Ricardo και αξιοπιστια... πανε μαζι???

Reaction score
89
Καλησπερα παλικαρια και καλη βδομαδα να χουμε!!!

Μετα το ebay ειπα να ριξω κανα βλεφαρο κ στην ελληνικη αγορα!! Ηθελα να ρωτησω τους περισσοτερο εμπειρους οταν μια αγορα γινει με καταθεση σε τραπεζικο λογ/σμο κ το προιον ειναι φολα ή προβληματικο το ricardo αναλαμβανει να σε αποζημιωσει οπως το paypal??

Ο συγκεκριμενος πωλητης αποτι βλεπω εχει 0% αξιολογηση αλλα ειναι σε νησι οποτε δεν εχω την ευκαρια να δω το κινητο απο κοντα. Του ειπα για αντικαταβολη ή paypal αλλα δεν αισθανεται ανετα ο καημενος. :110:

Οποτε τα λεφτα τα γλιτωνουμε για θα πανε για πεταμα??? :119:

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494
Απάντηση: Ricardo και αξιοπιστια... πανε μαζι???

Να πληρώνετε με τον τρόπο που εσείς αισθάνεστε άνετα και όχι ο πωλητής.
Γενικώς είτε σε ebay είτε οπουδήποτε αλλού αγοράζω μόνο και εφόσον εγώ νοιώθω άνετα. Από όλες τις απόψεις.

Reaction score
27.277

Καλησπερα παλικαρια και καλη βδομαδα να χουμε!!!

Μετα το ebay ειπα να ριξω κανα βλεφαρο κ στην ελληνικη αγορα!! Ηθελα να ρωτησω τους περισσοτερο εμπειρους οταν μια αγορα γινει με καταθεση σε τραπεζικο λογ/σμο κ το προιον ειναι φολα ή προβληματικο το ricardo αναλαμβανει να σε αποζημιωσει οπως το paypal??

Ο συγκεκριμενος πωλητης αποτι βλεπω εχει 0% αξιολογηση αλλα ειναι σε νησι οποτε δεν εχω την ευκαρια να δω το κινητο απο κοντα. Του ειπα για αντικαταβολη ή paypal αλλα δεν αισθανεται ανετα ο καημενος. :110:

Οποτε τα λεφτα τα γλιτωνουμε για θα πανε για πεταμα??? :119:
ΚΑΝΟΝΑΣ ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ.
ΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 10 ΣΤΙΣ 10 ΘΕΤΙΚΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ.
ΤΟ ΡΙΚΑΡΝΤΟ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Δεν κάνω κατάθεση ποτέ και σε κανέναν, πληρώνω μόνο με αντικαταβολή ή πιστωτική κάρτα ή paypal ή χέρι με χέρι αν είναι από αγγελία.....

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Εμπειρια προσωπικη:
Τυπος τις πωλουσε τηλεορασεις (κ.α.) πολυ κατω απο την τιμη της αγορας, προϊοντα παραεισαγωγης ηταν αλλα δεν το ελεγε. Αφου εκανε μερικες πωλησεις και πηρε θετικη αξιολογηση, λιγουρευτηκε φαινεται το "ευκολο" χρημα, και αποφασισε να μαζεψει φραγκα απο παραγγελιες και να τα "φαει'. Ετυχε να παραγγειλω κι εγω τοτε μια 42αρα LG (σημειωση: οσες αγορες ειχα κανει ΜΕΣΩ Ρικαρντο ηταν ΟΚ) και εστειλα τα 450€ αναμενοντας. Πότε σε δεκα, πότε σε δεκαπέντε μερες και παει λεγοντας. Με μερικα ημεηλ και τηλεφωνα μαζευτηκαμε καμια 20αρια ριγμενοι, καταγγελια στο Ρικαρντο που ανελαβε την ποινικη διωξη του λεγαμενου και η υποθεση εκκρεμει (αναβληθηκε μια φορα, ως συνηθως). Το κακο ειναι οτι δεν βρηκα την αποδειξη αποστολης των χρηματων μεσω Τραπεζας και μαλλον ειμαι στην... απ΄εξω. Ο λεγαμενος λεγεται Μποζατσιδης προς Περιστερι μερια, νομιζω.
Αρα το ιδιο το "Ρικαρντο" ειναι ενας απλος μεσολαβητης, που στεκεται ομως διπλα στον πελατη του.
Και ποια αγορα μεσω ιντερνετ δεν ενεχει κινδυνο;

Reaction score
1.600

Αφου υπάρχουν τα ebay (αγγλικά, αμερικάνικα, γερμανικά) τι θέλεις να μπλέξεις με όλους τους κουτοπόνηρους...

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Αφου υπάρχουν τα ebay (αγγλικά, αμερικάνικα, γερμανικά) τι θέλεις να μπλέξεις με όλους τους κουτοπόνηρους...
Κουτοπονηρα δεν ειναι τα sites αλλα οι ανθρωποι! Τα ξενα (και το Ρικαρντο διεθνες ειναι) σου εξασφαλιζει επιστροφη χρηματων; απο οτι ξερω το pay pal μονο και υπο προϋποθεσεις

Reaction score
89
Αγιο paypal το ανεβαζω κ αγιο το κατεβαζω χιχιχιχιιι!!! Πρεπει να του βρουμε κ μια μερα να το γιορταζουμε!!! :)

To ρικαρντο το κοιταγα καθαρα για λογους εγχωριας αγορας κ οτι εχεις τη δυνατοτητα για χερι με χερι οποτε μπορεις να το τσεκαρεις το προιον.... Τωρα αμα ειναι να μπλεξεις με νησια ή επαρχια καλα κρασια το αφηνεις κ κοιτας αλλου!!

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.806
Προσπάθησα να επικοινωνήσω με έναν πωλητή, αλλά στο Ricardo μου έσβηναν όλα τα μηνύματα μήπως χάσουν την προμήθεια.
Καραγκιοζιλίκια, τέτοιες αηδίες δεν έχει στο eBay.

Reaction score
1.600

Κουτοπονηρα δεν ειναι τα sites αλλα οι ανθρωποι! Τα ξενα (και το Ρικαρντο διεθνες ειναι) σου εξασφαλιζει επιστροφη χρηματων; απο οτι ξερω το pay pal μονο και υπο προϋποθεσεις
Κουτοπόνηροι είναι οι άνθρωποι όντως έχεις δίκιο, οπότε μακριά απο τα εγχώρια...Το ebay σε εξασφαλίζει στις περιπτώσεις επιστροφής - αν και όποτε χρειαστούν - είτε έχεις πληρώσει μέσω paypal είτε μέσω τραπέζης, οπότε ουδεμία σύγκριση υφίσταται...

Reaction score
89
εγω δε καταλαβαινω το αλλο που σου λεει παραδοση μεν χερι με χερι αλλα πληρωμη μονο με τραπεζα!!
κ του γραφω βαλε ρε φιλαρακι ενα paypal ή χερι με χερι αφου θα βρεθουμε που βρεθουμε να μη τρεχουμε σε τραπεζες..... οποτε εκει λεω κατι μου βρωμαει αι απο κει που ρθες. :)

Reaction score
0

Αποφάσισα και εγώ και έβαλα μια δυο αγγελίες στο Ricardo, δεν έχει όμως πολύ καιρό για να κρίνω τη διαδικασία.
Όσο αφορά τις αγορές ,μου κάνει εντύπωση που μερικοί ζητάνε προκαταβολικά τα χρήματα και μιλάνε για παράδοση σε 15 μέρες.

Reaction score
89
Re: Απάντηση: Ricardo και αξιοπιστια... πανε μαζι???

Αποφάσισα και εγώ και έβαλα μια δυο αγγελίες στο Ricardo, δεν έχει όμως πολύ καιρό για να κρίνω τη διαδικασία.
Όσο αφορά τις αγορές ,μου κάνει εντύπωση που μερικοί ζητάνε προκαταβολικά τα χρήματα και μιλάνε για παράδοση σε 15 μέρες.

ελα ντεεεε μηπως να στειλουμε κ κανα εκλερακι μαζι ετσι για το καλο?????

Reaction score
27.277
Απάντηση: Re: Ricardo και αξιοπιστια... πανε μαζι???

εγω δε καταλαβαινω το αλλο που σου λεει παραδοση μεν χερι με χερι αλλα πληρωμη μονο με τραπεζα!!
κ του γραφω βαλε ρε φιλαρακι ενα paypal ή χερι με χερι αφου θα βρεθουμε που βρεθουμε να μη τρεχουμε σε τραπεζες..... οποτε εκει λεω κατι μου βρωμαει αι απο κει που ρθες. :)
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΛΑ.

ΖΕΧΝΕΙ......

Reaction score
27.277

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ 10-15 ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΧΟΝΤΡΙΚΗ/ΜΑΖΙΚΗ ΑΓΟΡΑ.
ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΗ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΚΡΕΜΑΣΤΟΣ ΕΤΣΙ.
ΜΑΚΡΥΑΑΑΑΑ!!!!!!!

Reaction score
27.277

Εμπειρια προσωπικη:
Τυπος τις πωλουσε τηλεορασεις (κ.α.) πολυ κατω απο την τιμη της αγορας, προϊοντα παραεισαγωγης ηταν αλλα δεν το ελεγε. Αφου εκανε μερικες πωλησεις και πηρε θετικη αξιολογηση, λιγουρευτηκε φαινεται το "ευκολο" χρημα, και αποφασισε να μαζεψει φραγκα απο παραγγελιες και να τα "φαει'. Ετυχε να παραγγειλω κι εγω τοτε μια 42αρα LG (σημειωση: οσες αγορες ειχα κανει ΜΕΣΩ Ρικαρντο ηταν ΟΚ) και εστειλα τα 450€ αναμενοντας. Πότε σε δεκα, πότε σε δεκαπέντε μερες και παει λεγοντας. Με μερικα ημεηλ και τηλεφωνα μαζευτηκαμε καμια 20αρια ριγμενοι, καταγγελια στο Ρικαρντο που ανελαβε την ποινικη διωξη του λεγαμενου και η υποθεση εκκρεμει (αναβληθηκε μια φορα, ως συνηθως). Το κακο ειναι οτι δεν βρηκα την αποδειξη αποστολης των χρηματων μεσω Τραπεζας και μαλλον ειμαι στην... απ΄εξω. Ο λεγαμενος λεγεται Μποζατσιδης προς Περιστερι μερια, νομιζω.
Αρα το ιδιο το "Ρικαρντο" ειναι ενας απλος μεσολαβητης, που στεκεται ομως διπλα στον πελατη του.
Και ποια αγορα μεσω ιντερνετ δεν ενεχει κινδυνο;
ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.

Reaction score
27.277

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ 2-3 ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΑΙΤ ΑΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΟΛΠΟ "ΑΓΚΙΣΤΡΙ" ΤΑ ΜΑΣΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ.
ΕΧΩ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΛΕΦΤΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Και κατι ακομη σχετικα με τις μικρες αγγελιες σε εφημεριδες ή σάητ:
Εβαλα χτη δικτυακη Χρυση Ευκαιρια, αγγελια για τον Χαρμαν και με ταραξαν στα ξενογλωσσα ημεηλ. Αλλος ειναι γιατρος, αλλος καθηγητης, αλλη...Τουρκαλα αρεοσυνοδινα!!! Το μονο που λενε ειναι να στειλουν ανθρωπο να παρει το αντικειμενο και μετα θα μου βαλουν τα λεφτα σε λογαριασμο που θα τους δωσω. Νομιζω οτι δεν σκοπευουν στο αντικειμενο πωλησης αλλα στον τραπεζικο λογαριασμο. Βρε τι γινεται!

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.112
Members
38.533