκουνιδες με τις σφαιρες σαν ΕΜΕΝΑ που κραταω 6-7 οπλα και χρησιμοποιω μονο αυτο που εχω φουλ σφαιρες.
Υποτίθεται ότι κάνει το παιχνίδι πιο "στρατηγικό", υποχρεώνοντας τον παίκτη να σκέφτεται ποια όπλα πρέπει να κρατήσει κάθε φορά. Το οποίο είναι αλήθεια αλλά το κάνουν σχεδόν όλα τα shooters πια και έχει γίνει κλισέ ενώ η στρατηγική συχνά πάει περίπατο γιατί όπως σωστά λες:

Φυσικα αμα χρειαστεις κανενα ειδικο για την περισταση(πχ sniper) παντα θα το δεις στην γωνια επιδεικτικα να στεκεται.
Το πρώτο είχε κάποια όπλα που ήταν ελαφρώς άχρηστα (π.χ. εκείνο που πέταγε κάτι μπαλίτσες που έσκαγαν, ή ένα εντελώς άκυρο SMG που μπορούσε όμως να γίνει mini-turret και στεκόταν στον αέρα μόνο του :142:) αλλά είχε πλάκα να τα χρησιμοποιείς. Με τον περιορισμό αυτά τα όπλα παύουν ουσιαστικά να έχουν θέση στο παιχνίδι.

Reaction score
1
Ισως το εκαναν για κατι τσιγκουνιδες με τις σφαιρες σαν ΕΜΕΝΑ που κραταω 6-7 οπλα και χρησιμοποιω μονο αυτο που εχω φουλ σφαιρες.
Off topic...
Μου θυμησες ενα Tomb Raider που μαζευα-μαζευα σφαιρες στο μαγκνουμ και τα ουζι για τον τελικο κακο (ενα δρακο) , εφτασα με καπου 2500 σφαιρες και τελικα χρειαστηκε μονο (περιπου) ενα μαχαιρι. :142:

Reaction score
4
Είναι στο κομμάτι που δείχνει multiplayer, σε μια εξοχή. Το βλέπεις όταν πυροβολεί χωρίς ζουμ, from the hip δηλαδή και το κρατάει κάπως περίεργα ώστε βλέπεις σχεδόν μέχρι το μπράτσο και όχι μόνο το όπλο όπως συνήθως. Παρεμπιπτόντως έχουν κάνει τρομερή δουλειά στα 3D μοντέλα των όπλων - αφού το Bullseye τρόμαξα να το γνωρίσω.

Υποτίθεται ότι κάνει το παιχνίδι πιο "στρατηγικό", υποχρεώνοντας τον παίκτη να σκέφτεται ποια όπλα πρέπει να κρατήσει κάθε φορά. Το οποίο είναι αλήθεια αλλά το κάνουν σχεδόν όλα τα shooters πια και έχει γίνει κλισέ ενώ η στρατηγική συχνά πάει περίπατο γιατί όπως σωστά λες:

Το πρώτο είχε κάποια όπλα που ήταν ελαφρώς άχρηστα (π.χ. εκείνο που πέταγε κάτι μπαλίτσες που έσκαγαν, ή ένα εντελώς άκυρο SMG που μπορούσε όμως να γίνει mini-turret και στεκόταν στον αέρα μόνο του ) αλλά είχε πλάκα να τα χρησιμοποιείς. Με τον περιορισμό αυτά τα όπλα παύουν ουσιαστικά να έχουν θέση στο παιχνίδι.
Θα το ξανατσεκαρω.
Παντως δεν το φοβαμαι απο την αποψη ποσοτητας των οπλων.
Τις καλυτερες κριτικες τι πηραν για αυτα και κατι θα εχουν σκεφτει για να μην το χαλασουν το πραγμα.
Οσο αφορα τα 3d μοντελα εμενα μου φτανει που αρχιζουν σιγα σιγα και μαθαινουν καλα την κονσολα και ηδη απο pre alpha beta που βλεπουμε ειναι η μερα με την νυχτα σε γραφικα σε σχεση με το ένα.

Off topic...
Μου θυμησες ενα Tomb Raider που μαζευα-μαζευα σφαιρες στο μαγκνουμ και τα ουζι για τον τελικο κακο (ενα δρακο) , εφτασα με καπου 2500 σφαιρες και τελικα χρειαστηκε μονο (περιπου) ενα μαχαιρι.
:142: :142:

Βρε εσυ ειχα τραβηξει κατι φρικες παλια που εκανα load αμα εριχνα περιτες σφαιρες.
ο ΤΣΙΓΚΟΥΝΗΣ αλλα ηταν και μερικα παιχνιδια που δεν γινοταν αλλιως.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.082
Members
38.527
Νεότερο μέλος
argiristheo