- Reaction score
- 596
Ναι το θεμα ειναι να ταιριαζουν με τα ηχεια - που ειναι μυστήρια στο ταιριασμα.
Ωραια!οταν ειχα τα klipsch τα ακουγα και εγω με τον αιολο(που τον εχω ακομα βεβαια το μονο που εχει μεινει απο τον τσακιρηδη ειναι οι μετασχηματιστες αφου εχω αλλαξει μεχρι και....το πατωμα! αλλα αυτη ειναι αλλη συζήτηση), πιστεύω οτι με μια τετράδα καλες el-34 θα ακουσεις πολυ καλό αποτελεσμα σε αυτα τα χρηματα .το μονο μειονέκτημα που εχει για εμενα ειναι το ελαφρος πλαδαρο μπασο!Μεγαλη σημασια - ποσο μεγαλος ειναι ο χορος σου?ποσο καλος ηχητικα ?τι πηγη εχεις?σε τι τιμη τον βρισκεις?@nikog 72 ξερω τιμη στο χιλιάρικο ειναι (λεει για κάποιον που μπορει να το σκασει ντουκου, εγω ψαχνω λίγο πιο κατω)...οπότε ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ειμαι αναμεσα σε unico p και αιολο Τσακιρήδης ευκαιρία σε παρόμοια χρήματα και κατάσταση και τα 2 ...Εδώ σας θέλω ...πείτε συγκρίσεις για τα δύο...μην ξεχνατε klipsch rf 82 , 98DB!!!
τον unico p δεν τον εχω ακουσει με τα klipsch και δεν θελω να σου πω κατι που δεν γνωριζω.Ωραια!οταν ειχα τα klipsch τα ακουγα και εγω με τον αιολο(που τον εχω ακομα βεβαια το μονο που εχει μεινει απο τον τσακιρηδη ειναι οι μετασχηματιστες αφου εχω αλλαξει μεχρι και....το πατωμα! αλλα αυτη ειναι αλλη συζήτηση), πιστεύω οτι με μια τετράδα καλες el-34 θα ακουσεις πολυ καλό αποτελεσμα σε αυτα τα χρηματα .το μονο μειονέκτημα που εχει για εμενα ειναι το ελαφρος πλαδαρο μπασο!Μεγαλη σημασια - ποσο μεγαλος ειναι ο χορος σου?ποσο καλος ηχητικα ?τι πηγη εχεις?σε τι τιμη τον βρισκεις?
απο οτι καταλαβαίνω ο αιολος θα σου ειναι μια χαρα!!!@nikog72 ο χώρος είναι ενιαίος 30 τμ σαλονοκαθιστικο τραπεζαρια, δεν εχω αυγοθηκες στους τοιχους αλλα καλός είναι ακουστικά, εσύ τον λαμπάτο με τι cd player τον έπιαζες?Σου δημιούργησε κάτι που ''του άλλαξες τα φώτα'' του Αίολου?Σε διακοπές ρεύματος αρκεί καλό πολύμπριζο με σταθεροποιητή τάσης?Εδώ το χειμώνα όλο και κόβεται το ρεύμα...για την ώρα έχω ένα cd sony ...
πάρε βαθειά ανάσα, θα πέσει ξύλο σε λίγοthank you προς όλους....τωρα ακουω ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ....όχι όμως πανακριβα...
Πόσο μακριά θες να είναι τα καλώδια ηχείων Νίκο;
Για να μην ξοδευεσαι, έχω να σου κάνω δώρο κάποια Mogami ή Audioquest αναλόγως το μήκος που χρειάζεσαι. Αν είσαι Αθήνα στείλε μου πμ.
Φιλικά Άρης
Ευχαριστώ πολύ φίλε..χρειάζομαι στάνταρντ 2Χ 2,50 μ ...ποιο μοντέλο εννοείς ?Είμαι Σύρο , τα ηχεία είναι επιθετικά στις μεσαίες και εκεί θέλουν coolαρισμα ,τα έχεις υπόψιν τα klipsch rf 82?
Νίκο το Mogami είναι 2 μέτρα, το Audioquest είναι 1,6. :-(Ευχαριστώ πολύ φίλε..χρειάζομαι στάνταρντ 2Χ 2,50 μ ...ποιο μοντέλο εννοείς ?Είμαι Σύρο , τα ηχεία είναι επιθετικά στις μεσαίες και εκεί θέλουν coolαρισμα ,τα έχεις υπόψιν τα klipsch rf 82?