RX-A1050 ή SR7010 ?

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.453
Όταν κοιτάζαμε για αγορά av οι προτιμήσεις μας ήταν 7010 ή 2050. Ο 2050 όμως εκείνη την περίοδο δεν ήταν ετοιμοπαράδοτος, αναγκαστικά πήγαμε στο άλλο στρατόπεδο.

Τώρα, τι θα έκανα σήμερα... Μάλλον δεν θα φέρω γνώμη! Προσπάθησε να δεις και τις 2 προτάσεις - Προσεκτικά, και αποφάσισε.
Πάντως όποια και να επιλέξεις, επιλέγεις κορυφή και θα μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.582
Λοιπόοον, ο λόγος που οι Yamaha είχαν και συνεχίζουν να έχουν πολύ μικρότερο ποσοστό αστοχιών απο τους άλλους κατασκευαστές είναι και ο λόγος που συνήθως τους κατηγορούμε. Έχουν ιδιαίτερα αυστηρό έλεγχο του συνολικού ρεύματος στην έξοδο, με αποτέλεσμα να μειώνεται περισσότερο απο τους άλλους η ισχύς στην οδήγηση 7+ καναλιών με τεχνητό φορτίο.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.453
Πάντως προσωπικά το μικρό χρονικό διάστημα που δεν είχα τελικό, δεν μπορώ να πω ότι μου έλειπε!

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.140
Ακούγονταν συχνά προβλήματα σε onkyo και marantz...
Τελευταία και ενώ ή onkyo όχι μόνο δεν έλυσε τα προβλήματά της,αλλα παρέσυρε κ την pioneer , για την marantz συζητουν για τα καλύτερα....
Φυσικα ή yamaha είναι ο νικητής σε αυτό το θέμα
γιατι το λες αυτο, ειχες pioneer και σου εβγαλε προβλημα? εγω που εχω τον γορίλα ούτε κιχ δεν έχει κάνει, τον εχω 3 χρόνια και παω στα 4, και ειναι δοκιμαζμενος σε αντίξοες συνθήκες. καλοκαίρι να παίζει 10 ώρες και σε δυνατές έντασης, και δουλεύει ρολόι. :smg:ξάδελφος μου απο το 2003 έχει ενα pioneer av τον VSA-E07 και είναι του 1999 και παίζει μέχρι τώρα απροβλιματησατα δεν έχει ζητήσει τίποτα, βέβαια τα τελευταία 2 με 3 χρόνια παιζει πιο πολύ μουσική και σπάνια ταινίες αλλα μαύρο σκυλί δεν καταλαβενει τίποτα. να μας πουν και αλλη κατοχή pioneer αν έχουν αντιμετώπιση κάποιο πρόβλημα:idk:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.582
Ας μην αρχίσουμε πάλι τα περί αξιοπιστίας χωρίς στοιχεία. Όλοι οι AV παθαίνουν ζημιές σε κάποιο ποσοστό, ιδίως αν είναι τοποθετημένοι σε περιορισμένο χώρο χωρίς καλό αερισμό.

Υπήρξε εποχή που οι Onkyo είχαν υψηλότερο ποσοστό αστοχίας απο το μέσο όρο λόγω πλακετών HDMI, ίσως οι Pioneer απο τελικά class D όπως και μερικά μοντέλα της Marantz.
Τα περισσότερα απ' αυτά δε θα είχαν συμβεί αν αερίζονταν σωστά.

Last edited:

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.140
αυτο εννοείται οτι πρέπει να ειναι σε ανοιχτό μέρος και δροσερό, αλλά μην λέμε οτι να ναι, να μιλάμε απο πείρας:smile:

Reaction score
2.207

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.453
Έτσι πάλι καταλήγουμε στο: Marantz sr 7010 vs Yamaha rx a 2050.
Ισοδύναμες - αξιόπιστες προτάσεις με μικροδιαφορές σε ποιότητα - ήχο!

Καθένας βάσει των προσωπικών του αναγκών - γούστων, επιλέγει.

Προσωπικά και πάλι: Μικρή υπεροχή της yamaha στην ποιότητα κατασκευής,
Μικρή υπεροχή της Marantz στο θέμα επεξεργασίας - ήχου (audyssey).

Reaction score
1.391
αυτο εννοείται οτι πρέπει να ειναι σε ανοιχτό μέρος και δροσερό, αλλά μην λέμε οτι να ναι, να μιλάμε απο πείρας:smile:
Από πείρα μιλάμε...
Είχα και εγώ, είχε και φίλος...
Καθώς κ στις αγγελίες μέσα στον ίδιο μήνα μπηκαν 2 με πρόβλημα για πώληση...

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.140
Από πείρα μιλάμε...
Είχα και εγώ, είχε και φίλος...
Καθώς κ στις αγγελίες μέσα στον ίδιο μήνα μπηκαν 2 με πρόβλημα για πώληση...
οπως αναφέρθηκε και πιο πάνω παίζει ρόλο και η χρήση που γίνεται, αν δεν εχει τοποθέτηθει σωστά κτλ. δεν είπα οτι δεν χαλάνε οκ τι να πω ήξερα για της 2 περίπτωση αλλα οχι για τόσες.... Πάντως ο δικός μου παίζει απο το 2009, 7 χρόνια, ο προηγούμενος τον ειχε με 10 ηχεία, και εγω με 7 , 803 μπροστά, 2 κεντρικά fcm8, surround scm8 και 1 bucksurround 602 s3

Last edited:

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.140
και αν επιτρεπετε αγορι τη ενησχυτη εχεις τωρα?

Reaction score
15.548
περαν της αξιοπιστιας .....οι δυνατοτητες και το οικονομικο ειναι σημαντικες σημερα...

με τον 7010 στα 1300 e εχεις ενα πληρες οικιακο συστημα σε χαμηλη τιμη...

Reaction score
20
απο θεμα εγγυησης τι γινεται δυο χρονια εχι=ουνε και οι δυο? απο θεμα εξυπηρετησης στην ελλαδα τι γινεται ,υπαρχουνε επισημοι αντιπροσωποι με σεβασμο στον πελατη??η θα πρεπει να πανε στο εξωτερικο για ελεγχο-επισκευη αν κατσει η στραβη

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.891
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης