Review :PMC Tb2i σε Home cinema και μουσικη !

Reaction score
12
Μετα απο 3 μηνες στην κατοχη μου και 3-4 ωρες παιξιματος ημερησιως
(τα'λιωσα):105: μπορω να πω οτι ειναι η αγορα που εχω ευχαριστηθει περισσοτερο
απο καθε αλλη σε ηλεκτρονικα ειδη.Δεν μπορω να καταλαβω
γιατι το συγκεκριμενο ηχειο δεν ειναι best-seller στην Ευρωπη .
Μπορω να πω οτι δεν εχει αντιπαλο μεχρι τα 2000 € και τα βρισκω
ιδανικα τοσο για μουσικη οσο και για χρηση home cinema.Θα τολμησω
μαλιστα να πω οτι τα βαζει ανετα και με ηχεια των 10000 € οταν το
ζητουμενο ειναι να γεμισουν ενα μεσαιο χωρο.Για οποιον λοιπον θελει
να εχει ''μεγαλο ηχο'' με σχετικα λιγα χρηματα και το σημαντικοτερο
χωρις να ξοδευτει σε ενισχυτικα παρα το αντιθετο που συνηθως λεγεται,
δεν ''βλεπω'' αλλη επιλογη...:610:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Απάντηση: Review :pMC Tb2i σε Home cinema και μουσικη !

Μετα απο 3 μηνες στην κατοχη μου και 3-4 ωρες παιξιματος ημερησιως
(τα'λιωσα):105: μπορω να πω οτι ειναι η αγορα που εχω ευχαριστηθει περισσοτερο
απο καθε αλλη σε ηλεκτρονικα ειδη.Δεν μπορω να καταλαβω
γιατι το συγκεκριμενο ηχειο δεν ειναι best-seller στην Ευρωπη .
Μπορω να πω οτι δεν εχει αντιπαλο μεχρι τα 2000  και τα βρισκω
ιδανικα τοσο για μουσικη οσο και για χρηση home cinema.Θα τολμησω
μαλιστα να πω οτι τα βαζει ανετα και με ηχεια των 10000  οταν το
ζητουμενο ειναι να γεμισουν ενα μεσαιο χωρο.Για οποιον λοιπον θελει
να εχει ''μεγαλο ηχο'' με σχετικα λιγα χρηματα και το σημαντικοτερο
χωρις να ξοδευτει σε ενισχυτικα παρα το αντιθετο που συνηθως λεγεται,
δεν ''βλεπω'' αλλη επιλογη...:610:
αν δες βλεπεις ....δες klipsch ................μαλλον δεν εχεις ακουσει ,
ακου και θα καταλαβεις γιατι εχει τετοιο ονομα και πωλησεις..........................
κατα τα αλλα καλες ακροασεις

Reaction score
12

Δεν εχω ακουσει Klipsh αλλα ειχα την εντυπωση οτι μονο τα ακριβα της ειναι αξιολογα .Τα μικρα εχω διαβασει οτι πλεονεκτουν στην ευαισθησια τους και στην τιμη τους αλλα για μουσικη δεν...(κορνες, σε αλλους αρεσουν ,σε αλλους οχι ).Ο ειδικος τυπος παντως δεν ειναι και πολυ αξιοπιστος γι'αυτο οσοι
εχετε Klipsh αλλα και οτιδηποτε αλλο που σας αρεσει γραψτε και κατι παραπανω απο το καθιερωμενο
''παρε το ταδε, τελεία''.:113:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

η κλιπς εχει ορκισμενους φιλους και εχθρους...ξερουμε καποια αλλη εταιρια να εχει παρομοια αντιμετωπιση ? Μαλλον οχι, αν ακουσεις κλιπς με λαθος συνοδα τσιριζουν, γιατι ? τα ηχεια φταινε ? αν φταιγανε θα τσιριζαν με καθε συνοδο.Δυστυχως ετσι ειναι, οσο αφορα την ευκολια οδηγησης -και αυτο το θεωρω ψεμα , κανενα ηχειο δεν λεει οχι σε παραπανω ρευμα...Τα δικα μου με ευαισθησια 102 db με τον 72 ντενεκεδισαν αισχρα , με τους τελικους κελαιδαγαν....το ιδο και με την πηγη , οτι τους βαζεις αυο παιρνεις.Δυσκολο να χωνευτει , δυσκολο (σχετικα ) να οδηγηθει χωρις να τσιριζει, αυτα περι οδηγησης.Η αληθοφανεια και οι σταθμες τους κανουν πολλα ηχεια πολλων χιλιαδων να καψαλιζουν τουιτερ στην προσπαθεια τους να μεινουν κοντα.Απο 100-150 ποιοτικα βατακια και εχει καποιος κατι που δυσκολα θα αλλαξει εμ αλλη εταιρια.Η εταιρια το 1945 εστεινε ηχεια σε κινηματογραφο εκει στην αμερικη, αληθεια οι που ηταν τοτε.............Εμεις ως ευρωπαιοι πιστευω οτι ειμαστε πιο κοντα στον ευρωπαικο ηχο (αγγλια ιταλια γαλλια) αλλα η πρωτη επαφη με αμερικανικες κορνες (και καλα συνοδα) ερχεται να ξυπνησει το μυθο της νοοτροπιας του redneck , klipsch like live.............-no klipsch ? no fun.........................Aν οι απαραμορφωτες σταθμες και η αληθοφανεια ειναι το ζητουμενο dont look any further..............

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Εχμ...ναι.
Βασικά όλα εξαρτώνται από τη χρήση για την οποία προορίζονται. Άλλες απαιτήσεις έχεις στο HC, άλλες στο HiFi/Stereo και, το βασικότερο, αναγκάζεσαι να κάνεις διαφορετικούς συμβιβασμούς (εκτός αν μιλάμε για cost-no-object καταστάσεις).
Αν ο φίλος ακούει 20% μουσική και 80% σινεμά ίσως του πρότεινα τα Klipsch κι εγώ.

Reaction score
12
Απάντηση: Re: Review :pMC Tb2i σε Home cinema και μουσικη !

Δυστυχως δεν εχω τη δυνατοτητα να εχω διαφορετικα συστηματα για μουσικη και σινεμα.Αυτη την εποχη ακουω 80% μουσικη και 20% σινεμα ,με την αναλογια να αλλαζει λιγο οταν υπαρχει περισσοτερο
περιεχομενο σε ταινιες.Γι'αυτο με εντυπωσιασαν τα συγκεκριμενα ηχεια ,αφου στη μουσικη ''δεν παιζονται'' ενω σε αλλαγη ενισχυτων με Krell s300i(2800€) και Τ&Α V10(6000€) οι διαφορες στα αυτια μου ηταν πολυ
μικρες σε σημειο τα ηχεια να ειναι το 90% της μουσικης και ο ενισχυτης το 10%.
Οι σταθμες που πετυχαινουν με τα καταλληλα βατ φτανουν τα 111db κορυφης συμφωνα με τον κατασκευαστη (90db ευαισθησια) ,ενω ο αντιπροσωπος μου ειπε ''μην τα φοβασαι ειναι μονιτορ αντεχουν σε σκληρη χρηση'' εφοσον ειναι φτιαγμενα και για επαγγελματικη χρηση.

Reaction score
12

ΥΓ.
Η αποσταση που ακουω ειναι 2,2 μετρα και η αποσταση μεταξυ των ηχειων ειναι 2,1 μετρα.
Η αποσταση των ηχειων απο τον πισω τοιχο ειναι μολις 13 εκατοστα ,ενω απο τους πλαϊνους
ειναι 75 εκατοστα .Ο χωρος ειναι ''φορτωμενος'' με κλασσικη επιπλωση και εχει ανοιγματα
μεγαλα προς αλλα δωματια απο τις 2 πλευρες του.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.761
Members
38.607
Νεότερο μέλος
pitelpan