s.o.s για δικαναλο ενισχυτη σε klipsch rf 82

Reaction score
596
Ναι το θεμα ειναι να ταιριαζουν με τα ηχεια - που ειναι μυστήρια στο ταιριασμα.

Reaction score
2
@nikog 72 ξερω τιμη στο χιλιάρικο ειναι (λεει για κάποιον που μπορει να το σκασει ντουκου, εγω ψαχνω λίγο πιο κατω)...οπότε ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ειμαι αναμεσα σε unico p και αιολο Τσακιρήδης ευκαιρία σε παρόμοια χρήματα και κατάσταση και τα 2 ...Εδώ σας θέλω ...πείτε συγκρίσεις για τα δύο...μην ξεχνατε klipsch rf 82 , 98DB!!!

Reaction score
596
@nikog 72 ξερω τιμη στο χιλιάρικο ειναι (λεει για κάποιον που μπορει να το σκασει ντουκου, εγω ψαχνω λίγο πιο κατω)...οπότε ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ειμαι αναμεσα σε unico p και αιολο Τσακιρήδης ευκαιρία σε παρόμοια χρήματα και κατάσταση και τα 2 ...Εδώ σας θέλω ...πείτε συγκρίσεις για τα δύο...μην ξεχνατε klipsch rf 82 , 98DB!!!
Ωραια!οταν ειχα τα klipsch τα ακουγα και εγω με τον αιολο(που τον εχω ακομα βεβαια το μονο που εχει μεινει απο τον τσακιρηδη ειναι οι μετασχηματιστες αφου εχω αλλαξει μεχρι και....το πατωμα! αλλα αυτη ειναι αλλη συζήτηση), πιστεύω οτι με μια τετράδα καλες el-34 θα ακουσεις πολυ καλό αποτελεσμα σε αυτα τα χρηματα .το μονο μειονέκτημα που εχει για εμενα ειναι το ελαφρος πλαδαρο μπασο!Μεγαλη σημασια - ποσο μεγαλος ειναι ο χορος σου?ποσο καλος ηχητικα ?τι πηγη εχεις?σε τι τιμη τον βρισκεις?

Reaction score
596
Ωραια!οταν ειχα τα klipsch τα ακουγα και εγω με τον αιολο(που τον εχω ακομα βεβαια το μονο που εχει μεινει απο τον τσακιρηδη ειναι οι μετασχηματιστες αφου εχω αλλαξει μεχρι και....το πατωμα! αλλα αυτη ειναι αλλη συζήτηση), πιστεύω οτι με μια τετράδα καλες el-34 θα ακουσεις πολυ καλό αποτελεσμα σε αυτα τα χρηματα .το μονο μειονέκτημα που εχει για εμενα ειναι το ελαφρος πλαδαρο μπασο!Μεγαλη σημασια - ποσο μεγαλος ειναι ο χορος σου?ποσο καλος ηχητικα ?τι πηγη εχεις?σε τι τιμη τον βρισκεις?
τον unico p δεν τον εχω ακουσει με τα klipsch και δεν θελω να σου πω κατι που δεν γνωριζω.

Reaction score
2
@nikog72 ο χώρος είναι ενιαίος 30 τμ σαλονοκαθιστικο τραπεζαρια, δεν εχω αυγοθηκες στους τοιχους αλλα καλός είναι ακουστικά, εσύ τον λαμπάτο με τι cd player τον έπιαζες?Σου δημιούργησε κάτι που ''του άλλαξες τα φώτα'' του Αίολου?Σε διακοπές ρεύματος αρκεί καλό πολύμπριζο με σταθεροποιητή τάσης?Εδώ το χειμώνα όλο και κόβεται το ρεύμα...για την ώρα έχω ένα cd sony ...

Reaction score
596
@nikog72 ο χώρος είναι ενιαίος 30 τμ σαλονοκαθιστικο τραπεζαρια, δεν εχω αυγοθηκες στους τοιχους αλλα καλός είναι ακουστικά, εσύ τον λαμπάτο με τι cd player τον έπιαζες?Σου δημιούργησε κάτι που ''του άλλαξες τα φώτα'' του Αίολου?Σε διακοπές ρεύματος αρκεί καλό πολύμπριζο με σταθεροποιητή τάσης?Εδώ το χειμώνα όλο και κόβεται το ρεύμα...για την ώρα έχω ένα cd sony ...
απο οτι καταλαβαίνω ο αιολος θα σου ειναι μια χαρα!!!

Reaction score
2
O unico θα τα πάει μια χαρά και λόγω της λυχνίας θα τονώσει την μεσαία περιοχή, που δεν είναι και το δυνατό σημείο του ηχείου σου. Οσο για την οδηγησή του κανένα πρόβλημα . Με τα 98 db δεν θέλεις απαραίτητα πολλά watt , επειδή ομως η αντιστασή του πέφτει χαμηλα θέλεις ρευματα καλούτσικα. Ο unico τα εχει . Εναι ενα καλό ματσάρισμα .

Reaction score
2
thank you προς όλους....τωρα ακουω ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ....όχι όμως πανακριβα...

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.640
Ο όρος "πανάκριβα" είναι ανακριβής. Κάτι πανάκριβο για σένα, μπορεί να είναι καλή τιμή για έναν άλλον. Καλύτερα να ορίσεις προϋπολογισμό, π.χ. €ΧΧ/μέτρο.

Reaction score
2
Δεν σας είπα το βασικοτερο....τα klipsch θα πανε με το unico τελικα......κατα τ αλλα θα με ενδιεφεραν οι γνωμες και για μεταχειρισμενα ....σιγουρα θα χρειαστω 2 τριμετρα συνολο 100-200 ευρω...αξιζει να βρω μεταχειρισμενα hi end αν ναι ακουω τις γνωμες σας...

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.640
Ε, ναι, αυτό εννοεί;

@Cargo: Η διαφορά του ενός καλωδίου με το άλλο, θα είναι ακροάσιμη; Εάν ναι, πού το στηρίζεις;

Reaction score
2
Μάλλον ενοεις του μαμίσιου με ενα οχι οπωσδήποτε ακριβου καλωδίου ρευματος . Ε ναι λοιπόν ειναι ακροάσιμη , μια δοκιμή μόνο μπωρει να σε πείσει .

Reaction score
2
Ευχαριστώντας ξανά όσους κάνουν τον κόπο και απαντάνε να ρωτήσω κάτι?Μου είπαν για καλώδια ηχείων AMX , 2 Χ 2,80 μ στα 100 ευρώ ευκαιρία...δεν έχω πρόχειρο το μοντέλο ..έχετε ακούσει κάτι γι αυτά?Ή για τα kimber 8PR, ή το kimber 4 VS??Θυμίζω έχω unicop unison -klipsch rf82

AriPetro

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.716
Πόσο μακριά θες να είναι τα καλώδια ηχείων Νίκο;
Για να μην ξοδευεσαι, έχω να σου κάνω δώρο κάποια Mogami ή Audioquest αναλόγως το μήκος που χρειάζεσαι. Αν είσαι Αθήνα στείλε μου πμ.
Φιλικά Άρης

Reaction score
2
Πόσο μακριά θες να είναι τα καλώδια ηχείων Νίκο;
Για να μην ξοδευεσαι, έχω να σου κάνω δώρο κάποια Mogami ή Audioquest αναλόγως το μήκος που χρειάζεσαι. Αν είσαι Αθήνα στείλε μου πμ.
Φιλικά Άρης

Ευχαριστώ πολύ φίλε..χρειάζομαι στάνταρντ 2Χ 2,50 μ ...ποιο μοντέλο εννοείς ?Είμαι Σύρο , τα ηχεία είναι επιθετικά στις μεσαίες και εκεί θέλουν coolαρισμα ,τα έχεις υπόψιν τα klipsch rf 82?

Reaction score
2
Ευχαριστώ πολύ φίλε..χρειάζομαι στάνταρντ 2Χ 2,50 μ ...ποιο μοντέλο εννοείς ?Είμαι Σύρο , τα ηχεία είναι επιθετικά στις μεσαίες και εκεί θέλουν coolαρισμα ,τα έχεις υπόψιν τα klipsch rf 82?

@Cargo ..Έχω βρει και ένα vincent blue line καλώδιο ρεύματος μεταχειρισμενο 90 ευρώ, .τi λες γι αυτό?

@AriPetro το τηλέφωνο μου είναι 2281043503, αν θες στειλε μου το δικο σου να σε καλεσω..

AriPetro

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.716
Νίκο το Mogami είναι 2 μέτρα, το Audioquest είναι 1,6. :-(
Φαντάζομαι μόνο το Mogami αν σου κάνει...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.106
Members
38.531
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON