- Reaction score
- 968
ενδεχομένως πρόκειται για σχεδίαση SBB4 (4th-οrder Super Boom Box alignment) ή και ΒΒ4
- ακόμα και εκεί πρωτοπόρος η bang & olufsen,,, Το έχω ψάξει. Με αλουμίνιο είναι η προτιμότερη υλοποίηση,,,
Βάζε και κάνα λινκ όταν τα λες αυτά βρε!ενδεχομένως πρόκειται για σχεδίαση SBB4
εάν είχαμε τα στοιχεία του 6.5'' μεγαφώνου θα το βρίσκαμε πολύ εύκολα (Fs, Qts, Vas, κτλ)Βάζε και κάνα λινκ όταν τα λες αυτά βρε!
Δώσε γνώση.
Ναι, έτσι δείχνει.
Τέτοιος όγκος καμπίνας ή αυτό, ή TL.
Ε, ΤL δε φαίνεται να είναι.
Το συγκεκριμένο έχει καμπίνα αλουμινίου; Δεν έχω βρει τέτοια αναφορά.Θα διαψευτείς για την καμπίνα.
Το έχω ψάξει. Με αλουμίνιο είναι η προτιμότερη υλοποίηση, θέλει καλούπια, θέλει συγκεκριμένη διαδικασία, είναι εντελώς συγκεκριμένα τα εργοστάσια που αναλαμβάνουν τέτοια επεξεργασία, το κοντινότερο νομίζω Ιταλία.
Δε θα φτάσουν 100.000€.
Για αλουμίνιο. Αφρός.
Τα ενισχυτικά με το απαραίτητο dsp δεν είναι άγχος, φιούζιον κι άγιος ο θεός.
Τα μεγάφωνα του 150, είναι γνωστά κι έχουν συγκεκριμένο κόστος. Δεν είναι μικρό το κόστος τους, αλλά είναι βατό.
Η καμπίνα όμως, είναι θέμα.
Το είχα σκεφτεί για 11 καμπίνες για μένα. Φυσικά σε λογικό μέγεθος, αλλά αλλά τα λεφτά. Δεν βλέπω εγώ νόημα σε τέτοια έξοδα.
Μια χαρά είναι τα 310 που τα βρίσκεις μεταχειρισμένα κάτω από χιλιάρικο. Τζάμπα. Σιγά μη κάτσω να σκάσω.![]()
Αυτο το "κου" θα μπορουσατε να μου το διευκρινισετε καθοτι - προφανως - εχω χασει επεισοδια ?Γουτουπουκού είναι