RX-A1050 ή SR7010 ?

Reaction score
21
Πάντως δεν καταλαβαίνω τα περί αξιοπιστίας για τον Marantz. Είχα τον SR6003 από το 2009 και ήταν άψογος. Κανένα πρόβλημα απολύτως. Τον πούλησα τώρα και αγόρασα τον 7010, ο οποίος και είναι super. Μήπως μπορείτε να μας εξηγήσετε τι εννοείτε?

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.582
Υπήρξαν μοντέλα με μεγάλο ποσοστό προβλημάτων και έλλειψη υποστήριξης παλιότερα.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.582
Αν αρχίσουμε με το τι δεν χάλασε, έχω παραδείγματα με μηχανήματα των '80s, των '90s, των '00s. :D

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.323
Εγώ που λέτε έχω ένα ψυγείο Ιζόλα από την γιαγιά Φωτεινή(60's:o) που δεν λέει να ξεπαγώσει με τίποτα...

πάνε τώρα 14 χρόνια χωρίς ρεύμα:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::taunt::taunt::taunt:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425
Εγώ που λέτε έχω ένα ψυγείο Ιζόλα από την γιαγιά Φωτεινή(60's:o) που δεν λέει να ξεπαγώσει με τίποτα...

πάνε τώρα 14 χρόνια χωρίς ρεύμα:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::taunt::taunt::taunt:
Κοίτα μην έχει μέσα στους πάγους απομεινάρι απο το "The Thing' του Καρπεντερ και τρέχουμε όλοι μετά:lol::lol:

daharis666

Moderator
Reaction score
83.323
Άρα τώρα το δίλλημα είναι 7010 ή 2050 ?
η Μοίρα του διλήμματος αργά ή γρήγορα είναι να καταλήξει σφόδρα,βιαίως και ανυπερθέτως στο YPAO vs Ausyssey
(βάζω στοίχημα ένα γυάλινο γλαστράκι που έχω πάνω από το δεξί ηχείο και μου χαλάει τις μεσαίες:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:)

Reaction score
1.391
Ακούγονταν συχνά προβλήματα σε onkyo και marantz...
Τελευταία και ενώ ή onkyo όχι μόνο δεν έλυσε τα προβλήματά της,αλλα παρέσυρε κ την pioneer , για την marantz συζητουν για τα καλύτερα....
Φυσικα ή yamaha είναι ο νικητής σε αυτό το θέμα

daharis666

Moderator
Reaction score
83.323
Κοίτα μην έχει μέσα στους πάγους απομεινάρι απο το "The Thing' του Καρπεντερ και τρέχουμε όλοι μετά:lol::lol:
Μπαααα.....δεν παίζει...το ψυγείο ήταν τίγκα στον αγιασμό:D:D:D:D
[DOUBLEPOST=1465601085][/DOUBLEPOST]
Που να θυμάστε τα δι/τρικάναλα add-on με τα 25 watts... :confused:
ξεχνάς τον πολλαπλασιαστή ισχύος...το σεμεδάκι από πάνω:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

έχουμε να μαλώσουμε και για αυτό...:D:D:D

daharis666

Moderator
Reaction score
83.323
ΝΑΙ! ΝΑΙ! ΝΑΙ!

Αυτός φταίει!!! Αυτός φταίει!!! Αυτός φταίει!!!

ΒΑΝ! ΒΑΝ! ΒΑΝ!

Κιλ!! Κιλ!! Κιλ!!

τον πουσ.....

και τώρα πάμε σε άλλο..

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.452
Ok, σχετικά με αυτά που αναφέρετε και μάλλον έχετε δίκιο, θα προσπαθήσω να είμαι πιο αντικειμενικός, απλώς ανέφερα μια γνώμη συγκρίνοντάς τον με τις προηγούμενες μου προτάσεις.
Μέχρι δηλαδή την απόκτησή του, ποτέ δεν άνοιγα av , εκτός της σπάνιας περίπτωσης χρήσης του για θέαση καμιάς ταινίας, έκτοτε είναι παρών σε όλες μου τις επιλογές και ο pro μου, παροπλισμένος... :drinks::idk:.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.452
Πάντως για να γίνω πιο αντικειμενικός, σαν ήχος... οκ ισχύουν τα παραπάνω... σαν ποιότητα κατασκευής όμως, η Yamaha βρίσκεται αλλού! (Το έχω ξαναγράψει .... marantz 7010 στις 07/05/16...:Χθες παρέλαβα και τον Marantz. Εξωτερικώς η ποιότητα καλή, αλλά όχι σαν την yamaha, γνώμη μου βέβαια.Προσπάθησα να εφαρμόσω την αυτόματη ρύθμιση. Σχετικά με το ypao πολύ χρονοβόρος, κλπ κλπ.)

Staff online

• loggeo
    Projectors
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.887
Members
38.515